-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pavicevic
tag
sziasztok!
felraktam a sunvell t95-os boxomra ezt a buildet: LibreELEC-S905.arm-9.0-Leia-testing-Gendo-20-10-2017
szeretnek mukodo netflixet ezen a verzion, azonban a netflix addon telepitese utan a bejelentkezesnel a login failed, valamint please check your credentials hibauzenet fogad.
van vmi megoldas erre a problemara?
-
pavicevic
tag
sziasztok!
arra van-e esetleg valamilyen okosság, hogy médiaklikkből, élő tv adást lehet-e rögzíteni?
-
pavicevic
tag
sziasztok!
az mitől van, hogy ha kodiban nézek bármilyen kiterjesztésű fájlt (mkv, ts, avi), akkor mondjuk egy beletekerés után 2-3 másodpercig szaggat a kép. (a hang az rendesen megy) külső hdd-ről nézem, és sunvell t95-ös készülékről van szó
-
pavicevic
tag
válasz
DoItYourself #5907 üzenetére
ok, köszi!
-
pavicevic
tag
sziasztok!
szeretnék érdeklődni, hogy milyen androidos boxot ajánlotok, főként iptv céljából? kodit nyilván lehet rájuk telepíteni, és ennyi lenne az egész? a csatornákat megkeresné automatikusan a rendszer, vagy nekem kellene állandóan mókolnom a boxot, hogy menjen a tv?
valami hasonlóra gondoltam, mint a medialink boxok esetén, csak azok sokkal drágábbak, és nekem csak az iptv funkció kellene
https://www.youtube.com/watch?v=IPA-1O-cOtM
köszi a segítséget előre is, még nagyon kezdő vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali Számitógép/Intel Core i7-11700/AMD RX 6600-XT/
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest