Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz NavySeal #46948 üzenetére
Szia, én nem találtam mac/ipad kompatibilis matricákat, így fogtam és a kb színazonos matricát megvettem és elvagdostam. Nem szép, sőt undi, de magyar A városban ismerek egy illetőt, de 1000es nagyságrendben kellene felvásárolni a matricákat, hogy megérje neki, így nem gyártat macest, mert nicns aki megvegye
-
kkdesign
senior tag
válasz Delphinus #46811 üzenetére
[Logitech Combo Touch]
Igen, nagyon drága, de a firmware folyamat frissül, kompatibilitása remek, tök jó, hogy azonnal szét lehet kapni ha nem kell a billentyűzet. Ha meg kell, akkor az is teljesen jó, jó a nyomásérzékenysége, kényelmes rajta gépelni, touchpad rész is remek, nem egy macbook touchpad de sok sok windowsos laptop touchpadjét lekörözi. Van műveletsáv, az is pluszpont, számomra nagyon megérte. 1 másodperc alatt lesz tabletből számítógép és fordítva. és ami még plusz pont, hogy a tabletet billentyűzettől szétkapva is védi. Negatívum, hogy bődület nehézzé teszi a tabletet, de valamit valamiért, nekem a védelem fontosabb szóval számomra megérte megvenni![ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz WhiteAngel89 #44264 üzenetére
igen ezt találtam én is. 125 dolcsiért már annyira nem is tetszik
consono, köszönöm ezt megsasolom jobban, lehet hogy valamit ki tudok belőle hozni[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Köszönöm nektek. Az a baj hogy nem hasonlót akarok hanem ezt(pont jól megy a widget fekete szin hozzá és jó helyen van a ködös világos rész) valamelyest amatőr grafika felé is kacsingatok és ha nem olyan ahogy elképzeltem akkor nem fog megfelelni :( . De egyebkent meg is találtam, vagy megelégszem vele 1 megapixelen, vagy fizethetek érte nem is keveset , pár dollárnyit még adtam is volna érte..
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Nagyon nagyon tetszik számomra a beillesztett hidas kép, de sehogy nem találom. Azthittem promó révén ott lesz az ipad os 17 hátterek között, de csalódnom kellett. Hogy tudnám én azt megtalálni ipadra való vagy nagyobb pixdlméretben? Már 3/4 órája próbálkozom magyarul angolul de nem adja meg magát[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Az apple magyar oldalán található logitech combo touch az milyen kiosztással jönne?
Ott nincs feltüntetve.
[link]
Rendelt már valaki ilyent onnan? mennyi idő alatt érkezne meg? -
kkdesign
senior tag
válasz ittakary #39309 üzenetére
Nekem is ugyanez a véleményem.
Szerintem egy ugyanigy m1-> resize window lehetőség teljes kepernyo es pici között, az kielégítő lenne. Meg 2/3/4 ablak osszeillesztési lehetőség. Tul nagy kincsen tartjak ezt a macbookok felé sztem is. Feltik az eladasokat. Pedig egy ilyen általános ablakkezelés még nem ölné meg a maceket.
Hyette itt van az hogy mar nem csak a dokk veszi el a kepernyot hanem a sztédzs varázslat bal oldalon is. Hasznos képernyő így 70%ra csökken... -
kkdesign
senior tag
válasz Wiz Khalifa #35288 üzenetére
mert widgetként bele tudták illeszteni a design elveikbe, viszont sem appként, sem számológép appként nem illik bele a design elveikbe. Szerintem mondjuk a weather app jólnézne ki ipaden, a számológép mondjuk tényleg nehézkes, h normálisan nézzen ki. De az Apple-n kívül ezt mki más leszarja a gyártók közül
-
kkdesign
senior tag
válasz agy73p #33633 üzenetére
Szia!
Tok és billentyűzet egyben: [link] igaz ez is veszett drága, de touchpad jó minőségbe csak ezen van. Tollnál vannak aliról olyanok amikből egyedül a nyomásérzékenység hiányzik azthiszem. döntésre is érzékenyek és a kéz lehet velük a tableten, mert olyankor nem érzékel kéz alatt. Ha a hszeimre rákeressel webes felületen, vmelyikben volt egy visszakérdezés arra a ceruzára amiről írtam.
Bluetooth bill alatt mit értesz? dongle nélküli vagy dongle-s ? ha érzékelős akkor egy camera adaptert kell keress hozzá azthiszem, vannak alin azok is, de sok humbukk, nekem sikerült jót találnom de az már nem elérhető, azt hiába linkelném be.. :/ Ha nem érzékelős csak simán BT bill, azt meg a BT menübe hozzá kapcsolod és múkoggy
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Azt nem tudod hogy one note-nál, vagy a beépített jegyzet appnál mire képes? vagy ki tudod próbálni mi működik ezekkel így a ceruzán keresztül? + ami még érdekes lenne számomra az az affinity photo.
Felkeltette az érdeklődésem, lehet beszereznék egyet én is ebből a ceruzából[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz parandroid #30941 üzenetére
Milyen kemény kezű asszonykád van
-
kkdesign
senior tag
válasz Carasc0 #30845 üzenetére
Régebben láttam kölcsönzős lehetőségeket mac-es gépekre, nem tudom, lehet így ismeretlenül belelövök valami hülyeségbe, de nincs hozzád közelebb eső településeken olyan cég ahol tudsz mondjuk kölcsönözni 1 hétre egy ilyen kombót? maga a gép nem is lényeg, hanem a felhasználása. És akkor rálátnál magadtól, hogy neked megteszi-e
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy ti meg vagytok elégedve az ipados 14 akku idejével? Mármint ahogy alakitja a keszulek akku idejét? Azt vettem észre ipad 7 (2019en), hogy hiába volt a 14 erkezesekor teljes reset, valahogy a használat közbeni akku töltöttség sokat esik nagyobb viszonylatban, tehat regebben jobban birta a használatot a tablet. Standby marhajó volt mindigis és most is, de az elobbiekben leirtak alapján viszont eszi az akkut. Még regebben 5 napot is kihoztam belole ha kevesebbet piszkáltam, most max 3. Nap mar toltenem kell.
vagy ennyi minuszt jelent az amit grafikonon mutattak anno, hogy hamarabb eleri a max teljesitmenyt az SOC?[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz csabiks #30433 üzenetére
Én lehet visszavinném, visszaküldeném. Amíg benne vagyok az elállási időben. Meg sem kell indokolni. Aztán ha netes vásárlás, akkor a kovetkező keszulek unboxot videóra venném, és ha az is hajlitott, megy vissza az is. Nekem ne adjanak el konstrukcio hibas keszuleket. De aztan ez lehet csak én vagyok. Vagy ha helyi vasarlas uzletben, akkor ott bontogathatnak ki 5-10 keszuleket is, de akkor sem fogadnek el hajlitottat. Lehet szornyu vasarlo vagyok aztán amint lenne olyan ami tokeletesen egyenes, abban a pillanatban menne bele strapa tokba, vagy logi combo touch-ba
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Megéri az újat venni. Valszeg a ramot veszik majd alapul mikor meghúznak egy határt, de az almás procik alapból egy bikák. és azért az a12 az már egy nagyon időtálló chip, neurális egységekkel. ami majd másik határ lehet. a határt arra értem, hogy a következő rendszerhez lehet h megkövetelik és azáltal kiesik a támogatottságból amii ezek alatt van. Ha ugródeszkának kell alap ipad akkor 7es, ha hosszú távra terveznél vele, mindenképp 8as. Én spec pont az a12miatt filózom h a 7esről lépek 8asra, vagy előző szériás air-re
-
kkdesign
senior tag
-
kkdesign
senior tag
válasz Chereiose #29507 üzenetére
még a 2017es ipad is lepipálja alap használhatóságban és gördülékenységben a 150-160k alatti konkurenciákat. a 2019essel meg végképp nincs semmi gond alap felhasználásnál! a 3gb ram is megfelelő alap felhasználásra szerintem nem bánod meg a 10.2-t. Nyilván támogatási időben az air nyerne, de valmit valamiért még kb 3 évig szerintem tuti rá a szoftverfrissítés is! .
-
kkdesign
senior tag
válasz sebgutkopf #29497 üzenetére
Outlookot hasznalok, a gyarit pont ezek miatt akartam volna kiprobalni, hogy megtudjam milyen használni élesben, mert eddig mindenhol outlookoztam
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
ipad 10.2n lenne egy problémám a Mail appal(apple saját email appja)
Alapvetően nem használtam már azóta mióta megvan ez a tablet. De többször megpróbáltam már bekonfigurálni, azaz hozzáadni a fiókokat, de egyszerűen nem működik. Kijelölöm az outlookot, gmailt, aztán jól nem adja hozzá hanem visszajon a lista és ennyi, ennél tovább nem megy. Valaki találkozott már ilyennel? Vagy tud rá megoldást? Reinstall már megvolt.[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Én olyan 70re saccolnám maximalizálva
azóta jött a 2018, +2019, hardverileg viszont ~1 széria lemaradásban van az 5th gen.
Nem írtad, hogy lenne rajta garancia, ez szerintem levesz az árból, és pár helyen a 19est olyan 110 körül megkapni újan. 60-65re tenném a csak wifist, de mivel mehet bele kártya is meg ott a gps, ezért mondanám a 70et talán reálisnak! de lehet lesz aki jobban be tudja árazni.[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz mindthecrap #29378 üzenetére
Meghát nem biztos, hogy a legjobb döntés 2020ban az, hogyha az ember fogja elviszi és használja... wifire kapcsolódva olyan pontosan megmondja a helyet hogy hihetetlen, plusz még azt is, hogyha ágyból tabletezek és merre vagyok fordulva
-
kkdesign
senior tag
válasz tradeelek11 #29302 üzenetére
Ez szuper! egy regebbi munkahelyemre ez a setup eléggé odabacarintana
-
kkdesign
senior tag
válasz kkdesign #29281 üzenetére
Van Nálunk is bolt aki erre építkezve nyitott boltot, de ott peldakent egy 10ezer ftos hub 32ezer ft volt amikor néztem.... pedig megörültem hogy vegre nem kinabol kell rendelgetnem. Aztán de... maradtam annál hogy kb 2,5hét várakozás, de korrekt áron korrekt terméket kapok ipad tok nagyon király ott, kábelek is nagyon királyak, power bank is, hubok is. Auto illatosito is. Auto holttér tükör is. Nálam egy terékükre sem lehet panasz imádom őket.
-
kkdesign
senior tag
válasz Sanraith #29053 üzenetére
Nem tudom mennyit szánsz rá.
Ha a Galaxy tab S6 alá adod, akkor amiből kimaradsz: jó ideig szoftverfrissítés(még a 2017es sima ipad is kapja ). A rendszer smoothsága. (Tab S3 tapasztalatom volt, nem folyamatos ennyire.) hangszóróban tab s6ig bezárólag ipad a nyerő. Ott a felsőkategóriában nem tudom.
Grafikai appokban tündököl az appstore, pro create, affinity alkalmazások, videóvágó szoftver: luma fusion. Egy egyre jobb notipótlék oprendszer, versus dex, amire még mindig nem annyira vannak appok. csak nyögvenyelősen.
Szerintem az az ütőkártya főleg, hogy mostanság nagyon ráfekszenek az ipad-ekre, és az almáéknak megy a legjobban az, hogy vonzzák a fejlesztőket maguk után, míg a dex már jóideje elérhető, de mégsem mentek vele olyan sokra, persze ettől még nem rossz cucc az sem. -
-
kkdesign
senior tag
Én [ezzel] szemezem, de ez alapból angol kiosztás, a németre kéne alapoznunk, mert ott rövid a bal shift. De azthiszem az Í az minden külföldi kiosztásún nehézkes, hiába van meg a németen a "helye". Teljesen magyar meg legjobb tudomásom szerint kb csak a gyári. De a termék(ipad10.2) árának ~feléért én biztos nem veszem meg Ez nagyon szuper például: [link] de ez is ~50ezer jó magyar forint
-
kkdesign
senior tag
válasz bkiky01 #28949 üzenetére
Szia! Én egy kicsit másabb oldalról közelítem meg a dolgot, de ha pl ingyenes icloud tarhelyet akarsz csak hasznalni, ott jelenthet némi gondot az, hogy a backupoknak már kevés lehet az ingyen hely. Én konkurencianal jartam hasonloan. 2 samsung eszköz kimerítette a samsung cloudomat teljesen és nem akartam kolteni rá amikor onedriveom van 2x 1 terra...
-
kkdesign
senior tag
válasz 3lue1stu31 #28874 üzenetére
Pont jókor jött egy példa screenshot , kb az alapján tudod eldönteni, hogy ha kereséskor a képernyőfotón gyanús, hogy iphoneról csinálták, azaz állított és keskeny kép, akkor teló app, ha van róla Ipad-es screenshot akkor van ipadre is. Meg mitatja, hogy iphone alkalmazást kínál, ipad alkalmazást kínál stb
jópár app ilyen sajna, hogy csak telóra írták meg :/ pedig ha volna könnyű átjárás iphone és ipad között, akkor csak reszponzív felépítés kellene... jópár fejlesztő megerőltethetné magát..
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Az meg olyan mint a light kóla létezik, de minek! SzvSz a lightos verziókból sosem sül ki jó dolog. Kicsinylően hat saját magára szerintem. Tab S5e is belefér a keretbe, de azt azért meg se említettem, mert mikor néztük több helyen is, SES-ben Media-ban, mindenhol már a menüben akadt szerencsétlen... A Dex mód érdekes lehet mondjuk, de egyszeri kitekintő elég volt tablet fronton a konkurenciára, már azóta is bánom mondom ezt úgy, hogy telefonban meg Samu S9+ al nyomom és azt nagyon is szeretem. De ha tablet, akkor az iPad
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz chatran #28828 üzenetére
Szia! Ennyiért nézd meg az air 3at vagy a 2017es pro gépet, ezek még időtállóbbak lehetnek a sima 2019esnél, de az is szuper kis gép! konkurenciánál talán a tabS3 férhetne bele a keretbe, de az meg se kozeliti az ipadeket, sajat vélemény szerint a tab S4sem, a tab s6 meg iszonyú drága, és az a 2018 as pro-val akar versenybe szállni.
-
kkdesign
senior tag
válasz #95561216 #28589 üzenetére
Vagy a pennel kapcsolatos átalakításokra tojnak rá, és 20ezer ft-ért vehetsz ligtning usb-c átalakítót hozzá amivel majd töltheted A Jack dugó sem nagyon hatotta meg őket, valamint az sem hogy jóideig az iphonet saját kábellel nem tudtad macbookhoz csatlakoztatni, szóval szerintem ez se lenne nagy akadály nekik meglépni
-
kkdesign
senior tag
válasz Alex91 #28559 üzenetére
Viszont most nem igen látni indokokat, hogy miben fejlődhetne, ha az alma szemével nézzük.
18as után ezen lett smart connector, +1gb ram, picit nagyobb kijelző. Ha ezt fejlesztik, újítják, akkor az a felsőbb mezőnyből szipkázhat el eladást, azt meg nem hiszem, hogy akarnák, így tippem szerint idén nem igen lesz új budget ipad de ez csak saját vélemény. -
kkdesign
senior tag
válasz jófejsrác #28534 üzenetére
Szerintem nem kell kihúzd a kezed a biliből! Már a sima billentyűzet ára is elborult a 2018pro-hoz... Akkor is Apple árazás lenne és már majdnem bicskanyitogató ha a felébe kerülne, de így szerintem totálisan megborultak ezzel a 138k-val ennél az újnál.
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz Stauffenberg #28389 üzenetére
Nekem ott jött elő nehézség pl hogy windowson altgr+v a @jel, mig macen azthiszem windowsosított billentyűn altgr+q meg az í és a 0 felcserélt helyen van. Gondolom ez a gondolatmenet megy végig mas karaktereknél is
-
kkdesign
senior tag
[link] Ez lenne az 2 pendriveomból 1et nem szeret, a külső usb 3-as hddm még töltőről sem tudja olvasni(exfat). De egér+bill is tök jól megy, viszont valami szebb megoldás tényleg jólenne, mondjuk az új logitech tok lecsatolható billentyűzettel amin tapipad is van. De az se lesz ócó viszont kb harmada az ápöl új trackpad+bilk tokjának
-
kkdesign
senior tag
[link] Ilyet esetleg nem használ valaki? én ezzel szemezek, de kimozdulni nem akarok, letesztelni viszont jó lenne még elég régen nézegettem, csak akkor még nem tudtam volna a vevőegységét hozzácsatlakoztatni, most viszont már lenne átalakítóm hozzá.
-
kkdesign
senior tag
válasz kuntics #28274 üzenetére
A Giroszkóp hiba nálam ipad 2017/ipad 2019nél is jelen van, de már ios 10 óta. Az szokott még előjönni, hogy Dominikai köztársaságba mutat az időjárás widget egy pár pillanatig Meg a giroszkópos cucc is tud újat mutatni legtöbbször . Régebben páran raktunk fel ilyen részeg iPad képeket. Más hiba nálam nem jelentkezik.
-
-
kkdesign
senior tag
Alirol Baseus amit én speciel nagyon szeretek. Most 10.2es ipademen ezt használom ha kell hogy allva is megtamassza a tabletet, ha nem akkor pedig xpro smart tok mert ebben meg az a pluszban jó, hogy ugy is vonzza a magnes a fedlapot amikor tamaszto haromszoget képez igy pluszban stabilitast ad. A Baseus tok 2017es sima ipadhez tartozo variansa kb masfel ev utan kezdett el megfáradni( hatlapja muanyag) de sajat felhaszbalasombol hozva a peldat nekem amig meglesz a 10.2 addig ez a 2 tok boven kihuzza 🙂
-
kkdesign
senior tag
válasz szabonagyur #28003 üzenetére
Hat ez jo kerdes, en amiota tudom hogy ujjlenyomat taszito reteg van rajta en szimplan regi szemuvegtorlomet fogtam be es szarazon vagy max ralehelek. De lehet van itt mas aki erre jobb tanacsot tud adni
-
kkdesign
senior tag
válasz szabonagyur #27999 üzenetére
szerintem szimpla takaritás utáni maradék vmikor a fólia előtt le lett mosva, csak éppenséggel olyan szuerrel ami nem párolgott el totálba, hanem nyomot hagyott.
-
kkdesign
senior tag
válasz teleahocipöm #27802 üzenetére
Nekem 17 Gb lenne szabadon ha nem tárolnám rajta offlineba pár zeném(még spotify mellett is ), meg a tanfolyamomhoz tartozó rengeteg pdf doksit. De én totálisan elférek a 32-gbn is. Mondjuk ha végre leáraznák az affinity photo-t akkor már lehet érdekesebb lenne a történet, mert az alapból 1,5gb , és akkor még a fájlokat nem számoltam bele
-
kkdesign
senior tag
válasz ranlomadi #27752 üzenetére
Szia!
Hát, mennyire zavarna az, hogy laminált a kijelző, vagy sem? Ez előny az Airnél. Továbbá az erősebb processzor is, ami időtállóság szempontjából további előnyt ad a 19es ipadhoz képest. Ha viszont nem feltétlen ad számodra ez az egykét dolog jelentős pluszt, akkor teljesen jó ezekre a 2019es ipad is.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
valaki tud nekem linkelni olyan aliexpresses tesztelt, azaz fórumtárs által használatos lightning hubot, amin nem csak 1 usb van, hanem minimum 2 és mellette van lightning bemenet töltésre vagy usb c szintén töltésre? köszönöm előre is -
kkdesign
senior tag
válasz Zilliax #27682 üzenetére
Szerintem az új chip az szinte biztos, hiszen az új pro modellekbe mindig a legbikább chip szokott kerülni.
Viszont egy kérdés, nem trollkodás, nem kötekedés szempontjából még véletlenül sem, de mi az a felhasználás amire a jelenlegi 11es pro nem elég professzionális, és vásárlásra, fejlődésre, váltásra készteti az embert? Ha jönne oled kijelző még színhelyesebb, professzionális technológiával, az oké grafikára és társaira(pl videóvágás), de ezen felül más? A Hangszóróban mi az amiben fejlődnie kellene? Nekem , az én fülemnek a 2019es ipadem is nagyon szépen szól, köröket ver a tab s3ra, amire kitekintettem még múlt év végén, pedig azon 4 hangszóró volt.
Méret ügyileg szerintem maradnak ezek fizikailag, képernyőben ha tudnak még vékonyítani hogy az izléses legyen szerintem max azt lépik meg. azaz mondjuk 11,2 és 13.1 de ez csak az én gondolatmenetem -
-
kkdesign
senior tag
válasz zadir1 #27550 üzenetére
Hello! Ha letoltod az adobe acrobatot, akkor az az ituneson belul megjelenik. Nem vagyok gep elott, igy lehet hogy falsul irom le de azthiszem amikor ranyomsz a tableted kis ikonjara itunesban akkor ott ahol zenet tudnal ra tenni ott kell megkeresni dokumentum ratételt, majd ott fel lesznek sorolva programok, azon belul az acrobat is. Rakattintasz majd lesz egy tallózás gomb is valahol ott a környéken. Utana kivalogatod gepedrol a pdfeket es raimportalod. Kb ez a folyamat, ha nem eleg pontos akkor bocsi este tudom tuzeteyebben leirni neked, de addig lehet valaki kiegesziti 🙂 de remelem tudtam segiteni.
-
kkdesign
senior tag
válasz Stauffenberg #27525 üzenetére
Féligmeddig a válaszom átmegy offba, de akkor esetleg használtan mondjuk egy macbook 12' ? azok olyan ipad air3 környékén vannak árban, viszont ha az ipadhoz vennél billentyűzetet, akkor viszont már vagy egál, vagy a 12 colos macbook előnyére fordulna a kocka, és annak a képernyője vciszont nagyon frankó.
-
kkdesign
senior tag
-
kkdesign
senior tag
válasz Stylerr #27416 üzenetére
Szia! Ezt neked kell tudnod, hogy mire szeretnéd használni. Ha nem megerőltető dolgokra, viszont a tárhely nagyon kell, akkor 10.2 viszont ha az kell hogy erős legyen de kisebb tárhely is elég akkor air, ha pedig nem rossz szájízzel dobsz rá annyi plusszot hogy airnél is legyen ennyi tárhely akkor szintén air. Annyi, hogy az laminált kijelzős, meg jobb az soc benne. Tovább jó gép marad. Viszont ha ezt az airt bevetted a körbe lehet érdemes még egy pillantást vetned a 10.5ös 2017es pro ra. Ott a 120hz plusz 4 hangszóró
-
kkdesign
senior tag
válasz Alex91 #27156 üzenetére
Pont akkor volt egy konkurenciás kitekintésem, így akkor nem volt ipadem Köszi, remélem lesz még hamarosan újra akció. Nem égető szükségű, de szívesen megtanulnám Pc-s ps helyett az aff. Photo-t , viszont így, hogy nem “munka” csak hobby, így 7k egy kicsit húzós érte (nekem) De ezen felül amiket láttam róla, piszkos jó program, és akinek ez munkaeszköz, munkaprogram, annak valszeg félig ingyen van
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg, hogy Affinitynél szoktak lenni akciók esetleg? még régesrég olcsóbbak voltak a programjaik, de ha szokták akciózni, megvárnám. Karácsony tájékán sajna nem voltak akciózva. -
kkdesign
senior tag
válasz Takax12 #27070 üzenetére
Szia!
+Pro: akku idő, hosszabb support, több frissítés, jobb hangszórók, gesztusvezérlés, multitasking, folyamatosabban működő rendszer. etc.
-Kontra: Ami van telefonra alkalmazás, nem mindig van ipadre, vagy ha van, lehet, hogy lőrésen látod a képernyő közepén, vagy ocsmányan nagyítva. Míg ez Androidon le van tudva annyival, hogy igazodik a mérethez. (Pl instagram app csak iphone-os lőréses, amazfit okosóra app is ilyen, azthiszem snapchat sincs rendes ipad appként, bár azt én nem használom). De ha együtt tudsz így élni ezzel vagy van alternatíva, pl böngészős instagram, akkor simán jó Ceruzában a tab s szériás s pen anno nekem jobban bejött, mint az apple pencil, de ez is teljesen jó (bár eddig csak pár percre volt szerencsém kipróbálni).+- : A rendszer meg saját tapasztalat, hogy melyik jön majd be neked jobban.
iTunes appban tudod ezeket a formátumú fájlokat rámásolni. MP3at tuti viszi, MKV-t nem tudom ,de VLC oldalán azt írja, hogy az ipades app tudja az mkv-t is.Amiket én megnéznék ilyen kategóriában az az Ipad 10.2 (2019), Ipad air 3, Ipad pro 10.5 2017.
Érdemes itt hardveraprón is nézelődni, jó ajánlatokat lehet kifogni akár újan akár használtan. És nagyo nváltozó melyiket mennyiért kapod meg, de szerintem mind3 típusból találhatsz olyat ami belefér ebbe a keretösszegbe.[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz zolikaDB #27067 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az csak Air2. Én nem láttam más néven.
Még amit régebben ajánlottak itt a topikban nekem az a Moshi VersaCover tok, annak érdemes lehet utána nézni, az is szanaszét hajtogathatóIgen, tudom, hogy arról beszéltél, csak arra akartam kilyukadni, hogy azt a fajta tokot én is imádtam! És bárkinek tudom ajánlani aki pénztárca barátabb minőségi tokot keres
-
kkdesign
senior tag
válasz kkdesign #27064 üzenetére
Update: valszeg a napokba kerülhetett fel a baseus aliexpresses oldalára, szóval aki akar egy jobbfajta tokot Ipad 10.2-re ami sokfelé hajtogatható: [link] Amint ideér a fizu már akasztok is be 2-t a kosárba 2017es ipaddel jártam úgy hogy mire az első elkopott, már kifutott a tok a forgalomból -_-
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Melyik iPadhez? mert nem mindegy a csatlakozója. USB-C vs Lightning
#27047Jaded : Igen, meg amit még láttam az egy SteelSeries controller, de Aliexpressen egy csomót reklámoznak ipadhez, és annyit nem játszok ipaden hogy kicsengessek közel egy 20ast egy kontrollerért (ha már vennék akkor pc receiverest vennékaz meg közel ennyi ), mikor pchez van zsinóros xbox360 kontrollerem
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy most új ipad os en bejott az xbox es ps controller csatlakoztathatóság, de az olyan controllereket is kezeli ugyanolyan módon amik nem ez a 2 fajta hanem egy olcsóbb bluetoothos gamepad? Úgyértem ha van rajt minden olyan gomb mint a fentieken, azt mind lekezelné? -
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Úgy emlékszem ipad tudott olyant, hogy a wifi nem kapcsolódott vissza automatikusan hajnalban, hanem csak akkor, amikor feloldottam a képernyőt. Ezt a beállítást hol találom meg? semmi wifis dolgot nem enged állítani. 13.3on van a tabletem. -
kkdesign
senior tag
válasz Peterzon94 #26917 üzenetére
Szerintem ha már az új air felé eterelnénk, akkor már inkább 2017es pro. Prociban nemtudom melyik van jobban a toppon, de optimalizalas szot azert applenel meg mindig ismerik, igy egyikkel se lenne baj, viszont a 17es pro felvonultat egy 120hz es kijelzot, 4 hangszorot stb
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok! Újra visszatértem, egy 2019es sima ipaddal Az elmúlt időszakban megtanultam, hogy Számomra hiába marhajó egy droidos tablet hardverileg, összességben mégis az Ipad a megfelelő választás átlagfelhasználásra
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest