Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- XPEnology
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- ASUS RT-AC68U
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #82399 üzenetére
Nagyobb táblákra nagyon kicsi az igény és az Apple nem az elhamarkodott döntéseiről híres, úgyhogy erre még jóideig várhatsz.
Amúgy szerintem a 10" pont tökéletes méret, egyedül filmezéshez kicsi a képarány miatt.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Az utóbbi időben nincs mákom a keynote-okkal, megint lemaradtam róla, mert edzés volt, utóbbi 2 évben szerintem csak a WWDC-ket sikerült elcsípni
Mondjuk ahogy nézem, nem maradtam le olyan sokról, a retina iMac tényleg forradalmi, ilyenek kellenének minden fronton, de az iPadektől egyáltalán nem vagyok elájulva, a MacMini frissítés is egy vicc...
Viszont megint majdnem bejött a sok okos rMBA tippPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
legiaap
félisten
Az a durva, hogy az iPad Air 2 olcsóbb, mint az iPhone 6.
A 128 gigás Air 2 wifi+sim-es 659 font
128 gigás iPhone 6 699 font
Ja és a sima Air-ből már nem árulnak 128-asat.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
r3dsnake
nagyúr
Félre van rá rakva a zsé, de nem találtam még 8gb rammal meg 256-os ssd-vel max 300k-ig. Ezért is vártam a mostani keynote-ot, hátha kiszórnak újakat, ami lentebb nyomná az rMBP 13" árát. 350-ért lehet már találni ilyen configgal, de az bőven az ingerküszöböm fölött van.
[ Szerkesztve ]
-
-
legiaap
félisten
Ezt ma találtam. Szerintetek?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
r3dsnake
nagyúr
Nincs rotation lock / némító gomb az új iPadeken.
-
r3dsnake
nagyúr
Azt mondjuk jó lenne tudni az új iPadek megkapták-e a 2gb ramot.
-
nofi
addikt
válasz Cyberpunk #82354 üzenetére
Jaja szerintem böngészésre vegyél robotot, minden másra maradhat az alma
Nálam iPad-en szerepelt le csúnyán a 8. Az appok mennek, semmi nem fagyott le, de elforgatás reccen, 4 ujjas reccen... Namindegy "First World Problem". Hol is van az a Nexus 7?Xbox GT: nozsolt
-
Cyberpunk
félisten
Nekem rendszeresen lefagy a böngésző gépeléskor, elég idegesítő bug. Igen már mindent csináltam! Ha a 8.1 nem javitja eladom a francba, és veszek valami gagyi robotot, azok sem fagynak ott le. Ez így használhatatlan, mert mindig akkor szopat be, amikkor nem kéne, és rendre hosszabb szövegnél.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
gyuromoj
veterán
Ipad Air 2 nagyon bejön!PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nofi
addikt
válasz lacy86 #82349 üzenetére
Elsőre le fognak vonni párszáz Forintot, de azt visszautalják pár napon belül.
Október 20. iOS 8.1, nekem ez volt a lényeg a keynote-ból. Bár ma sikerült visszahozni a perfekt együttműködést a bt headsetemmel, szóval egy szavam nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
lacy86
addikt
Most vasarolnek eloszor AppStore-ba!
Csak annyit kell fizetni amennyi az app ara vagy esetleg meg pluszba levonnak valamit?!
-
Cyberpunk
félisten
Szerintetek Nexus 7 16 GB 2012-es modell refrub. 24k-ért?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
Jut eszembe, a színpadon Tim, a hálószobában meg Timi?
Egyébként az iPadok királyak, de ha egy éven belül lecserélem az iPad 2-t, akkor max iPad 4 vagy esetleg air 1 lesz.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Osztott képernyőt bakker várhatom én a végtelenségig.
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #82340 üzenetére
Az eleje mindig unalmas szokott lenni, szóval újat nem mondott. Mostmár beindultak rendesen azért
Azon szoktam röhögni,hogy mindegyik terméknél elsütik, hogy "az eddigi legjobb termékünk, amit valaha csináltunk". Hát még szép, jóhogy nem szarabbat csinálnak, mint az előző modell
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
5120 x 2880 iMacen. 4K vidit lehet vágni natív felbontásban az eszköztárakkal. Beteg.
Remélem jön retina Macbook Air.
Gergőke88: Nekedmegmibajod? Egy órán keresztül promózták UGYANAZT, amit már WWDC-n és az iPhone keynote-on is.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Döguncsi az event eddig. Az meg milyen már, hogy kihangsúlyozzák, hogy a 8.1 és az iWorks ingyenes lesz. Mintha nem lett volna egyértelmű.
-
lacy86
addikt
Nem sok frissites jon a 8.1-el
iCloud Libray Photo -- asszem ennyi
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz icecave #82322 üzenetére
Azért mondtam, hogy van ilyen szituáció, de azt erősen kétlem, hogy attól billegni fog, mert ha közvetlenül a sarkán ütögeted a kamera mellett, ott kotyoghat, de a bill lent van, még fektetve is. Onnan megesem moccan. Nekem kifejezetten tetszik, hogy kiáll a kamera króm gyűrűje a zafír objektív körül, mert az ad neki fotós fillinget. Szerintem ezért is hagyták így.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Gyerekek lassan kezdődik!
-
törölt tag
Pff, már rendesen idegesít ez a Plastik, hülyeségeket beszél össze-vissza, fura egy fazon nagyon. Nem is hallgatom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én meg szoktam úgy gépelni, hogy asztalon a telefon. Felvenni, válaszolni viberen pár szóban, stb. Ehhez hozzátartozik,hogy gép előtt dolgozom, így ha jön valami, nem veszegetem mindig fel, hanem úgy kezelem a telefont, hogy az asztalon fekszik.
Tok téma: Vannak a barom vékony tokok, abból kilóg, ezen nincs mit vitatkozni. Biztos olyan tok is van, amiből nem lógna ki akkor sem, ha 1 cm-es kitüremkedéssel lenne megoldva a kamera.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gyurkikrisz #82313 üzenetére
Az tökmindegy, mi a lényeg, oldalnézet, oda kellett volna rakni. Igazából mindez a háború csak azért van itt, mert egyesek nem képesek felfogni, hogy vannak, akiket zavarna a kiálló kamera, meg az, hogy ha asztalra fektetve nyomkodva billeg a telefon, ráadásul úgy beszélnek ezekről, mint ha ezek nem is léteznének és teljesen hülyének néznem másokat, hogy miért zavarja őket mindez (ami érthető, hisz az ő szemszögükből nem léteznek ezek a dolgok)
Nincs ezzel semmi gond. Akit zavar, zavarja, akit nem, ne. Ennyi. Biztosan jobb képeket csinál, mint a Z1C-m, ez nem is kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Zjunior #82300 üzenetére
Nem az a röhej hogy ilyen elbaszott kamerája van, mert volt már kiálló kamera.
Az a röhej, hogy az Apple is szégyelli ezt a designt!
Lefotosopolták az apple.com-os terkémfotókról!
(#82302) Zjunior fogadjunk lötyög. rakd elém és nekemadod, ha lötyög asztalon gépelés közben! Áll a fogadás?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest