Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz cpt rodgi #40352 üzenetére
Működik, semmi probléma, Matrix és Nexus alatt is jó.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vargalex
Topikgazda
válasz cpt rodgi #39899 üzenetére
Anyósomnál produkálja most ugyan ezt egy Nexbox A95X. Korábban biztos, hogy jó volt, most frissített 19.5 RC2-re. Hiába tettem vissza az RC1-et, nem változott semmi. Raktam bele plusz logolásokat, minden rendben feldolgozásra kerül. Erdekes módon, az xbmcplugin.setcontent hívás miatt lesz üres a lista, amennyiben beállításra kerül az értéke (pl. tvshows, episodes, stb.). Amint kivettem, megjelent minden, persze sajnos extra infók (kép, tartalom) nélkül.
A gond az ezzel, hogy a saját eszközeimen (X96 Max Plus - CE 19.5 RC2, MXV Megogo - CE 9.2.8, Mini MX - CE 9.2.8, Sunvell T95M - CE 9.2.8 és Arch Linux alatt futtatott Kodi 19) nem reprodukálható. Ráadásul ma a notebookom sincs nálam…Alex
-
brazos
senior tag
válasz cpt rodgi #38997 üzenetére
https://libreelec.tv/2021/08/26/libreelec-matrix-10-0/
Ha meg valóban akkor célszerű lenne a Libre saját vélszerszámát használni erre a célra.
LibreELEC USB-SD Creator
https://libreelec.tv/downloads/
A linkelt oldalon a leírás alatt ott vannak a klf.rendszerekhez a creator linkjei, én pl. egy linuxos creatorral csináltam egy usb kulcsra telepítést, teljesen jól működik.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz cpt rodgi #38674 üzenetére
Már leírták, hogy mi oldja meg.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz cpt rodgi #38657 üzenetére
Frissítened kell a cdm-et, "Egyetértek" és mehet a letöltés, stb. Másképp nem fog működni. A kiegészítőnek semmi baja, működik.
-
ticcsi2
csendes tag
válasz cpt rodgi #38039 üzenetére
Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni,ha van rá mód!Kodi 19.3 matrix van fent/Shiled 2019/,és eltűntek az iso fájlok,és filmek, a mappákból!Ha ftp n kapcsolódok,akkor látom őket,de a kodiból valamiért eltűntek!Járt már így valaki,esetleg telepítsem újra?Nem nagyon találok igazán megoldást sajnos Előzmény,mostanában raktam fel a repo kat,eddig nem használtam,csak is film lejátszásra ,add on k nélkül!Köszönöm szépen a segítséget!
Tisztelettel:Tibi!
-
cpt rodgi
tag
válasz cpt rodgi #37110 üzenetére
-gondolom kesze-kusza volt a leírás. jellemző ram .
pls help hol rontom el ?[link] itt a video h mit latok, mit nem
kerdes: a "mese" miert mapparendszer, es miert nincs az összesnek thumb?
( az előző kodi tudta csak összeomlott . a kartya megadta magát )anno pont úgy láttam a mese mappat mint a Filmekben
-
blakey
titán
válasz cpt rodgi #36300 üzenetére
Készíts egy kulcsot és menni fog, e-mail-es bejelentkezés van, akinél működik és van, akinél nem, itt a github-os leírás, ezután menni fog a bejelentkezés.
-
vargalex
Topikgazda
válasz cpt rodgi #36273 üzenetére
Szia!
Szerintem az új kernel miatt a frissebb LE-nek már friss bootloader kell, azért nem indulnak a régi bootloaderrel csak a régebbi LE verziók. Elvileg LE alatt is frissíthető: Settings - Libreelec - Updates - Firmware Updates...
#36295 brazos: kicsomagolva írja fel a kolléga, de egyébként sem tartalmazza ezeket a file-okat az image. Nem is kellenek, csak a bootloader ilyen sorrendben próbálkozik.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
brazos
senior tag
válasz cpt rodgi #36277 üzenetére
A videódat egy videószerkesztőbe betöltve azt kikockáztam, és a hibaüzenetet három képbe lehetett kimenteni. ez az első kép: Ez meg a második, ennél csak egy +1 sorral több a hibaüzi kiírása:
lásd az utolsó sort: -Read start .elf bytes- Ez pedig a hibaüzi harmadik képe: jól láthatóan nem talál pár fájlt az sd kártyán, most vagy rosszul lett kiíratva az img fájl, vagy hibás az sd kártya, ezért ajánlottam azt, hogy egy usb kulcsról is tegyél próbát, ha azon is ez a hibaüzi, akkor hardvergond lehet, de ebben majd a Raspberry Pi4-ben jobban otthon lévő fórumtagok tudnak neked segíteni. -
brazos
senior tag
-
nfsu17
veterán
válasz cpt rodgi #36266 üzenetére
Nem ajánlott. Pont ezt írtam. Sok addon (még) nem kodi 19 (python3) kompatibilis. Azok az addonok nem fognak települni sem.
Meg lehet próbálni, de sok anomáliától megkíméled magad a későbbiekben, ha nulláról építkezel most.
Persze működik a backup, megpróbálhatod, de ha érzésre nem lesz az igazi használat során, akkor kezd újra. -
brazos
senior tag
válasz cpt rodgi #36037 üzenetére
De ha nagyon sok pénzed van, akkor itt van az előző cuccnak egy erősebb procival szerelt 8k-s verziója, ebben már 8GB RAM van, és 10/100/1000-es a LAN-ja, és ezzel már talán nem szaggat a 4k lejátszás sem. Minden más megegyezik az előzővel, de ez már jóval drágább cucc.
https://azolcsosag.hu/eu-eco-raktar-h96-max-rk3566-sdram-8gb-ddr3-64gb-emmc-rom-android-110-8k-uhd-tv-box-bluetooth-5g-wifi-1000m-lan-h265-vp9-4k-tv-box-fekete-78198 -
brazos
senior tag
válasz cpt rodgi #36037 üzenetére
Jól érted, a linkelt cuccot egy Rockchip RK3318 egység hajtja, a Lan csak 10/100-as rajta, a Telepített Kodi szoftver egy módosított verzió, egy RKMC 18.1-es verzió, ami mára már kissé elavult, bár még használható, ha vannak hozzá jó addonjaid, amik mennek is még.
A legfőbb gond a cuccal a linkelt emag-os ár, ezt a felépítésű cuccot máshol feleannyiért megkapod, lásd:
https://azolcsosag.hu/EU-ECO-Raktar-H96-Max-V11-RK3318-Android-11-bluetooth-40-USB30-5G-Wifi-4K-UHD-HDR-TV-Box-H265-VP9-4GB-RAM-64GB-ROM-Fekete
(annyit még esetleg megérhet, bár az elfuserált saját, régi kodi verzió gondot jelenthet, viszont ezen már egy frissebb Android verzió fut, olcsóbban.)[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz cpt rodgi #36034 üzenetére
Cortex A53 és Mali 450? Az fincsi. Kb egy rPi 3 szintje.
A Netflix ha jól emlékszem (majd kijavítnak ha nem) DRM miatt nem megy 720p fölé rPi-n, nem azért mert a cucc nem bírná. Pontosan nem tudom a részleteket de maga a Netflix limitálja a felbontást ha valami nem kerek Widevine oldalon. Legutóbb mikor olvastam róla arról volt szó, hogy el kell engedni mert HW oldalról nem megoldható a dolog és 720p a max ami menni fog, azóta lehet változott valami.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Hege1234
addikt
válasz cpt rodgi #35964 üzenetére
vlc fel volt telepítve neked, azzal is fel tudsz venni
elindítod a stream-et lejátszás fül> felvétel
majd ugyan így a felvétellel állítod le
a fájlt alapértelmezetten a dokumentumok mappába tárolja
.ts formátumban amit a vlc le is tud játszanipersze lehet ezt még bonyolítani időzített felvétellel, megadni mennyi ideig vegyen fel
mp4-be konvertálás... stb de inkább ne bonyolítsd túl -
consono
nagyúr
válasz cpt rodgi #35964 üzenetére
Ha tvheadend-et használsz, akkor igen, azzal megy a felvétel, de évekkel ezelőtt csináltam utoljára, már nem emlékszem volt e valami buktató.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
blakey
titán
válasz cpt rodgi #35945 üzenetére
Azt nézd meg, hogy a Netflix szoftveres vagy hardveres gyorsítást használ. Ha előbbi akkor erősebb hardver kell alá, pl. egy Amlogic S922X, A311D vígan viszi a 1080p-t. Még kipróbálhatod azt is, hogy a Netflix beállításaiban kikapcsolod a VP9-et, hátha csak az a gond.
-
-
consono
nagyúr
válasz cpt rodgi #35945 üzenetére
Nem tudom Pi-n hogy van, de szerintem még mindig szoftveres a dekódolás, 4K-t tutira nem bír... Vedd visszább a felbontást.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
blakey
titán
válasz cpt rodgi #35922 üzenetére
TextMate-el szerkeszd, ne a Textedit-el, az nem arra való.
-
brazos
senior tag
válasz cpt rodgi #35904 üzenetére
...( az lehet baj , hogy ausztriaban vagyok? )...
Igen, az is lehet a baj forrása, főleg magyar linkek esetében!
Tessék, itt egy újabb m3u8 lista, egy egy két listából -magyar és vegyes- kézzel egybeépített lista, lepróbáltam VLC-vel, nálam minden link jó.
StreamStat.Net_IPTV_list-2.m3u8 [link]
Ezt az m3u8 fájlt add be a Kodi-ban a PVR IPTV Simple Client-be, ami most benne van, azt töröld ki, ha a magyar linkek nem mennek, akkor sajnos lehet a geo védelem miatt nem láthatod azokat Ausztriában.
ja, és Te most ne piszkálj bele, ne írjál bele, hogy megmaradjon az m3u8 rendes szerkezete, csak simán töltsd be a vlc-be, és a kodi-ba, remélhetőleg menni fog.(ha nem piszkálsz bele)[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
válasz cpt rodgi #35901 üzenetére
nem figyelsz.. (azt írtam a -1 -et írd át 0-ra)
most csak ez legyen a .m3u8 fájlodban ha így se fog működni akkor passzolom
#EXTM3U
#EXTINF:0,tvg-logo=https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/ba/Heartland_TV_logo.png, The Heartland Network
https://bcovlive-a.akamaihd.net/1ad942d15d9643bea6d199b729e79e48/us-east-1/6183977686001/playlist.m3u8 -
brazos
senior tag
válasz cpt rodgi #35891 üzenetére
Ez azért van, mert nem olvastad el elég figyelmesen, amit leírtam.
Amúgy meg, ha már a Github-ról töltötted le a master.zip-et, abban benne van a magyar hu.m3u is! - meg jópár ország m3u linkje is-
De ha csak a magyar csatornák kellenek, akkor nem a master.zip-et kell letölteni, hanem erről az oldalról az oldal közepe táján lévő hu.m3u-t. [link] (jobb egérgomb a hu.m3u-ra, majd mentés másként-és lemented az hu.m3u fájlt a gépedre, és azt töltöd be a kodi programba.[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz cpt rodgi #35811 üzenetére
Kézimunkával!
Azon az egy oldalon jobboldalt a zöld háromszögekre kattintva jobb egérgombbal nyitsz egy új ablakot, a benne lévő lejátszó alatt ott van ez a link:
M3U8 Playlist link for external players: erre kattintva letölt neked egy play.m3u8 fájlt. Ezt megnyitod, és a benne lévő linkből gyártasz egy saját m3u8 fájlt, valahogy így:
#EXTM3U
#EXTINF:0,The Heartland Network
https://bcovlive-a.akamaihd.net/1ad942d15d9643bea6d199b729e79e48/us-east-1/6183977686001/playlist.m3u8
#EXTINF:0,Heartland
https://bcovlive-a.akamaihd.net/1ad942d15d9643bea6d199b729e79e48/us-east-1/6183977686001/profile_1/chunklist.m3u8
#EXTINF:0,RTL 102.5 TV
https://rtl-video1-stream.thron.com/live-video/video1/ngrp:video1/playlist.m3u8
#EXTINF:0,RTL 102.5 BEST
https://rtl-video4-stream.thron.com/live-video/video4/ngrp:video4/playlist.m3u8
#EXTINF:0,RTL TVI
http://rtltvi-lh.akamaihd.net/i/TVI_1@319659/master.m3u8
#EXTINF:0,RTL-TVi
https://rtltvi-lh.akamaihd.net/i/TVI_1@319659/master.m3u8
#EXTINF:0,KOPB | PBS Portland
http://status.tehw00t.net/miniProxy.php/https://kopbdt.lls.cdn.pbs.org/kopbdt/908d1940-5074-4a1e-b111-169206513fef/primary-720p.m3u8
#EXTINF:0,Bel RTL
https://bel-lh.akamaihd.net/i/BEL_1@321282/master.m3u8
#EXTINF:0,RTL West (18:00 - 18:30)
https://rtl_west-i.akamaihd.net/hls/live/656246/rtlwest/master.m3u8
Ezt elnevezed pl. StreamStat.Net_IPTV_list.m3u8 névvel, és a kodi-ban két addonnal is tudod nézni:
PVR Simple Client
Live Stream Pro
A két addon használatát a neten elég sok helyen leírják, olvasd el.[ Szerkesztve ]
-
válasz cpt rodgi #35806 üzenetére
"( itt nagyon sok magyar film van, es felirat. eddig nem szenvedtem hianyt .. bar meg mindig nem vili, h miert akar mindenki usa ba vpn ezni..) "
Valaki angolul nézi a sorozatokat, mert van olyan szintű nyelvtudása, és akad olyan sorozat amit nálunk egyáltalán nem vetítenek.
Például ha megnézed az animéket, akkor abból nagyon kevés szinkronos; és a maradék nagy részéhez se nagyon van felirat. /már ha sikerül levadászni/" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
consono
nagyúr
-
brazos
senior tag
válasz cpt rodgi #35780 üzenetére
divan-nak: tvje van, ami beszart...
( a smart tvm elment sajna, es nem smart a kiszemelt. igy valami megoldas kellene)
De, ha van hivatalos netflix accountja, mert azt írta, van sz.gépe, -azon bizonyára fut webböngésző is- így azt a tv-vel összekötve szerintem elérheti a netflix.hu hivatalos tartalmait. (Mo.-ot feltételezve) Ezt meg akár egy tv-boxal is megoldhatja, szerintem, javítsatok ki, ha tévedek. -
blakey
titán
válasz cpt rodgi #35348 üzenetére
Képzelj el egy könyvtárat ahol a könyvek így vannak "rendszerezve" és neked kéne rendszerezni, megtalálnád mindegyiket? Jelen állapotában csakis
nfo
alapján fog működni az azonosítás.
Az ilyen "letöltőm és úgy hagyom" eredménye az, hogy gyenge lesz a találat ha nincs ennek megfelelően beállítva az azonosítási folyamat.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
divan
őstag
válasz cpt rodgi #35348 üzenetére
Azt nem tudod, hogy a Young Sheldon mappa alá, ahol a 2, és a 3 is van egy S04 mappába bemásolod a teljes 4. évadot? Szerintem az a baj, hogy mindegyik rész külön könyvtárban van. Ha betetted akkor a Young Sheldon mappán egy jobb gomb, (vagy 3 vonalas gomb a távirányítón) és Új tartalom keresése.
A Stranger Thingsből is van egy sima, meg egy S01 mappa, az is bezavarhat.
[ Szerkesztve ]
-
cpt rodgi
tag
válasz cpt rodgi #35343 üzenetére
mondanam mi törtent.
backup vissza allitas
sorozat mappa törles,
ujra tallozas,
ujra kereses. minden
de az istennek sem .
4 uj sorozat, es par uj ifju sheldon .
mutatom a kepeket, hatha valaki kiszurja h hol a hiba.
[kép] [kép]
pl: ifj sheldon elsö 3 evad megy, a negyedikbol semmi
jupiters legacy, --shadow and, --stranger, nem latszik . egyszeruen ennyi karakter hiba nem lehet, viszont a ktitikus idöpont elöttre böven vissza lett allitva a kodi.. : -
blakey
titán
válasz cpt rodgi #35340 üzenetére
Ilyen elnevezések mellett többnyire csak akkor jó a Jukebox ha az nfo fájlok szerinti olvasás van beállítva. Alap esetben úgy kell kinéznie, hogy:
Sorozatcím (évszám)
_ Évad
- Sorozatcím.SxxEyy.kiterjesztes
Ha így vannak elnevezve akkor 99.99%-ban jól működik az azonosítás, ráadásul az össsze programmal, Kodi, Plex, Emby, Infuse, MrMC, stb.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz cpt rodgi #35117 üzenetére
Widevine-t kéne frissíteni, elvileg feldob egy ablakot, hogy frissítsd. Nekem ment tegnap az RTLMost. Inputstream Helper segít.
-
cpt rodgi
tag
válasz cpt rodgi #33193 üzenetére
csak ami osszezavar , ( larszolag sleep, ) de nem tudom eleszteni sehogy ..
( a hdmi 1 en van , kellene lenni, erzi a tv h van valami, a venti forog, de.. szoval sanszos h csak en hibazok valahol : D( se ever, se billentyu, se kodi tavern nem eled.. )
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz cpt rodgi #33184 üzenetére
A WoL-t nem a Kodi-ban, hanem a Pi4-ben kell beállítani, ha tudja. Hiába küldözgetsz parancsokat a Kodi-nak, ha az nem fut. Ez maga a Pi4-et ébreszti fel, aztán esetleg még beállíthatod, hogy rendszerindítás után automatikusan induljon a Kodi.
Szerk: De ahogy olvasom, a Pi4 nem támogatja a WoL-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
Martin Eden
tag
válasz cpt rodgi #30772 üzenetére
Ha az a kérdésed, hogy szinkronosan miért nem tudod ugyanonnan letölteni a további részeket (eredeti nyelven elérhető minden eddig bemutatott epizód): én azt tippelném, hogy a hazai szinkronstúdiók/színészek is bedőltek ennek a covid-19 hoaxnak és ezért az utóbbi időben nem dolgoztak semmin...
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest