Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Na legiaap örülünk?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
legiaap
félisten
válasz madgie #84793 üzenetére
Hidd elhiszem amit mondasz, de akkora szakáll ami a képen volt nem fog megnőni egy hónap alatt a nulláról. Kurva erős szőrzetem van és gyorsan is nő de ahhoz hónapok kellenek. Csak az elején nő gyorsan és utána lassulni fog a növekedés.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
vans?
őstag
Na megneztem en is az uj iPhone-okat, a 6+ valami irgalmatlanul oriasi, pedig 190 cm korul vagyok, a kezem is ennek megfelelo... A 6 viszont tetszik, ez lesz a kovetkezo telefonom. A hatulja annak is ronda sajnos, nem tudok kibekulni vele Tokban fogom hordani allandora szerintem, annyira tre a hatoldal.
hábm bábm
-
r3dsnake
nagyúr
válasz CharlieDrop #84783 üzenetére
Nemigazán jön be a jelenlegi EDM vonal. 2-3 éve sokkal jobb zenék pörögtek. Mostanában az összes drop ugyanolyan.
ITT egy mashup tavaly nyári beatport top 100-ból kiválogatott 16 trackkel. Mintha egy szám lenne végig.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Mivel ma van a beadandóim határideje, ezért összedobtam pdf-be a modellfotós vizsgaanyagomat. Erre tessék, ha valakit érdekel: [link]
-
legenda
válasz Tibee86 #84778 üzenetére
nézőpont kérdése, írta már le z1c tulaj, hogy miért rosszabb sok tekintetben a z3c - a sok közül egyre ráfoghatom, hogy igaza van -, így semmit sem lehet/merek már általánosságban kijelenteni, inkább csak saját véleménynek feltüntetve.
nem akarok senkit sem megbántani, de más kérdés, hogy sokszor csak magukat nyugtatják az ilyen emberek, miért is nem váltanak, és ha még lelkes megerősítő társra is találnak, akkor aztán végképp kiderül, hogy szinte semmiben sem jobb az utód, nem éri meg a cserét, pedig ez közel sem igaz!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
Na, megleptem magam, de nem tudom nyomkodni, mert kell menni bevásárolni, fene
-
legiaap
félisten
Szerint ezek létezik olyan laptop aminek a hátulján ott egy világító windows logó?
Ha igen akkor milyen noti az? Ma láttam az Arrow-ban.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz CharlieDrop #84770 üzenetére
Drupallal szenvedtem eleget suliban.
-
legiaap
félisten
Tudtok olyan online nézős oldalt ahol lehet nézni a Flash-t?
-
r3dsnake
nagyúr
Bakker ez a wordpress mennyire jó. Minden hozzánk tartozó weblapot joomla motorra csináltuk, de most kipróbáltuk egy teszt szerveren a wordpress-t. Innentől joomla-t bottal sem. Pont olyan érzés, mint android után iOS-hez nyúlni.
-
Tibee86
nagyúr
-
mondomén
őstag
válasz Tibee86 #84761 üzenetére
Konkrétan free run még nem volt a lábamon, de egy ilyen Janoski Max-em volt. Elől megkapta a free run talpat, hátul ott a bubi, nem kényelmetlen az biztos... Viszont nálam ezt is lelépi a puma, olyan mintha puha szőnyegen lépkednék.
-
Arcképgyáros
LOL, 9GAG rakta ki:
-
Cyberpunk
félisten
Az Alpha kamerája elég jó az i5S-nél jobb szvsz. Mondjuk az UHD videónak nem sok értelme van, noha részletgazdag, de 1 perc videó vagy 400 MB. Na meg fix a tárhely mérete ugye.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
mondomén
őstag
válasz r3dsnake #84752 üzenetére
Mekkora habi oldal. Most Sneakerz 30%-os akciót ad mindenre. Nézz szét, hátha lesz valami. Én a napokban vettem egy New Balance-t vizesebb napokra.
Amúgy aki kényelmes cipőt akar magának, az a Puma XT sorozatot keresse. Ennél kényelmesebb cipő még nem volt a lábamon. 90-es években dobta ki futóként a puma, most visszahozták és beszarás mennyire kényelmes. [link]
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Innen rendelt már valaki? Hivatalos shop lehet? Ez atom.
Adidas Superstar 2 X Lady Gaga
Szerk.: Jáj, most nézem, hogy google translate-es az oldal egy része. Így viszont tuti vmi ripoff. Szétnézek ali-n.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz madgie #84748 üzenetére
Nálam meg az volt, pont mentem suliba gyakorlatra aztán még otthon voltam, hívom osztályvezetőm.. nem veszi fel, hát szó nélkül még sem csinálhatok olyant, hogy nem megyek be. Kimentem buszmegbe, kocsival még sem mertem elindulni, hívom.. ismét nem vette fel. Hát bementem városba, végig kamionok lerobbanva stb. Bemegyek, azt mondja... 'Ilyen szar időben miért jöttél be?"
Jha, este 22:40-es buszom haza fele meg 23:30-kor jött, váróba nem mentem be a csövesek miatt, azt hittem meg fagyok. brrr.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #84746 üzenetére
Sosem felejtem el azt a napot. Apokalipszis.
-
Ragnar95
félisten
válasz CharlieDrop #84735 üzenetére
Jaja, vannak szettjeik is, én is egy olyat használok itthonra, bár lassan ideje lenne nézni egy újat, mert már nem mai csirke
Edzéshez pár hete vettem egy pamut Slazengert 8£-ért 30-ról leárazva
-secret-: cipővásárlás se egyszerű valóban, anyám mindig ki is akadt rám, hogy nem lehet ennyi cipő közül egyet találni, ami tetszik, de mondom nem az én hibám, hogy képtelenek normális cipőket gyártani/tervezni...Mondjuk szerencsére tavaly találtam 2 Puma magasszárú bőr télicipőt, úgyhogy azokkal megleszek idén télen is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #84740 üzenetére
Én ebben toltam valamelyik éven, hát le is fagytam. Már meg nem mondom milyen nike ez. (Saját kép).
És nem estem el, csak akkor volt talán tavaly előtt márciusban az a kurva fos idő egy csütörtöki nap.
mondomén: Nike runner txt
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #84739 üzenetére
Nekem van egy 10 soros acélbetkós shellys még nagyon régről (2006-ból), bár nem szívesen hordom, de ha nagy a dzsuva kinn abban szoktam menni. Bár kurvahideg, ha áthűl az acél.
Adidas Superstar lesz a kövi rohangálós cipőm valszeg. Már lassan 3 éve taposom ugyanazt az adidas campus hi-t (ennyit még soha nem bírt egy cipőm se), mellette széttapostam fél év alatt egy supra-t meg van még egy aliexpress-es "vans". Szerintem egy superstar is simán húzna 3 évet.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz -secret- #84711 üzenetére
Na fasza. Mi ez, pegasus? Amúgy ha érdekel valakit linkelek ide egy csokor megbízható EU shoppot, ahol durva cipőket (mást is) lehet lőni. Sokszor van akció, nyáron az egyik pumám ideért 17-be (svédből), akkor épp itthon 35-ért szórták... Caliroots Size? Asphaltgold END. Offspring Urbanindustry
-
madgie
titán
válasz -secret- #84736 üzenetére
Múlt héten lerohadt az egyik Adidas a lábamról, gondoltam, majd nézek valami téli cuccot hétvégén. Pénteken útba esett egy helyi cipőbolt, alapból használt a cuccok nagy része, de van néha új cucc is (doboz nélkül).
Na, belefutottam egy vadiúj, fekete, hasított bőr Caterpillar bakancsba, 11-ért
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #84730 üzenetére
Énis hasonló dilemmában voltam, de tavaly Parndorfban találtam egy nagyon király kabátot, most meg rendeltem egyet netről, mert azt a téli kabátot kicsit túlzásnak éreztem az angol télhez
CharlieDrop: ez a mindegy milyen márka mondjuk pont nem igaz, pl Championnak tudtommal csak pamut nadrágjai vannak és legutóbb, amikor néztem még otthon is kaphatóak voltak.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
válasz smallmer #84728 üzenetére
Itunesban rárakod, szinkron aztán rátolja wifi kapcsolaton keresztül.
CharlieDrop: Tegnap volt itt egy ismerősöm, kint dolgozik... mondom neki, hogy jó a kabátod.. hol s mennyiért vetted, azt mondja g4s márka és 99.000 forint. Jól van mondom.
Nyilván Calvin Klein, T. Hilfiger, g4s stb. prémium férfi márkák kabátjai bejönnek, de, hogy én 50.000+-t adjak egy kabátért, hát biztos nem. Pláne nem is kabátot akarok hanem ilyen átmeneti tavaszi-őszi dzsekit inkább...
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz -secret- #84720 üzenetére
Pöstiént sem egyszerű, ha csak egy normálisan kinéző cuccot akarsz venni. Férfidivad egyszerűen K.O.
Két éve vettem egy egyszerű szürke kabátot. És csak ez volt meg fekete :SÉs vagy egy éve keresek vmi értelmesebb pamut szabadidőt, mind ilyen nejlon műszálas vacak, mindegy melyik márka...
[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
legiaap
félisten
Nekem most ő tetszik: [link] ha hazamegyek majd beszerzek egyet.
Amúgy most is hasonló, van egy oldscoolos adidas, csak itt nem tudom sokszor hordani, mert könnyen átázik, így bakkerban nyomom általában.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #84717 üzenetére
Fiatalos cipőket hordok, de airmaxot semmi pénzé' nem vennék fel.
Most valami fasza kabátot akarok, de vidékiként lecsökken a választási lehetőség...
GALARDO: grrrr
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz -secret- #84711 üzenetére
1995-ben rendelted?
Mondom én, a Porsche type 64 mikori is? 1939?
[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki használt/vett már ilyet, vagy ehhez hasonlót EarPods-hoz?
Tudna írni róla pár szót?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
egy elég furcsa kérdésem lenne hozzátok, mert hát mióta megvan az "ájfonom" azóta szívok ezzel.
amíg andoridos telefonom volt mindig minden gépen sikerült felraknom zenéket, videókat rá.
Ugye megvettem az iphone-t akkor jött a baj. ITUNES. Egy számomra undorító program. Helyette elkezdtem használni az itools nevű programot ami ment is egy ideig de minden itunes/iphone frissítés után nem akar zenéket felrakni.Tehát valaki nem tud valami megoldást arra hogy a zenéimet, fényképeimet, filmjeimet kezelhessem könnyebben mint az itunes és ha valahol más gépen akarok felrakni akkor ott is simáán tudjak?
-
Arcképgyáros
-
legenda
válasz Bling95 #84700 üzenetére
az akció, az akció!
GALARDO; most csak erre futotta, a másik kezemmel a bevásárlókocsit fogtam/toltam, most csak egy ilyen gyorsan elkészített képre futotta, nem forgattam a telefont - amúgy szoktam, ha megőrzendő kép készül.
ittakary; ezt biztos nem nekem ajánlják!
alcatel? (ja, pedig 1997-ben volt egy alcatel telefonom)
az üzlet amúgy okés, vasárnap onnan vettük - jól leárazva - az asszonynak az 5c-t.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
r3dsnake
nagyúr
Kommentek Tim Cook comingout-ja kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest