Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz ChiliChili #47565 üzenetére
Carecenter
-
Rage47
veterán
istyle-nal kapsz hűségpontokat meg ingyen három hónap arcade, music, tv+
van részletfizetés
van biztositas
gyari tokot vagy esr tokot ajánlok en legalábbis[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
lokális iTunes mentés nélkül nincs esély visszatérni 18-ról iPadOS 17-re, igaz?
M1 iPad prón a Photos app szenved a 4k videókkal, néha már kezelhetetlen az egész... -
Rage47
veterán
válasz Gabesz87 #46242 üzenetére
Én próbáltam, nem váltja ki sajnos a laptopot, ezért vettem egy használt windows-os, de azért gyors Dellt...
Vettem Magic Keyboard-ot, próbáltam külső billentyűzettel... Egyszerűen kényelmetlen még a kajarendelés (pl. az Interfood iOS-en valami iszonyat lassú, desktopon meg pörög) vagy a Facebook is, ha iOS-es weben akarod elintézni és nem egy appban. Persze valaki meg tudja szokni, ki kell próbálni. -
Rage47
veterán
válasz alba-regia #46154 üzenetére
Az Üzenetek app valahogy mindig megkavarodik ilyen átköltözéskor. De nálam van, hogy reboot után is ki-be kell kapcsolnom, hogy synceljen, elég "vicces".
Szerencsére nem győztél meg, hogy váltsak M1-ről
-
Rage47
veterán
válasz alba-regia #45810 üzenetére
Én nem tapasztalok ilyesmit. Ugyanolyan gyorsnak tűnik, mint újkorában. Gyorsabb, mint a 13 minim szerintem.
-
Rage47
veterán
Vajon miért szívja az akksit a külső monitor, ha elalszik? Olyan, mintha úgy is aktív lenne, olyan szinten merül az ipad pro m1 akksija…
-
Rage47
veterán
Vettem az emagon egy használt Magic Keyboardot.
Hát egyelőre vegyesek az érzelmeim. PC/laptop helyettesítőnek gondoltam, ha már van egy 11-es iPad Próm. Még mindig azon filózom, hogy veszek egy laptopot inkább, ez valszeg azt jelenti, hogy nem vagyok oda érte Néha tök jó cucc, ezen jobb gépelni, mint bármin, amit eddig használtam az iPadhez. Külső Trackpaddel sem volt soha ilyen jó az egerezés iPaden, mint MK-n. De valahogy minden nehezebben megoldható, mint Windowson vagy Mac-en. Lehet csak a régi megszokások miatt zavaró… el kell gondolkodnia az embernek ilyenkor, hogy végülis mire kell egy otthoni személyi számítógép.
Tökéletes állapotban van egyébként. 1 matricának a helye van a külsején, amit akár le is lehet kaparni.
Full árat ezért a cuccért nem adnék. Ezt is azért vettem, mert ennyiért nem tudnék normális laptopot venni sehol. -
Rage47
veterán
válasz Roland861010 #45322 üzenetére
Én nem sajnos, de iPad Próhoz vettem ESR mágneses tokot és negyedáron majdnem olyan jó, mint a gyári Apple, szóval ez alapján jó márka.
-
Rage47
veterán
válasz alba-regia #45296 üzenetére
igen
szerintem ez az app csak egy demo amúgy, hogy mutassa, mit rakhatnak bele a napló app fejlesztők a saját appjukba majd -
Rage47
veterán
válasz Roland861010 #45156 üzenetére
Samsung TV-n is próbáltuk a Forzát és csak néztünk, mintha egy Series S lenne a TV mellett rákötve
Nem a letöltés sebessége, inkább a ping/latency fontos. Ezt okozhatja egy rosszul beállított router is, stb.[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Hát ezt sem gondoltam, hogy egyszer iPaden fogok végigjátszani AAA game-t, most éppen a Resident Evil VIII-at . PS4-em van, de nem volt már kedvem airjet mellett játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz SingleFrench #45120 üzenetére
Szia, ilyenem van, 2 éve tökéletes:
HyperDrive 6in1 USB-C Hub 4K HDMI -
Rage47
veterán
Próbáltátok a Resident Evil Village-t? Mintha tömörítve lennének a hangok. Lehet ezen javítani vagy ez ilyen itt vagy konzolon is ilyen?
-
Rage47
veterán
válasz lockdown90 #44542 üzenetére
Igen, múltkor a magyar posta szó nélkül visszaküldte a csomagomat németbe... Pedig ugyanígy itthon voltam, stb.
-
Rage47
veterán
válasz CsiguszMaxim #44507 üzenetére
carecenter
-
Rage47
veterán
Nemrég lakáseladásnál segítettem az iPademmel. Ugye rengeteg szolgáltatónál ilyenkor le kell mondani a szolgáltatást és az új tulajnak kell átvenni. Szerencsére már ott tartunk, hogy ezt online is lehet. Pedig direkt úgy készültek a felek, hogy egy hétig tart majd mindenhova elmenni és lemondogatni. Én odamentem az iPademmel, letöltöttem a PDF-eket és pencillel szépen kitöltöttük a doksikat 1 óra alatt és elküldtem emailben őket a megfelelő helyekre.
-
Rage47
veterán
Stage Managernél ez mennyire idegesítő, fuh, és nem tudják javítani egyszerűen.
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
ipados 17-ben is kell bill. es eger a kulso monitor tamogatashoz?
-
Rage47
veterán
Nálam 1blocker jó Safariban évek óta, bár lehet, hogy drágább lett, nekem legacy előfizetés van.
-
Rage47
veterán
válasz MikaVejneGI #42988 üzenetére
semmi kulonos
-
Rage47
veterán
válasz callmeakos #42449 üzenetére
Ha akarnák, azt is megléphetnék, hogy az iPad használhassa a saját hangszóróját, mikor külső monitorra van dugva. De nem, csak BT fülessel van hang, vegyél Airpods-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Most látom csak, hogy külső monitorra kapcsolva nem lehet Airplay-t használni. Ez korábban tuti ment. Apple fórumon is láttam rá panaszt. Ez valami elképesztő, mit tudnak művelni.
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
Lehet játszani kábellel Lightningos ipaddel? Tehát Lightnin - Micro USB kábel PS4 kontrollerrel és iPad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest