Aktív témák
-
Nem tudjátok véletlenül,hogy melyik Cydiás tweaket kell feldobni,hogy noticenterből lehessen állítani a 3g-t, bluetoothot és fényerőt stb. (Olyan mint androidon)
Köszi -
szezso15
addikt
válasz
vadászcsiga #39295 üzenetére
Igen, megvettem, és tök jól működik!
Mondjuk gyári óra helyett ébresztésre nem használnám, de erre a feladatra tök jó...
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szezso15 #39294 üzenetére
Touch LCD lett a befutó?
Én meg csak megvettem a PhotoSync-et és nem csalódtam pont ez az amit kerestem profi cucc van hozzá kis program winre, alul apró átlátszó ablak, app megnyit, gépen képek megfog, ráhúz, fotók már át is mentek és fordítva is gördülékeny.
Ajánlott[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
szezso15 #39291 üzenetére
Létezik hasonló, az egyik ismerősömnek sikerül egy olyan Appot csinálnia, amit ha letölt, és feltelepít az ember az iPad-re, akkor azon is elérhetőek lesznek az eredetileg iPhonehoz tervezett alap alkalmazások, pl Részvények, iránytű, stb, amik alapbol az iPad softwareben nincsenek meg. Szóval szerintem azt is meg lehetne csinálni, bár ki tudja
-
-
szezso15
addikt
válasz
vadászcsiga #39290 üzenetére
Ez tetszik!
Biztos menni fog? Mert akkor megveszem...
(#39289) __H4X0R__: Nem találkoztam ilyennel, meg szvsz amúgy se nagy az esélye, hogy megcsinálták... Pedig jó lenne...
(#39292) Ragnar95 : Köszi, már nyomom is a Buy gombot!
Amúgy én is a clock szóra keresgéltem, csak még nem találtam tetszetőset, de ez egészen tetszik![ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #39286 üzenetére
De az nem csak az órát mutatja, sok a fölösleges információ
Amúgy ez is egy lehetőség igazából -
Ragnar95
félisten
-
szezso15
addikt
Szép estét!
Nincs olyan app iOS-re, hogy amikor belecsapom a dokkolóba a 3Gs-t, akkor kikapcsolt kijelző mellett megjelenjen rajta egy óra? Csak az, semmi más... -
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #39278 üzenetére
Persze, hogy előfordulhat, hogy lassabb a háttértár.
-
Gondom az lenne,hogy sötétben készített képek mind homályosak sajnos
-
vadászcsiga
félisten
Lehetséges hogy a 3GS írási sebessége lassabb mint a 4-é? Van ilyen egyáltalán?
Olyan tetű lassan kúsznak fel rá olyan appok mint a Gmail, összesen 7 db hogy rossz nézni.[ Szerkesztve ]
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
LaptopSystem #39273 üzenetére
Nincs, csak az egész hátlapon van egy fólia, amikor kiveszed a dobozból.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
LaptopSystem #39270 üzenetére
Ujjaddal kattints oda, ahova szeretnél fókuszálni, és várj addig, amíg megtalálja a fókuszt.
-
-
-
Kommy
veterán
válasz
LaptopSystem #39270 üzenetére
Levetted hátulról a fóliát?
-
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy fénykép készítés közben homályos képeket csinál ez miért van?
-
irgum
addikt
válasz
vadászcsiga #39262 üzenetére
Jáj félreértettelek. Bocsánat, nem tudtam segíteni.
-
atirag
őstag
Használja valaki az ifunbox nevü progit? Az sms-ek visszaállítása hogy lehetséges? Mert csak egyenként tudom visszamásolni egyenlőre. Egyszerre szeretném mindet.
A t-pot-ot nem tudom használatra bírni. Total commanderben hozzáadtam és benne is van a hálozatok között a t-pot,de nem nyitja meg. -
irgum
addikt
válasz
vadászcsiga #39262 üzenetére
WiFi photo nevű program az appstoreban. Megnyitod, gépen beírod az iPhone wifi-s ip címét és a portot a bönészőbe (nekem ez: http://192.168.0.13:15555) aztán ott letudod húzni akár az összes képet a telóról a gépre, zip-be csomagolva.
Ingyenes program!
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
boogie84 #39261 üzenetére
Ez is egy megoldás de nem szeretem a dropboxot nekem a photosync vagy valami hasonló app ami hozzáfér a camera rollhoz jobban bejövős lenne. Minél egyszerűbb annál jobb az a lényeg hogy működjön oda vissza és tömegesen lehessen küldözgetni.
Snooze-nak üzenem JB kizárva de köszi.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz
vadászcsiga #39260 üzenetére
Oda konkrétan nem tudsz letölteni egyszerre többet, de miből áll h nem a képeket nyitod meg hanem a dropbox programot, és abban a mappát? És ott ugyan úgy mint a képeknél meg tudod nézegetni őket.
Olyan könyvtárat hozol létre a boxban amilyet akarsz, majd abba teszed a gépről a képeket. Linkelni is tudsz onnan kapásból.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz
vadászcsiga #39256 üzenetére
Fotókat, videókat szeretnék gépről telóra és fordítva küldeni akár többet is egyszerre a Camera Roll-ból/ba.
Mit gondolsz a Dropbox hogy működik?
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #39253 üzenetére
-
boogie84
veterán
válasz
vadászcsiga #39253 üzenetére
-
boogie84
veterán
válasz
vadászcsiga #39248 üzenetére
Dropboxot használom. Az kb ugyan ezt tudja.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
vadászcsiga #39248 üzenetére
Nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem van egy jobb megoldás is. Kell egy adatkábel, és a számítogépre az iFunBox nevezetű program. Elindítod, felcsatlakoztatod a készüléked, és lám, meglátod a telefondon lévő összes dokumentumot. Egyszerre akár 1-et akár 1000 képet is másolhatsz, menthetsz. Én az ilyen feladatokra nem használok a telefonon külön alkalmazásokat...
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
PhotoSync-et használja valaki jól működik? Fotókat, videókat szeretnék gépről telóra és fordítva küldeni akár többet is egyszerre a Camera Roll-ból/ba.
Photo transfer appot néztem eredetileg de ez olcsóbb. Az ingyenesekkel nem lehet többet küldeni egyszerre. -
TonTomika
aktív tag
válasz
vadászcsiga #39239 üzenetére
Valami nem kerek, iTunes-ban kiírja, hogy free, de miután elkérte a jelszavam, megkérdezi, hogy biztosan meg akarom-e vásárolni...és ezt csak akkor szokta, hogy ha valami fizetős appról van szó. Szóval itt valami nem kerek.
-
tomy25
tag
Szerintetek ez így mukodhet, mármint a downgrade rész,mert én nagyon kétlem, ha valaki probálta már esetleg, akkor valami tapasztalatot irhatna!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Barett 50cal #39236 üzenetére
Van egy szabad priccsed? Pakolok és megyek Szfehérvárra
szerk:
már kezdtem örülni
Ingyenes a Szmogjelző, töltsétek.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz
Mert Fahrenheit-et mutat...
-
Kommy
veterán
válasz
azért mivel a yahoo weather azt adja neki.
És nálad Fahrenheit van beállítva
[ Szerkesztve ]
-
Barett 50cal
senior tag
Az iPhone 4S-em nyarat akar... Ilyen időjárást írki, csak nem értem miért, ha egyszer a helymeghatározás is be van kapcsolva
-
Sickboy25
addikt
Meccset szerettem volna nézni rojadirectan. De a sopcast-os streameket meg sem nyitja a Safari, egyéb streameknèl pedig adobe flash playert kér.
Valaki tud megoldást? Sopcast appot letöltöttem, de ugye úgy nem megy, adobet meg nem találtam. -
sbazsi
veterán
A ipad szinkronizálása egy másik iTunes könyvtárral történik. Törölni szeretné ezt az ipad készüléket, és ezzel az iTunes-könyvtárral szinkronizálni?
Egy iPad egyszerre csak egy iTunes könyvtárral lehet szinkronizálva. A törlés és szinkronizálás kicseréli ennek az iPad készüléknek a tartalmát ennek az iTunes könyvtárnak a tartalmával.Törlés és szinkronizálás vagy Mégse
Adott ipadot csak az első bekapcsoláskor dugtam a gépre. azóta nyilván tettem rá programokat, és készültek vele képek is.
A kérdés, hogyha szinkronizálok, akkor mit töröl? Fotózott/letöltött képek és a programok/beállítások megmaradnak? -
Szecsy
aktív tag
sziasztok!
tudnatok nekem mondani valami jó film lejatszo progit mint pl az oplayer? ami jól kezeli a feliratot és csak rá kell huzni a filmeket...( nem lenne baj ha nem kéne fizetni érte mert az oplayert kb 7 szer fizettem már ki...) -
vadászcsiga
félisten
Ééés igen! Sikerült az iBackupBot-tal csinálnom egy olyan backupot amiben csak az sms-ek, a call history, meg a játékmentések vannak benne amúgy új telefonként van beállítva, mindez JB nélkül minden szemetet hátrahagyva.
A képeket meg a videókat nem sikerült átvinnem mert mint utólag kiderült, kellő hozzáértés hiányában info fájlt nem pipáltam a képekhez de majd legközelebb. Ha valamiért a jövőben újra kell restore-olni tuti hogy így csinálom nagyon tetszik.
-
xnace
őstag
Sziasztok!
5.0.1 Jailbreak után másnál sem jó a zenelejátszó?
-
keIdor
titán
válasz
vadászcsiga #39215 üzenetére
Épp tegnap kérdezték nem hiányzik-e a Bluetooth file transfer, meg a témázhatóság.
Mondom nem, egyrészt az iOS alapból kenterbe veri az összes Android témát szerintem (szubjektív persze) kivétel a Sense, de az meg elég laggos.
A Bluetooth-ot sem használom. A képet, videót fogom, feltöltöm és majd leszedi PC-ről a másik fél. Vagy Android-os telóra is le tudja szedni. iCloud-al megoldható már ez.
Mást meg amúgy sem szoktam küldeni régebben sem. Meg aztán lassú már a Bluetooth, 1080p-t küldözgessen a fene, sokkal gyorsabb a 3G vagy WiFi.Én azt mondom ez egy telefon. Ezen úgysem tárolok semmi fontosat, felesleges.
Tábla gépnél talán fontosabb lenne a szabadság, de ott se valami százas az Android, egyelőre nem vallálnék be olyat sem. Majd a Windows 8.Solar_Wind: Én ezen a héten nyomogattam egy HTC Radar-t, eléggé beleszerettem a rendszerbe. Igaz nincs rá annyi minden, mint iOS-re, játékok is sokkal gagyibbak, de maga a rendszer nagyon gyors, a böngésző (IE9) is Safari szint, olyan gyors, mint 4S-en és ez bejön nekem. No meg maga a Radar is nagyon jól össze van rakva és nagyon jó a fogása. iPhone 4/4S minőség.
[ Szerkesztve ]
-
-
szezso15
addikt
válasz
keIdor #39206 üzenetére
Egyet kell értenem!
Én is sok Droidos gépet próbáltam (Blade, SGS, Defy, HD2), és mindenhol meg volt az a probléma, hogy néha belassult a cucc, egyik pillanatról a másikra elkezd akadozni, beragadó app, ami leszívja az akksit, a multitasking belassítja a gépet keményen, instabil néha...Szóval nem szimpatikus, nem bőven elég annyi szabadság, amit a JailBreak tud nyújtani...
-
vadászcsiga
félisten
-
-
válasz
norbi2010 #39200 üzenetére
iTunes Error 21: JailBreakelt készülékeink esetén jöhet elő a probléma, ha Custom IPSW-t szeretnénk feltelepíteni iTunes segítségével. A hibát a restore folyamata közben kapjuk, ilyenkor készülékünk Recovery Módba kerül(megjelenik a kábel, és az iTunes logo) Próbáljuk meg készülékünket ilyenkor DFU módba rakni, majd iTunes-szal próbáljuk meg ujra a Custom IPSW-vel Restore-olni. Ha mindent jól csináltunk, akkor most már nem kapunk Error 21-et.
Forrás : iPhoneclub.hu
-
Kommy
veterán
válasz
h1ght3chzor #39205 üzenetére
Megoldható, de csak úgy ha csinálsz proxy servert (vagy fizetsz érte, de ekkor az adataidat akárki használhatja, mivel ezeket használj a a proxy),
kétféle proxy van:
- az egyik amihez kell egy 4S kulcs, ez mindent tud amit a rendes, mivel kommunikál az Apple szervereivel, csak a proxyn keresztül megy a kérés.- a másik pedig: csak sajátgépen megy és annyit tud mint amit a hozzá felrakott plugin-ek, alapból meg tudja mondani az idő + 1-2 rögzített kérdésre válaszra válaszol.
-
keIdor
titán
válasz
h1ght3chzor #39205 üzenetére
Valahol olvastam, hogy ra lehet varazsolni.
-
norbi2010
őstag
Amúgy ez 4-es ha számít valamit
Valaki?Max 40 perc és jönnek érte
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz
DanielK #39092 üzenetére
En se nezek le senkit, mert esetleg mas fele nez. De en mar masodjara jottem vissza iOS-re iden Androidrol. Engem az oruletbe kerget a rendszer. Egyebkent 3+1 Android keszulekem volt mar: SGS, SGS2, Sensation es HD2 a plusz egyedik. A sok inkompatibitas, force close, gyors merules es lag miatt most mar ugy dontottem nem nekem valo az a rendszer. Nekem gyorsasag es stabilitas kell, nem szabadsag. Nekem ez fontosabb, aztan persze kinek mi...
Meg megvan a Sensation egyebkent es ugy dontottem 4S mellett egy HTC Radar lesz a masodtelefon. Ideje kiprobalni a WP7-et is.
1:1-be el lesz cserelve.
[ Szerkesztve ]
-
h1ght3chzor
őstag
Iphone 4-en lehet siri? 5.0.1
-
norbi2010
őstag
Kommy,DanielK,icecave:
De miért tart ennyi ideig hogy ellenőrizze az Apple?
1602-es hiba...Eladás előtt pont jó is lesz[ Szerkesztve ]