Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Max
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózatokról alaposan
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz chipi-85 #60296 üzenetére
szegény Grétsy prof
Törölhetnék, de jobb lenne piros irónnal inkább javítani, a jövő okulásáraamúgy meg hogy mik vannak...
daninet: kihagytad, hogy napi bünti.
Nem is tuttamhoty adingók 350millán vannak[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz chipi-85 #60296 üzenetére
Az atomerőmű bővítésről annyit, hogy van ismerősöm aki ott dolgozik mérnökként, mesélték, hogy ez nekik egyáltalán nem volt meglepetés, kb évek óta tudják hogy oroszok fogják bővíteni. A dolog úgy néz ki, hogy a ruszkik már évek óta tudták, hogy jönni fog ez a tender, és elkezdtek különböző cégeket és infrastruktúrákat terjeszteni nálunk amivel olyan előnybe kerültek amit bármely másik ország duplaáron tudott volna hozni. A másik, hogy jelenleg is ruszki technika van benne (VVER), lehet Fordba merci motort rakni, csak nincs értelme. Kb ennyi a lényeg
Hogy most kinek adósítják el az államot amcsiknak vagy oroszoknak ilyen szinten pedig szerintem hóttmindegy eladósítják és kész, ezt nem lehet megúszni, kicsi csóró ország a Magyarország.
De érdekes, ez ellen csak a politikusok meg a fészbuk népe vinnyog a gerjesztett vérpistikkel, a szakértőknek és szakmabelieknek ez egybehangzóan megfelel (bár most a kampány során már nem nagyon merték mondogatni a politikusok se csak pár elvakult)Aztán mondjátok meg hogy ez a videó miért jár 350millió megtekintésnél
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
senior tag
Biztos törlik majd politizálás miatt, de ezt meg kellett osztanom... az előbb írták ki fácsén... Nem a politikai tartalma a lényeg...
Fiatalok. Köszönlyük meg Orbának, az ujj Orosz rabszolga sorsott. Nesze neked Paksi atomerömű bövités! Az unokám is fizetni fogja a törlesztörészletett. Ujjra 56tos Orosz megszálás lesz EUs támogatásal!!! Reméle nem lesz Csernobil paksbol!!! Köszönjük meg a Fidesz azaz Fityisz KDMPnek. Adjon az isten SZEBB JÖVŐT!!! Hajrá Jóbbik!! Éljn Vona Gábor. Én igen is a Jóbbikra szavasztam, és büszke vagyok rá!!
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
csaszi72
senior tag
Állás nélküli gyenge áramú elméjű villamos mérnök van itt?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Devid_81
félisten
-
daninet
veterán
válasz poffsoft #60288 üzenetére
te adblockolod a PH-t? dehát tilcsa a szabályzat mennyé innen
ezeket a színes háttereket untam meg letiltogatni ami most mobilarénán van, mindig másikat tesznek akkor megint molyolni vele.. inkább hagyom mostmár, a többi megy
Plusz a kedvencem a Ghostery. Minden social médiát tilt a home site-on kívül.[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
megmakkan a ff adblockerem.
Atyám, használghatatlan lenne a PH! ettől a sok xartól
Persze fogalmam sincs, hogy valami féreg költözött ide, vagy szándékosan minden 3. poszt után egy advert
mindegy, már megjavult.ja, skacok, "canadaalltax" mond valakinek valamit?
Állandóan meg akar nyílni (csak nem tud )Outlander: Ez az, amit félkézzel nyitsz a hegesztés helyén, kulcs nélkül?
Nyakláncnak lesz?[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
csak nekem nincs ma kedvem dolgozni? Vergődök mint a teszkós ponty a szatyorban
reggel elvették tőle a kedvem[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Rendeltem 2 db ilyentet.... dbja állítólag 2,5 kg.
10mm /120 cm
Azzal már talán letudtok kötni, kínai ebayessel, esélyetek nem lenne.[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
Morzsi lebukott...
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #60271 üzenetére
Egy tiszta win7 64, 16 gb tesz fel....
A swap meg ilyen kis tarhelynél mindig 400mega illetve a ram 2x ese között van.
De eez nem magyarázza h miért tűnik el... Szerintem simán debil... Ügy megoldva.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
DeltaPower
addikt
Kvescsün: 20 gigára hogy passzírozta fel a win7-et, vagy milyen win7 lehet az? Esetleg azért dobja el állandóan az agyát szerencsétlen mert nincs hely swappelni?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
-
bsh
addikt
válasz WunderKinder #60266 üzenetére
megvéd az outlander-féle büntiktől a Grosse Deutsche Firewall
-
daninet
veterán
válasz Outlander #60267 üzenetére
szégyen az egész jogkezelés.. mintha őket bármi kár érné attól, hogy te meghallgatod (és ugye a hirdetésekből kapják a pénzt), sokkal jobb nekik ha te máshol keresed meg vagy letöltöd.
-
WunderKinder
aktív tag
-
Outlander
addikt
-
bsh
addikt
túl kicsi a rendszerpartíció, ez egyértelmű
-
Outlander
addikt
válasz daninet #60253 üzenetére
Gyík épp a napokban mondta, h nézzem meg mert nagyon jó... már a trailert sem néztem végig.
De mivel nincs más, elindult vele a postás bá... oszt majd meglátom, h melyikőtök hazudik.Ellenben megnéztem a Homefront-ot.
Statham, exzsaru, kötsögök, akik kötsgölni akarnak vele, de ő megbacik mindenkit... kb ennyi.
Ez most kifejezetten, gagyi filmje a vége már szenvedés volt... pedig az elején még ki is volt hangsúlyozva, h a Szilveszter Szalonna írta a forgatókönyvet.
[ Szerkesztve ]
-
-
daninet
veterán
Megnéztem a Wolf of Wall street-et és azt kell mondjam nem tetszett.. Pedig jó pinák voltak benne ruha nélkül. Sok. Poén kicsit kevés volt, és míg a Félelem és rettegés Las Vegasban vicces volt, hogy széttolták az arcukat, itt valamiért nem tudtam rajta szórakozni. A legnagyobb gondom a hosszával volt. Egy órával kevesebb lett volna akkor egy jó film.
-
daninet
veterán
válasz alázógyík #60237 üzenetére
az nekem nem ízlett legalább is amit én kaptam szar volt. Sajnos jó hambit kecskeméten nem kapni, ahol a buci jó ott a hús szar, ahol a belevaló jó egy legalja bucit adnak.
Oké, hogy trash food, de kicsit elegem lett a "péksüteményekből" és hasonló kelesztett bolti dolgokból. Alig van bennük liszt, tele vannak adalékszerekkel (élesztő mellett különféle levegősítő anyagok), hogy laktasson (fehérjepor), gumis állagúak, mert felveszik a vizet a levegőből de a benne levő adalék nem engedi megkeményedni.
Azt például tujátok, hogy egy kiló Teszkós kenyér 30-40 deka lisztet tartalmaz? A többi az valami. És sajnos a hamburgeres bucik is ugyanez a kategória.
Ha éjszaka kell enni akkor nálam még mindig a pizza vagy a kebab a nyerő A pizza tésztája mindig helyben készül.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
Vótam savazni, életemben elöször... de nem csalódtam az elképzelésemben.
Az ajtó elött öreg nyuggerek kiöltözve(!) "bezzegeztek" illetve köpködték egymást, úgy kellett odébb lökni őket.
Bent a maradék nyugger, aki az utolsó pillanatban még megtérít oda ahova ő gondolja, illetve agyoniskolázott még nyugdíjba nem vonulhatott, de már iroda nem igazán való Gizike, aki nem ismeri a magyar ABC betűit/ sorrendjét...
Ám ha ezeken túl vagyunk, megkapjuk az A3-as helyi, majd az A2-es országos savazási listát, mellyel kb 2mp alatt végeznénk, ha nem egy B6-os borítékba kellene valahogy belehajtogatni őket.
Egy élmémy volt, javaslom mindenkinek..
-
fero02
nagyúr
-
Devid_81
félisten
-
BaKeSZ87
őstag
-
Devid_81
félisten
Vajon ez tud fozni?
...
-
Outlander
addikt
TK!
-
Outlander
addikt
Tegnap h beszéltünk róla, meg egyébként is ezer éve nem ettem hambit... mondom akkor ezt most megteszteljük.
MaxxxburgerÉlménybeszámoló:
Maga a hely borzalmasan pici, az étlapért verekedni kell...Felszolgálók... mivel "új" hely, így nem rovóm fel, h nem tudják melyik menü mit tartalmaz, meg egyébként sem baj, csak megjegyeztem.
Azt már annál inkább, h egyáltalán nem kedvesek, sőt inkább az a "na ez a paraszt is ide jött enni" fejet vágnak, nem sietnek, kaja maradékok mindenfelé, már most legyek a pulton belül, mi lesz nyáron?
AS szabvány szerint van a feltét, ha a buciban marad akkor ott marad, ha nem akkor nem, ha van kanál/csipesz akkor azzal, ha nem akkor kézzel, utána/elötte kézmosás nélkül veszik át a pénzt.Rodeo hambi.
Buci jó méret, bár eléggé érződött h keddi vagy szerdai sütés lehetett.
Zöldségek ok, mennyiség is,
Husi.... tisztában vagyok vele, h Amerikában kicsit véresen eszik, de ez itt a vadkelet Európa, ennek az íze borzalmas volt (agyon köménymagozva, borsozva, valami házi cucc, nem gyors fagyasztott), és eléggé nyers volt, a második falat után kivettem belőle, vegaburgert ettem inkább...Összességében 10/2 -öt adnék neki max.... ha nem elvitelre hoztam volna, biztos h visszadom nekik.
Én innen többet nem fogok enni....illetve reménykedek, h beteg nem leszek.De ez ugye csak az én véleményem... és csak a rodeo hambit teszteltem, a többit nem...
Mellette az Elbandi meg a Duna Döner, árban ugyanaz vagy max 5-10%-al drágább, de minőségben kegyetlen ráver mind a kettő.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz WunderKinder #60221 üzenetére
Inkább egyél pizzát...
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
WunderKinder
aktív tag
Megszűntették Kecskemétet? Most így honnan tudjam hova menjek szavazni?
-
-
Outlander
addikt
Ha te is azt látod, h
W H 9 f K H B
Akkor mi arva anyjáért nem enged be?!
Rég voltam ennyire caaar, gagyi oldalon, ahol már captcha beírásnál annyira felhúzom magam, h nincs kedvem az idiótának segíteni...Még egy pár.... pedig nem vagyok béna....
Illetve, lehet h robot vagyok.
-
csaszi72
senior tag
válasz forintuser #60213 üzenetére
többiek meg ittasak
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
válasz M_o_g_y_i #60203 üzenetére
mögaqkimat! Sok kocsinak csak egy, az is távfényszóróval működtethető világítása van max 35 méterig, a másik meg helyzetjelez.
Tipp, Faxa alúmínyium lámpát felrakok, ami nem működik, oszt mondom a szervnek: most romlott el, ha a kocsinál megengedett akkor a kerékpárosnál is. Ez így következetes
Amúgy meg mingyáelső!
-
Ramius
őstag
Feri hazament. Papucs.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
-
Devid_81
félisten
...
-
Outlander
addikt
GrandeP üzeni.
-
Outlander
addikt
Miért kötelező előre a prizma meg a 150m-ig "világító" lámpa is? [link]
Lámpát megértem, mert az kiváltja a prizmát... de a prizma, ráadásul egyszerre?Amúgy, most akkor vennem kell valami értelmesebb flashlight-ot, ahhoz tartót is, Asszonynak, aki egyébként már szürkületkor sem szokott bicajozni, nem h este...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Gold Full Modular
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- Dual 2.5Gbit/s LAN kártya RTL8125B
- PlayStation 5 (PS5) PULSE 3D Wireless Headset + Paladone PlayStation Head Light Headset
- Lenovo Thinkpad X260 i5-6300U 8GB ram, 256GB SSD, HDMI, webkam, magyar világítós Bill, dupla akku
- Paul Knorr: The little book of Negroni
- ÚJ Intel i3-1215U, 16 Gb DDR4 3200 - Acer Travelmate 15,6-os FHD IPS - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest