Aktív témák
-
válasz
manchester85 #41198 üzenetére
Mondjuk, vodafone-os koromban, vidéken, ahol egyfolytában a térerőt keresgélte, mert mindig eldobálta a hálózatot pont emiatt sokkal gyorsabban merült, mintha lett volna térerő...
A másik dolog,hogy attól,hogy pár ember csirkét még csak zacskóban, fagyasztva, meg panírban a kfc-ben látott, nem biztos, hogy mindenki olyan betonbetyár, mint egyesek...
[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Tibee86 #41197 üzenetére
Az egyéb kategóriában tárolódnak a programjaid "mentései" adatokat gyüjtenek, és mentenek, például nekem megesett h 2 hónap alatt az alig 10 MB méretű Facebook programom, 1,2 GB méretűre cseperedett
Vagy például vegyünk egy játékot, Pl Reckless Racing 2. Kezdetben maga a játék 101 MB (kb) nálam most 140 MB jár. Ez azért van, mert mentéseket készít a program, hogy onnan tudd folytatni a játékot, ahol befejezted.
Ha nagyon zavar, és nem bánod, ha a mentések elvesznek, akkor telepítsd újra az Appot, és máris faragni fogsz a méretből.
-
manchester85
veterán
válasz
bepe79 #41195 üzenetére
"de majd megreformálod ezt a véleményed, amikor gyereked lesz, és felkelsz miatta hajnal 2-kor mert sír, és vele kell lenned pár órácskát"
Biztos lesz ilyen is, de a telefon gondolom addig is lehet a töltőn, legalább is remélem, nem a híd alatt vagy egy erdőben kell erre, hogy sor kerüljön.
"netán a pároddal elmész egyszer kirándulni valahová, ahol nincs 4G LTE meg IC vonat töltővel, ecetera"
Azért éjszakára csak hazajövünk, nem?
Mondjuk a hálózati lefedettség ebben a kérdésben irreleváns, hisz ha nem lesz térerő, akkor még tovább bírja a teló. Szerencsére egyikőnk se nagy kirándulós, urbanizálódott személyek vagyunk. Persze attól függ, mit értesz kirándulás alatt. A "kocsiba ülünk, elindulunk, majd sétálgatunk, nézelődünk (lehet az vidéki térség is) megebédelünk egy hangulatos helyen, majd délután vissza" forgatókönyv teljesen oké, de ilyen 6 hátizsákos, vonaton vergődős 3 napig sátrazós és hegyen-völgyön gumicsizmában túrázós "kirándulásra" nincs az az isten, hogy valaha is rávegyen valaki. Inkább felkelek hajnali 2-kor a gyerekem miatt.
Bár a releváns témát egyik élethelyzet se érinti, hisz ha estig kirándulok, akkor is kibírja a teló, ha éjjel sír a gyerek, az se szoroz semmit ebben a tekintetben. De ez azért még odébb van.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Helló!! Olyan kérdésem lenne, hogy ugye az Itunes mutatja, hogy mi mennyit foglal a telón. Ott van az egyéb kategória, ami nekem kb így 3 hét alatt már 600mb. Azt hogyan lehetne lejjebb faragni????
-
bepe79
addikt
válasz
manchester85 #41139 üzenetére
Nem kötekedésből - és igazad van, hogy a normális az lenne, ha minden ember 8 órát tudna aludni mindig - , de majd megreformálod ezt a véleményed, amikor gyereked lesz, és felkelsz miatta hajnal 2-kor mert sír, és vele kell lenned pár órácskát, vagy netán a pároddal elmész egyszer kirándulni valahová, ahol nincs 4G LTE meg IC vonat töltővel, ecetera.
És akkor még csak a legátlagosabb, bármikor előforduló élethelyzeteket említettem.
-
máyköl
veterán
válasz
icecave #41183 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy a 150 ezres telefonnal vannak felháborodva pár száz Ft. -ért, mert ha jogos, akkor legyenek is felháborodva, álljon meg a menet, azért csak úgy ne vonjon már le az Apple pénzt, 200Ft. -ot se!
A baj az, hogy nem tudják használni a keresőt, és ezt most már kezd rohadtul idegesítő lenni. Majdnem minden nap egy ilyen kérdés van... -
-
válasz
manchester85 #41182 üzenetére
Ha havi rendszerességgel vásárol, miért kell ellenőrizni a fizetőképességét?
-
szabopali
aktív tag
válasz
manchester85 #41182 üzenetére
rendben, javítottam ez lett volna az eredeti h "nemsemmi" vágom persze és kösz
csak az volt az érdekes , h ugyan az az ID csak két platform,...de biztos így van rendben[ Szerkesztve ]
-
válasz
manchester85 #41179 üzenetére
Bevallom, én alapból olyan jót szoktam röhögni azon, hogy milyen brutális felháborodással tudnak jönnie az emberek 150k+-os telefonnal a kezükben, hogy a rohadt-szemét-diktátor-sz*rházi Apple hogy képzeli, hogy 2 eurot levon...
Én már csak ezért is használnám a keresőt, hogy szép csendben kiderüljön számomra, mi a helyzet és nem égetném magam feleslegesen helyt nem álló hipotézisekkel.
Más: akadt már be valakinek a gyári weather app? Nekem -20 fokot mutatott 2 2 napon át, mondom újraindítom már a telefont. Reboot után lefrissített, de addig nem volt hajlandó...
-
manchester85
veterán
válasz
szabopali #41181 üzenetére
Mi semmi? Kihozott bő 50 találatot, elsősorban az én hozzászólásaimmal (hisz mások már rég ráuntak, hogy ugyanarra válaszoljanak minden héten) arra vonatkozóan, hogy ez a 2 euró nem más, mint egy zárolás az Apple részéről, amivel a kártya fizetőképességét ellenőrzi. 1-2 héten belül a 2 euró feloldásra kerül, erről azonban már nem kapsz értesítést.
Íme, nekem ezt is kidobta a kereső. Minden világos benne szerintem.
Icecave!
Azért ebben nincs igazad szerintem.
Az, hogy mennyibe kerül/mennyit ér a telefon, az nem függ össze azzal, hogy mennyire legyen felháborodva az ember, ha jogtalanul nyúlják le a lóvéját. (Más kérdés, hogy nem erről van szó.) De ne azért ne legyen valaki felháborodva 2 euró miatt, mert 150 rugó a telója, hanem mert nincs igaza. Ha jogos, akkor egy milliárdos is fel lehet háborodva 100 ft-ért is, mert ez elvi kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
szabopali
aktív tag
-
máyköl
veterán
A youtube -on egy 1,5 órás film megnézése kb. mennyi adatforgalmat generál?
-
eszgé100
őstag
válasz
manchester85 #41167 üzenetére
Tényleg, de már gyerekkorom óta így hívom
-
jimhun
senior tag
válasz
szabopali #41174 üzenetére
lehet hogy en ertelmeztem rosszul, de nem a haverod telojan leptel be a Te ID-dal? Mert akkor lehet hogy veletlenul nem leptetek ki es O most a Te Id-dal vasarolt...(mondjuk kell hozza tudni a jelszot...)
persze lehet nem jol ertelmeztem.
Akkor marad az ugyfelszolgalat.[ Szerkesztve ]
-
szabopali
aktív tag
válasz
Blaise #41172 üzenetére
Megnéztem, köszönöm! Ezt az opciót nem ismertem! Számlák, vásárlások rajta,az utolsó fizetős a vasárnapi, de ott sem mutatja az az ominózus - pontosítok 1.97 euros- nem tudom mitt...azóta semmi, tehát a mai napi továbbra is érthetetlen! Marad az ügyfélszolgálat
Köszi a helpet, még 1x(#41173) DanielK,,,jó 5let megnézem, de az lehet amit mondasz!
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
szabopali #41170 üzenetére
Illetve bankodat is kérdezd már meg!
Az OTP csak egyszer küld sms-t, mikor tényleg leszedik a pénzt (1-7 nap a vásárlás után). De más bankoknál (azt hiszem Manchaster85-nél is) 2x küldi el a bank. Amikor zárolja és amikor fizikálisan is leszedi...
De ettől még nem szedték le 2x... Van online bankolási lehetőséged? Mert ott is meg tudod nézni, hogy hogy állsz vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot a banknál...[ Szerkesztve ]
-
szabopali
aktív tag
I Tunes Store story!
A szokásaimhoz híven havonta egy két app fizetős vásárlás a többi próbára ingyenesen mért ne, korlátlanul! Nem szoktam a telóról vásárolni (h miért azt nem tudom, ne is kérdezd) Vasárnap mégis megtörtén, valki ajánlott valamit, teszteltük az Ő telóján, tetszik stb., legyen.
Természetesen a PC-n használatos ID-vel belépek a telóval megveszem a 0.79 E cuccot. Sms érkezik mindjárt két darab is egyiken a 0.79-es a másikon 1.49 -es levonás. Itt feljebb is volt már szó róla, persze különböző vélemények és tapasztalatokkal, nem baj mondom elfogadom azt az állítás, h majd jóváírják, hiszen erről az ID-ről már reggeltem és vásárolgatok is aránylag rendszeresen. Na és a ráadás: Filmet nézek éppen már dél óta, úgy kettő felé jön az sms, kettő is újabb két cucc vásárlásáról (0,79). !!! meg se mozdultam, dölök a kanapén iCucc tőlem két méterre, még az sincs, ami ugye nem is lehet egyébként se, hogy rákönyökölte, vagy ilyesmi! hmmmm, na ez van, nem, nem esek el tőle de jobb lenne ha a random önálló ilyetén irányuló tevékenységét abba hagyná.
megosztottam, de ez védhetetlen...
-
válasz
Solar_Wind #41165 üzenetére
valakinek biztos van ideje és kedve is, nincs is azzal bajom, de nekem nem hiányzik!
ismerősök telefonjait - főként android - néha még frissítgetem/helyrepofozom kérésre, de ennyi! -
válasz
eszgé100 #41163 üzenetére
nincs rá szükségem, ezért nem is próbálom ki! megtehettem volna már android alatt is, több telefon esetében is, hogy root, meg főzött firmware...stb, de ott sem volt ingerenciám, és itt sincs, régen kinőttem már az ilyesmiből, használom a telefont, a rom(b)olgatás hiánya miatt adódó szabadidőben, meg inkább mással foglalkozom!
-
válasz
hatesz #41161 üzenetére
távol áll tőlem az agyvérzés, még csak nem is idegeskedem, főként mások értetlensége miatt nem!
mindegy, hol hol tart a technológia, ha adnak lehetőséget arra, hogy megoldjuk a problémákat!
nem sántít ott semmi, nem ül mindenki hálózati csatlakozó mellet egész nap, és ennyi!
én ésszel sem akarok buherálni, nem kell a jb, mert nincs rá szükségem, és kész! -
bandigno
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT #41158 üzenetére
gevery+lcd = gevey+IPS
-
eszgé100
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #41158 üzenetére
az givey sim, "r" nélkül, de írták már, meg az is le van írva kb 200x, hogy csak az egész telefont cserélik, és ha magyar szolgáltatós akkor még a gari is újraindul
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
JoceeHunt #41154 üzenetére
Nos ..szerintem 27%...bár nem vagyok benne 100% ig biztos.
A 4eskel nem szokott gond lenni...3g/3gs nél inkább voltak apróbb / nagyobb gondok tudtommal.
Ha újonnan veszed akkor garba cserélik a kijelzőt ha hibás lenne...Vannak amiket geveryvel használnak mert xy helyen letiltották , hogy ehez elég e a gevery vagy kell e hozzá más is pássz.......biztos erre is van vmiféle megoldás mert sokan keresnek tiltott 4 est is....és gondolom nem mindet azért ,hogy legyen otthon tarcsiba digitizer +lcd + tartalék ház
-
-
válasz
hatesz #41153 üzenetére
már nem dolgozom 24/72 időrendben, és bár nem hiszem hogy rád tartozna, hogy mit is csinálok munkaidőben, de ott nem is írtam, hogy folyton netezek, ellenben a telefonálás a munkám része volt, és néha nagyon is sokszor és sokáig telefonáltam! bizonyos szakmai területeken nem ritka, hogy egész nap nincs idő és alkalom a telefont töltögetni, ezt el kellene fogadni! mostanság is előfordul, hogy kell a külső akkumulátor, pedig már nem azt csinálom amit korábban...
nem zavar, hogy "csak" ennyit bír, sok okostelefon még ennyit sem, de másoknak miért kell megmagyarázni és bizonygatni, hogy nincs értelme a külső akkumulátor használatának?
elég jól értek a telefonokhoz, a felesleges funkciókat kikapcsoltam, jb nem játszik, nem gányolok, és a telefonom jól is teljesít akumulátoros üzemidő szempontjából, de attól még kevés lehet a készülék saját akkumulátora! -
válasz
(ÉN)közPONT #41147 üzenetére
Azt nem tudjátok a teló árakon hány % Áfa van? Lehet cégemre kéne megvennem, bár telefonszámom nincs benne, hátha a könyvelő nem visít érte
).
Nem vagyok a használt ellen egyébként de megbízható ez az alma cucc?
Egyszer volt érintős cumóm amikor bejött a legelső Omnia vettem is, hááát, akkor megfogadtam sose többet. De nincs normális telefon már ami nem érintős lenne. az Omniába 3x cseréltek kijelzőt gari közben, de idegesítő hogy nincs amikor kéne...Módosítva:
Egyébként ha netán belefutok egy használtba amit vétel után letiltanak akkor azzal lehet bármit is kezdeni?[ Szerkesztve ]
-
hatesz
tag
Ne haragudj már meg, de ha 24/72-ben dolgozol, akkor is a 24 órát netezés helyett nem munkával kellene töltened? Amúgy elég hihetetlen hogy egész nap nincs valahol 230V vagy egy USB port ahova bedughatnád a cuccost 10 percre... Basszus egy ilyen tudású mini pc-nél zavar hogy töltés nélkül "csak" ennyit bír? Amúgy csomó helyen leírták már hogy mik azol a fölösleges dolgok amiket ha kikapcsolsz (pl. find my iPhone, wifi, BT kikapcs ha nem használod stb) láthatóan nő az akkuidő. JB alatt pedig ott van pl az auto3G...
-
eszgé100
őstag
válasz
manchester85 #41139 üzenetére
én is 5-6 óra alatt eldurrantom az áramot belőle, ebben benne van egy csomó játék, mobilnet, 1-2 óra telefon vagy skype, esetleg gps, de pl most vettem egy új dugót, meg kábelt az ebay-en, így már nem okoz gondot a töltés kocsiban sem lévő tápról
-
Blizz
őstag
Ha már aktiválva van a telefonom,viszont SAM-et szeretnék használni,lehetséges egyáltalán hacktiválni?(5.0.1jb)
-
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes #41148 üzenetére
Azt hiszem a pontot mar akkor levonja mikor ranyomsza a jatek nevere. Az ok gomb csak a store ba visz at. De lehet rosszul emlekszem.
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
JoceeHunt #41142 üzenetére
Így van.....150 répa és nyugi van ....van rá gari...meg szép doboz...+ szerencsés esetben az eladónőtől egy mosoly is
...viccet félre ha belefér anyagilag akkor az ember hajlamos az ilyen típusú "kényelemre" .
Mondjuk 85E től indul egy síma 4 es alma használtban aminek nincs még kint a bele (jó esetben..és nem 3 hét múlva adja be a kulcsot azzal ,hogy ázott....láttam egy ilyen közelről !) + 10-12E bele ez a kacat...meg + néhány ezres ha még szoftveresen kell vmit ügyködni rajta ....viszont csak ha atomjaira bontod derül ki ,hogy mókólt e a telód....ebayre ugye csak a grail lovagok járnak szal van benne némi rizikó.
manchester85 ezen a nicken az esély erre 90%
[ Szerkesztve ]
-
szabopali
aktív tag
válasz
szabopali #41015 üzenetére
Sajnos nem kaptam segítséget a password által védett jegyzetek stb kérésemre, ami bizonyára azt jelenti, h nincs szükségetek az ilyen típusú app-ra.
A problémám az volt, h nagyon sok található a storban - ajánlás hiányában neki isláttam a válogatásnak. Nálam kitétel volt, h ne keljen reggelni online,( a megbízhatóság végett.)
28 -at kiprobáltam (letöltés, beállítás etc) és mint az vártam találtam 1et ami a fent említett kritériumnak megfelel. Hogy ne kelljen másoknak is végigzongorázni a klaviatúrát megosztom a linket, remélem segítek. MiniKeePass - Secure Password Manager -
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes #41081 üzenetére
Nekem nem jott sponsor app.
Raadasul veletlen ranyomtam egy angry birds re, pedig mar kozel voltam a plants vs zombies hoz. -
válasz
(ÉN)közPONT #41141 üzenetére
Közben megvan, már vágom is mi az. Hát, 10 rugóért szerintem drága megoldás.
Apróban is eléggé húzósak az árak. Lehet egy full függetlent kéne vennem újjonnan. Oké, hogy 150 ropi, de legalább nem kell vacakolni. A gari még nem tiszta, mindenhol 1 évet adnak? -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
JoceeHunt #41137 üzenetére
Fizikális cucc...asszem kell nyiszatolni is .....de sikamlós a téma ...nemúgy
amúgy
Rá tudsz találni némi guuglizással.Kali így értem....okok érthető.....hát ha az akksit kéne tartós tesztelni akkor érdemes neked az aktuális modellből egy darabot eljutattni valahogyan.
Jártamban keltemben akiket utcán látok max beszélnek többet /kevesebbet ...esetleg sms,email...néhányan skype
....mikor megyek haza? kész e a házi
, bablevest kérek csakis jókai módon főzzél , lebuktál mert követtelek meg ilyeneket látok/hallok...ezen élethelyzeteket a mai okostelefonok jórészt át tudnak hidalni akku ügyileg......
A PH-s fanatik fórumtársak abszolút kivételek
....csodálkozom ,hogy eddíg egy magyar kéviseletnek se jutott eszébe ,hogy xy modellt néhány nagyrabecsült fórum társunkal teszteljen élesben.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
(ÉN)közPONT #41134 üzenetére
nekem főként mobilinternet kell állandóan, a beszélgetés nem vészesen sok!
nem mondom, hogy minden áldott nap teljesen lemerítem, közel sem, de amikor húzósabb a nap, ne kelljen már kompromisszumokkal használni a telefont, mert esetlegesen lemerülhet...manchester85; csűrheted bárhogy, de ne csak magadból indulj ki, nekem volt/van 24 rás napom is, nem szélsőséges példa - évekig dolgoztam 24/72 beosztásban -, ami azt jelenti, hogy 26 - 28 óra nem otthon! amit fent is írtam, nem akarom kompromisszumokkal használni a telefont attól rettegve, hogy bármikor lemerülhet! lehet, hogy neked nem hasznos, de attól másoknak még az lehet, szóval nem kellenek kimondottan extrém élethelyzetek, szélsőségeket már nem is akarok írni, pedig tudnék!
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Nézd, nagyon egyszerű a képlet. Én 16 óránál tovább nem vagyok fenn egyhuzamban. (Kivéve, ha valami nagy buli van, de én sem az említett rendezvényeket látogatom.
)
Vagyis a legextrémebb példa (és a leírásodból következtetve nálad is) az, hogy 16 órát vagy egyhuzamban távol hálózati csatlakozótól. Egy átlagos embernek 8 óra alvásra szüksége van, tehát a 16 óra már egy eleve szélsőséges példa, ami azt jelenti, hogy megérkezel, és azonnal berogysz az ágyba. Szerintem 16 órás készenléti időt egyszerűen ki kell bírnia a telefonnak, és onnantól fogva beszélhetünk akármilyen élethelyzetről, nem létezik, hogy szükség legyen arra az "izére". Persze, ha képes vagy egyhuzamban 6 órát netezni, az más.
-
válasz
(ÉN)közPONT #41129 üzenetére
Program, vagy fizikális cumó? gondolom ha nem T-mobile-nál veszem akkor a Sim-emet vágnom kell...?
-
jimhun
senior tag
Meg egy dolog JB ugyben az elozo hozzaszolasomhoz.
Amiota iOS 5 es Notification center van azota baromi jol megvagyok jailbreak nelkul (leszamitva ezt a kis Bluetoot dolgot, de ez nagyon jelentektelen), es nem is tervezem JB-zni.
Ellenben az Androidot tenyleg KELL Rootolni mert egy csomo "szemet" progi fut a hatterben es lassitjak....ami rohadt idegesitoEgyedul azt banom hogy egy csomo JB progit megvettem a Cydia shopban
-
Mela Kehes
addikt
Digitális óra programot használok kikapcsolva a képernyőzárat, de csak hálózatra dugva bírja ki reggelig. Repülőgép mód mellett is sokat merül. Ennyit fogyasztana a program vagy a saját készülékemben keressem a hibát?
-
válasz
manchester85 #41125 üzenetére
van rá példa, hogy reggel elindulok otthonról, szinte egész nap mozgásban vagyok, közben minimum telefonálgatok, és töltögetni sem időm, sem pedig alkalmam, és ennek a napnak a végén indulok 5 - 6 órás vonatozásra, és bizony az ec/ic sem feltétlenül jelenti azt, hogy tölteni lehet, sajnos számtalanszor volt már rá példa! utazás közben bizony van idő netezni, és közben zenét is hallgatok! így bizony 16 - 18 óráról beszélek úgy, hogy abban csak maga a mobilinternet 5 - 6 óra, ami vonaton bizony merítős téma, a sebesség és a változó térerő miatt! ez az 5 - 6 óra bizony egy út, nincs két út, csak átszállás, és akkor sem tudom hálózatról tölteni!
az általad említett dagonyás rendezvényeket nem látogatom, de sokszor járok idegen helyen, ahol egyrészt nem szeretnék áramért kuncsorogni, másrészt nem teszem le idegen helyen úgy a telefonomat, hogy nem látok rá folyamatosan!
szóval nekem fontos és hasznos a külső akkumulátor, nem kell idegeskednem, történjen is bármi!
lehet, hogy te nem tudsz ilyeneket elképzelni, de ha majd esetlegesen találkozol ilyen - vagy hasonló - helyzettel, akkor a nap végén legyen a te problémád, hogy használnád a telefont, de nincs rá lehetőség, mert mindjárt kikapcsola lemerült akkumulátor miatt...(ÉN)közPONT; ha húzósan használod, akkor 10 órát sem bír egyik okostelefon sem, és az közel sem egy nap még!
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
válasz
icecave #41120 üzenetére
Én is néha csak pislogok, hogy sokan képesek 8-10 ezret adni egy bumperért vagy tokért, én akkor vettem az £1-os bumperemet mikor december végen megjött a 4s-em, azóta is az van rajta, semmi baja nincs, kaptam hozzá elő és hátlapi fóliát is. Valamelyik nap is kérdezte itt egy srác, hogy 1500 sok-e egy noname fóliáért, ezt is pont pár napja néztem, hogy £1-ért 10-et adnak, meg postaköltséggel is kijön egy 500-asból
-
Zolom89
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT #41129 üzenetére
Mond meg JoceeHunt-nak hogy Gevey Sim az meg a forumozo
-
válasz
(ÉN)közPONT #41115 üzenetére
Gevery? Ő fórumozó?
-
jimhun
senior tag
válasz
hudvig #41077 üzenetére
1.persze tudom hogy van Celeste es meg is van veve, de itt ugy irtam a dolgokat hogy JB nelkul.
2. Jb. Igen a 3GS-em is JB-elve volt es el is szalt rajta a GPS, tehat nagy szivas volt.tudom most mar nincs ilyen gond de akkor ez nagyon betett....
Igen a kotottseg nekem nem hatrany mert minel nyitottabb egy rendszer annal nagyobb balf@szok is bele tudnak nyulni..
Kulso akku, igaz nem draga, de azert nem ugyanaz, ha kulso akkor hulyen nez ki, ha meg hazban van akkor joval nagyobb nehezebb a telefon. Es ha pl hazban van akkor turazasnal nem biztos hogy akarok meg plussz 2 hazat vinni magammal, azert ket kis akku jobban elfer.
De ettol fuggetlenul megoldhato ahogy te is irod.
Mondjuk megsem hasznalom erre mert nem talaltam meg egy normalis offline map-ot sem, a Sonyhoz viszont igen....ja es ne fizetos legyen mert navigalni nem kell csak mutassa hol vagyok az meg nem er 40-50 Eurot
PL most megyek Jordaniaba es egyszeruen nincs semmilyen Map. A Sonyhoz letoltottem NokiaMapot es kesz.Szoval azert vannak hatranyok, de azert meg mindig az Iphone a fo telefon nalam.
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
manchester85 #41125 üzenetére
Szennyben / koszban
....Hidd el meg lehet úszni patyolat tisztán is egy ilyen fesztivált ...ha nem a standard helyen állsz hanem kicsit fentebb
Egyetértek 1 napot ki kell bírnia egy normális telefonnak mostanság. -
manchester85
veterán
1 napot lazán ki kell bírnia egy telefonnak, ráadásul annak az 1/3-adában alszom. 1 napig nem tömegközlekedek és nem is tart addig az áramszünet.
Talán még a hegyalja és egyéb szennyben/koszban úszó rendezvényeken lehet hasznos, illetve a már említett túrázós sátorozós élethelyzet, de ezek lehetőségét már elvből is elvetem.
Más szituációt nem tudok elképzelni.
Komolyabb vonatokon, buszokon is van hálózati töltő, ha az ember hosszabb útra készül.
Hát oké, ha van időd 6 órát egyhuzamban netezni, utazni, és a két út között nem tudtad töltőre rakni, akkor meg is érdemled.
-
válasz
kisbandima #41116 üzenetére
Köszönöm.
-
DanielK
addikt
válasz
icecave #41120 üzenetére
Mikori apple bumpert néztél? Az 1. gent vagy a 2. gent? Azért, mert az első gen nem volt túl jó eresztés. (pl. sokaknak karcolta a fém részt), de a 2. gen már tökéletes. (akkor hozták ki a 2.-at, mikor a CDMA verzió megjelent).
De én sem rábeszélni akarok valakit, csak leírtam a tapasztalatainkat. -
válasz
DanielK #41119 üzenetére
Értem, amit mondasz, csak 8k-ból veszek ~28 db-ot az általam említettből... rábeszélni nem akarok senkit, mindenki azt vesz, amit akar, csak kezembe fogva, és használva amit p*csaolcsón rendeltem, azt kell,hogy mondjam, nem éri meg az eredeti (nekem mondjuk azzal is bajom volt, a gumija - igaz, kellemes tapintású volt - felpöndörödött a telefon alsó részénél... Szóval az ilyenek miatt én meg a másik véglet lettem, most van egy rakás párszáz forintos tokom, de a célnak tökéletesen megfelelnek.
-
DanielK
addikt
válasz
icecave #41111 üzenetére
8K körül. Hát... barátaim is vettek után gyártottat. Két hét után szétszakadt sima használat közben (semmi extrém eset).
A gyári bumper (ugyanennél az ismerősömnél) 1 évig bírta. Eközben vagy 4-5x ejtette el. A telefonnak semmi baja sem lett, míg a bumper végül elszakadt. De addig bírta. Ja és bringázás közben is esett ki a zsebéből. Ő mondjuk nem használ fóliát.
Én is rendeltem anno után gyártottat, elsőre azt hittem gyári (de túl olcsó volt) és miután a gyárit mellé tettem, hát a minőségében éreztem, hogy hagy kívánni valót maga után.
A gyári atom stabilan áll a telefonon, tényleg "fogja". Az után gyártott néha lötyögött, ahogy mozgattam a bumpert. Ezek után én csakis a gyárira esküszöm. De ez a saját vélemény... -
válasz
manchester85 #41108 üzenetére
miért nem? szélsőségesen nézed azt a civilizációs dolgot, de lelked rajta...
azért - szerintem - sokan vannak/lehetnek úgy, hogy sokáig nincsenek olyan helyen, ahol adott a hálózati töltés lehetősége - utazás, tömegközlekedés, de akár áramszünet is lehet bárhol -, ezt én csak a zsebbe dobom, nem nagy, könnyen elfér apróbb zsebben is, és bármikor rádughatom a telefonra, akár úgy is, hogy a kabát egyik belső zsebében van a telefon, a másikban a külső akkumulátor, a kettőt összeköti az usb kábel, és menet közben diszkréten rátölt/feltölti!
a hétvégén pont vonatoztam vidékre majd vissza, és még az ic/ec esetében sem mindig adott a hálózati töltés lehetősége - és ne is csak azzal utaztam -, viszont ha 6 órányit netezek és zenélek párhuzamosan a telefonon úgy, hogy az csak a vonatos utazás, de előtte és utána még kell a telefonba a kakaó, akkor nagyon is hasznos a külső akkumulátor, sőt! vagy így már nem is vagyok civilizált lény?[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
JoceeHunt #41114 üzenetére
Gyárilag van benne magyar nyelv. Bár brutál drága, de ha nem számít a hűség, akkor megkapod a T-nél maximum 135k-ért, és ugye komolyabb csomagoknál, kapcsolatpontokkal még jöhet le az árból. Nem mondom, hogy megéri, mert volt 110k is, de legalább hivatalos helyről veszed.
-
kisbandima
tag
Nekem egy ilyen volt az iPhone 3GS-emhez: iPhone Mili Power Pack. Egyetlen dolog miatt nem ajánlom neked az ilyen külső akksikat, hogy ha új telefont veszel, akkor jó eséllyel venned kell egy új külső akksit is. Ettől függetlenül baromi jók. Ha veszel akkor inkább már különálló akksit vegyél és akkor mindegy, hogy milyen telefont veszel legközelebb ahhoz is jó lesz. Illetve még egy dolgot nagyon nézz meg vásárlás előtt, hogy a kiszemelt terméket hány amperral lehet tölteni. Én sajnos erre nem figyeltem és csak pislogtam amikor kiderült, hogy az enyémet csak usb-ről szabad tölteni.
-
válasz
ittakary #41112 üzenetére
Igazából vagy független vagy T-mobilos kéne, mert az vagyok. A szerződésemre tudnék megint 2 évet aláírni, persze minden alternatíva érdekel.
Én is nagyjából megelégednék a sima 4-el, van ötleted merre kutassak?
Bocs ha nem hivatalos, akkor vegyétek úgy mintha meg se kérdeztem, de ha külföldön veszek akkor tudom magyarosítani?Módosítom:
3GS-t már nem szeretnék, a külseje a 4-esnek tutibb számomra, tetszetősebb.[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #41103 üzenetére
Én az apple féle bumpert használom. Drágább a többinél, de nagyon minőségi és jó a 4S-re is. Ráadásul az apple.hu-ról rendeltem (és akkor volt egy akció) és ingyen szállították ki. A 2. gen féle verziót árulják, ami annyit tesz (azon kívül, hogy jó a 4S-re), hogy nagyobb a kivágás a töltő csatinál és a 3,5 jacknél is, hogy 3rd party gyártók is odaférjenek.
[ Szerkesztve ]
-
Szevasztok!
Srácok segítsetek nekem egy kicsit légyszi. Masina vétel előtt vagyok, nem tudok dönteni.
Amire kell:
- üzleti cél, napi 2-3 óra telefonálás
- emailozás (wifiken)
- smsezés
- néha 1-2 játék
Nem filmezek, zene ritkán.Amiket nézek:
iPhone 4 8GB
iPhone 4S 16GB
Vagy Nokia E7-00Szerintetek melyiket érdemes iPhone-ból? Érdemes egyébként az én elvárásaimra azt venni? A 4 és 4S sebességben tényleg annyival jobb? Ki lehet használni?
Segítségeteket előre is köszi!
-
manchester85
veterán
-
nem közvetlenül a telefon aljára - az úgy elég csúnyán nézne ki, ha közvetlenül azzal együtt kellene használni/mozgatni a telefont -, hanem usb kábel segítségével lehet rászúrni a telefonra, van hozzá rövidebb és hosszabb kábel is!
nekem nem jönnek be azok az akkumulátorok, amik közvetlenül rögzülnek a telefonhoz, és attól nagyobb és nehezebb lesz a telefon! továbbá azok teljesítményben sem nyomnak ennyit! -
válasz
DanielK #41099 üzenetére
Elég nekem a fapados gyári, ezzel csak a lockinfo egy bugjára akartam felhívni a figyelmet. Lehet,nemsokára restore lesz, mert kicsit túlzásba vittem a JB-s cuccok felpakolását. Csak úgy vagyok vele,ha már megvettem őket, legyenek fenn... csak érzem,hogy lassú a telefon. Persze, ez betudható annak, hogy iPad 2-t is használok, aztán azmeg ugye gyorsabb, mint az i4.
Szerk: közben megjöttek az olcsó tokok, és fóliák, a tokok teljesen rendben vannak, de a fóliák nem. Csak az iPad-ost próbáltam, de az kuka, olyan bubis lett, mint az állat, pedig nem az elsőt teszem fel.... még van 2 próba, de szerencsére egy másik olcsó fóliából is van még, az jó, mert mikor a felső takaró réteget szedem le, akkor kicsit megemeli a fóliát és már bubik nélkül tapad vissza...
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
válasz
DanielK #41101 üzenetére
Én az Alarm Clock HD-t használom. Hasonló. Annyiból jobb, hogy az ingyenes verziónál sincs benne reklámcsík.
vadászcsiga: Ez a szabdfoglalkozás ismerős.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DanielK #41099 üzenetére
Foliam van és bőr tokot használok. Bumbert még nem próbáltam, még nem találtam meg az igazit mondjuk nem is nagyon keresem no meg a legtöbb nem 4S kompatibilis kibontani meg a legtöbbet nem lehet. De nem adom fel, becsben a Saturnban vagy MM-ben biztos fogok találni mert iszonyat nagy a kínálat és amúgy sem tudok mit csinálni amikor a feleségem azt mondja találkozunk 3 óra múlva, addig szabadfoglalkozás
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #41100 üzenetére
Én töltőn hagyom, mert így ha fel is kelek, akkor látom az időt.
Ha a képernyőzár előjön, akkor meg csak csipog, tehát a beállításokat nem tudod "élvezni". Ugyanúgy, mint a gyáriban.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Metal topik
- EA Sports WRC '23
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...