Új hozzászólás Aktív témák

  • SidCorky

    senior tag

    Sziasztok!

    Első iPadem vásárlása előtt állok, el van döntve, a 10.5 Pro lesz, néhány héten belül. Egy Samsung Galaxy Tab S3-ról váltok, és lenne néhány kérdésem.

    1. Tok. Nagyon szerettem a Samsung gyári tokját, hasonló volt mint a Smart Cover, csak a hátulját is védte,a hátlapra cuppant fel mágnessel, észre se vettem mennyivel lett vastagabb, nagyon kényelmes volt.

    Hasonlóan vékony és igényes megoldást szeretnék iPadre, ami védi a hátulját is, szóval a Smart Cover kiesik, pedig a gyári megoldásokat jobban szeretem. Van valami hasonló alternatíva? Nem fontos hogy mágnessel lehessen rögzíteni, csak ne legyen bumszli tőle, valami olyan érdekel ami védi elöl-hátul, vagy hátulra egy rápattintható vékony matt műanyag "shell", ami mellé rátehetem a Smart Covert is. Tudtok ilyen hátlapra pattintható tokról?

    2. Hdmi kimeneten keresztül VLC-vel átáll 16:9-re egy 16:9-es tv-n ha elindul a film? Tudom hogy a menüben meg a többi helyen marad az eredeti képarány, de úgy tudom bizonyos appokban átáll 16:9-re film közben.

    3. A Facebook Messenger működik slide over nézetben? Sehol nem találtam erről infót.

    Ha még jut eszembe kérdés akkor írom is :)

    Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Nintendo Switch OLED // Fujifilm X-T30 II

Új hozzászólás Aktív témák