Aktív témák
-
-
szemtelen
tag
Sziasztok!
Általában csak olvasom a fórumot, most viszont segítséget kérnék.
Van egy Iphone 3GS telóm, a legújab 5.1.1es rendszerrel, semmi JB minden eredeti rajta, de bizonyos időközönként telefonálás közben olyan, kb 4. v. 5. percnél újra indul a telefon, szépen kikapcsol, apple logo és vissza, de ez random dolog, eddig kb 2 hónap alatt 8x történt meg. Akksi töltöttségi szinttől függetlenül van.
Mit csináljak vele, még garis, de ha beviszem ezt hogyan adom be a T.mobilos emberkének? Volt már ilyen valakinek a topic történetében? -
szemtelen
tag
Hi!
Milyen appal lehet kreditet gyűjteni? A sokat emlegetett sponzor appra gondolok, persze ha magyar accal is működik
Vagyis a freemyapps működik magyar accal is? - sz.[ Szerkesztve ]
-
szemtelen
tag
Igazából emiatt kérdeztem, nem gondoltam hogy a JB tilos, de már megyek oda. thx
-
szemtelen
tag
Üdv.
Ha szeretnék Cydia-t a telómra ami egy 3gs, de új, tehát xx152xxxx sorozatszámú akkor nem lehet JB-t csinálni, tehát felejtsem el? -
szemtelen
tag
Az Iphone3Gs nek két hangszórója van alul? Ha igen akkor az baj ha csak az egyik szól?
-
szemtelen
tag
válasz
vadászcsiga #40775 üzenetére
Hú de jók ezek
Hol lehet megtudni hogy mikor van ilyen ingyenes akciós progi? -
szemtelen
tag
Még egy kérdés, megvárjam először még csutkón lemerül, vagy már tölthetek is rá?
-
szemtelen
tag
Egy kérdésem van!
Új vagyok Iphone téren. Regisztrálni kell az App Store-hoz, de valahol régebben azt hallottam hogy Amerikai regisztrációt kell csinálni mert a magyaroknak nem nagy a választék, ez még mindíg így van? milyen reget érdemes csinálni? -
szemtelen
tag
Üdv!
Hagy kérdezzek egy hülyeséget!
Kávézóban két plasztikcica bombázóra figyeltem (véletlenül). Az egyik kis előadást tartott az Iphonjáról, méghozzá azt hogy azért jó mert ha van itt valakinek még Iphonja és azt érzékeli akkor ingyen tudnak beszélni. Létezik ilyen program, vagy apps iphonra?? -
szemtelen
tag
válasz
manchester85 #40042 üzenetére
Köszönöm, ez elég meggyőző. Természetesen a defy topicban is kérdezek.
Az mennyire számít h a 3gs régóta a piacon van? Van létjogosultsága a 4 mellet, amire még nem tellik.. -
szemtelen
tag
Tisztelettel felteszek egy kérdést:
Defy+ vagy Iphone 3GS?
Egy árba jutok a kettőhöz de mégis melyiket vegyem?
Külső dizájn iphone, tudás moto, vajon van akkora + a defyben?
Tanácstalan vagyok, jólenne néhány "kövezés" miért is jobb az apple.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Automata kávégépek
- Sorozatok
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...