Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ASUS RT-AC68U
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Linux kezdőknek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz -secret- #82682 üzenetére
Boss Bottled-et használok, most azért mert 12k volt a 100ml-es, igazából Givenchy Play-t szerettem volna de az ára nem akar mozdulni 26-ot meg nem ér... akkor már inkább más...
Ha télre kell tartós\erős jó illat 212 CH Men-t és Channel Allure-t próbáld ki, valamint a YSL L'homme Libre-t.http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
legiaap
félisten
Én most épp Armani Code-ot használok. Nem volt a legolcsóbb, meg az illata sem olyan erős szerintem, mint az előzőmé volt, (bár csajom azt mondja mindig érzi én nem) de igen jó az illata. Valahogy mindig úgy érzem a nő parfümök sokkal erősebbek vagy csak mindig fújják ha kell ha nem?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
mondomén
őstag
válasz -secret- #82690 üzenetére
Nem tudok eligazodni a netes boltok között, de ez igazán olcsó ár érte. Nehogy megszívd vele.
Amúgy tegnap odajött srác, hogy tud e segíteni. Mondom persze, mutasd mit ajánlasz. Először egy Chanel-t mutatott meg, majd egyből átrepült a 1 million-hoz, meg az összes többi Paco-t is végig mutogatta, hogy a legjobb illatok amiket ismer. Kérdezgettem, kiderült diákmelós, fingja sincs a parfümökhöz. Furcsálltam, hogy Chanel-t is mutatott, de kiderült az a promózandó márka, ha elad valamennyit nő az órabére.
Paco elég kommersz illat, főleg a 1 million. Nem azzal kezdeném a szaglászást. -
Arcképgyáros
Ja igen, aqua-t is meg akartam szagizni, csak rendes sor volt annál a parfümnél, meg siettem is... szóval az kimaradt most. Meg 1Million-nak is érdekes neve van, napokban újra bemegyek, bár 10.000-es parfümöt most nem szívesen veszek még egyet.
Lassan úgyis, születésnap-névnap-karácsony.
Baszki, 20 éves leszek
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz -secret- #82685 üzenetére
Nekem az első és a harmadik már évek óta stabil.
Az első a tipikus aqua illatt, Bvlgariról váltottam erre. A harmadik a mindent visz illat. Eléggé édeskés, viszont a legerősebb és legtartósabb illat. Természetesen eau de parfume, így nyilván tartania kell, de ennek megfelelően az ára is meredek.A Dolce az relatív új. Tavaly karácsonyra kaptam, és megkedveltem. A legtöbben babaillatnak titulálják, de minden nő ismerős dicsérte. Persze a másik kettőt nem tudja letaszítani, de hétköznapokon, ha nem vagyok acqua-s kedvemben, akkor teljesen jó.
Én nagyon nem szoktam váltogatni, van a két stabil illatt és néha-néha bejön egy-két ajándék ahogy most is.
-
mondomén
őstag
Amiben meg van YSL L'homme, L'Occitane cedrus es narancs, Jaipur Boucheron es a kedvencem Terre D'Hermes. Amugy epp tegnap voltam szaglaszni, egy chanel-re meg dior-ra mar regota vagyom. A Cartier Declaration-t meg mar egy joideje kerulgetem. Ugyan az alkotta meg mint a hermès-t. Ez az amit vagy imadsz vagy behanysz tole, sokan hugyszaghoz hasonlitjak...
Ja es all time kedvenc Versace Man.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Én is mostanában elkezdtem nézegetni, tegnap rávettem magam nagy nehezen, hogy szakítsak időt és bemenjek a Müllerbe szagolgatni, alap esetben 4 illatra voltam kíváncsi:
-Hugo Boss Bottled
-Hugo Boss In Motion
-Chanel Allure
-Diesel MasculineElsőnek a Bottledet szagoltam meg, meg is győzött... továbbá olvastam az interneten róla, hogy kb. "első számú férfi illat" meg ilyenek, nagyon bejött viszont ott 24.000 forint volt az ára, annyit nem adok érte, aztán megrendeltem innen. Hoztam ilyen kis lapot amit lehet szagolgatni ugye ha ráfújod, nem bírom abbahagyni, nagyon tetszik az illata. In Motion is tetszett, talán majd következő hónapban. Még elválik.
Update: Dezodor 'gyűjteményem' is bővült eggyel, Axe Excite, nagyon bejön az illata.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Srácok, használtok parfümöt? Ha igen, milyent?
-
r3dsnake
nagyúr
Aki nézi az Arrow-t, kezdje el a Flash-t. Atomjó.
-
GALARDO
addikt
válasz Totheground #82677 üzenetére
Irány kelet?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Totheground
addikt
4 óra múlva itt a taxi. Lassan el kellene kezdeni pakolni.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
-
GALARDO
addikt
Akkor úgy látszik, hogy az én német juhászom is kártevő volt kiskorában. Egyszer szétrágott egy vezetéket, míg nem voltam mellette...az időkapcsoló mentette meg az életét.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
legenda
az utóbbi témákból csak az egérre reagálok, azzal volt kevesebb problémám, annak ellenére is, hogy anno vidéken egy komoly és drága erősítőm bánta, amikor az őszi nagy szellőztetéskor - családi ház, minden ajtó és ablak nyitva -, belógott egy kis egérke, amit csak akkor vettem észre, amikor a hangcuccot bekapcsolva füstölt majd kipurcant az erősítő, és a borítás lekapva láttam meg a szétégett egeret, aminek épp a tápnál akadt rághatnékja...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
törölt tag
válasz Cyberpunk #82647 üzenetére
Azért álljon már meg a menet. Gondoltam eddig nem szólok bele, minek..
NEM a cigánytémát hoztam fel és pont. 8 éve történt, belinkeltem, erre nincsenek szavak.
Ha jól olvastam akkor te voltál rögtön utánam a komment, és a dolognak az etnikai részét kezdted el írni.
Úgyhogy ne mi ne hozzuk fel, hanem te szedted ki belőle ezt a témát, még ha csak egy mondatban is. A második mondat nem kellett volna.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz legiaap #82667 üzenetére
Hát azért amiket leordítottak nekik... Elég nagy suttyónak kell lenni ahhoz is szerintem. Jó lenne már elköltözni a telepről valami kulturáltabb helyre, néha egészen állatkert feeling van itt. Azon egyébként jót röhögtem mikor egymás után 3 puhos kopasz jött ki a házból fehér ingben. Kicsit megzavart, mint mikor Neó leste a fekete macskát...
-
mondomén
őstag
Olvasgatom a topikot, mondom ezt a témát inkább átugrom. 5 perc sem telik el és 10-15 jó képességű (gyerek, asszony mindenki), kulturált ordibálás közepette egymásnak ment a parkolóban. Konyhaablakok, erkélyek megteltek, a közönség lelkesen biztatta a résztvevőket. Be kellett írnom, olyan jól időzítettek.
-
Vasinger!
nagyúr
Nem tudjátok, hogy hétfőn mikor jön ki a 8.1? Amerikai idő szerint hétfőtől? Meg kérdés melyik időzóna számít?
Ma úgy sem fogok aludni szerintem, lehet felrakom első kézből majd.
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #82651 üzenetére
Meg is tettem jóideig, mert van jobb dolgom is, mint ilyen hülyeségekkel foglalkozni, de már nagyon elegem lett belőle...De lehet, az lesz a legjobb, ha csak simán kilépek a topikból, mert sok értelmes dolog úgysem folyik itt az utóbbi időben sajnos...
Azt meg beláthatnád, hogy nem várhatod el mindenki mástól,h hozzád alkalmazkodjanak, ha te egymagad nem vagy képes mindenki máshoz alkalmazkodniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #82649 üzenetére
Nem te kezdted, de te folytattad...
K*rva unalmas már, hogy újra és újra ugyanott lyukadunk ki...Persze, az is megoldás lehetne, hogy senki nem hozza fel a témát, valószínűleg az lenne a legjobb, de a legegyszerűbb megoldás az lenne, ha egyszerűen átugranád az ilyen hsz-eket és akkor nem lenne állandó vita és 1 ember alkalmazkodna a többséghez, nem fordítva...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz Ragnar95 #82645 üzenetére
Nos nem én hoztam fel, viszont én nem tudok szó nélkül elmenni ezek felett. Ha nem akarjátok, hogy ez legyen a téma, akkor ne hozzátok fel ez ilyen egyszerű.
B-L-A-C-K: számomra ezek nem többek hasaraütés szerű számoknál. A lényeg viszont az, hogy jól láthatóan közli az illető véleményét, hogy a többség olyan amilyen. Na ez viszont már megmosolyogtató. Mivel írtam már, hogy senki sem lát rá az egész cigányságra. Márpedig kijelentéseket csak így lehetne tenni.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Cyberpunk #82644 üzenetére
10/8 természetesen egy hozzávetőleges feltevés volt, viszont következtetni nagyon nem nehéz, de ezt az előbb egy hozzászólásomba leírtam: "(#82643) B-L-A-C-K: ....szóval amit hallunk, látunk, tapasztalunk az alapján bőven lehet előítéleteket levonni..."
De amúgy szerintem kár ebbe belemenni, aki néz híradót, aki olvas híreket, esetleg tapasztalta már a saját bőrén hogy meglopták, nem állít olyan dolgokat mint Te...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #82644 üzenetére
Kötelező ezt a témát állandóan felhozni és boncolgatni?
Ismerjük az álláspontodat és a többiekét is, mindenki a saját tapasztalatai alapján von le konzekvenciákat, így ne kelljen már mindenkinek milliószor leírnia,h az által leírt arányok a saját tapasztalatán alapulnak...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
válasz B-L-A-C-K #82641 üzenetére
Nekem ezzel a kijelentéssel van egy nagy problémám. Az, hogy honnét jön ez a 10-ből 8 bünőző? Miből veszed? Miért nem 10/7 vagy 10/9? A hajlam a bünőzésre nem genetikailag kódólt! Nincs ilyen, hogy egyik embercsoport hajlamosabb rá, még a másik nem. A bünőzéshez több tényező vezet, mint a mély szegénység, rossz szocializálódás, na meg persze vannak egyéni hajlamok is. Pontosan ezért nem lehet a sokat emlegetett cigánybünőzésről beszélni, mivel az azt jelentené, hogy a cigányság = bünőzés. Valóban vannak bünőző cigányok, ezt senki sem tagadhatja, de a bünőzés az mindig egyéni dolog az egyénen áll, vagy bukik a dolog, mivel személyes döntésen alapszik. Éppen ezért utálom ezt a szót, hogy "cigánybünőzés".
Nagyon kiakadok amúgy ezeken a százalékokon is, fel nem tudom fogni, hogy miből vonjátok le a végkövetkeztetéseiteket, mert láttatok, találkoztatok, hallottatok esetekről oké, de egyikötők sem látja át az egész cigánysáhot, így nincs értelme százalékokról beszélni, mivel egyik mögöt sem áll bizonyítható érv, csupán csak előítélet, és a szokásos utálat.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Nem lehet nehány szélsőséges eset alapján ítélkezni. Hülyeség azt mondani, és sosem fogom elfogadni akárki akárhogy is érvel. Ezek a viselkedési formák nem genetikailag kódolttak! Baromsag ha valaki a cigányságot lehúzza mondván, hogy ez jellemző rajuk. Nem igaz! Egyes körökre jellemző lehet, az ilyen viselkedés, de a világon bárhol találni ilyesmire példát. A fajelmélettek mindig az ilyenekből indulnak ki, hogy a fehér eurázsiai rassz különb a többinél, pedig ez nincs így. Na már most, ha valaki masszívan cigányoz, és be akarja bizonyítani, hogy az ilyen viselkedési forma jellemző vagy általános a cigányokra az rasszista. Tudom te nem vagy az, csak hogy ilyen kijelentések után nehezen tudod ezt cáfolni már. Tudod van a bújtatott, averzív rasszizmus is. igwn hülye libsi vagyok lehet támadni, na meg barlangban élek. Bizonyítsd be, hogy nincs igazam és visszavonok mindent!
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #82638 üzenetére
Egy példa, hogyan gondolkodnak az emberek. Nincs jó homokos, még rossz a többség szemében. Egy megítélés alá tartoznak, és a szegénység terjedésével ez az arány csak nőni fog. Úgy hogy felesleges leírnod meg egyszer nincs cigány bűnözés, csak bűnelkövető. Generáció (szemlélet váltásra) lenne szükség mind a két oldalon, de erre semmi esély (évtizedekre) amíg tekitélyelvűség jellemzi azt az irányt amit az emberek többsége a szavazatával megfogalmaz ciklusról ciklusra. Ez ahhoz fog vezetni, hogy bejön Matolcsi okoskodás, és tényleg Ázsiához fogunk tartozni.
Amúgy ez a fajta magatartás a cigányoknál tendencia mielőtt az jönne le neked, hogy teljes mértékben igazat adok. Ezért gondolkodnak az emberek sztereotipiákban. Te azt mondanád felszbadadultak, én azt, gátlástalanok.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz ittakary #82637 üzenetére
Áruld el mi köze a többi cigánynak ehhez az esethez, hogy az egész népcsoportot bűnbakként kell beállítani! Fel kene fogni egyszer már végre, hogy a felelősség csak azokat terheli, akik részt vettek ebben a lincselésben. Persze ehhez kéne némi agy, na meg előítélet mentesség.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Nincs szó.. most volt 8 éve. [link]
-
B-L-A-C-K
titán
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #82631 üzenetére
Én csak második autónak vennék, és benne vagyok a 10%-ban.
-
SÖ
addikt
Majdnem megkérdeztem, ki hallott már a kettős tömegű lendképekről, de aztán mégsem. Ebben a topikban túl férfias téma lenne.
-
SÖ
addikt
Álmodik a nyomor. Minden tartalom nélkül - dejokocsi - és ezt leirjak mèg húszan. Én legalabb elmondhatom, hogy ültem benne. És akkor mi van? Óvodás beszélgetés helyet reális elérhető márkákról osztanánk meg infókat. Pl engem az Audi betegségei érdekelne.
-
Xero
nagyúr
válasz legiaap #82612 üzenetére
Pusztuljak bele, de nem tudnék választani.
A Ducati azért mert egy kib*szott Ducati.
A Porsche az elmebeteg kipufogójáva és a belseje miatt.
A McLaren az iszonyatos teljesítménye és a segge miatt.Egyébként ha a kiszórjuk a Ducatit, akkor egyértelműen P1, hiszen Chris Harris is megmondta, hogy az a jobb jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Na innen ki mit választana?
[link]
Én a ducati-t vinném![ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Nem káros az egér mi?
A patkányokhoz hasonlóan, veszélyes lehet az ember egészségére nézve: ürülékében betegségeket okozó csírák tenyésznek, a megrágott élelmiszerekben pedig a penész telepszik meg.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz forintuser #82602 üzenetére
Valószínűleg nálunk is, ezért találkoztam 4 év után először egérrel újra. Ez már nem az én dolgom. De még mindig inkább így, mint hogy az egér elpusztuljon éhen bezárva szenvedve napok után. Lehet, hogy azóta már megfogta a macska. De legalább kapott egy esélyt, ennyi. Nem tudom miért kell ezen ennyire izélni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Gergőke88 #82598 üzenetére
Nem rágott szét semmit, hátsó kertben max szalma van, amibe belebújnak, that's all. Soha nem volt egérkárunk, pedig vannak takarmányaink, termelt növényeink. Ráadásul totál nem tehet róla, ha szétrág valamit, mert honnan tudná, hogy nem szabad? Szimplán csak élne, én pedig nem fogom ebben megakadályozni. Szerencsére a család többi tagja is ilyen, faterral hajnali négykor együtt vágtuk szét a szellőzőrácsot, hogy kimentsük az egeret.
Totheground: Az egészen más szitu, mert tápláléklánc. Én is hússal etetem a kutyámat, és el is venném az olyantól, aki a ragadozó/mindenevő állatát vega életmódra fogja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest