Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kkdesign

senior tag

válasz Takax12 #27070 üzenetére

Szia!

+Pro: akku idő, hosszabb support, több frissítés, jobb hangszórók, gesztusvezérlés, multitasking, folyamatosabban működő rendszer. etc.
    -Kontra: Ami van telefonra alkalmazás, nem mindig van ipadre, vagy ha van, lehet, hogy lőrésen látod a képernyő közepén, vagy ocsmányan nagyítva. Míg ez Androidon le van tudva annyival, hogy igazodik a mérethez. (Pl instagram app csak iphone-os lőréses, amazfit okosóra app is ilyen, azthiszem snapchat sincs rendes ipad appként, bár azt én nem használom). De ha együtt tudsz így élni ezzel vagy van alternatíva, pl böngészős instagram, akkor simán jó :) Ceruzában a tab s szériás s pen anno nekem jobban bejött, mint az apple pencil, de ez is teljesen jó (bár eddig csak pár percre volt szerencsém kipróbálni).

+- : A rendszer meg saját tapasztalat, hogy melyik jön majd be neked jobban.
    iTunes appban tudod ezeket a formátumú fájlokat rámásolni. MP3at tuti viszi, MKV-t nem tudom ,de VLC oldalán azt írja, hogy az ipades app tudja az mkv-t is.

Amiket én megnéznék ilyen kategóriában az az Ipad 10.2 (2019), Ipad air 3, Ipad pro 10.5 2017.
    Érdemes itt hardveraprón is nézelődni, jó ajánlatokat lehet kifogni akár újan akár használtan. És nagyo nváltozó melyiket mennyiért kapod meg, de szerintem mind3 típusból találhatsz olyat ami belefér ebbe a keretösszegbe.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák