Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Kocsihoz OBD-2 adaptert használ valaki?
-
nagyúr
Köszönjük, hogy regisztrált és vásárolt nálunk.
Az ASUS ezt egy 10% kedvezményre jogosító vásárlási kuponnal köszöni meg.
Fizetésnél, a megfelelő mezőbe írja be az ********* kuponkódot.Ez a kupon az ASUS Shop webhelyen a 2014/10/01 ~ 2014/11/10 (CET) között, online leadott megrendelésekre érvényes.
Kéri valaki?
-
legiaap
félisten
F@sza. Rendeltem valamit amazon prime előfizuval egy napos kiszállítással erre most kaptam az emailt, nem tudták kiszállítani, mert nem értek el. Egész nap asszony itthon volt. Senki nem csöngetett fel, nem is hívtak.
De fel tudnak húzni ezzel.
Azt írták itt álltak a ház előtt órákig. Idióták![ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legenda
az régen rossz...
a cpu stepping nálam alapban mást jelent, de itt most táncoló procit, ami alá nem szabad zenét tenni!főként azoknak volt problémája, az iphone témában (is) sokan leírták, hogy a gyári visszaállítás megoldást jelentett a problémára.
ios 7 alatt belakták a rendszert, használták, ios 8 frissítés simán rá a korábbi rendszerre, és jobban szívja a rendszer az akkumulátort.
jobb esetben a testore/visszaállítás és a korábbi mentés visszahúzása megoldotta a problémát - ha a mentés nem hordozta a hibát-, ellenkező esetben felejtős a mentés visszaállítása, hanem manuálisan kell újra belakni a nulláról felhúzott friss rendszert.
aki nem hajlandó lemondani a mentésről, vagy akár még visszaállítani sem gyári állapotra a rendszert, az meg marad kompromisszumos a gyengébb üzemidő tekintetében, ez van...
az ios sem a régi már, a maga fapados egyszerűségével és funkcionalitásával, és ahogy nőnek a funkciók és opciók, úgy nőnek a hibalehetőségek - akkor is, ha ez így nincs rendjén -, ezért egyre kevésbé fog működni az, hogy valaki 2 - 3 főverzión át hordozza a mentését, és az az újabb rendszeren is hibátlanul fog működni.
én minden rendszeren beáldozom azt, hogy az új verziókat tiszta alapra teszem fel és nem állítok vissza mentést, hanem rászánom azt az 1 vagy akár 2 órát, és manuálisan belakom a rendszert, cserébe kizárom a ráfrissítéssel illetve a korábbi mentés visszahúzásával adódó hibalehetőségeket, így elkerülnek a hibák.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
a 6-os típusoknál nem volt előtte ios 7, amiről mentés készülhetett volna, meg ahol a 7-re a 8 ráfrissíthető lett volna, és itt arról volt szó, hogy a 7-es verzióra a 8-ast ráfrissítették, és akkor jött a probléma, de ezt minden főverziós váltásnál elszenvedik sokan, 6-ról 7-re is ez volt.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz r3dsnake #83685 üzenetére
Hahaha...
一 még szifonosok között is vannak irigykedők? Inkább ismerd el hogy a 6-os sokkal jobb. Nem véletlen, hogy az ios azon fut rendesen, mert A8-ra van optimalizálva. Ezáltal a régebbi modellek amortizálodnak. Az A8 más DAC-ot használ, más GPU-t stb. Így minden driver egy kicsit más. Persze lefelé kompatibilis, de milyen áron?Kali
Új funkciók azért nem játszanak, mert, akkor a hatost is enné.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz legiaap #83690 üzenetére
Miért is?
Legtöbbhöz facebook, icloud kell...
Lásd, godus, hayday, candy..Kali: Na jó, erre nem is reagálok....
Úgy látom itt mindenki halál okos
Nem jó semmi, nem én futok vele, és fm transmitterrel hallgatom kocsiba...
Nektek nem telefon kell laboratórium.
Szörnyű olvasni a sok sírást, h minden szar....nem az i6 ról van szó ha Nokia lenne is.
Kész kabaré h nem találtak még fel olyan készüléket nektek ami tökéletes.
Ez volt az utolsó kommentem itt.[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
Zjunior
veterán
válasz r3dsnake #83682 üzenetére
Ez nem Pc hanem telefon:/...
Vegyél i6 es akkor nem fog steppingelni
Amiket Tibi is írt
io8 bugokat, safari kilepes is megszűnt, ÉN Nem tapasztaltam.
Billentyuzet bug az van de csak messengeren...
Én minden új készüléknél újként állítottam be,
Semmi se veszett el...
Jah, de sms-k de ez mar most megoldodott mert laptopon vagy ahova tovabbítod ott lesznek a regiek is[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
legenda
válasz r3dsnake #83682 üzenetére
vélhetően okkal, az újabb és újabb rendszerek - az azokban megjelenő újabb funkciók - egyre komolyabb terhelést és gyorsabb reakciós elvárást jelentenek a hardver számára.
lehet, hogy nem akarták beáldozni a lomhább sebességet és reagáló képességet a többi előny ellenében.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
r3dsnake
nagyúr
Engem pl. baromira zavar, hogy az i5S elégfasza procijánál is 1,5 - 2-es load körüli értékek vannak. i4-en iOS6-tal ezek ilyen 0.2 0.3 környékén voltak. iOS7-től ugrott meg rettentően a load, ezért valószínűnek tartom, hogy a proci hamarabb steppinggel magasabb órajelre, mint régebben.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legenda
válasz manchester85 #83678 üzenetére
többször leírtam már az esetleges okát; új finkciók vannak a 8-ban, amik a 7-nél még nem adottak, tehát a mentés nem tartalmaz azokra vonatkozó beállítást, és jellemzően minden funkció alapban bekapcsolt állapotban van, így ha nem veszi az ember a fáradtságot az új funkciók beállításainak ellenőrzésére, hanem csak felhúzza a 7-es mentést a 8-ra és úgy használja, akkor kap egy halom új funkciót, amik mind szépen futni fognak a háttérben, akkor is ha nincs rá szükség.
minden új ios verziónál több és több új funkció, minden fusson bekapcsoltan alapban, de az üzemidő ne csökkenjen? nem életszerű...
az egy dolog, hogy régen mi volt az ios előnye és kényelmi szolgáltatása, nem véletlenül írtam le anno, hogy ahogy jönnek az új funkciók, egyre többet tud az ios, annál több lesz a hibalehetőség is, és ezt egyre inkább beigazolódni látom.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
madgie
titán
-
manchester85
veterán
Azt magyarazd meg, hogy ha iOS 7x-szel tokeketes az üzemidő, majd egyesek az iOS 8-ra való frissítés utan kezdenek el panaszkodni, akkor annak ugyan mi köze a backuphoz. Egyébként meg nem ez lenne az iOS egyik legfőbb kényelmi szolgáltatása, hogy minden marad ugyanúgy, ahogy volt? Tök egyertelmu, hogy ha valami jo volt, majd frissítés utan nem az, akkor a hiba nem nálam keresendő.
i6 Silver
-
legenda
válasz Ragnar95 #83673 üzenetére
meg amellé még amit a háttérben dolgoznak meghatározott folyamatok - ez tér el nagyon a különböző felhasználók esetén -, nekem például nem sokat, így több kijelzős üzemidőt is tud egy húzós napon is akár.
vasárnap szélsőségesebb körülmények között is használtam, amikor utaztunk vissza pécsről, 3 órás út, az ic sebessége miatt sűrű ugrálás celláról cellára, váltakozó lte, 3g és edge, persze szinte végig netezés, viszonylag magas fényerőn ment a kijelző auto módban is, na az már kevésbé tetszett neki, de azért még úgy is kibírta késő estig.legiaap; pedig ha a mentés problémás, és azt hurcolászod tovább, akkor más megoldás nincs, marad a kompromisszum...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Én is mindig bosszankodom,h keveset bír a teló, de 4-5 óra aktív kijelzős használat van benne általában, mire lemerül, szóval igazából lehet,h én használom túl sokat
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
-
legenda
válasz CharlieDrop #83669 üzenetére
nekem is jól bírja.
akinek nem, annak vagy szoftveres probléma van és nullázni kellene - esetlegesen elfelejtve a korábbi mentés, ha hordozza a hibát -, vagy olyan a felhasználási módja, hogy csak annyi várható el a telefontól, de akkor sok más típusú is csak annyit tudna, kivéve néhány olyat, ami akkumulátoros üzemidő tekintetében kiemelkedik a mezőnyből, de olyan meg nem sok van.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
r3dsnake
nagyúr
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #83665 üzenetére
Mondjuk ilyen országban... amúgy amióta van jogsim még egyszer sem állítottak meg a sünök, igaz egyszer levitték a tükröm akkor hívtam őket. De fura.
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #83663 üzenetére
Jah, én még úgy tanultam, hogy ha indokolatlan a ködlámpa akkor büntethetnek is érte, mégis a sor paraszt azzal jön, mert, hogy 'jól néz ki az autó'...
-
legiaap
félisten
Egyre jobban hajlok, hogy túladjak az 5S-en. Egyre szarabb az akkuja. 8.1 óta ilyen. De csajom 5-se is. Reggel vettem le töltőről most meg 40 %-on van, hogy alig nyúltam hozzá. Nevetséges.
Muszáj lesz phabletet vennem, mert azokban van bika akku.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #83660 üzenetére
Előttem múltkor valami régi opel szarakodott, beragadt féklámpával... kb mentem utána 5 kilómétert mire ki tudtam előzni a záróvonalon keresztül. Rendesen b4szott az ideg.
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #83653 üzenetére
Ég a lámpa!!!!
@Bling95: 2004-es golf, sosem volt baja, előző tulaj azt mondta, amióta nálam van azóta meg nem tapasztaltam(2év). pic
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz CharlieDrop #83655 üzenetére
Azt hittem az, hogy vezetés közben fényképezget.
-
Zjunior
veterán
-
Arcképgyáros
-
nagyúr
[link] Itt 65 kiló vagyok (90ről indultam).
Igen, kicsit fura az albi, a konyha félig egyben van a mosdóval/ajtós zuhanyzóval, elmondani fura, amúgy egyáltalán nem az. Mögöttem az üvegen pedig egy vers, amit életem értelmének írtam, mikor ünnepeltük, hogy 15 éve szeretjük egymást. BTW, még jó,hogy nem olvasható
-
GALARDO
addikt
Én is rakok egy szelfit...
Bocsi a rossz minőségért, hátécével készült.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
r3dsnake
nagyúr
Na itt van rólam is egy viszonylag friss:
-
nagyúr
Mondom én is keresek, erre csak olyat találtam, ahol a tükör előtt feszítek (kár, hogy "előtte" kép nincs, 90 kiló vs. 65 azért odaverne egymás mellett. ) Soha nem szoktam ilyen képeket tolni (mmint tükörszelfit, vagy hogy a p*csába hívják), de néha, ha valaki pont ezzel b*szogat, akkor "csakazértis".
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Én is adok egy képet, igaz múlthét hétfőn készült, akkor még nyári ruciban.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
r3dsnake
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 109E5 19" CRT monitor tökéletes működéssel
- Xbox Classic nagyon sok telepített játékkal 2Tb HDD újszerű állapotban
- Új állapotú Logitech MK270 olasz wireless billentyűzet egér combo
- Logitech Nano USB egér mouse dongle wireless receiver CU0010
- ASRock X570 Taichi Razer Edition alaplap + Ryzen 7 5800x + Crucial ballistix DDR4 3600 32Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest