Aktív témák
-
DanielK
addikt
Köszi, akkor nem rakom fel, mert a backup visszarakásába beleőszülnék.
(#50152) Tibee86: Ezt használom (Voiceman). Természetesen futnia kell a háttérben (hisz nincs jb), de teljesen pontosan mér. Egyedül a geotaget kapcsoltam ki a programban (arra nincs szükségem). Kb 5-10%-ot merül jobban a telefonom tőle. Pl eddig estére 40-50%-on volt, most 30-40% lesz estére.
Ja és a Dataman-t használom a mobiladatforgalom mérésére. Az ráadásul még ki is teszi badge-be, hogy eddig az adatforgalom hány%-át használtad el, illetve megmutatja, hogy melyik program mennyit használt az adatforgalomból.[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
istvankeresz #50122 üzenetére
[előzmény törölve]
Tegnapelőtt még úgy voltam vele, hogy jblek. De szerintem inkább hagyom. Jó így ahogy van nekem. Mindenre van programom (még perc és adat számláló is). Szóval nekem megbízható és stabil működés a legfontosabb.
Erre valaki tud valamit?
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
DanielK
addikt
Ezt próbálta már valaki, akinek sima iPhone 4-e van? Mit javított az Apple? Ilyet csinált a 4S-sel is anno az 5.0.1-nél.
-
DanielK
addikt
válasz
JoceeHunt #49908 üzenetére
Ha belefér, akkor minden szín alatt a 4S-t vedd meg. Sokkal tovább lesz támogatott, mint a sima 4. Az iOS7 is ki fog rá jönni, míg a sima 4 megáll az iOS6-nál. Illetve azért érezhető a 2 mag, de mindennapos használatnál igazából mindegy. Nekem sima 4-em van. De ha most vennék, akkor már csak a 4S-en gondolkodnék.
(#49912) JoceeHunt: ahogy írtam, ehhez elég a sima 4. De támogatottságban inkább 4S legyen. Ha tudod, hogy legalább 2 évig akarod használni, akkor minden szín alatt 4S-t vegyél. A sima 4-et jövőre már nem fogják támogatni (iOS7 nem jön ki rá).
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
Stauffenberg #49571 üzenetére
Hát ti tudjátok, de nem nagyon engedtem volna a gsm boltost, hogy mókoljon egy iphone-nal. Volt egyáltalán garancia rá?
Lehet, jobban jártatok volna, ha a pénzt kéritek vissza. Ha meg nem adja, akkor rendőrt/fogyasztóvédelmet hívtok és kész.
Illetve iphone-t csak megbízható forrásból szabad venni (ismerős, barát, szolgáltató vagy apple).zsolti093: ha volt jb, akkor restore. Lehet a sok warez bekavart.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Bocsi, hogy ide írom, de többen nézik ezt a topikot.
Ingyenes a Ticket to Ride Pocket. Nagyon igényes társasjáték, akár egy telefonon is lehet többen játszani.
Én nagyon szeretem! -
DanielK
addikt
válasz
CyberSoma #49215 üzenetére
Szerintem kell (ipadem karcolódott és utána gyors telefonra is tettem).
Én Brando-t használok elő és hátlapra is. A "tokom", meg egy eredeti Apple bumper. Teljesen korrekt így a telefon.Még a fogása is jobb a bumperral.
December 23 óta van fent és még nem kellett cserélnem. (bár a hátlapi karcos, mert egy ideig nem volt rajta a bumper és így az asztalra téve karcolódott - de jó érzés, hogy csak a fóla karcos)
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
shefoners #49174 üzenetére
Ha az előfizités az ő nevén volt, akkor bemegy az orange-ba vagy online megkéri, hogy függetlenítsék ezt az imei és sn számú iphone-t. Majd a szolgáltató szól neki 2-3 hét múlva, hogy csináljon egy restore-t és már független is. A telefon nem kell hozzá.
Szóval a hivatalos függetlenítés árát kell csak neki odaadnod. Beszélj vele! -
-
DanielK
addikt
válasz
dobrovics22 #49113 üzenetére
T vagy V?
(#49116) Tomate: a Foxconnál nem hiszem, hogy mindenki úgy ért a telefonokhoz, mint te!
A viccet félretéve, az nem lehet, hogy az ilyen dolgok az összeszerelésnél történnek? Vagy a szolgáltatóhoz került telefonokat szállító kaminnal történik baleset és elhagy 1-2, de véletlenül használtak kerülnek bele?
Egyik kollegám mondta, hogy van egy ismerőse, aki iphone-kal foglalkozik. Beviszed, ami rossz és ő felárért ad neked újat (refurbished-et), Apple garisat....[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #49084 üzenetére
Pedig elég egyszerű.
1. gép előtt ülve is tudsz felvenni jegyzetet.
2. billentyűzettel (vagy ctrl+c és ctrk+v -vel) gyorsabban írsz meg valamit.
3. a munkahelyemen nem szívesen pötyögök egy fél oldalas jegyzetet a telefonommal, mert lassan haladok vele. A gép előtt viszont itt ülök. -
DanielK
addikt
Valaki használ ilyen billentyűzetet? Milyen?
-
DanielK
addikt
válasz
iamthesonar #48681 üzenetére
-
DanielK
addikt
válasz
KAMELOT #48563 üzenetére
Olvasd el kérlek a 2-es index mit jelent a price mellett!
Belinkelem neked, jó?
"Requires new two-year wireless service contract;... "Ez a lényeg belőle: Requires new two-year wireless service contract
Szóval nem független a telefon.Ha a független ára kell, akkor azt itt nézd meg és válaszd ki lejjebb a Or get iPhone unlocked and contract-free
megelőztek...
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #48388 üzenetére
Ha 50% alatt van az aksi, akkor kell töltőre dugni.
-
DanielK
addikt
válasz
#35104512 #48323 üzenetére
És minden felesleges dolgot kikapcsoltál?
Beállítások->Helymeghatározás->Rendszerszolgáltatások->itt a felső 4-et lekapcsolni
Az internetes időjárást is kivetted? Nálam akkor frissül csak, ha belépek.Próbáld meg, hogy még egyszer restore, beállítás újként és kapcsolj le mindent (tényleg mindent - mobilnet, 3G, wifi, bt, helymeghatározás, értesítés, akkor a rendszerszolgáltatások közül is mindent, és még a diagnosztikát is hogy ne küldjön semmit se), ha így is merül, akkor aksi probléma. ha nem, akkor mégis valami beakadt.
(#48325) KZP: szerintem meg igen, ha éppenséggel a memóriából minden felesleges appot kipucol, illetve az ott bakadt dolgot is ezzel "eltávolítja" a memóriából.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Azt azért tudni kell, hogy iOS-on (iPhone, iPad vagy iPod) a menüben nem működik a 2 ujjal való vezérlés. Tehát ha véletlenül hozzáér egy ujjad, miközben a másikkal valamit akarsz csinálni a kijelzőn, akkor nem reagál semmit (iPaden vettem észre).
Ha nem így történt, akkor egy újraindítás megoldja. Tavaly júniusban vettem a telefont és azóta csak egyszer fordult elő. Vagy a home+power gombos "hard reset" is megteszi.
-
DanielK
addikt
-
DanielK
addikt
válasz
istvankeresz #48150 üzenetére
Lehet, hogy jobban jársz, ha veszel egy kábelt inkább. A szolgáltatóknál mindent bekérnek, ha cserélni akarod, így várhatsz heteket a telefonodra.
Pár ezer egy utángyártott kábel. Én tescoban vettem egy belkint, fekete színben, 1500Ft-ért akciósan.(#48155) Gergőke88: ez fogalmazódott meg bennem is.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
Hókusz Pók #47751 üzenetére
JB kell hozzá?
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #47710 üzenetére
Ezt eddig is tudtam.
Nekem mindig töltőn van éjszaka, mert az alarm clock bud pro megy és kelt minket reggel. Általában ha lehúzom reggel és visszakapcsolom az adatforgalmat+3G-t, akkor elég gyorsan, szinte azonnal csökken a töltöttsége ~99-98%-ra.
-
DanielK
addikt
válasz
snooze #47403 üzenetére
Még mindig nem jó?
Basszus nálam nem volt gond, 64-bites winen.
Google nem dobott semmit? Esetleg nincs valami faq a skydrive oldalán?
Addig próbáld ki a gladinet-et. Amíg beta a kliens, addig ezzel kihúzhatod. Amíg nem jött a kliens, addig ezt használtam (most már csak boxra használom). Teljesen jó ésingyenes. -
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #47367 üzenetére
Én eddig több mappával nem próbáltam, de több fájllal igen (egy mappán belül) és simán megy. Így nem kell a böngészőt használnom és szenvednem az egyenkénti letöltéssel.
-
DanielK
addikt
-
DanielK
addikt
Na, sajnos csak egy lehetőséged van, de így minden adatod elveszted. Nincs más megoldás.
Itt olvashatod el, ilyenkor a telefon recovery módba kerül.
Magyarul itt látod, hogy hogy kell recoverybe tenned a telefont.Bármilyen shopban is csak ezt tudnák megcsinálni.
Vagy erőteljesen gondolkodol, hogy mi volt a kód. -
DanielK
addikt
válasz
Hókusz Pók #47249 üzenetére
Előbb még 3-4 napot írtál.
Most már 4-5? Akkor szerintem kettőt vegyél abból, amit linkeltél. Vagy egyet, de akkor 12órára(restére) kapcsold ki a telefont.
-
DanielK
addikt
válasz
Hókusz Pók #47243 üzenetére
Na, ez már lehet, hogy jó lesz neked. De arra készülj, hogy net mellett egy nap alatt lemerül az iphone. de ezzel jó eséllyel kihúzod 4 napig.
Amúgy meg nem rosszból mondtam, amit. Én teszteltem az iphonet aksi szempontból és gondoltam megosztom veled. egy kérdést tettél fel és arra válaszoltam.
Azt is vedd figyelembe, hogy ezek hosszabb ideig töltik, mint normál esetben a hálózatról. (pl duplája, ahogy írja is ~3óra a töltési idő ezzel)
Ja és ezek tényleg elvben tudják, azt amit. Elég egyértelmű miért. Minden aksi veszít a töltöttségéből, ha áll akkor is. A NiMh akksik teljesen el tudták veszíteni töltöttségüket, a Li-Ion és Li-Polymer 50%-ig veszíti a töltöttségét.
Ez biztos tudja 2x tölteni a telefont, de a 3x is meg lehet alap esetben. Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
Hókusz Pók #47234 üzenetére
Ebben az esetben javaslok egy hosszú élettartamú telefont. És ez nem vicc. Pl. Samsung E 1170 vagy Nokia 100.
Az iPhone (legjobb esetben - ilyenkor minden le van kapcsolva még a mobilnet is, legkisebb fényerőre véve - tehát tényleg csak telefonálás és sms) 2 napot bír maximum.
Vannak ilyen töltők (előttem írtak is egyet), de ezek általában maximális 1-1,5 töltésre elegendőek. Szóval, ha biztosra akarsz menni, hogy négy napig tudj telefonálni, akkor nem az iPhone-t javaslom. Vagy úgy kell használnod mint egy "buta" telefont. -
DanielK
addikt
válasz
Piero89 #47199 üzenetére
Először próbáld meg, amit Ragnar95 írt. Aztán ha teljesen "szüzen" is csinálja, akkor aksi probléma.
Lehet kicserélték valami vacak utángyártottra és ez nem tetszik neki. Ebben az esetben szerintem vidd el egy hozzáértőhöz, hogy valami normális akksit tegyen bele. (ez nemtapasztalatból mondom, hanem volt itt valaki a fórumon, aki aksit keresett és akkor mondták neki ezeket) -
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #46939 üzenetére
Nekem brando fóliám van. Ultra Clear. Nem ront a kijelzőn és a tapintáson sem. Sőt nekem jobb fóliával, mert nem "ragad" a kijelző. Ha jól teszed fel, nem lesz rajta bubi. Nekem december óta fent van és még nincs rajta bubi.
-
DanielK
addikt
válasz
paavoo #46828 üzenetére
Mivel akarod megnyitni? Csak mert a winfos beépített képnézegetője szar. Én csináltam egy képet a telefonnal, feltöltöttem gépre, hogy szerkesszem. A Gimp szólt, hogy fordítva van, eél akarom-e fordítani.
A macen nézed meg, ott jó, mert az exif adatokból ezeket kinyeri.
Használj más programot képnézegetésre, ha zavar.Vagy forgasd el a win képnézegetőjével.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #46747 üzenetére
Akkor írd be a beállításokban a billentyűzethez a Shortcutok közé. Onnantól megjegyzi. Én így tettm be a du=délután és dee=délelőtt szavakat is.
De ha beírod így újra=újra, akkor tudni fogja kezelni. Te is taníthatod manuálisan! -
DanielK
addikt
válasz
máyköl #46650 üzenetére
Én tuti nem félnék, sőt. Örülnék, hogy cserélik és végre jól működik.
(#46648) Tibee86: akkor teszteld máshol is, mert otthon a négy fal között nekem is szokott időnként szarakodni. Munkahelyemen (ahol most is vagyok) nem. Pedig 5 perc séta van a kettő között.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
-
DanielK
addikt
válasz
ittakary #46623 üzenetére
Miért mi kell még?
Kérj hívásrészletezőt és látni fogod az összeset. Amúgy meg csak nálunk szarakodnak ilyen kevés perccel. Kint nyugaton és amerikában 1000-10000 percek mellett minek mérni. Abból úgysem jössz ki.
Amúgy nekem a 300 perchez sem kell mérő, mert mindig benne maradok a keretben.Páromnak kell, mert ő még a régebbin van (200perc+50sms) és azért szokott telefonálni. de szerencsére androidon ez megoldott, így boldogság van itthon.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Módosult az OTPDirekt felület. Hasonlít az iOS-on elérhető SmartBankhoz. Nekem nagyon bejön ez a felület.
-
DanielK
addikt
válasz
LordAndrew #46564 üzenetére
Off-ba tettem, mert van külön iPhone alkalmazások topik, oda jobban illene.
- Kiadás/Bevétel stb. alkalmazás: sokat vettem már meg (a többiek tudják). Fontos kérdés, hogy mire kell neked. A legsokoldalúbb, viszont a legrondább a HomeBudget (ráadásul univerzális). Ennél sokkal szebb és hasonlóan nagy a tudása a Pocket Expense-nek. Ez is univerzális. Én ezt használom.
A Money IQ csak iPhone-ra van, de szép és jó is amit tud. Picit kevesebbet, mint a Pocket Expense.
Miért fontos a Dropbox? A legtöbb, ami tudja, az csak mentést tesz oda, de azt olvasni nem tudod.- Office ami a dropboxot is kezeli a Quickoffice.
Geocaching, ezt passzolom.
- Videólejátszó: szerintem az AVPlayer a legjobb.
- Jelszó adatok. Egyik program sem tudja automatikusan odamenteni a backupot (dropbox). Mindegyiknél manuálisan kell ezt megtenni. Sokáig a 1Passwordot használtam (a prot), de leváltottam a HandySafe programjára. És azért, mert a HandySafe asztali alkalmazása 7€ volt, míg a 1Password-é 50$. Nem mindegy. Ja és a HandySafe univerzális 2€ körül, míg a 1Password sokkal drágább.
-
DanielK
addikt
Ő szerintem a két ingyenesre gondolt (T-Mobile Navigon és Vodafone iGo). Ezekhez kell net, mert bekapcsoláskor megnézi, hogy valóban az adott szolgáltató kártyája van-e bent. Különben nem navigál, csak szimpla térképként működik.
Illetve a telepített Google Maps (Térképek) is navigál, csak nem hangosan és ahhoz kell net. -
DanielK
addikt
válasz
Speeedfire #46293 üzenetére
Mi a hiba üzenet? Száma stb? Ez így kevés infó.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #46146 üzenetére
Felhőben.
Pl. Skydrive.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #46137 üzenetére
Van benne karakter limit?
Aktív témák
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)