Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz B-L-A-C-K #47896 üzenetére
Az lehet, de akkor ne hívogassanak évente kb 2x, hogy milyen jó ügyfél vagyok (nincs tartozásom, mindent azonnal befizetek, rég ott vagyok, elégedett vagyok, 2 előfizetésem van stb.) és hogy érdekel-e az akció, amit nekem állítottak össze.
De ha elmegyek a telekomhoz pl. Akkor ott kapok kedvezményt, mert új előfizető vagyok... -
jozsi252
veterán
válasz DanielK #47895 üzenetére
Ez a telenornál is így van pl. A hűséged még nem járt le, ezért nincsen lehetőséged rá hogy megkapd kedvezményes áron. Bár ezt én sem értem, mert ugye feljebb lehet váltani, és az már nagyobb csomagba esik. De szerintem amiatt van ez mert egy teljesen új csomagról van szó most a szolgáltatóknál. Mármint ami a 10k-s végtelen perc/sms csomagokat illeti.
Közbe megnéztem a Voda oldalát és ez van.
"Havidíj Készülék nélkül, 2 éves határozott idejű szerződéssel, e-Packkel " Mivel te nem rég hosszabbítottál szerződést, és emellett készüléket is vásároltál, ezért nem lehet sajnos.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
DanielK
addikt
Érdekes a szolgáltatók hozzáállása a régi ügyfelekhez...
Magyarul lesz*rják őket.
Adott vodafone-nál az új red basic 9990-ért. Nekem ez megérné, szívesen átmennék. Most 5200 valamennyi a havidíjam. Sosem lépem át, ezt tegyük hozzá.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mehetek. Igen, de mivel tavaly vettem készüléket, ezért 11.990 lenne a havidíj. Kérdeztem, hogy semmi esély nincs rá, hogy a 9990 kapjam? Nincs. Akkor nem megyek.
Pedig 2 évet is aláirtam volna. Magyarul elbuktak 2 éven keresztül havi +5eFt-ot. Csak mert vettem egy készüléket, amit már ki is fizettem...
Hát, ha nem kell a pénzem, nem adom. Maradok a mostani havidíjamnál.
Érdekes... -
Totheground
addikt
válasz B-L-A-C-K #47889 üzenetére
Alapjáraton nekem sem kene, de hétfőre kicsit túl sok minden lenne, igy egyszerűbb egy részét most letolni. Aztán majd ha a projektek kicsit lassulnak es a peak véget ér, lelepek egy másfél hónapos szabira. Majd áprilisban.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
legenda
válasz joey04 #47869 üzenetére
másról van szó, de nem megyek bele, mert nem erre a fórumra való a pénz, politika, és az alvilág kapcsolata...
számtalan sportágban a világ élvonalához tartozunk, de azok esetében nem működik a fenti láncolat, ezért nem is "ölnek" bele pénzt.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #47888 üzenetére
Hétvégén nekem sem lenne, ezért is örülök hogy már pénteken 2 kor végzek...
-
Totheground
addikt
De nincs kedvem bemenni dolgozni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz jozsi252 #47886 üzenetére
Én keveset játszok, egy hónapban 0-8 szelvény általában 5 ezres téttel, de ritkább esetben 20-50K (50K a plafon) ha valamit nagyon érzek. Én több éve játszom, ebből megélni nem lehet, viszont hobbi szinten lehet belőle profitálni. Megfogadtam addig játszik míg nem leszek mínuszba. Idén több mint 500 ezer tiszta haszonba vagyok szóval nem panaszkodom, de sokszor volt olyan hogy év közbe szépen megszedtem magam az utolsó pár hónapban meg visszabuktam a 80% az évi profitomnak mert nem jött semmi bármit csináltam. Idén már ilyen biztos nem lesz...
Van ismerősöm aki -50 millióba van fogadásokkal 6 év alatt, szóval bele lehet szaladni, éppen ezért kell ésszel csinálni...
Mindenkinek: Eddig olyan történt amit még nem tapasztaltam iPhonon, tegnap hívott egy illető, nem értem rá, elfelejtettem visszahívni, ma meg berakta nekem emlékeztetőbe jelzésként ezt az illetőt hogy hívjam vissza... Na ezt hogy csinálta? Mert én nem állítottam be ilyet, és máskor se tapasztaltam hasonlót...
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
válasz B-L-A-C-K #47884 üzenetére
Elhiszem, szép összeg, főleg a 2 szélső. Én csak 500-2000ft környékén szoktam fogadni maximum. Kis összeggel is nagyot lehet szakítani, csak ugye ahhoz meg kell rakni 4-5 meccset minimum, illetve jó odds is kell hozzá. 10k-t viszont már nem mernék felrakni, főleg 2x nem.
Kollégám van amikor 50-60k-t rak fel 1-1 meccsre. Aztán amikor bukó van, megérzi az ember..Bár mostanában hogy telefon vásárlás előtt állok, még 300 ft-ot se raktam fel, nem hogy 2k-t
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
-
joey04
titán
válasz Totheground #47870 üzenetére
de. engem is érdekelni fog, ha még ennél is szarabbak leszünk akkor is. mert a focit imádom, így az itthonit is szeretem. lehet bármekkora sikerünk vívásban, úszásban, stb-ben, ha egyszer nem köt le. ettől függetlenül természetesen nem támogatom ezt a stadionépítési mániát (de ez már politika a meg nem érdekel. véleményem van, de tenni nem tudok semmit, max elmegyek szavazni, ezt meg is teszem, de ennyi), csak arról van szó, hogy nem tudunk annyira szarok lenni, hogy ne érdekelje az embereket. és elég egy szerencsés sorsolás, ahol a gyengébb csapatokkal kezdünk és pár győzelem után 20-30k ember is kimegy egy válogatott meccsre. vagy a mostani szégyenteljes kupaidény után is 20-25k volt egy fradi - újpesten. Diósgyőrben 6k az átlagnézőszám. a kézilabda még ami fut itthon, de az sem érdekel annyi embert mint a foci, még a veszprém és a győr sem. pedig ott világszinten is jók vagyunk. btw nem véletlen viszi el a sportlap felét a foci (és annak is több mint a fele hazai, 2-3 oldal külföldi van). arról írnak, ami érdekli az embereket.
[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
Én már nagyon régóta nem követem a magyar focit figyelemmel, pont az ilyen esetek miatt, amiket leírtatok. Tegnap pont a meccs végére értem haza, a rádióban hallottam a végeredményt. Mondanom sem kell a pofámról égett le a bőr.
Kíváncsi lennék azért, hogy vajon még hány évtizednek kell eltelnie, hogy összejöjjön újra egy "1986". Istenem az is de régen volt..[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz joey04 #47869 üzenetére
Ma már a kutyát sem érdekli a magyar futball, mert átszövi a korrupció. Olyan időket élünk, ahol a tehetségeket kirúgják, helyette a csókos debilek jönnek edzőnek, irányítónak. A foci ma egy pótcselekvés, ami kiskaput biztosít azoknak a szélsőséges nacionalistáknak, akik névtelenül csoportosan materializálhatják alapjaiban hibás nézeteiket. Az igazi bűnösök azok, akik a háttérben ideologizálják a gyengéket.
"A focinak elég nagy hagyománya van itthon„
...és a fél világon, vagyis a vallás mellett az egyik szócső, ahol meg tudják szólítani, közel tudnak kerülni az emberekhez. Ezért ölnek milliárdokat a fociba, persze indirekt módon az adófizetők pénzét.
-
jozsi252
veterán
válasz Cyberpunk #47876 üzenetére
Ennyi erővel a kormány finanszírozhatna egy App Store-t Pesten, kb ugyanannyi haszna van mindkettőnek. Mert hogy a foci csak a pénzt viszi az tuti.Szégyen az egész úgy ahogy van. Egyik barátom 10k-t rakott rá hogy hendikep-el fog nyerni Hollandia. Bánom hogy nem raktam meg
iPhone 16 Pro Max
-
Cyberpunk
félisten
válasz Ragnar95 #47874 üzenetére
Az a felháborító, hogy stadionokra szórnak el milliárdokat, azt nem tudom milyen focira, mert ezek focizni nem tudnak, vagy nem akarnak. Szóval kinek is épülnek ezek? Ja a randalírozó csőcseléknek lesz legalább mit szétverni.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #47872 üzenetére
De az magánpénzből megy...Mindenki arra szórja el a saját pénzét, amire akarja, abba nincs beleszólásunk... Persze, nem érdemli meg és felháborító, de a tulaj dolga,h mennyit fizet a csapata játékosainak, hiszen a saját pénzéről van szó.
Viszont az állam az adófizetők pénzét szórja el és ez benne a felháborító, hogy ilyen értelmetlen f@szságokra mennek el a milliárdok, miközben romokban hever az ország...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #47870 üzenetére
Sajnos de.
A focinak elég nagy hagyománya van itthon és sajnos a legtöbb magyar nem a sportélmény miatt nézi a focit és megy ki szurkolni, hanem h randalírozzon, ilyen szempontból meg teljesen mindegy, hogy teljesítenek a csapatok...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
válasz Totheground #47868 üzenetére
oda megy a pénz, ami érdekli az embereket. az meg a foci. mindegy, hogy jók vagyunk-e benne.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz snooze #47863 üzenetére
Én ezért remélem, hogy párszor még kitömik így vagy még jobban a válogatottat, aztán a kedves sportvezetés ráébred, hogy ehelyett a gittegylet helyett olyan sportba is lehetne tenni a pénzt, ahol tehetség is létezik, nem csak negy pofa.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #47865 üzenetére
Aww, cutenes overload: Kisoroszlánok rombolnak Gyöngyösön
-
snooze
veterán
na ez a nem semmi a tegnapi meccs után.. "A játékosok 400.000 Ft-ot kapnak az
mlsz-től pontonként.. Eddig gyűjtöttek 14 pontot ami 5 millió
600 ezer Ft.. Andorrát valószínű
megverik így összesen 6 millió 800 ezer
Ft-ot fognak keresni azért, hogy
megalázták a Magyar szurkolókat és a
Magyar címeres mezt.. !!!"GO Gunners!!!
-
SÖ
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
Totheground
addikt
Anyám, de jót szórakoztam.
Azt mondjuk sajnálom, hogy a 10 kapott gól nem lett meg.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
r3dsnake
nagyúr
Arrow-ban az ügyvédpicsa nyomozó apjáról mindig Handrás jut eszembe valamiért.
-
-
Ragnar95
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Hogy vagytok képesek ezt nézni? ez nem foci, ha nem komédia.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
bigdady
nagyúr
válasz Totheground #47834 üzenetére
7:1
94-ben is ennyit kaptunkEz milyen? Még tudom szerkeszteni a hozzászólásom és nám 8:1 Siralmas
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Kék halál, az 5S-ben.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #47832 üzenetére
Miért mit vártál megverjük a hollandokat?
-
Totheground
addikt
Höhö, igazán megérdemli a magyar foci a stadionmilliárdokat.
-
r3dsnake
nagyúr
huh de rég hallgattam már
Amúgy én is fóliapárti vagyok. Vagyis inkább karcellenes. Nálam szart se ért a GG, 2 nap után simán ott volt a karc rajta.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem tényleg hagyjuk ezt a fólia témát. Kezd olyan lenni mint Android vs IOS... Mivel nem 1 ember állította hogy fólia nélkül jobb a telefon én tiszteletben tartom ezt, és nem is akarom senkinek se megfordítani a véleményét egy olyanról amit tapasztalt. Viszont ugye van a másik tábor akik nem érzik a különbséget mint pl én is meg itt még többen is. Nem kell ezen vitatkozni, mindenki úgy használja a telefonját ahogy akarja.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz madgie #47824 üzenetére
Az az oleofób réteg nálam annyit ér, mint halottnak a csók... Elég durván izzad a tenyerem, csomószor konkrétan olyan, mintha tiszta víz lenne, az izzadtsággal meg nem tud mit kezdeni az oleofób réteg és törölgethetem a telót olyankor 5 percenként
iPadre csak ezért raktam fóliát, mert 4-5x át kell rajta mennem mikroszálas törlőkendővel,h tiszta legyen, de sajna a fólia se koszolódott kevésbé, úgyhogy 1-2hónap után le is szedtemPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
madgie
titán
válasz Ragnar95 #47823 üzenetére
Ezt próbálom én is mondani Valaki akkor sem veszi észre, hogy milyen a kalibrált monitor, ha a szeme előtt lövöm be, más meg szemre megmondja, hogy nem 6500K-ra van tekerve a fehér.
szerk: egyébként a telefonomon még megvan az oleofób réteg, valszeg amiatt is jó érzés használni. Épp a Magic Trackpad-et használom a gépnél, elférne arra is egy ilyen réteg (persze jobban mocskolódna akkor az is).
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz madgie #47822 üzenetére
Pont hogy te magyarázod meg nekünk,h mit kéne éreznünk, mert h többen is vagyunk, akik nem érezzük... Nyilván nem ugyanolyan finom mindenkinek a tapintása, illetve nem figyel ugyanannyira ilyesmikre, ebből adódhat az,h míg pl te érzel valami különbséget, addig pl B-L-A-C-K kolléga és én egyáltalán nem érzünk...
Ez ugyanolyan, mint hogy fejhallgatónál is van, aki csukott szemmel hallásra meg tudja a 10 és 20ezres modellt különböztetni, én viszont alig hallok különbséget egy earpods és egy beats studio között is a basson és a hangerőn, zajszűrésen kívül...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
madgie
titán
válasz Ragnar95 #47820 üzenetére
Ne csináld már, hogy kezdtem? Több, mint egy évig fóliáztam, csak az ájfónt (előtte wp-t, droidot is, de az mindegy). Több fólia, nem matt fólia, mind fényes. Ma reggel leszedtem mindenhonnan, hagytam, hogy leülepedjen az érzés estig. Észreveszem a különbséget.
Ennél egyszerűbben nem tudom leírni.
Annak idején ugyanígy jártam a legelső iPad-nél, ott meg is tanultam a leckét, két iPad-em volt azóta, egyik sem lett fóliázva. Úgy gondolom, hogy telefonnál azért a zsebredugás miatt nagyobb esély van egy-egy kósza porszemmel beszerezni egy finom karcot, tehát van értelme a fóliának. No de hogy nem érezni a különbséget? Hülyeség. Olyan, mint amikor a Sony topikokban azzal jönnek a júzerek, hogy márpedig a mezei TFT-jük van olyan jó, mint bármelyik IPS panel. Vagy amikor a monitoros topikban arról regélnek, hogy nem értik, miért olyan drága az Eizo, a negyedannyiba kerülő LG-ben is ugyanaz a panel van...
OK, ha nem értünk egyet, de ez a "fényesnél észre se veszed,h rajta van..."... légyszi ne magyarázd meg nekem, hogy mit kéne éreznem (mikor többször leírtam egymás után, hogy abszolút érzem).
Részemről téma lezárva.
B-L-A-C-K: ja, jobban mocskolódik, az tuti. Csak egyszerűen beletörlöm a pólómba és kész. Eddig is így tisztítottam.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Én is a fóliamentesség híve vagyok (bár itt figyel egy zagg CC, ha meggondolnám magam, multkor félaron lehetett rendelni). Kell egy jól kinéző tok, ami elöl hátul kicsit túllóg, és kell kulcsot meg aprópénzt tenni a zsebbe, és máris minden király.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz madgie #47817 üzenetére
"Mint ahogy az is mókás, hogy a 90%-ban nézett és használt eszközt direkt butítod le."
Hol is van ebben lebutítás?
"Érted, meddő vita"
Ez a gond,h nem értitek,h lehet,h az emberek elég nagy részét nem zavarja a fólia és nem vesznek észre semmilyen különbséget használatban vele, de cserébe tudják,h nem lesz full karcos a telójuk...
A matt fólia engem is nagyon zavar, haverom vett olyat és valóban nagyon sokat ront a kijelzőn, de a fényesnél észre se veszed,h rajta van...
B-L-A-C-K: "Na most 2x jobban mázgitálódik a kijelző a fólia nélkülin, használatban meg mint már említhettem is lehet velem van a baj, vagy én nem érzem mit kellene érezni, de semmit nem tapasztaltam, most se, és már előtte se."
Nagy +1[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz madgie #47813 üzenetére
Miért szerinted én nem saját tapasztalatból mondom írtam amit szoktam?
Most a napokban volt nálam egy vacsi új 4S (amit mutattam is képeken) amin ugye nem volt fólia, az i5 meg van. Na most 2x jobban mázgitálódik a kijelző a fólia nélkülin, használatban meg mint már említhettem is lehet velem van a baj, vagy én nem érzem mit kellene érezni, de semmit nem tapasztaltam, most se, és már előtte se. Pedig jelenleg egy pár száz forintos ebay-os fólia van a telefonomon. Képminőségben meg a fényes fólia ha ront is esetleg rajta szabad szemmel én nem tudtam észrevenni, a matt fóliával viszont más a helyzet mert az valóban szörnyű de a fényes nem. De tényleg itt be is fejeztem, nem is reagálom tovább a dolgot, csak sose tudok az ilyen hozzászólás nélkül elmenni csak úgy... Főleg hogyha valaki olyat ír hogy ég és föld közötte a különbség, mert ez nem igaz, vagyis én még nem jöttem rá miben lenne ekkora különbség, mert ugye mint említettem tapasztalatom van benne bőven.
-
SÖ
addikt
válasz Ragnar95 #47815 üzenetére
Kb. annyi, hogy nem műanyagot tapizol, hanem üveget. Van különbség.
Totheground
Mikor a 3gs-emet adtal el egy gsm huszárnak - már nem tudott mibe belekötni - nap felé fordította, és a műanyag hátlapon ott voltak a macro karcok. Én nem is tudtam róla. Talán meg kellett volna várnom, amíg beborul.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Ragnar95 #47815 üzenetére
"A telefonnak a legfontosabb része a kijelző, hiszen a használat 90%-akor azt nézed közvetlen közelről, így eléggé szembetűnő, ha valami gond van vele..."
Mint ahogy az is mókás, hogy a 90%-ban nézett és használt eszközt direkt butítod le.
Érted, meddő vita. Ha te fóliázni akarsz, hajrá. Lehet én is be fogom bugyolálni, ha egyszer lesz mondjuk egy i5-öm. De a mostani i4-et már tuti nem csomagolom be, kiélvezem meztelen valójában.
Totheground: tehát akkor nyáron TÉNYLEG nem állsz ki az autóval a garázsból. Haggyámá. Amúgy az egész autóm nem ér lassan négyszázezret sem (dévúkálosz)
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Na aztán majd amikor el akarod adni, megmérik rajta a festékréteget és azt mondják, hogy sorry, 400k-, mert megverte a jég, akkor foghatod a fejed.
Szerk.: dehogynem, de ha mondják, hogy jég várható, akkor nem hagyom utcán. Amúgy megtörtént eset, sőt, két vastag pokróccal le is lett takarva, szemmel semmi nem látszott, aztán tessék.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Van egy kis különbség a 2 között...
Az autón nem zavaróak a mikrokarcok, mivel észre se veszed őket, de feltételezem, hogy például már egy nagyobb kőfelverődés eléggé zavarna vagy éppen ha megkarcolnák az autódat...
A telefonnak a legfontosabb része a kijelző, hiszen a használat 90%-akor azt nézed közvetlen közelről, így eléggé szembetűnő, ha valami gond van vele...
Asszem én ezt soha nem fogom megérteni, hogy ronthat kezelésben vagy tapintásban a fólia, nem érzek semmi különbséget, de ízlések és pofonok...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz madgie #47806 üzenetére
Szerintem meg semmivel nem rosszabb fóliával se a kijelző, se a tapintása...i5-höz nincs még fóliám, úgyhogy most anélkül használom és semmivel sem jobb a tapintása, mint fóliával volt a 4S-nek...iPadnél se tűnt fel egyáltalán, miután leszedtem a fóliát,h más lenne...
Cyberpunk: ja, aztán egyszer karcolódik meg az üveg és onnantól cseszheted...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
-
madgie
titán
Srácok, hülyeséget csináltam: majd' egy évig fóliával használtam az i4-et. Ma reggel levettem az elejéről is, Istenem, ég és föld
Pedig iPad-en évek óta nem használok fóliát, erre én hülye néztem a csúnyább képernyőt a szifonon, húzgáltam a tapadósabb műanyagon a kezem. Virtuális saller magamnak
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #47804 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest