Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pavicevic
tag
sziasztok!
felraktam a sunvell t95-os boxomra ezt a buildet: LibreELEC-S905.arm-9.0-Leia-testing-Gendo-20-10-2017
szeretnek mukodo netflixet ezen a verzion, azonban a netflix addon telepitese utan a bejelentkezesnel a login failed, valamint please check your credentials hibauzenet fogad.
van vmi megoldas erre a problemara?
[ Szerkesztve ]
-
pavicevic
tag
sziasztok!
arra van-e esetleg valamilyen okosság, hogy médiaklikkből, élő tv adást lehet-e rögzíteni?
-
pavicevic
tag
sziasztok!
az mitől van, hogy ha kodiban nézek bármilyen kiterjesztésű fájlt (mkv, ts, avi), akkor mondjuk egy beletekerés után 2-3 másodpercig szaggat a kép. (a hang az rendesen megy) külső hdd-ről nézem, és sunvell t95-ös készülékről van szó
-
pavicevic
tag
válasz DoItYourself #5907 üzenetére
ok, köszi!
-
pavicevic
tag
sziasztok!
szeretnék érdeklődni, hogy milyen androidos boxot ajánlotok, főként iptv céljából? kodit nyilván lehet rájuk telepíteni, és ennyi lenne az egész? a csatornákat megkeresné automatikusan a rendszer, vagy nekem kellene állandóan mókolnom a boxot, hogy menjen a tv?
valami hasonlóra gondoltam, mint a medialink boxok esetén, csak azok sokkal drágábbak, és nekem csak az iptv funkció kellene https://www.youtube.com/watch?v=IPA-1O-cOtM
köszi a segítséget előre is, még nagyon kezdő vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- Genius Numpad 100 USB numerikus billentyűzet
- Többféle Limitált üveg egérpad eladó! (Skypad, Wallhack, Kanami, Glsswrks, Padsmith, Soku)
- Nintendo Super Mario 3D World + Bowser's Fury (Switch)
- iPhone 14 Pro - 128gb - független - arany - 2025.10.20 -ig garanciális
- Finalmouse ULX Pro Series ACEU Size: M
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest