Új hozzászólás Aktív témák

  • Ringloszilva

    tag

    válasz bajusz15 #84392 üzenetére

    Üdv. Én is nemrég vettem 4s-t. Tedd fel magadnak a kérdést. Azért akarsz ilyen telefont, mert megbízható, vagy azért, hogy megfelelj a napi trendeknek? Ha erre a kérdésre megvan a válaszod, akkor már tudod, hogy megéri-e 4s-t venni.

    "Túl sok mindenre nem használnám a telót, elsősorban zenehallgatás, netezés, játék nagyon elvétve. 60 körül lenne a vétel, persze egy 5/5C-nek jobban örülnék, de azok olyan 100 körül vannak, annyit már nem adnék egy telefonért, főleg nem használtért "

    - Hát zenét hallgatni lehet vele. MIért ne lehetne?
    - Netezni is lehet vele. Van benne böngésző.

    Én is csak ezekre a dolgokra használom, csak én még emailozok is vele, meg használok social network kliensprogramokat is, melyek szintén működnek.

    Az automatikus frissítés ki van kapcsolva, így nem tud a rendszer automatikusan frissülni, sem a programok. Így az a veszély sem fenyeget engem, hogy 1-2 év múlva már nem működik semmi a telefonon. Bár szerintem 2 év múlva már sehol nem lesz ez a telefon. De ha most 5s-em lenne, az se lenne sehol 2 év múlva. Akkor minek költenék rá 180 ezret?

    Egyébként minden programot kiadtak már 4s-re ami csak létezik, szóval ez nem ok az 5c vagy 5s megvásárlására, hogy egyes programok csak azon mennek.

    Hogy a telefon amit meg akarsz venni, a kamionról esett-e le, azt nem tudni. Nem látunk bele innen. Én mindenképpen magánszemélytől venném a helyedben és olyantól, aki rendelkezik a gyári tartozékokkal, gyári doboz, papírok. Ha nem az eredeti a doboza, töltője, headsetje, akkor gyanakodnék, hogy honnan szerezte és hanyadik tulajdonos. Arról meg kell győződni, hogy a készüléket kiléptették-e az előző tulajdonos rendszereiből. Ja és ha még nincsen ájklódod, akkor azt is célszerű leellenőrizned, hogy van-e még lehetőség a telefonról ájklód regisztrálásra. Mert összesen csak hármat lehet és a tulajok ezeket el szokták lövöldözni :D

    Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!

Új hozzászólás Aktív témák