Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
ploska mentes boldog új évet mindegyikbe! : )
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
beeee és 10e ft-ig is és keresni is lehet, úh. keresek :d
nekem csodafon kell max 80e ft-ig
bolti gar minél több és nem dzsunkashopba' - legalább 1,5 év -, leharcolt nem érdekel
4gb ram legyen, xiaomi előnyben_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
boldog karit belétek! : )
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #107700 üzenetére
akkor az lenne a baj : )
szerk:
jah és tk és zárható[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz chipi-85 #107693 üzenetére
muszáj
vegyetek zenes thinkpadet
-
-
Chaser
legenda
én azt látom erre az évre még nem volt előirányzott tételed
úh. jelenleg többletben vagy
majd amint beesik az idei évre vonatkozó tétel le fogja vonni aból amit most befizettél
de mivel két részletben megy no para, meg egyébként sem
majd egy hónap múlva nézz rá_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz 313313 #107455 üzenetére
értelmesebb helyen nincs apró betű meg mi van x év után
de az eredeti vételárat bármikor visszaadhatják, az eredeti állapot helyreáll
akinek nem tetszik battyoghat a nem létező fogyvédhez, ha mázlija van ő százból az egy akinek épp segítenek
de ebben az esetben eleve kétesélyes hogy tudna-e bármit tenni a fogyvédakom
sztem minden bolt azt csinálta volna/csinálja_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz 313313 #107370 üzenetére
nem 50-50? bár amit mondtál az egy fokkal jobb is
ZetorGumi
azon filóztam ha valaki konyhát újít fel oda milyen vállalkozó kell
megveszi az ember a konyhabútort, beépített gépeket aztán összerakja kb - gépekhez lehet kell villanyász -
továbbítom az illetékesnek járja jól körbe, akkor ezzel lehet matekozni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz 313313 #107368 üzenetére
persze tiszta hogy kell számla és szerződés
szerződést mondjuk nem értem, betonozás lett volna első körben, sk is megcsináljuk - talán nemrég találták ki hogy mindenképp kell kivitelező, azokban meg nem feltétlen van nagy köszönet de legalább drágák is -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz tibibi #107357 üzenetére
persze, azért nem foglalkoztatnak
jövő héten valami tibibi nevű tagot áldozunk fel a főtéren313313
mi az hogy kmét 1 pontot ér?
a 3m ft-os támgatást valaki igénybe vette? amihez kell egy gyerek, saját önerőből kell megfinanszírozni aztán elvileg 3m ft-ig adnak vissza a beruházásból ha 6m ft-ba került - felújítás -
az működik vagy kamu?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
én most mászok ki nyilván a covidból, de tegnap rohadtul megfájdult a torkom egyik oldalt, mára eltűnt....fogjuk rá jól kezdődött, de kezdődhetett volna jobban is
whisky helyett cataflam volt tegnap este ( :
amúgy meg nagyon szép idő volt, meg ma is - poloskát is fogtam párat -
az internet is gyóóóóóó', azzal a kemény 10mb-tel amit tol itt a matáv, vagy telekom, ahogy hívják - optika meg elvileg a lépcsőházban bő egy éve, de még nem volt idejük átadni :d -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
hátha egy (i)-s képtől felébredtek...
-
Chaser
legenda
válasz Chaser #107213 üzenetére
tk ( :
ennek örömire' vigyétek a sok mindent
-
Chaser
legenda
válasz macilaci78 #107212 üzenetére
úgy értettem direkt ezért vettél egy külön kártyát - valami "eldobósat" -
-
Chaser
legenda
válasz macilaci78 #107210 üzenetére
ha vettél ezért egy feltöltős kártyát mért használod még?
hobbi?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
egyértelműen közöld velük hogy zaklatásnak veszed ha a továbbiakban keresnek - ha ezt így mondtad nekik akkor sorry -
úgyis azzal kezdik rögzítik a beszélgetést
a kh-tól nem hívnak ilyen zöldségekkel, de anno le is tiltottam minden ilyen hülyeséget szerződéskötéskor, de az e...e az e...e, lehet mikor elázott a szerver parkjuk a te adataidban pár dolog megváltozott :d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
akkor azokat még nem ő követte el ( :
nyugati felújításánál is volt valami balhé, átadás első napján már több dolog nem működött
a jegyautomatákkal is nem tudom mit bénáztak, akartam venni kb két hónapja jegyet - egyébként neten szoktam -, kökin egyik sem volt jó, bemegyek és kérdem kinek kell szólni hogy minden automata defektes? hívjam fel az oldalán levő számot...óóóóóó mondom nyilván :d kiderült valami teljesen más cég üzemelteti, nem is a mávhoz tartozik, pffffffff_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
annyi hó talán még nem esett ( :
bár amit leműveltek utóbbi hónapokban hó nélkül, az is gyönyörű volt
volt hogy nem mert körbemenni a kalauz ilyen laza majd' egy órás állások után kmét-bp közt, valaki biztos leveri alapon :dNoLF
fővezírkedhetne' jobban is..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
tudtommal ha csak szóban is közlöd ilyenekkel hogy többet ne keressenek mert zaklatásnak veszed és feljelented őket, akkor zaklatásnak is minősül
ebből nálam mondjuk szoktak érteni a jószágok
full zsákok ott, exem ott melózott, hadd ne mondjam milyen kulisszatitkok vannakszerk:
nem ügyfelezett, csak a háttérből tolta, teljes káosz volt az is[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz daninet #107157 üzenetére
annak is biztos megvan a szépsége
tv-t meg eleve sötétben/kevés fénynél érdemes nézni - illetve tartalmat -, ha tényleg nézi az ember nem csak háttérnek megy valami
az oledek szépsége a full fekete, hdr, igaz kisebb mint egy projektor de a húwááááó faktor ott is megvan ( : ezeken meg már simán lehet gamelni is, 120hz és sync nem rossz kombó, input lagjuk is kicsi
ezt a szériát dobták ki a legjobb gamer "monitornak", az isszerk:
bsh
ez a jószág picivel drágább mint ezeöccáz'... ( :
de részletfizetés van! lehet vinni úgyis
csak amíg az utolsó részlet nincs nálam a tv se megy sehova innen[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz tocsek18 #107155 üzenetére
feleslegesen vettem, ennyi, most nem érdekelnek az ilyen sz@rok, lehet később sem fognak
csak lefoglalni magamat vásároltam össze sok mindent - mint a rossz qrvák ( : -
egyébként meg überalles tv, aki látott már otthon oledet az tudja
van pár 4k űrhádé' filmem tesztelni dv-vel is_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
vegyetek oledet tejesen' jóálapotu' pc-hez, konzolhoz, vagy csak úgy ( :
ez a full extrás c széria, kb mindenből a legjobb van benne
minimális alku még beleférhet
dobozában van, jössz-visszük, beüzemeljük nálad, aztán fizeted_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Stylewars_kp #107124 üzenetére
-
Chaser
legenda
vegyétek a sok mindent
topik kedvezmény lehet ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
túl sok rossz tapasztalatom volt már fogdokikkal hogy random emberkéket bemerjek vállalni
én sem kötném nőhöz vagy férfihoz, de az biztos hogy a nők mindig elb@sztak valamit nálam 1-2 kivétellel, nyilván nem erőltetem innentől ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
nem mindegy hova adja meg mit és mivel...egyszer itt az sztk-ban lassan 20 éve egy csaj szétbarmolta a fogamat épp karácsony előtt pár nappal, aszonygya' ha fáj még majd jövőre menjek vissza:d másnap már majd' meghaltam, egyik doki fogadott, akármit csinált fájt - beletörte a csaj a fogat és rohadtul begyulladt -, addig telefonált míg valaki nem mondta neki az "ultrát", na utána nem fájt, ultracain ha minden igaz
pesti faluban találtam egy perzsa dokit, bammeg' úgy csinálta a gyökérkezelést hogy másfele nézett meg telefonált :d abszolút pro, nem is foschtam tőle pedig már rettegtem a rendelő látványától is máshol, ott meg kb mint egy motel recepciója, rendelő is tök laza
amint szóltam fáj megállás és szúrt még egyet - államiban is tolta, ahogy a legnagyobb dokik mind gondolom mert hivatásuknak IS érzik, nem csak meggazdulni' akarnak belőle és privátolnak mellette -
ott alap volt az ultra, mondtam is neki anno sztk-ban valahogy nem ismerték, de privátoknál se nagyon....jót röhögött:d
utolsó csaj is gyökérkezelést csinált, de az már qrvára fájt mire eljutottam hozzá, előző dokik miatt meg elhúzódott, de tudott érzésteleníteni rendesen - és azért durva mejjei' voltak ((( : -
ilyen beavatkozással sem megyek random dokihoz, ez ideális esetben élet végéig tart dolog, nagyon sokan csinálják, divatszakma lett a fogászat, annál kevesebben pro-k benne...pesti faluban is meglátszik, egyik privát hitványabb mint a másik, nagyon jóból tényleg kevés van - és adott dokihoz kell menni, nagyon sok értékelésnél ott van és tapasztaltam én is - , az implantológia meg egészen spéci dolog, leginkább szájsebészethez van legközelebb, csak ugye ez is divat lett és sokan csinálják_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
az utolsó csajszi aki kezelte fogamat nagyo pro volt nagy mejjekkel', az úgy elterelte a gondolataimat ( : főleg mikor kb belémnyomta őket mikor megfektetett a székkel :d
de nem nagyon szeretnék már női dokot, valahogy kevésbé megy nekik vagy passz, nekem legalábbis szinte minddel rossz tapasztalatom van
az implantátum az meg azért izé, qrva drága is, meg ott az állkapocsban kell ügyeskedni, bárkire nem bízom rá_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz 313313 #107092 üzenetére
hát ez az, a bárki az már gyanús ( :
pesti faluban egy nagy klinikára jártam - olcsóbb mint a kecskeméti dokik :d -, a főorvoson kívül kb bármelyik kókler volt, jól el is b@sztak valamit, 3-4 cataflamon éltem majdnem két hétig mire a fődoki megpiszkált valamit aztán elmúlt a fájdalom egyből...addig meg szétkínoztak gyógycsík cserélgetéssel ami semmit nem ért
aztán találtam egy qrva jó dokit, de neki nem az implantátum a fő területe és nem mert bevállalni, aztán meg a covid kaszált sok mindent és most visszajöttem egy időre
a relaxot már néztem egyébként, de ilyen 17 gugli értékeléssel letettem róluk
pesti nagyoknál is nagyon igaz hogy nem mindegy melyik dokihoz megy az ember, konkrét ajánlás - név - kellene ha tud valaki
relaxnál szinte csak nők vannak, én női dokihoz többet nem akarok menni, egy kivételével mind elcseszett valamit ( :
egyelőre a dentaluxot' látom értelmesnek, ott a doki leinformálható és jó ideje tolja a szakmát, de ha bárki tud tényleg jó implantológust azt megköszönöm
voltam már egynél a honvéd kórház közelében de még számlát sem adott, na ilyen helyek nem kellenek_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #107087 üzenetére
pesti faluban is voltak mondjuk csúnyák sok részen, meg csodás kábelezések mint a linkelt képeken ( :
ismertek pro fogdokit aki implantátumokkal foglalkozik elsődlegesen?
gugli vélemények alig vannak a dokiknál_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest