Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
Ragnar95 #38892 üzenetére
Köszönöm a további infókat is. Még egy utolsó kérdés: mi történne, ha semmit nem mentenék le, hanem az újratelepített iTunes-hoz csatlakoztatnám az i4-et? A jelenlegi állapotáról csinálna egy mentést? Vagy akkor eltűnnének dolgok? Arra hogy milyen appokat vettem meg, az iTunes emlékszik vagy az AppStore?
Bocs, ez már négy kérdés... -
vadászcsiga
félisten
válasz
LogitechG15 #38896 üzenetére
Csak neked.
-
LogitechG15
tag
Csak nekem új hogy van Vevo mobile app? Minden (amúgy youtubeon nem látható) vevos videót meg lehet nézni telón, ráadásul a telón lévő videókat egy "match" almenüben egyezteti a saját adatbázisával és videókat és infókat lehet róla nézni. Viszont én csak USA accal tudtam leszedni.
-
atirag
őstag
Mert ez volt akkor ami működött és használható volt.
-
Ragnar95
félisten
válasz
zaskar #38889 üzenetére
Nem kellenek,de a biztonság kedvéért lementheted őket, ártani nem árthat
atirag: próbáltam poénból pár perc erejéig, működni működik, de mivel nekem a WP7 alapból nem jön be, nem tudom, normális használatra milyen.
Kommy: a backupot minek kéne lementeniÚjrarakja az iTunes, majd csinál új backupot és kész, felesleges szórakozni annak a lementésével szerintem
Így már értem, csak nem vettem észre az idézőjeleket[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
válasz
Ragnar95 #38885 üzenetére
Köszönöm! Az iTunes médiamappa nekem egy másik meghajtón van (úgy látom, ez tárolja az alkalmazásokat), ezek szerint a C-n csak a backup meg az iTunes Library van? (bár utóbbi mellett van még olyan is, hogy iTunes Music Library, iTunes Library Extras, stb. )ezeket is le kell menteni?
-
atirag
őstag
Nem tud valaki wp7-es kinézetet iphonera?
-
Ragnar95
félisten
válasz
zaskar #38884 üzenetére
Mentsd le az iTunes Lybrary-det a c:\Users\Username\Music\iTunes mappából, majd újrarakás után ugyanide rakd vissza. A zenéidet se árt,ha lemented.
A backupot nem kell lementeni, bár sokan ezt tanácsolják, tök fölösleges, csinálsz egy újat és kész....
icecave: ez az, amit énse vágok...túllóg a kijelzőn, ott egy fül alul és kb ordít,h "Szedj le vazze'!", ezen kívül a home gomb is használhatatlan a gyári fóliával....
-
zaskar
senior tag
Le tudná írni valaki, hogy mi a teendőm, ha újra akarom telepíteni a win7-et a gépemen, és így az itunes-t is? Gondolom, volt már róla szó, de nem szeretnék semmit elrontani vagy adatot elveszíteni. 3 hónapja van csak i4-em (mentségemre szól, hogy egyszer sem tettem fel a "Miért vontak le a kártyámról...?" és "Hogyan tudok csengőhangot tenni a telefonra?" tartalmú kérdéseket...
, viszont az itunes kezelését csak nagyon alapszinten sajátítottam el. Köszönöm előre is!
-
zsoleer
senior tag
válasz
Solar_Wind #38879 üzenetére
nem hála istenek minden gyári még a dobozából se vettem ki semmit!
-
zsoleer
senior tag
sziasztok ma vettem egy Iphone 4S 16g-os készüléket a T-nél és mikor haza jöttem csak akkor vettem észre hogy nagyon halk a hangszóró alig hallom a másik felet pedig maxon van gondolom mivel 3 napon belül lesz holnap bemegyek és adnak egy újat nem??
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
vadászcsiga #38873 üzenetére
Igen, ezt már én is észrevettem, már én is csak a beépítettet használom, teljesen jó.
-
Ragnar95
félisten
T-online-os mailfiókot be lehet valahogy állítani iPhone-on? Mert próbáltam,de ugye mások a beállítások, mint Outlookban és leírást se találtam, hogy hova mit kéne megadni.
-
vadászcsiga
félisten
Telefon beépített adatforgalom számlálója vs. T-s számla:
Időszak: január 1-31
Telefon: 233 MB
Számla: 215,488 MBFelesleges mindenféle appot letölteni, ahogy látható nem sokat téved. Én beállítottam a naptárban minden hónap elsejére hogy figyelmeztessen a nullázásra.
-
válasz
Criton #38868 üzenetére
Hát te teljesen kész vagy apám
Amúgy direkt csinálod, vagy egyszerűen tényleg ennyire hipochonder vagy?
Gondolom arra vagy kíváncsi, hogy az iCloud hova menti le: nézd meg a beállításainál. Ja várj a következő kérdésed az lenne, hogy hol találod. A tálcán van egy felhős ikon (szürke): jobbegérgomb -> iCloud Vezérlőpult megnyitása / Fényképatadfolyam / Beállítások
Itt akár más mappát is megadhatsz, ha esetleg kevés helyed lenne a C-n.
Ha nem ezt használod, akkor csak dugd rá a telefont a gépre, és a Sajátgépből nyisd meg a telefont, és oda másolod ezután a képeket, ahova akarod.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Persze, erre én is gondoltam, de akkor mitől produkálhatta a hibát?
Lehet, hogy olyan beállítás volt azokban a programokban, hogy azokat pld jobb újratenni pld?
Mert ha igen, akkor a mentések visszaállítása nem mindig a legjobb.A képeket egyébként a pcn hova menti le? Mert azok azért kellenek
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
Criton #38866 üzenetére
Próbálj logikusan gondolkodni. Mindenki óbégat, hogy restore és "új iPhone"-ként állítsd be, eddig ezt nem tetted meg, és inkább úgy gondoltad szervízbe viszed.
Most hogy végre megcsináltad, megszünt a hiba.
Szerinted akkor ha minden rendben van jelenleg, érdemes elvinni szervízbe? -
snooze
veterán
sziasztok!
multicleaner magyaritásba tudna valaki segiteni?azt tudom,hogy 2.7-re van,az is van fent a telon,de az a magyaritás nem müködik..valami ötlet?köszi! -
Tallin
csendes tag
Sziasztok!
Ha egy 3gs 5.0.1 JB-s újraindítás után nem áll fel, hanem folyamatosan újraindítja magát az restore?
-
válasz
werszomjas #38848 üzenetére
Nem menne. A külföldi T nem egyenlő az itthoni T-vel.
-
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Ha megvenném például ezt, menne benne a magyar T-mobile kártyám?
A telefont Angliában venném. Az is lehet, hogy szolgáltatótól O2 vagy Orange.
Tudok olyan készüléket venni amit itthon is tudok használni mindenféle kókányolás nélkül?
Csak mert mind az O2, mind az Orange itthon a T-mobile hálózatra lép fel.
Vagy mindenképpen itthon kell megvennem a telefont?
-
Criton
veterán
válasz
DanielK #38845 üzenetére
Az előzőnek, szóval amit vettem annak 2012.12.20 ig volt érvényes, most hogy ezt az újat beaktiváltam megvolt tolva 2013.02.07 ig, de ma megint megnéztem és most már csak 2012.12.20ig érvényes... szóval az eredeti garanciát kaptam vissza.
Ennek nem így kell lennie?[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
Criton #38828 üzenetére
Megértelek, mert kellemetlen, de annak örülj, hogy újat kapsz. Máshol csak bevennék és 2-3 hét alatt szervizelnék/cserélnék az adott alkatrészt. Ilyen szempontból meg járj utána inkább. Addig nyaggasd az Apple-t, amíg nem ad egy kifogásolatlan készüléket.
Azt írtad, hogy nem hosszabbított garanciát az Apple. Mit ír a support részen, ha beírod a serialt? Elméletileg az új készüléknek is 1 év a garija...(#38814) zack: értem amit mondasz. Egyébként meg androidnál (SGS) nem mernék beta/kiszivárgott szoftvert tenni. Itt is csak azután tettem fel, hogy az agyára mentem már a fórum tagoknak (vagy 3x mondták, hogy tegyem fel nyugodtan, semmi baja nincs).
És tényleg semmi baja nincs!
(#38846) Criton: sajnos te voltál a kísérleti nyúl. Sokan azt állították, hogy az Apple minden esetben meghosszabbítja a garanciát, de ez nincs így, ezek szerint. A szolgáltatói telefonoknál sem az Apple, hanem a szolgáltató hosszabbítja meg a garit.
[ Szerkesztve ]
-
Közben kicsit szórakoztam a lockinfo-val, sajnos, a locklauncher nem épül be hozzá, de ilyenre konfigoltam, ha több e-mail jön, azok az ikonok mögött lesznek, de scroloozni lehet. Persze, lockinfoval ki lehet enni mindent, notifiket, reminders, amit csak akar az ember. Nem így akartam a sorrendet, de máshogy nem lehet megoldani.
Az gyorsikonokat kétféleképpen lehet indítani, vagy egyszer rányomok, és elhúzom a slideot, ígyy az a program nyílik, amire rányomtam, vagy rajta tartom az ujjam az ikonon, és elhúzom az ikonról úgy,hogy végig a képernyőt éri az ujjam. Ekkor is megnyitja, slide elhúzás nélkül.
Ja, a kép: [link]
-
Kommy
veterán
A garanciához hozzászólva csodálkozom, hogy repedés miatt cserél a t-mobile, mivel a garanciális feltételekbe ki van emelve, hogy ez a tétel nem is garanciális hiba.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
cassius.clay #38841 üzenetére
Szerintem kissé túlreagáltad a dolgot.
Ez egy fórum. Ne várd azt hogy úgy diskuráljanak veled mint személyesen pacekba. Fogd fel úgy, lehet hogy személyesen nem beszél veled így senki, viszont itt a topikban tudnak segíteni a legtöbbet (országos szinten) ami a telefonoddal kapcsolatos. Mérlegelned kell, melyik a fontosabb, mert ha ilyen dolgokon fennakadsz, előbb-utóbb egy moderátornak fel fog tünni. Ha úgy beszélnek veled, akkor jogos a felháborodásod, de tök felesleges bolhából elefántot csinálni.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Criton #38838 üzenetére
Ugyanmár, ez flegma válasz volt. Nem vagyok hülye gyerek, lehet érezni a mondatból. Csak azért bírom az ilyen szerencsétleneket, mert élőben nem lenne ekkora a szája, ha velem beszélgetne.
Saycz: Mindegy, majd meglátjuk, igy jártam, ha bebukom, akkor a tanulópénz megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
Hikvision
senior tag
válasz
cassius.clay #38837 üzenetére
Ha mindent rögzítenének, nem kéne szervizbe küldeni, gondolom az indikátorokat se nézték meg, h ázott-e a telefon, mivel az is ugyanúgy kizárja a garanciális javítást mint az utólag felfedezett JB. Szerintem.
-
zack
nagyúr
válasz
Nem tudom hogy járnak el ilyen esetben ha esetleg észreveszik. Lehet simán visszadobják, hogy illegális szoftver módosítás miatt nem garis. Bizonygatniuk semmit se kell.
Max. neked kell bizonyítanod, hogy amikor beadtad még nem volt rajta, tehát a szervízbe tették rá a jb-ket.Installous és warez progi volt rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz
Szerintem veled egyáltalán nem flegmáskodott, teljesen normálisan írt/válaszolt neked.
Velem flegmáskodnak, de én meg is érdemlem -
cassius.clay
senior tag
válasz
vadászcsiga #38835 üzenetére
"Ha ilyen jól tudod mit aggodsz" - miért kell ilyen flegma módon válaszolni? Flegmáskodtam én így veled?
zack: Tudom, hogy a saját hibám, de ez van. Mellesleg a lapon, amit kaptam, nem rögzitették, hogy JB volt a készüléken átvételkor, utólag meg már hiába reklamálnak, mert ha azt mondom, hogy ezen bizony nem volt JB mikor átadtam a készüléket szervizelésre, akkor az én szavam pontosan annyit ér, mint az övék, amivel azt állítják, hogy márpedig volt.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
cassius.clay #38833 üzenetére
Nem tudom hogy fognak viszonyulni hozzá. Amatőr és egyben pancser hibát követtél el ezzel hogy rajtahagytad.
Ha gond lesz belőle, tök mindegy hogy mit fogsz csinálni, mert bukod a garit. -
vadászcsiga
félisten
válasz
cassius.clay #38833 üzenetére
Ha ilyen jól tudod mit aggodsz, egyébként a T-t nem érdekli sztem hogy jb-s e vagy sem.
-
Mela Kehes
addikt
Még mindig a kontaktoknál tartok. A Céghez beírtam a csoportnevet és az megjelent baloldalt a csoportok között. Most csináltam egy másik csoportot, de az nem látszik a csoportoknál. Gondolom akkor nem így csináltam. Azt nem tudom, hogy akkor hogy került oda a másik? Szinkronizálás után, ExcelContacts után? Passz.
-
cassius.clay
senior tag
Mert amikor csippant a sorszámom a T-nél, akkor villant be az agyamba a JB. Teljesen kiment a fejemből. De most azt csak nem fogják nézni? Amúgyis hardveres eredetű a hiba, nem a szofttal kell foglalkozniuk. Meg tudtommal nem illegális a JB, nem?
Criton: Egy idősebb fószer volt, nagyitóval ránézett a telóra, és a lapon amit kaptam tőle ráirta, hogy igenis tapasztalta a hibát.
Különben is, tegyük fel hogy visszadobják a JB miatt. Visszakapom a régi telőt, úgy, hogy nem csináltak vele semmit. Haza viszem, rádobom a gyári szoftot és úgy viszem szervízvbe. Ez ellen tudnak valamit tenni?[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz
cassius.clay #38830 üzenetére
JB-vel szerintem elég necces...tőlem is megkérdezték múltkor a szervizben és ellenőrizték is, független hogy hw gondom volt.
Majd miután mindent ellenőriztek vették csak be.JA, a tegnapi új/csere telefonomra mégsem tolták ki a garanciát, maradt a régi telefon garanciája....
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
cassius.clay #38830 üzenetére
JB-kel adtad be a szervízbe?
Miért nem csináltál előtte egy restore-t?
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Ma adtam le egy garis iPhone 3Gs-t a T-nél. Hátlapja a jack dugaljnál elkezdett repedezni és a hangerőszabályozó gomboknál elvált a fém keret és a fehér hátlap illesztés egymástól, egy 1mm-es lyukon be lehet "látni" a készülékbe. A telefon nyárig garanciális. JB volt a készüléken, de mivel hardveres hibáról van szó, nem dobják vissza, azért mert JB volt rajta, ugye? Meg elvégre az sem illegális, tudtommal, hogy JB legyen rajta ( semmi tört program, csak a JB)
-
nofi
addikt
Teljesen korrektek, egy órán belül válaszoltak:
A legfrissebb verzióban (2.3.1) már elérhetőek lesznek egyéb régiók is az alkalmazáson belüli boltban. Tudomásunk szerint a verzió jelenleg az Apple jóváhagyására vár, ezek után a frissítés elérhető lesz. Addig is szíves türelmét kérjük.
-
Criton
veterán
Nekem volt ilyen, ez is az egyik problémám volt, nem tudták mi, alaplaphibára hivatkoztak.
Szerintem nálunk mindenre arra hivatkoznak, mert sokat nem is tudnak csinálni, és hoznak egy másik készüléket. Én holnap viszem be a 2. készülékemet...
Persze 930 előtt nem nyitnak ki, mert miért is lenne egy bolt úgy nyitva, hogy a rendesen dolgozó emberekre is gondolnának -
SiTe
csendes tag
válasz
allando #38772 üzenetére
Ilyen lehetséges? Tapasztaltatok már ilyet?
Láttam pár olyan képet, ahol a nagy/tartós hideg miatt felpuffadt az akksi szétnyomva a telefont, azért ezt nem akarnám.A kali által említett úton találtam egy log filet, de az más időpontra vonatkozik (aznap, pár órával később) és sok helyen "locationd"-re hivatkozik.
-
nofi
addikt
válasz
Tutivesztes #38825 üzenetére
EEU-s verzióm van. Sanszos, hogy akkor ez lehet a gond. Írtam az iGO-nak, hogy várható-e erre a verzióra térképletöltési frissítés:/
-
Criton
veterán
válasz
vadászcsiga #38823 üzenetére
Nálam a Beállítások nem kilépked, hanem amikor megnyitom, akkor teljesen üres, semmi opcióm nincs!!!
-
Criton
veterán
Szóval szerintetek akkor megint adjam be szervizbe és bevizsgálják, vagy megint kapok egy cseredarabot?
Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGSEGV)
meg rengeteg a Low Memory log is.
A szerviz elvileg azzal még visszadobhatja a telefont, hogy a programok a hibásak nem?
Már ha a gyári programok jól mennek.
A "Beállítások" hogy üres volt, eddig csak egyszer jelentkezett.De most azt is többször csinálja, hogy készenlétből ha megnyomom a power vagy a home gombot akkor felvillan a képernyő majd megint sötét.
Én komolyan tökön szúrom magam, ha most ez is alaplaphibás...
[ Szerkesztve ]
-
sCr89
tag
Hali, a telefonban amikor vkivel beszélek a hálozatba mintha enyhe kis zakatolást hallanák mikor csend van, nemtudom jb után tünt fel, bár lehet h elötte is volt, lehet a jb az oka vagy csak eccerüen telenor?!
-
zack
nagyúr
válasz
DanielK #38809 üzenetére
Nem is azt mondtam hogy a beta3 mindenkinél sz@r. Csupán annyit, hogy lehetnek problémák. Ez lehet 10-ből 1 is akár, de ha pont te vagy az, akkor az azért idegesítő...
Mert mindenki más progikat használ, stb. Lehet egy csomó progit a fejlesztők még nem készítettek fel 100%-ban az 5.1-re. Ez nem hiba, mivel beta szoftverről beszélünk.Ez kb. olyan mintha szóvátenném, hogy milyen fos az Apple, mert feltettem egy jailbreakes progit amitől összeomlott a rendszer. Ha valaki jb-ket használ, vállalja, hogy ez benne van, cserébe a szélesebb körű felhasználásért.
(#38810) Criton
Te is beta3-mal tolod?
[ Szerkesztve ]
-
-
zack
nagyúr
Beta3??
Most tényleg ennyire híjján vagytok az észnek vagy csak tettetitek?
Egy beta3 szoftver, ami nem végleges, miért csodálkozol ha nem stabil?iTunes felkínálta a frissítést? Kétlem. Majd ha felkínálja, utána lesz alapod arra hogy szóvá tegyél ezt-azt.
Addig meg beta szoftvereket használva ne csodálkozz hogy ez meg az nem megy, hibás, stb. -
Tervezek egy restore-t heteken belül. Akkor lehet rányomok egy JB-t is
Egyre inkább izgatnak ezek a tweakek amiket mutogattok
-
Criton
veterán
válasz
DanielK #38797 üzenetére
A gyári alkalmazások mennek, a külön megvásárolt programok nem akarnak menni!
Elindítom és rögtön ki is lépnek!
Néha meg ha bemegyek a "Beállítás" részbe a telefonnak, akkor nincs semmi, teljesen üres a kijelző!Ezekkel a programokkal ez előző telefonon semmi problémám nem volt!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Nyaralás topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...