Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #31309 üzenetére
Eddig is értettem, továbbra is úgy gondolom ahogy korábban írtam… Véletlenül nem én is recruiterrel vitázok most?
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #31307 üzenetére
Ezt én értem, de ezért senki nem fizet 2M bruttót. Eleve recruiterek jutalékos rendszerben dolgoznak, ilyen br350-es alapbérrel. Most ha hozzáadom, hogy lead, abból nem lesz 2M alapbér. Igen, én is ismerek recruitereket, és a jutiból élnek.
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #31304 üzenetére
1.2 netto lead RECRUITER-nek? Az a hr szakma alsó polca, elég hihetetlen, még bruttóban is.
-
Sztenly
tag
válasz Vismajor01 #31296 üzenetére
Érdekes amit mondasz.
Tapasztalataim alapján komolyabb dolgokat nem végeznek magán eüben a legtöbb esetben. Oke a waberernél vagy 1-2nél lehet. De egy átlag irodai dolgozó csomagjában nem lesz fedezve egy random műtét.[ Szerkesztve ]
-
vati
senior tag
válasz Vismajor01 #31291 üzenetére
Hát... ahogy tudom, gyomortükrözés magánba sokkal kevésbéfájdalmas mint TB-re, már a cső vastagsága alapján... bélre nincs összehasonlítási alapom hogy TB-re milyen, csak az, hogy magánba abszolút nem volt negatív élmény, semmire se emlékeztem.
Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
CyberPunk666
senior tag
válasz Vismajor01 #31282 üzenetére
Ez egy értelmezhetetlen kérdés.
Mi az, hogy "közepes" egészségbiztosítás?
Azon kívül az tök egyéni, hogy mi hasznos és mi nem belőle. Ha az illetőnek van valami krónikus betegséges és arra jár, akkor egész más a helyzet, mintha nincsen neki.Inkább úgy érdemes nézni a dolgot, hogy havi 17 ezer, az évi 204k.
Elkölt az illető a csomagban foglalt dolgokra ennyit?Ez kb évi 6-8 alkalom biztosítás nélküli alkalom ára. Azért én ennél kevesebbet járok oda, szerintem évi 100k alatt megállok a térített szolgáltatásokkal.
Akkor már egy egészségpénztár és az ahhoz kapcsolódó adóvisszatérítés jobb deal lehet.
De ha nagyon sokat kell orvoshoz járni, mondjuk minden hónapban, és arra él a biztosítás, akkor érdemes belevágni.
-
GeeForGolf
junior tag
válasz Vismajor01 #19816 üzenetére
ő maga írta, h C fejlesztő. de ezt mondom én is, h sztem ennyi tapasztalattal nagyon olcsón adja magát.
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #19795 üzenetére
Azert a jatt nem kell adozni/bevallani reszerol en konzultalnek egyet az IRS-el.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz Vismajor01 #19795 üzenetére
Na ezt már szeretem!
Ha bárki bármilyen fizuval kapcsolatban tudott meg mostanság kézzelfogható infót, ne tartsa magában, aktualizáljuk csak merre hány méter manapság.
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok