Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
Lenne egy érdekes jelenség az iphone 4-nél. Olyan jelenséget produkál, mintha elromlott volna a microfonja. HÍvnak, felveszem, mindent hallok, nem szaggat a vonal, de engem nem hallanak. Visszahívom és ugyan ez a helyzet. Aztán eltelik 15 perc hívok egy másik számot ott meg semmi hiba. De ezt a hibát telefonszámtól függetlenül csinálja.
Csináltam egy kis tesztet. Hívás után amikor nem hallottak, kamera app be, és készítettem videot. Ott mindent hallani.
Nah szóval ez most valami hardveres probléma lehet, vagy szoftveres?
Nincs JB a telon, teljesen gyári. -
Zolom89
senior tag
válasz
szentkuti11 #45038 üzenetére
Egy ilyen engem is érdekelne
-
Zolom89
senior tag
válasz
FuRiONight #44502 üzenetére
Eszközkezelőben felismeri a telefont a rendszer?
-
Zolom89
senior tag
Nekem nem is engedi feltetnni..Instal gomb után bejön egy olyan ablak hogy: Cannot Comply.
Ha ott rámegyek a folyatásra akkor meg úgy írja hogy fent van, pedig nincs ugye..vagy clear vagy instal a további választási lehetőség is. Valami megoldás??[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
Lenne egy olyan problémám, hogy az Apple ID-n belül nem akarja elfogadni a mastercardos kártyámat a rendszer. Szóval megadom a kártyaszámot, lejárat dátumát, de valamiért a 3 jegyű security code-ot nem jónak írja. Pedig teljesen biztos hogy jól írtam be. Az aláírás mező végén egy fehér kis rublikába van...
Valakinek valami ötlet hogy ez miért lehet?Magyar Accaunt, OTP-s kártya.
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
válasz
szokeherceg #42532 üzenetére
Jajj de hiányoztál
-
Zolom89
senior tag
Fel akarom rakni a 5.1-et de elötte tudom hogy le kell szedni a jailbreak-et. De azt hogy is kell leszedni?
-
Zolom89
senior tag
Bocsi az OFF-ért, meg tudom hogy nem ide kell írnom, de gondoltam hátha érdekel valakit, hogy megválok az i4-től.
Szóval eladó.
Amit tudni kell róla hogy Január 23-ai. Vodás.Fekete 16GB-os. Karcmentes, elől-hátul fólia első naptól. Sajna a fülesét nem tudom adni, de cserébe van hozzá egy tok ami vádi a hátulját plusz oldalt a fémet. A tok anyaga gumihatású műanyag.
Valahogy nem birom ki hogy ne váltsak 4s-re és így lett eladóHa érdekel valakit akkor Pü-be jelezze!
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT #41129 üzenetére
Mond meg JoceeHunt-nak hogy Gevey Sim az meg a forumozo
-
Zolom89
senior tag
válasz
csokimikulas #40822 üzenetére
Vagy az is lehet hogy sok a rossz arcú ismerősöd fb-on és azokat tisztítja
-
Zolom89
senior tag
válasz
DanielK #40484 üzenetére
Nekem T-nél azt akarták hogy a telefon árán felül még fizessek 20k-t mert hogy "nagy csomagot" készülök kötni (ami 5k lett volna havonta
) és hogy ilyen biztosítéknak. Alapból nem volt szimpatikus a csaj, de ahogy ezt közölte. Fogtam magam átmentem a vodafonhoz és egybe megvettem az iPhont-t
Nem is bántam meg. Sőt, gondolkozok hogy az 1 hónapos telot lecserélem egy 4s-re -
Zolom89
senior tag
válasz
ittakary #40475 üzenetére
20 napja jöttem haza Németből, ott a O2-nél nézegettem és 300 Euro-é úgy hozod el hogy 20euro a havidíj ha jól emlékszem. Annyira nem merültem bele. Jah és ez 4s 32GB
Beszéltem hétvégén egyik ismerősömmel aki a kecskeméti T-nél dolgozik és mondta hogy iPhone árak azé növekednek egyrészt mert Euro-Ft helyzetre hivatkozva (már egy jó ideje 290 pedig..) a másik dolog ugye az adó, de az sem sok lenne. Amiért nagyon emelnek, az az hogy sokan elhozzák nagyon olcson a telót és utánna nem fizetnek semmit, használja a kártyát 3 hónapig a telot meg eladja újan. Mondja hogy nagyon sok iPhone-t tiltanak. És valahogy ki kell szűrni az ilyeneket is...
iPhone sosem volt olcsó mulatság, és nem is lesz az. -
Zolom89
senior tag
Én 1 hónapja váltottam i4-re. Elötte ZTE Blade-em volt. Pár hetente új rom meg minden hülyeség...meg is untam.
Én 3gs-en nem is gondolkodtam, mert már a 4 is kezd kifutni de még mindig ütős teló szerintem.
Ma olvastam hogy az iPhone 5 csak ősszel, szeptember-oktober körül jön, így elgondolkodtam hogy 4s-re váltok, mert több mint fél év van még. Szóval ha tudsz venni 4-st akkor én azt ajánlom, nem fogod megbánni. Persze ha épp nincs rá pénz, akkor elég lesz egy 3gs-is, nem hiszem hogy falhozvágnád -
Zolom89
senior tag
Akkor evvel nyomok neki egy új-ra JB-t. Valamire érdemes figyelni ha csak így újra nyomom a JB-t restor nélkül?
icecave: Az érdekes hogy mikor Restor volt és újra ment a JB akkor egy két proginál hibát írt ki mikor fel akartam rakni cydiából és azt írta hogy nincs fent és még is fent volt
Lehet valami ilyesmi kavarhatott be neki[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
válasz
eszgé100 #40277 üzenetére
a-a, sima redsn0w_win_0.9.9b9d-el csináltam. múlt héten csináltam Restort akkor újraraktam a dolgokat, és eddig semmi baj nem volt. Mobilnetem nem akart menni és ezért indítottam újra a telot. És ez fogadott.
Lehet értelme újra rakni Cydiát? Vagyis újra Jailbreak-elni a telót
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
Egy kis segítség kellene...springboard-om folyamatosan újra indul amióta ki-be kapcsolva lett a telom. Semmit nem tudok rajta csinálni így. Nem telepítettem semmi új tweak-et.
Redsn0w, just boot-al indítom a telot akkor meg jó, és ha újra ki-be kapcsolom a telót akkor előjön megint ez a hiba. -
Zolom89
senior tag
Arra esetleg valaki tud megoldást még, hogy ha teló Recovery módban van, akkor ismeretlen eszköznek mutatja az iphone-t? Hiába megyek frissitésre akkor sem jó..ha megadom a driver elérési utját akkor azt írja hogy nincs driver a mappába. Ezért dob mindig 1604 hibát
-
Zolom89
senior tag
Cydiábol feltettem a Spire-et. Újraindult a telo és az almánál leragad. Van rá valami mód hogy ne kelljen restor-t nyomni, és valahogy rábírni hogy tovább mennyen és feláljon a rendszer?
-
Zolom89
senior tag
Érdekes ez a garancia. Itt van egy hírdetés amiben azt írja a srác hogy pár napos a telo, cserélték neki Starkingben és nem kapott gari hosszabbítást.
Én Január 11én vittam Vodához be a telomat hogy dobálja a hálozatot...azt hittem kapok egyből egy telot de nem így lett. Elküldték szervízbe...és Január 23-án kaptam egy zsír újat kibővített garival ami 2013. Január 23ig szól.
Akkor most ez hogy van? Ha gyári függetlened van akkor nem ugyan az a szabály van rá? Ez elég nagy hülyeség...[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
Restor után, miért nem bírja telepíteni az alkalmazásokat az iTunsbol? iCouldból sem.. JB-t visszaraktam de úgy sem, csak egy hibaüzenet a telon h telepítés sikertelen..
-
Zolom89
senior tag
Nektek is feldob ilyen ablakot amiben ki van töltve egy email cím?
Hiába írom át a jóra, jó jelszó meg minden, nyomok egy OK-ot és eltünik majd feljön újra és megint kéri az ID-t meg a jelszót..
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
válasz
manchester85 #39601 üzenetére
Köszi
-
Zolom89
senior tag
Másik gépen sikeresen tudtam restort csinálni..valamiért az én laptopomnál mindig hibaüzenet lett..
Most van egy másik dolog ami megakaszt: "this device is not registered as part of the iphone developer program"Ilyenkor most mit csináljak? Nem enged tovább így nem birom használni a telefont..
-
Zolom89
senior tag
Még mindig ugyan az..hibaüzenet és ennyi..pedig újraindítottam a rendszert, más usb porton keresztül is porbáltam..ugyan az a 1604-es hibával visszadobja..
-
Zolom89
senior tag
válasz
__H4X0R__ #39568 üzenetére
Az miért van hogy ugyan úgy hibaüzenet avval a 5.0.1-el is amit magának tölt le? :/
elkezdené visszatölteni a telon megjelenik az alma alatta a betültő csík, de a csík nem megy sehova, majd betölt újra a telon a recovery és megy 2-3 percet majd újra hibaüzenet..
1604 a hiba kód
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
Megint visszadobja a Béta 3-at.:S
Gyári 5.0.1-hez linket tud valaki adni?
-
Zolom89
senior tag
Eddig egyik sem megy... :S
-
Zolom89
senior tag
válasz
vadászcsiga #39537 üzenetére
És akkor most mit csináljak???
-
Zolom89
senior tag
válasz
vadászcsiga #39534 üzenetére
Nekem meg van még a Blade-em, ha érdekel valakit akkor lövök ugyan arról képet az i4-el meg avval..
Fontos:
Letöltöttem a béta 3-mas szoftvert (GSM) majd mikor frissitette egyszer csak dobott egy hibaüzenetet. Azóta a telo csak azt mutatja hogy csatlakoztassam az iTunshoz. Rá is van dugva ugyan úgy, de nem látom hol lehetne Restor-t nyomni... SEGÍTSÉG
-
Zolom89
senior tag
válasz
manchester85 #39519 üzenetére
3 hetet adtam neki hogy vissza jön xD
-
-
Zolom89
senior tag
Értem
Egyre jobban gondolkodom a cserén..
Magyar Vodafonos i4-re GSM vagy CDMA kell?
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
válasz
Solar_Wind #39336 üzenetére
Igen az volt az
De mekkora hülyeség h nem engedte törölni
Más: Tudnátok mondani egy olyan videolejátszót ami boldogul az .mkv, .avi formátummal is?
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
Egy kis segítség kellene..mitől lehet az hogy a Fotok menüben, megjelent 2 db mappa egy "fotókönyvtár" és egy "Pictures" Mind a kettő mappában ugyan az a kép van, amit még én rajzoltam a gépemen Paintbe
De hogy került oda?? És h tudom törölni? -mivel nem kínálja fel a törlés lehetőséget...
-
Zolom89
senior tag
válasz
vadászcsiga #39083 üzenetére
Lehet már úgy van vele, hogy csak azért is meg lesz egy hónapnál tovább, hogy nekünk ne legyen igazunk..
-
Zolom89
senior tag
válasz
vadászcsiga #39024 üzenetére
3hét max
-
Zolom89
senior tag
válasz
vadászcsiga #38971 üzenetére
Szerintem ez nála alap
-
Zolom89
senior tag
"az iTunes-ban az iPhone csatlakoztatása után az Info rész Sync Contacts with opciójánál állítsuk be a Google Contacts lehetőséget, majd adjuk meg Gmail fiókunk elérési adait az iTunes-nak"Nah már most hol van az Info rész??Eskü keresem de nem találom ahol lehetne...
Meg van, köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
Sziasztok lányok-fiúk.
Lenne egy problémám...vettem egy i4-et...androidrol váltottam...a probléma az lenne hogy a névjegyzéket hogy tudnám áthelyezni az egyik telorol a másikra? Gmail fiokom csatolva van, iCloud-ba be vagyok jelentkezve de a névjegyzékem nincs szinkronizálva..
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...