-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
iOS 10 Public Beta 1. tapasztalatok:
Amennyiben kell használnod a telefont, nem csak posztolgatsz úgy még nem alkalmas napi használatra. Sokszor megakad a főképernyő, nem lehet lapozni, kamera néha nem indul el, telefont sokszor nem lehet felvenni, néha nem lehet feloldani a telefont, meg-megáll jó pár másodpercre, általában akadozik a görgetés úgy kb mindenhol. Aksi szerintem rendben van, reggel 7-kor vettem le a töltőről és kb 1 óra képernyőidővel 70%-on vagyok (pár telefon, sok safari + viber + fc messenger, 10-15 kép készítés, 4G mobilneten) (2 óra 3 perc használatot jelez).
Csiszolnak rajta, szerintem iphone 5S-en teljesen rendben lesz, az iOS 9 gyorsaságát fogja hozni.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, XX04, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, XX03, 100% Akkumulátor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest