- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Tomics #41203 üzenetére
Passz az ár, nem írják sehol. Egyéb szervizekben 35-40 körül van.
De ha kifogsz egy nem túl régit akkor még elég lesz pár évig biztosan, illetve egy power bankkal könnyedén meg lehet támogatni bármikor.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
addikt
válasz Tomics #41200 üzenetére
A billentyűzettől sok minden függ. Az benne van az árban? Mert akkor meh..
De 200-ból kijön egy 2018-as 11 colos pro. Ahhoz később ceruza meg magic keyboard még legalább egy százas használtan.
Ha megelégszel valami 3rd party bt-os billel akkor akár a 9-es alap ipad is szóba jöhet, de az első gen pencil.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Noxy
veterán
Macska meg fel van mászva a fára.
Ha már ennyire rá vagy izgulva az Air2-re, akkor úgy is kell az iTunes.
Na ott keresgélhetsz előre magadnak játékokat.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
daniel909
addikt
én is ezen agyaltam végül minit vettem és nem bántam meg. kompaktabb és imádom a kijelzőjét. nagyon jó kis gép mind 2. (szerintem az air nem ad annyival többet mint amennyivel drágább... persze nagyobb oké, de az néhány élethelyzetben még hátrány is. olvasgatni meg a mini kijelzőjén is nagyon jó a felbontás miatt miatt.) de ezt úgyis az dönti el h milyen élethelyzetben fogod főleg használni. otthonra jobb lehet az air, de ha sokat cipeled akkor a mini lehet jobb választás mivel kicsi. tényleg nehéz döntés egyébként.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
a karácsonyi szezonra szerintem mindenképp kidobálják az új ipadokat, de retina miniről meg airről nem lesz érdemes váltani.
lesz benne ujjlenyomatolvasó meg egy picit gyorsabb soc, ennyi. rebesgetik még a 2gb ramot de szerintem marad 1. szóval én se várnék, csak ha lyan fontos az ujjlenyomatlvasó..YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durrogtass
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest