Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz Devid_81 #109850 üzenetére
Lehet siman az emagrol klimat venni? igen, nincs engedélyhez kötve a vásárlása. Ha külön mérőórára akarod kötni vagy a garancia nagyon érdekel akkor kell egy jogosultsággal rendelkező személy aki aláírja a papírt h szakszerűen lett telepítve.
Mar meg is van? igen, de nincs még kompresszorom azt ma akartam aliról megrendelni. Illetve kell még tartókonzolt is vennem a falra. Ha ezek megvannak majd akkor állok neki fúrni faragni[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
313313
addikt
válasz Devid_81 #109857 üzenetére
Előző klíma 16-17 évet ment konnektorról (on/off 5,3kw) 3 éve kapott saját vezetékeket a konnektor. Decemberben klímát cseréltünk, 5,3kw inverteres, az is ment konnektorra. Monitorozom is (okos konnektorral) indulásnál vesz fel télen 9+ ampert, aztán szépen szabályoz vissza. Most nyáron 2-4 amperral elmegy...
Nyilván jobb lenne saját kábellal elosztótól, de ez így kisebb meló volt...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
daninet
veterán
válasz Devid_81 #109837 üzenetére
ja. 150k a klíma és 80k-ért akarja a szaki beszerelni számla minden nélkül. Köszi . Megnéztem 2 youtube videót, ahogy gyanítottam fúró meg villáskulcs kell hozzá. Az egyetlen speciális dolog a vákuum pumpa ami 40k aliexpressről. Ha nincs kölcsönbe megveszem még akkor is félárban vagyok.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
TeeBee73
veterán
válasz Devid_81 #109719 üzenetére
Mi a baj a fürdőkád mellé szerelt konnektorral?
MOD: daninet: "Capcarap, héjj' zsámóóó!" a pontos megnevezés.
MOD2:
CoDediv: Persze, hogy mindenre kell földelés. Szerinted, honnan ered a "Megrázta, mint Krisztus a vargát" kifejezés? Az sem volt leföldelve.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
-
-
313313
addikt
válasz Devid_81 #108001 üzenetére
Galaxy, Alhambra, Sharan nagyjából ugyan az, csak más gyártja. 7 személyes, alkatrészek hozzá drágák. Gumiból is 16" C kell rájuk.
5+2 személyeseket én nem preferálom (Zafira, C4 Grand Picasso)
Nekem egy Citroen Xsara Picassom van, hátúl 3db teljes értékű üléssel(Zafira kisebb), nagyon bejött. Enyém régebbi is, meg benzines is... Facabookon van csoport, ott biztos ajánlanak jó évjáratot, jó dizel motorral.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Zeki
nagyúr
válasz Devid_81 #107877 üzenetére
Nem olcsó itt semmi. SŐT!
Most az aszály miatt szar lesz minden. Sőt, a spanyol-portugál régióban 1200 éve nem volt ilyen szárazság.Szóval ami eddig volt áremelés, az hangyafasz lesz a bálnafaszhoz képest. Mert az most jön még. 410-es euró, ami egyre rosszabb, szar gazdaság, szar termés itthon és máshol is.
-
313313
addikt
válasz Devid_81 #107416 üzenetére
Démász területen 1 fázison 32A, Eon/Elmű fekrak 1 fázisra 40A-t is tán.
3 fázisnál lehet totál asszimetrikus: 25-2-2, 20-6-6, 25-25-2... bárhogy kérheted (2-4-6-10-16-20-25-32 kismegszakítók vannak), elterjedt amúgy a 3*16, 3*20, 3*25.
3*32A-ig bárhol kiadják, csak gyözzél fizetni...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
NoLF
veterán
válasz Devid_81 #106677 üzenetére
ja jó hát nekem is van házam ahol mindig van mit csinálni, meg nyaralóm is, ahol szintén mindig van teendő, főleg, hogy mindkettő kerttel is rendelkezik.
mindenesetre ha nem élvezném a velük való foglalatoskodást, akkor nem vettem volna kertes háza(ka)t
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz Devid_81 #106675 üzenetére
jellemzően a naptári hét végén található, két napból álló, magyarul szombatnak és vasárnapnak nevezett, lehetőség szerint pihenéssel, kirándulással, vagy ház körüli munkával töltött időintervallum, mely optimális esetben saját időbeosztás szerint, csendben és nyugalomban telik.
nekem is furcsa - még mindig ismerkedem vele pedig már jó pár éve gyakorlom, és egész jó dolog.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bsh
addikt
válasz Devid_81 #106454 üzenetére
írtam bammeg egy oldalnyi javaslatot, linkekkel meg minden, erre küldéskor kiléptetett a ph és elveszett minden
akkor röviden újra nem puccos tippek a belváros közelében maradva:
pizzák és ételek, beülős és rendelésre is: max pizzéria vagy skót és joe.
menüs önkiszolgáló menza: nagymama konyhája a főtéren. a főzelékek miatt.
hétköznap reggel-délelőtt egyszerű de nagyon finom frissen készült kaják: belvároi piaccsarnokban a kiskukta és a kelesztő (egy cég a kettő)
kívül az el bandi. nem édesbucis hamburger (javasolt minimum dupla hússal kérni). szendvicsek. valami tortillának nevezett izé...
mellette lángosos és hasonló bódék.
jakó cukrászdák.
kedvenc egyszerű házias finom étterem: katonatelepen a katica vendéglő. ez mondjuk nem belváros -
TeeBee73
veterán
válasz Devid_81 #106372 üzenetére
Engem is azért csaptak ki a koleszból 87-ben, mert megtalálták a boros üvegeket a WC tartályban...
MOD: #Mirage: sok fiatalra ráférne a sorkatonai szolgálat. Esetenként, néhány atyai pofon, hogy negyven kilós kispöcsként, aki csak a telefonját buzerálja az utcán, otthon meg a konzolt, közben szivárványos képeket postol a fészbúkon, legalább nyáron mozduljon ki a szabadba, télen meg lapátoljon havat. Tartsa rendbe legalább a saját szobáját, a használt ruháit ne dobálja szét, és tanuljon tiszteletet minium, a szülei iránt. És még sorolhatnám, mi hiányzik a mostani (ne vedd magadra) generációból.
MOD2: "Régen, a lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk. A maiak úgy tudnak inni, mint az apjuk."
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
faragojof
őstag
válasz Devid_81 #106177 üzenetére
Biztos azért, mert nem támogatod meg valami célzottan hozzáadott plusszal a kérésedet!
Javaslok kezdésnek egy szem cukorkát. Nekem harminc évvel ezelőtt bevált. Bár az igaz, hogy mostanra már a véremet szívja!
Nőttek az igények."Formicate Under Command of the King,,
-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
válasz Devid_81 #106016 üzenetére
Szerencsére találtam jó tápkábelt. Pont jó lesz a sufniba a forrasztó pákához
Kíváncsi vagyok azokra az idiótákra akik ezt megveszik a hifijükhöz, hogy az áramszolgáltatóval is kicseréltetik-e a vezetéket az utcában
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Devid_81 #105866 üzenetére
Ócósbb volt hogy vettem eszközöket, és néhány diagot, programozást magamnak csináltam.
DeltaPower: diagoztam olyan X5öt, aminek a lámpamoduljában 700.000 azaz hétszázezer km volt rögzítve, a kijelző pusztán 203ezer mutatott. Mondanom sem kell kitől vette az úriember!
-
DeltaPower
addikt
válasz Devid_81 #105866 üzenetére
Meg a tezsvíreké Persze hamis M-paketes kivitelben (3000 forint a 3 színes műanyag csík a hűtőrácsra), beccscóra erőss motor válto kopanás mentes futomü!
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
troll81
addikt
válasz Devid_81 #105126 üzenetére
Egyenlőre azt mondom kialakult életét ne rugja fel az ember, azért ami otthon van várná.
A foskovid helyzet most mindenhová szól lassan.
A fiam itt született meg. Minden ellátás jobbnak ítéltek meg,annak ellenére h külföldi vagy....
Nem tudom mit csinálnek otthon..
Itt meló után még bőven jó vagy bármire és az egész hét péntek délig tart.
Ha ezt tudom hogy így is lehet stress mentesen dolgozni otthon egy percet nem csinálok semmit. -
troll81
addikt
válasz Devid_81 #105122 üzenetére
egy xar kb igy vissza nézve az egészet.
van sok jó dolog de nem akarom a haza térést erőltetni.
minden itt van munka család gyerek.gyerek nem is magyar,semmi köze nem lett az országhoz egy pozitivum,
ahogy daninet is mondja sok a negatív meg keseredett ember .....
meg az irigy stbb
de h tegyen ellene azt nem inkább ül és majd jobb lesz alapon vár.
jó lehet szar az első pár év de jobb mindig.
6.éve vagyok kint én is.Fozumozók 75% külföldi munkás lassan
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz Devid_81 #105122 üzenetére
rengeteget javít az életminőségen ha nem törődik az ember a politikával. Valójában a mindennapi életedre elég kevés kihatással vannak azok a hírek. Az egyetlen ami zavar itthon az a sok negatív ember. De ezért vettem a város szélén telket
-
Zeki
nagyúr
válasz Devid_81 #97450 üzenetére
----
Szokott valaki Veszprémben járni?
Ez igan durván jó áron van. -
gézu
őstag
válasz Devid_81 #97233 üzenetére
Egy szagértő ilyenkor bekapcsolja a verbose módot és megnézi melyik folyamat tipródik magában, amitől fél óra a shutdown vagy a boot. ezeöccáz lesz(fontban)
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
DeltaPower
addikt
válasz Devid_81 #97233 üzenetére
Nálam meg frissült az antiantivírus, az eddig 60 megás frissítő fájlból lett 100 megás, úgyhogy örülök.
btw telefonszakik, mondjatok már olyan telefont, ami a samsung s5 mini tudásának legalább a 90%-át tudja (pl. infra nem létfontosságú), nem tepsi, cserélhető aksis és 1-2 évnél nem régebbi kiadású.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Amazon Fire TV stick/box
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest