- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Kihalt ez a topik?
-
Uuser
tag
Sziasztok,
Tud valaki olyan hírolvasó alkalmazást ajánlani ami ingyenes és a beállított hírcsatornára érkezett új cikkről értesítést küld a telefon ( esetleg a watch ) ?
Köszönöm előre is ! -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Mac-re keresem a Windows-os HD Sentinel alternatíváját, ha van. Köszi
Tigris, tigris, csóvafény...
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Ha megvettem egy appot, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, akkor hogyan lehet elállni a vásárlástól? Egyáltalán lehet ilyet?
-
pethYeti
addikt
Lehet, itt kell kérni: http://reportaproblem.apple.com
-
Newyorker
addikt
Sziasztok leendő segítőim!
Olyan appot keresek, mint a tripadvisor (mert sajna az 2 éve átalakult és nem szimpi), azaz közösségi étterem, reggeliző, látnivaló javasló, user értékelésekkel, szöveges kommentekkel,
köszönöm
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Boss81
senior tag
válasz tboldi #37621 üzenetére
Köszi a választ Engem az a rész is érdekelne pedig, megvettem régebben a CleanMyMac programot, de az is hagy maradványokat a gépen, ezért nem vagyok vele 100%-ban elégedett. Jó lett volna tudni, hogy ennek is megvan az a hibája, vagy pedig ez mindent kitakarít rendesen, ahogy kell. De akkor még ennek utána olvasok valahol.
-
nylontacsko
senior tag
Létezik arra applikáció, hogy ha "ott hagyom valahol a telefonomat", akkor az órám (apple w.) jelezze?
Rendszeresen hagyom el a telefonom"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
moleculez
veterán
válasz nylontacsko #37623 üzenetére
Magától jelez(nie kéne).
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Noxy
veterán
válasz nylontacsko #37625 üzenetére
Lokátor - telefon kiválaszt
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
tuzpenge
őstag
válasz nylontacsko #37627 üzenetére
Menj rá az "értesítés ha nem viszi magával"-ra és azt a fotót tedd be hogy ott mit ír ki és mi van beállítva neki!
Amúgy van a wunderfind alkalmazás is de az rettentően szívja az akkut!
[ Szerkesztve ]
ˣ
-
Pikkolo^^
addikt
Van olyan lehetőség, hogy ha BT-n a telefonhoz csatlakozva van az autó vagy headset akkor ne kérjen kódot vagy face id-t? Androidon volt a smart lock ami nagyon hasznos funkció autóban. A face id az autóban nem érzékel, mert távol vagyok tőle.
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Ajánlott alkalmazás ahol a pénzügyi dolgokat lehet követni?
Olyan lenne a legjobb ami androidon is elérhető és lehet szinkronba tartani több eszközön. -
tuzpenge
őstag
válasz nylontacsko #37629 üzenetére
Valóban, itt is jónak tűnik…..akkor nem tudom miért nem értesít.
ˣ
-
-
flesh
aktív tag
válasz noorbertt #37631 üzenetére
Talán ez megéri az árát! [Money Pro]
Languages
English, Arabic, Danish, Dutch, French, German, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Malay, Polish, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Slovak, Spanish, Thai, Traditional Chinese, Turkish, Ukrainian, Vietnamese
[ Szerkesztve ]
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
kagzer
aktív tag
válasz nylontacsko #37635 üzenetére
Nálam sem jelez valamiért ha ott hagyom valahol.
Az órán fent van a nincs kapcsolat a telefonnal ikon, de nem jelez. Elvileg működnie kellene:
[kép] -
-
nylontacsko
senior tag
Használtam.
Meg is vettem.
iOs - OSX verziókat is. Gondoltam, na majd milyen klassz lesz. 3 bankkártya + kp-s fizetés.
A cél az volt, hogy lássam, mivel mire és mennyit költök.
Ott bukott el az egész, hogy sem a CIB, sem a BB nem kommunikált az nappal.Talán a Revolut-ot kezelte. Írtam a szupportnak is, igen kedvesen közölték, hogy bátran el is felejthetem, hogy a közeljövőben ezek a bankok fel lesznek véve.
Úgyhogy maradt a kézzel történő rögzítés. Ami igaz, hogy mutatós dizájnban lekérdezhető volt, de akkor is csak fél megoldás.
Én "dobtam"...[ Szerkesztve ]
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
vans?
őstag
válasz nylontacsko #37642 üzenetére
Miert fel megoldas? En kb. 5 eve hasznalom napi szinten, szerintem verhetetlen. 2 mp felvinni az adatokat, Watchon megnezem az aznapi koltest, vagy a bank appjaban idonkent, es kesz.
Igy sokkal jobban lehet differencialni a koltesek kozt, es pontosabb eredmenyt kap az ember szerintem.[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
-
TechN7ne
nagyúr
Szisztok
Olyan IOS alkalmazást tudtok nekem mondani ami függőleges videót teljesen kezel és alá tudok rakni bármilyen zenét?
Lehetőleg ingyenes érdekelne ,vagy max. nagyon olcsó…
Köszönöm előre is , -
TechN7ne
nagyúr
válasz MasterMark #37647 üzenetére
Az csak vízszintes videót készít és ott is leharapja a széleit amiből egy kocka lesz.
Tiktok-ra készítenék tartalmakat és nagyon nem találok erre alkalmas alkalmazást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest