Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz Takax12 #27070 üzenetére
Szia!
+Pro: akku idő, hosszabb support, több frissítés, jobb hangszórók, gesztusvezérlés, multitasking, folyamatosabban működő rendszer. etc.
-Kontra: Ami van telefonra alkalmazás, nem mindig van ipadre, vagy ha van, lehet, hogy lőrésen látod a képernyő közepén, vagy ocsmányan nagyítva. Míg ez Androidon le van tudva annyival, hogy igazodik a mérethez. (Pl instagram app csak iphone-os lőréses, amazfit okosóra app is ilyen, azthiszem snapchat sincs rendes ipad appként, bár azt én nem használom). De ha együtt tudsz így élni ezzel vagy van alternatíva, pl böngészős instagram, akkor simán jó Ceruzában a tab s szériás s pen anno nekem jobban bejött, mint az apple pencil, de ez is teljesen jó (bár eddig csak pár percre volt szerencsém kipróbálni).+- : A rendszer meg saját tapasztalat, hogy melyik jön majd be neked jobban.
iTunes appban tudod ezeket a formátumú fájlokat rámásolni. MP3at tuti viszi, MKV-t nem tudom ,de VLC oldalán azt írja, hogy az ipades app tudja az mkv-t is.Amiket én megnéznék ilyen kategóriában az az Ipad 10.2 (2019), Ipad air 3, Ipad pro 10.5 2017.
Érdemes itt hardveraprón is nézelődni, jó ajánlatokat lehet kifogni akár újan akár használtan. És nagyo nváltozó melyiket mennyiért kapod meg, de szerintem mind3 típusból találhatsz olyat ami belefér ebbe a keretösszegbe.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest