Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cpt rodgi
tag
válasz zsolt_64 #33171 üzenetére
NA Megoldva:
amikor en gyerek voltam, meg [ilyenek] szoltak, ha jött a nagyinak a nyugdij, vagy a suliban az ora kezdödött/ vege volt. Szova. egy egyszerü relevel megoldottam, [igy ],
(igazabol volt par [ilyenem] ezen keresztul huzta a otthon aszisztens gpio ja, ha kapta a parancsot, ( tv on, es -oldotta fel tv off utan 20 mpel ,--- tv off inditotta a kodi offot--) szoval a valosagban a minuszt es lereleztem , mert ugy szebb . söt holnap , ( azaz ma) teszek ra egy pici mikro nyomogombot h igeny szerint local is tudjam egy nyomasra inditani..
---(nyomo gomb a no es com com köze)----akinek ha nem lenne,.. ha a pi ( kodi) kikapcsol, elveszi a gpio28 rol a 3,3 v ot rele vissza all alap allapotba. , aztan a tv behuzza 1 ms ra, de onnan mar a "combos"5v 2A tap viszi tovabb a terhet.
es akkor a hazi feladat: Kedves Rodgi mennyi penzt es zoldet sporolt, miutan a követ visszahuzta?
ja a rele kb 75 ft , de en sznob voltam, es kb 350 ft os bol , ( jah ami volt) oldottam meg ..UI: erdemes utana nezni h mennyi pi, vagy akar mennyi kodi fut a nagy Földükön,
amit "...igy tudtuk meg, hogy banan alaku"... (gyaloggalopp) -
cpt rodgi
tag
válasz zsolt_64 #33171 üzenetére
köszi.
en azert szeretem (szertnem) ha kikapcsol, es tv power on utan bekapcsol, mert igy az uj filmeket automatikusan beolvassa, es kesz, nem kell csaszkalljak a menüben. de ertem
---- erre egy regenyt tudnek irni, de a kerdesre megkaptam a valaszt.
( pl egy csepp, meg a tenger, meg csak annyi, es 7 milliardan elunkk stb... ) ---
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest