Aktív témák
-
asuspc96
senior tag
válasz
vadászcsiga #40797 üzenetére
5.0-ról 5.0.1-re...de nem jött össze....szóval amint említettem a restart-nál ugyan ez jön ki és itunes nem érzékeli....
Itt megfogadom ha segítettek akkor megtérek !
Komolyan !szerk.: Ragnar95:
Nem sehogyse...ha újraindítom az itunes-t (bezár megnyit) vagy ha magát a pc-t akkor se....
Nem, nem próbáltam....gyanítom ez lenne azasuspc96
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
senior tag
válasz
vadászcsiga #40790 üzenetére
iTunes nem is érzékeli...nagyon belenyúltam a tutiba !
Szóval úgy képzeld el, hogy ez megjelenik és se "restart" se egyéb nem hajlandó alkotásra bírni
Tudtam, hogy Murphy a pártolómasuspc96
-
asuspc96
senior tag
válasz
vadászcsiga #40784 üzenetére
Szeretem a humorodat !
Tudod a megoldását ?szerk.: Ragnar95:
asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
asuspc96 #40783 üzenetére
Esetleg ha a hibakódot leírnád, egyszerűbb lenne segíteni
Jim74:a nagy bankkártya méretű kártyán, amin a pin+puk kód is van, van rajta egy hosszú kód, a SIM kártya kódja és 128k-s kártyánál a kódban benne van,h 128, így gondolom a 32 és 64k-snál is benne kéne lennie... -
asuspc96
senior tag
Szerbusztok!
Mi történik, akkor ha iOS frissítése közben (előkészítés a szoftver frissítésére felirat) megjelenik...nem csinál semmit majd megjelenik, az a kép, hogy csatlakoztassam a telefont az iTunes-hoz (amit nem értek mert már hozzá van) majd kihúzom és nem települ fel majd egy hibakódot dobva abbahagyja...
asuspc96
-
hatesz
tag
válasz
Scoobyka #40742 üzenetére
Nálam a következő módon van beállítva a multitasking:
3 tweek kell a Cydiából hozzáKillBackground:
Ami be van kapcsolva:
- Always visibleSpringtomize 2
Beállítások:
- App Swicher: Start editing onZephyr
Beállítások:
- Swipe from Left and Right: enabled, one finger
- Swipe up from Bottom: Close app(and switch)És ami ebből lesz:
Ha benne vagy egy alkalmazásban, a home gombról húzd felfelé az ujjad. Ha megállsz előjön a multitasking alsó csík, ha nem áll meg az ujjad, hanem teljesen feltolod a használp app-ot, akkor simán csak becsukod az alkalmazást.Ha a springboardon ugyanúgy felfelé húzod lentről az ujjad, akkor is előjön a multitask sáv. Itt az ikonokon már ott van a minusz jel, jobb oldalt meg a piros halálfej, így vagy egyenként zárod be azokat amiket akarsz, vagy a halálfejjel mindet. Ja ha mindent kilősz a halálfejjel, a háttérben futó zenealkalmazást nem zárja be!
Na nálam így működik a multitasking, csak ajánlani tudom! A home gombot napokig nem is nyomkodom
Beállítások:
-
szemtelen
tag
Az Iphone3Gs nek két hangszórója van alul? Ha igen akkor az baj ha csak az egyik szól?
-
szemtelen
tag
válasz
vadászcsiga #40775 üzenetére
Hú de jók ezek
Hol lehet megtudni hogy mikor van ilyen ingyenes akciós progi? -
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #40770 üzenetére
Sőt most ingyenes a Buy Me a Pie! is ami inkább hasonlít a Clear-re. Feltelepítettem a feleségemnek is, amit ő ír nálam is megjelenik és fordítva hála a szinkronizálhatóságnak. Ez azért jó mert általában elfelejti magával hozni a cetlit amire felírta a vásárárolni valókat így viszont ott lesz nálam is plusz kiegészíthetem az általa írtakat.
-------------------------o-------------------------
Ingyenes a MediaBurner - Tube Video Downloader is amivel youtube videókat lehet telefonra menteni ez úgy tudom nem volt eddig csak jb-s telókon cydiából, lehet hogy tévedek, mindenesetre hátha jól jön.
[ Szerkesztve ]
-
Köszönöm.
Más: kicserélték a SIM-emet microSIM-re, de egyszerűen képtelenség a Telenornál 64k-s microSIM-hez jutni, úgyhogy 32k-s lett...
Annyit tudtam kisajtolni beléőlük, hogy ha nem megy, akkor visszavihetem és kicserélik másik, normál méretűre és ki is vágják. De állították, hogy 32k-s való az IPhone 4-be...De a f*szom ki van velük, mert két boltjuk és a telefonos ügyfélszolgálatuk is mást mond. Az egyik szerint egyáltalán nincs 64k-s kártyájuk, a másik szerint a telefonos ügyfélszolgálat meg tudja mondani, hol van, de természetesen a telefonos operátornak fogalma sem volt róla... A hivatalos partnerboltról már ne is beszéljünk.... P*csa körmöt reszel a pult mögött, baromi unatkozó képpel, majdhogynem az volt az arcára írva, hogy mi a f*szt akarok én ott... Ki is fordultam gyorsan onnan...
De a legszebb, hogy másolás után vissza sem kaptam a régi kártyámat... Komolyan mondom, ha a családban nem itt lenne szinte minden előfizetés, akkor már rég elmentem volna tőlük....
-
mondomén
őstag
Reckless racing 2 le van arazva. Nagyon jo jatek, toltsetek.
-
Mela Kehes
addikt
Ingyenes a Shopping To-Do Pro. Hátha valakinek jobban bejön, mint a Clear.
-
zsolti093
tag
Hogyan tudom sim kártya nélkül aktiválni az iPhone-omat?
Egy iPhone 4-ről van szó, és nincs micro simem, és vágni nem szeretném a sajátomat, viszont aktiváláshoz kéne egy micro sim hozzá. Nem lehet sim kártya nélkül aktiválni az iPhone-t?
-
kisbandima
tag
Alapból ki van kapcsolva. Ne tudod, hogy ki állította be? Tőle kellene elkérni. Nem tudom, hogy mi lesz, ha x alkalommal elrontod, de ha nem tudod szerintem ne kísérletezz vele. Illetve készíts egy biztonsági mentést az iPhone-os cuccaidról, nehogy meglepetés érjen. Ha nem tudod a jelszót akkor ebből valószínűleg restore lesz. A restore-t ne kezd el, ha nem tudod mi az, inkább kérdezz előtte. Abból nem lesz baj.
-
erzol
őstag
válasz
kisbandima #40761 üzenetére
Azt írja két sikertelen jelkód kisérlet.
Akkor még egy lehetőségem van.
Mi az alap gyári kód?
Illetve mi történik, ha nem találom el?
(Használtan vettem a telót, a régi tulaj azt mondja nem adott meg kódot...)[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
válasz
kisbandima #40759 üzenetére
Ha ez a korlátozások menüpont, akkor nekem ez jelszóval védett, amit nem tudok.
Ez a t-mobil korlátozás miatt van jelszavazva? -
kisbandima
tag
Settings/General/Restrictions/In-App Purchases. Szerintem ez van kikapcsolva.
xnace:
sok mindent nem tudni róla. az biztos, hogy sokat javul az üzemidő. Az iPhone 4S szoftverébe visszakerült a 3G kapcsoló. Ha jól emlékszem a többi csak találgatás. Valószínűleg lesz még más is, mert még közelebb fogják hozni az iOS-t a Mountain Lion-nal, így valószínűleg a továbbfejlesztett Notes-szal kapcsolatos pletyka szerintem igaz. Illetve itt van még néhány érdekesség: Leaked iOS 5.1 pre-GM build contains camera slider and Japanese Siri?
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
válasz
kisbandima #40751 üzenetére
Milyen változásokat fog az 5.1 hozni?
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok!
4.2.1 es 3g-m van, de nagyon lassu. Tudtok mondani firmwaret amivel gyorsabb lenne?
Ha egy ipad basebandon downgradet hajtok vegre akkor ujra kell jatszani az egesz procedurat hogy fuggetlen maradjon?
-
erzol
őstag
válasz
kisbandima #40751 üzenetére
Kivétel nélkül mindig ezt kapom:
Az alkalmazáson belüli vásárlás nem engedélyezett.
Ezt valahol (apple id.) be tudom állítani? -
HUNPSP
aktív tag
-
kisbandima
tag
Nagyon remélem. Igazad van 9.-e lesz az, csak a 9to5mac 7.-ét írt. Dehát a pletykák már csak ilyenek.
erzol:
Nem ír valami hibaüzenetet? Így elég nehéz lesz rájönni. Esetleg még meg lehet próbálni, hogy küldetsz magadnak egy 10€-s iTunes Gift Certificate-et és akkor nem kell állandóan megadni a bankkártya ellenőrző kódját.
-
erzol
őstag
válasz
vadászcsiga #40748 üzenetére
Persze számtalan appot vásároltam már.
De például egy játékban sem tudok semmi pluszt vásárolni...:-( -
erzol
őstag
Sziasztok!
Alkalmazáson belüli vásárlással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Bármilyen fizetős vagy ingyenes appot telepítek utána nem tudok programon belül vásárolni.
Most a pes2012-t szeretném in app purcase megvenni és nem engedi.
Mit csinálok rosszul?
Vagy az accountomban valamit be kell állítani hozzá?
Minden hozzáértőnek a segítségét előre is köszönöm! -
atirag
őstag
nézem egy ideje,hogy mivel lehet jb-elni egy sima 3g-t,de igazán nem találtam egyértelmüen meg. A legujabb redsnow az nem tudja? Mert a leírásban nem szerepelt mert ugye azon csak 4.2.1 van csak.
Ha nem akkor melyik redsnow kell hozzá?
köszönöm. -
KZP
őstag
Na, lesz ma este iOS5.1 GM?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #40723 üzenetére
Szerintem is fölösleges általánosítani, nem a kor határozza meg az érettséget, csak részben...Nyilván nevelésből is adódik, h érettebb vagyok a koromnál, de ez alkat és egyéniség kérdése is szerintem.
-
Scoobyka
addikt
Valaki tud egy olyan tweaket amivel az appok multitaskjat ki tudom kapcsolni,de a lenti hangerosav valtoztatas megmarad...backgrouder es hasonlok kilove...
-
válasz
manchester85 #40740 üzenetére
A Díjnet és a MAsterCard közös játéka volt. Ha nem kapom meg, akkor gatyájukat is leperlem róluk
-
akkor pláne nem nagyon fog problémát okozni az android -> ios átállás!
nekem legalább is nem okozott, és bár nem volt bajom az androiddal - pedig azt is csak alapon használtam, semmi buhera -, de bejött az ios, amit szintén csak alapon használok, jb és társaira nincs szükégem! -
válasz
manchester85 #40725 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő...
Szóval HTC Wildfire S-ről iPhone4 8GB.
Igazából nem váltottam volna, mert nincs semmi bajom a HTC-vel, csak nyereményjátékon szerencsém volt és így néhány nap múlva hozzájutok egy IPhone-hoz. Úgy voltam vele, hogy ha már ekkora mázlim volt, akkor kipróbálom ezt az irányvonalat is.(#40727) kali: mondjuk root-tal sem foglalkoztam szinte semmit, mert a root nélküli programok elegendőek voltak számomra.
[ Szerkesztve ]
-
lanw
aktív tag
Gyerekek ! Tudom,hogy a "az" ott lent tele van,hogy állandóan ezt a szar kérdést teszem fel,de mi a f@szomért akad össze az iCallAnnounce a jb-s cuccokkal? SBsettings az egyetlen tippem! Nincs vmi másik alternatívája ennek a proginak? Szükségem volna rá ! Ha Valaki tudna ilyet ne fogja vissza magát !
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Dehogy fogod megbánni.
Miről váltottál amúgy egészen pontosan?
Elvileg garanciavesztéssel jár, de ezt úgy kell elképzelni, hogy ha JB-zve adod le a telót, csak akkor. Azonban a JB egy egyszerű restore-ral eltüntethető, és visszaáll minden gyári állapotba. Ha nem létfontosságú ez az automata némítós dolog, akkor szerintem egyelőre maradj meg a gyári lehetőségeknél, mert a JB-s alkalmazások sok esetben instabillá tehetik a telefont, és ha ez lesz az első benyomásod, akkor nem fogod megérteni, miért is más az iPhone, mint a droid. Szerintem írj be egy emlékeztetőt a némítási időpontra, amíg meg nem szokod, azzal is csak jobban barátkozol a rendszerrel.
Kérdezni meg bátran kérdezz, ha látjuk, hogy valaki a megfelelő stílusban érdeklődik, akkor mi is annak megfelelően válaszolunk, és szívesen segítünk. Szóval csak bátran!
-
DanielK
addikt
-
válasz
manchester85 #40719 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást
Győzzetek meg, hogy nem fogom megbánni a váltást (Android --> iOS)És most mi is a hivatalos álláspont JB ügyben? Szabad, nem szabad? Garanciavesztéssel jár? Gyárilag független, nem szürke-importos készülékről van szó.
-
manchester85
veterán
A jailbreak lényege, hogy engedélyezi a készülék számára az Apple által nem jóváhagyott alkalmazások telepítését is. Mivel a legtöbb progi nem férhet hozzá rendszerszintű működéshez, így ezekre az alkalmazásokra van egy külön alkalmazásbolt, a Cydia, ami csak JB után telepíthető fel.
-
Köszönöm.
Fúúú de butának érzem magam ehhez a témához
. Probálom a párhuzamokat keresni az iOS és az Android között.... A Cydia az olyan, mint az Androidoknák a "főzött" ROM. A JailBreak meg a "rootolás" megfelelője?
Elnézést, hogy ilyeneket kérdezek, de abszolút új terület számomra az IPhone...
-
Xero
nagyúr
A kártyás problémákat elvileg az 5.0.1b javította, de sosem lehet tudni. Én mindenképpen 64-es kártyát kérnék.
Némítás:
Mint mondtam ott van az Auto Silent a Cydia-ban. Mivel az iOS5 még nem támogatott, így nem garantált a működése sem.Más megoldást erre a problémára hirtelen nem találtam.
-
Normális kártya alatt mit értesz? Nekem valami 32k és 64k-s kártyáról beszélt az ügyfélszolgálat, meg hogy a 32k is megy, de ahhoz valami frissítést kell letölteni a telefonra.
Némítással kapcsolatban: akkor nem is tudom azt megoldani, hogy pl. hogy hétköznap reggel 6-tól este 8-ig normál hangbeállításokkal menjen a készülék, este 8 után kapcsoljon halkra, majd 10 után repülő módba?
Csak azért kérdezem, mert jelenleg androidos telefont használok és ott nagyon hozzászoktam már egy ilyen program használatához. -
Xero
nagyúr
3G-n 3 év 2 hónap alatt nem ment szét. Ez volt október végén. Azóta az új gazdája sem panaszkodott rá.
(#40714) Jim74: Normális kártyát kell kérni hozzá. Némítás automatizálására pedig JB után van lehetőség. Cydia - Auto Silent. Mondjuk nem tudom, hogy 5.x-el mennyire működik. Sosem használtam nem volt rá szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
Köszönöm mindenkinek a választ.
Esetleg létezik profiler program, amivel ezt a kapcsolós megoldást át lehet hidalni?
Igaz az, hogy Telenoros kártyával macerás használni a készüléket? Vagy ez a probléma már a múlté?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Egy picit félre ment a hszed. A letöltött program androidra van. Ez itt az iPhone topic.
Amúgy töltsd le a párját (Call Meter NG) nevű programot. Párom SGS-én is az van. Ha alapból magyar a telefonod, akkor magyarul jelenik meg.
-
Jól látom, hogy az IPhone 4-en a némítás egy kapcsolóval van megoldva a készülék oldalán? Vagy valamit félreértek a készülék leírásában? Mert, ha nem, akkor ez elég "érdekes" megoldás. De ugye létezik a készülékhez valami profiler program, amivel létre lehet hozni, és időzíteni, stb különböző hangzási profilokat (néma, rezgő, stb., stb.)
-
huk06
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég vettem okostelót.Szóval a a jelenlegi tudásom nula.
Sok helyen olvasgattam utánna.Elsődlegesen olyan alkalmazást szeretnék,ami a hivásforgalmat méri.Szeretném nyomonkövetni a havi számlámat.Sajnos angolul nem tudok,ezért ha magyar nyelvű lenne,az kifejezetten előnyös lenne számomra.Tudnátok ilyet ajánlani?A telenornál van okostarifa90 es csomagom.Hozzá 5 perc után 0 forint,hálózaton belüli hivás,vezetékes hivó,aminek 5 ft a percdija +5 a kapcsolás.Szóval bonyolult beállitani a dijcsomagomat egy ilyen alkalmazásra(legalább is nekem).
Letöltöttem a call meter 3g-t.sajnos ez is angol nyelvű.Nem birok vele.
Szóval tudnátok segiteni,hogy melyik alkalmazást töltsem le(lehetőleg magyar nyelvűt) és azt hogy állitsam be a dijcsomagomnak megfelelően?Ha valaki szánna rám egy keveset az idejéből,hogy elmagyarázza,azt nagyon megköszönném. -
Xero
nagyúr
válasz
ittakary #40703 üzenetére
Minden nagyképűséget félretéve ennyi idősen, már bőven IT helpdeskeltem IRC-n, pedig én sem vagyok valami öreg csont a '86-os dátumommal.
Egyszerűen az internet "csodáját" arra használtam amire a leginkább alkalmas. Naprakész tudásbázishoz jutni rettentő sok keresgélés és olvasás árán, majd azt hasznos dolgokra fordítani.
Ma is vannak ilyenek, csak az emberek nem becsülik meg a lehetőséget. Ha ez a korszak (és itt nem a születési dátum a mérvadó feltétlenül) is megtapasztalná azt amit anno mondjuk egy 14.4-es modem tudott nyújtani (amivel pl én is kezdtem), akkor nem fecsérelnék el ilyen marhaságokra a drága idejüket. Persze mindez mentalitás kérdése is.Ez itt nagyon off topik, de bennem időről időre előbújnak a nosztalgikus emlékek az itthoni, sőt a nemzetközi internet hőskorából. Hülyén hangzik, de sokszor sajnálom, hogy ennyit fejlődött és olcsósodott a technika.
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Hamarosan önthetik a pénzt a DeepSeekbe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- PlayStation 5
- Asztalos klub
- 3D nyomtatás
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...