Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Masnal sem megy Safarin a hasznaltauto.hu?
"Protocol error"[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz #05304832 #16991 üzenetére
Miért keresgélnék rossz helyen? Szeretek megbizonyosodni a boltról, ugyanis a 14napos elálláskor(webes vásárlás) nem kapod vissza azonnal a pénzed, 30 napjuk van rá. 30 nap (+ 14 nap ha az elállási időt is figyelembe vesszük) simán eltűnhet a cég, vagy csak szimplán rádverik hogy elrontottad a gépet és azért akarod vissza küldeni, a 72 órás bevizsgálásnál pedig szintén bármit megtehetnek. Valamint ismét leírom, nem kerestem fel webshopot, tehát nem kerestem fel webshopot... Természetesen mindenki spórolni akar, de egyenesen baromságnak tartom a legolcsóbb, legmegbízhatatlanabb webshoptól való vásárlást a későbbi problémákra való tekintettel. Ha a pénzemről van szó, sosem bízok semmit a véletlenre. Főként,hogy szinte egymás mellett vannak a boltok pl a körúton. A linkelt aqua megbízhatóbb helyekre tartozik természetesen, a cég hosszú életét is figyelembe véve, de a plusz garancia sok esetben nem garancia.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
D4ni
őstag
válasz #05304832 #16987 üzenetére
Mint írtam, webshopok nálam nem játszottak. Leírom ismét, 8-ból 8 gsm bolt, melyet (mostmár kiemelem) SZEMÉLYESEN felkerestem, a közölt árban nem volt benne a 27% áfa. ÁSZF ide vagy oda, az árgépen és árukeresőn is nagyszámban fordulnak elő hasonló boltok, a 0 perces használt készülékek, melyet csak (ahogy mondtad) utánajárással tud az ember kiszűrni. Valótlant állítanék? Kérlek, akkor járd végig pl. Ferenc körutat, de akár néhány elszórt szimplán pesti üzletbe bemehetsz ennek igazolására. Azt meg végképp nem állítottam,hogy cégesként vásárolj az istyleban. Süvi hozzászólásásra visszatérve, a 2 év szavatosság járni fog ugyan úgy a cégnek, viszont a garancia nem fog újraindulni.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hali!
Egyetemhez szeretnék venni (gyakokon jegyzetelés) egy iPad-et, de nem tudom milyet lenne érdemes, emellett lenne még rajta Netflix, hírolvasás, fórumozás, HearthStone.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen alternatíva van még az iPad Pro + Apple Pen-re, mert annyit azért nem szeretnék kiadni rá, illetve csak jegyzetelési célra (tehát, hogy nem hoz nekem effektíve bevételt) overkillnek érzem.
A pen amit kinéztem hozzá az vagy egy Adonit Mark vagy egy Adonit Pro, de az iPad-et nem sikerült belőni, hogy milyen lenne célszerű erre a feladatra.
Melyiket ajánlanátok?
-
Gomba
senior tag
válasz #05304832 #16973 üzenetére
De milyen relációban?
Ahogy meg lett írva fentebb a legkisebb wifis 9.7" pro utolsó ára 225k volt, de ez 32GB-os. Ezzel szemben az új 10,5"-es pro ára 246k de ez már 64GB-os. Ezt tekinthetnénk akár 21k áremelkedésnek is, vagy nem (attól függ, hogy a nagyobb kijelző/dupla tárhely az minek számít egy modellfrissítésnél).
Ép hardverben ép szoftver
-
Jaded
őstag
Köszi!
Renault Megane IV Limited
-
Ragnar95
félisten
Nem Prohoz Adonit termékek váltak be nálam a legjobban, jelenleg egy Pixelt használok nagy megelégedéssel. Néha ki lehet fogni őket Amazonon $20-25 körül, de ennél olcsóbban használható kapacitív tollat nem nagyon kapsz.
Prohoz megéri az Apple Pencilre beruházni, mert tényleg ver minden mást, bár haverom akinek Apple Pencile van, múltkor kipróbálta az Adonit Pixelem és azt mondta, nem sokkal gyengébb, de azért érezhető a különbség.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Süvi
őstag
válasz Warter #16965 üzenetére
és Jaded: Tollak témaköréhez.
Pro-hoz biztosan nem vennék csak Apple Pencilt (bár én a Pencil miatt vettem a Pro-t ) -
Laybee
őstag
Én azt szeretném megkérdezni, hogy milyen stylust lehet használni az Ipad 2017-hez? Köszönöm.
-
Alex91
félisten
Ha az igenyeidnek megfelel, akkor szerintem erdemesebb megtartani, mert ekkora meretben ugye nem frissitett az Apple. En is az iPad4-em most csereltem, hogy nem kapja meg az iOS11-et, egyebkent nem volt vele gondom, alapvetoen kiszolgalta az igenyeimet most is.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
1 evig biztosan , utana a kerdes, hogy az Apple az 1 GB-os keszulekeket mikor lovi ki... 2-3 evnel nem adnek tobbet neki, de ki tudja...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Imy
veterán
iPad mini 2 meddig lesz tamogatott s meddig lesz hasznalhato? Evi 1-2 alkalommal hasznalom jellemzoen nyaralaskor.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Az 5. generációs ipad jó választás? Ha megvenném tudnék hozzá csatltkoztatni egeret?
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy ipad 2 wi-fi-t, ami nem kapcsol be (jailbrake-elve volt/van). DFU módba lehet rakni, de az itunes nem tudja visszaállítani. Amikor kiírja, hogy várkozás az ipad-re, az ipad-en megjelenik az alma logó egy csíkkal, de nem indul el az áttöltés és a itunes is csak várakozást ír. Próbáltam több pc-n, win10 és win7 alatt, vírusirtó kikapcsolva, de semmi. Valakinek tipp? Próbáltam a redsn0w nevű szofterrel is, régebbi itunes verzióval, de az meg azt írja a visszállításkor, hogy tegyem át recovery módba amit nem tudok megcsinálni.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Joshi
titán
Sziasztok. Van egy 2017-es Ipad 128BG-os készülékem. Szeretném gyári állapotra visszaállítani, azaz olyanra mint amikor kivettem a dobozból. Pontosan hol kell resetelni?
-
DJosef
őstag
válasz leslieke #16944 üzenetére
Szep estet Urak!
Egy pozitiv mar van is, noverem hivott mobilon (iphone 6) es eppen taboztam amikor kicsorgott az iPad is. Ezutan tettem egy probat a kontaktok kozul hivas inditasra es fulig ert ott is a szam. 😀 Gondolom mivel egy wifi-n van a ket keszulek es ugyanazt az apple id-t hasznalom ezert mukodik. Szoval eddig tokeletesen elegedett vagyok a cuccal.
Forget about it
-
DJosef
őstag
Ujdonsult iPad felhasznalokent csodalkozva tapasztalom, hogy bizonyos alkalmazasokbol van iPhone illetve iPad verzio, illetve csak iPhone verzio ami nem tolti ki teljesen a kepernyot...😃
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
Urak az letezik, hogy iPad-en gyarilag nincs szamologep es idojaras alkalmazas (illetve wallet es hangjegyzet). Illetve az ertesitesi savban mutatja az idojarast de nem lehet ugy elinditani mint a telefonon levot.
(#16942)
Akkor no problem[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
A mai nappal csatlakoztam hozzátok egy iPad 2017 128GB készülékkel.
Forget about it
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Tudnatok segiteni abban, hogy mi kulonbseg van egy iStyle-os iPad 2017 128GB (mp2h2hc/a) es egy Aqua Electromax-os iPad 2017 128GB (MP2H2) kozott?
Forget about it
-
D4ni
őstag
válasz Ádám16 #16930 üzenetére
Igen , az iSTYLE-osok mondták. Mikor át lett véve az új készülék külön ki lett hangsúlyozva az 1+1 év . Később történt egy kis galiba a 7-esemmel és az icentre nem akarta elismerni az újraindulós garit, végül sikerült bebizonyítanom főleg hogy az egyik EU által üzemeltetett "fogyasztóvédelmi " weboldalon konkrétan le lett írva hogyan kell eljárniuk. Ha valaki gariztatni akarja a készülékét kizárólag az iSTYLE-t ajánlom ezek után .
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz hallerlaller #16925 üzenetére
Csak a GSM változatban van GPS.
-
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
válasz hallerlaller #16922 üzenetére
Ment PÜ.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz hallerlaller #16909 üzenetére
Ha drónhoz kell ( talán DJI-hoz? ), akkor "cellular" verziót vegyen, mert csak azokban van gps vevő. A wifi-s változatból az Apple kihagyta. Nekem Mini4 van, számomra az tökéletes méret.
-
Süvi
őstag
válasz hallerlaller #16916 üzenetére
Magánszemélyként vagy cég nevére veszi a készüléket?
Ha magánszemélyként, akkor jó ha Apple Premium Reseller Boltból (apple.hu, istlye, icentre, MM, ED (eddig azt hittem, hogy hivatalos)), mert akkor jár +1 év szavatosság.
Ha cégként, akkor meg lehet venni a legolcsóbb helyen is, ahol adnak 27-es számlát, mert 1 év fog járni.
Korábban már én is linkeltem ezt az oldalt, de azóta kicsit megváltozott.[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz hallerlaller #16916 üzenetére
Én az edigitalnál azért nem venném meg mert ők sem hivatalos apple foralmazók, bármennyire is nagy cég. Ahol venném: media, istyle,icetre, szolgáltató. Főként a 2. év szavatosság miatt. Nemrég kaptunk telefon cserét 21 hónapos iphone 6s-re alaplaphiba miatt, és újraindult a 2 év gari+szavatosság.
-
hallerlaller
addikt
Igen, tisztában vagyok ezzel azért is nézte az edigitalt, meg ezért is kértem a segítséget mert ti csak jobban tudjátok honnan érdemes. gsm boltból pont ezen okból nem kéne.
(#16912) Süvi
akkor csak jó lesz, max nem tudják mit árulnak, de a bolt ha ajánlott laptopok kapcsán akkor tabletban is korrektek lesznek? Ipon, mediamarkt, office depot, edigital szintű boltokra gondoltam, amik jók lehetnek ahol érdemes.
local1
arukeresot néztem [link] xoomstore, gsm boltok kilőve, talán pcland az első ami jónak tűnik?
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
D4ni
őstag
válasz hallerlaller #16911 üzenetére
Ha 27%-számla kell róla szerintem az áru kereső háromnegyede kiesik, mert 0 perces használtként árulják 0%-os számlával max, amit meg csak költségnek lehet elszámolni . Nem is olyan régen végigjártam ezt az utat. Már csak az a kérdés hogy jó-e a nullás számla .
[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
Attól az oldaltól ami egy konkrét típust árul abszolút nem azonos névvel én elfelejteném őket. Profi cég lehet 😀
-
Süvi
őstag
Milyen Ipad-ok vannak.
Az linkelt oldalon megjelenő Air3 az Air2-t leváltó Ipad 9,7 2017, tévesen szerepel a névben az Air, az Apple már nem hívja úgy hivatalosan. -
hallerlaller
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz hallerlaller #16909 üzenetére
Ez nem Air, ez a legújabb sima iPad (tehát nem Pro), ami csak simán iPad néven fut.
Hardveraprón van pár megbízható eladó, én karsaitomasztól vettem már jópár terméket és tökéletesen megbízható, illetve elég jó áron adja az Apple termékeket.
Jelenegl iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad 9.7" és iPad Mini 7.9" a 4 iPad modell, amit újonnan árul az Apple.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
hallerlaller
addikt
ahoy
rokonnak kellene egy ipad, edigitalt nézte ez ipad air? [link]
hol érdemes venni amúgy? lehet jó ipad mini is ha az olcsóbb, drónhoz kell neki videózni, sajnos androiddal nem hajlandó működni. nem nagyon vágom ipad verziók hol járnak most, van air meg pro meg sima ipad is?
köszi ha segítetek
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Süvi
őstag
válasz 206 cc #16904 üzenetére
Szia!
A Pro-t mi a jegyzetelés miatt vettük. Apple pencillel használva tökéletes.
A Kijelző is nagyon jó, szerintem ez a legjobb kijelző a családban, pedig van IPS monitor is, így sokszor már a fényképek szerkesztését is ezen végzem.
A 10,5-ös kijelző szerintem a legjobb dolog, ami történhetett, szerintem ez lesz a legjobb méret (9,7-t a munkám során néha kicsinek éreztem, ha lesz lehetőség fogok váltani.)
A sebesség tekintetében a Pro 9,7 esetében sem volt sose bajom.Ami negatív, hogy az aksi sajnos gyengébb mint az Air2-ben és Air2-ben volt, de hozza a gyárilag ígért 10 óra használati, kijelző időt.
Szerintem egy 10,5-ös Pro nagyon sokáig ki fog használni. Egyedül akkor lehetett volna jobb, ha egy kicsit vastagabb és nagyobb aksi megy bele. -
han_lev
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, lehet nem jó helyen kérdezem, de szerintetek hol tudok hírdetí jó (értem ezalatt, hogy forgalamas I-felhasználók által használt weboldal, fórum) Ipad Mini 2-őt.
Egy barátomtól vettem, úgy gondoltam kipróbálom, de gyakorlatilag elő sem vettem, csupán néhányszor, kár érte, hogy ott álljon.
Privibe írjhattok, remélem ezzel nem sértettem fórumszabályzatot.
Poco F5/pro
-
206 cc
senior tag
Szia!
Hmmmm...igazából mindenre! Akku - én nem játszom inkább email,böngészés,twitter és filmezés - amire használom! A kijelző - itt a film miatt! A proci- hát az úgy gondolom mindíg jó így az nem is érdekelne ... Kb. 6 éve használok iPhone-t és 5 éve van ipad szériam,illetve watch 1 éve -azóta csak alma az isten! -a notik amiknek nem vagyok kibékülve az árával ,mert egy 15" pro-t azt vennék,de nem fér a keretbe- csak az miatt nem tértem át teljesen!
Szóval van némi ios tapasztalatom,de sajna nagyon ritkán járok Bp-n.nem láttam még az előző Pro-t sem!!!A most kiadott kicsivel nagyobb kijelző mozgatott meg illetve a keynote megtekintése ,elhatározam ideje cserélni! Még a 12,9" is szóba jöhetne persze csak megtekintés után....
Minden infó jól jönne ha használsz billentyűzetet vagy a pencil-t azon infóknak is örülnék!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
bigsee
addikt
válasz 206 cc #16900 üzenetére
9.7-esem van, február óta. A véleményem az, hogy: Samu Tab S 10.5-ről szálltam át erre a vonatra és le (sem akarok szállni róla ) vagyok nyűgözve.
Igaz, nem vagyok profi, de arra amire kell - képek rendszerez/get/ése, kisebb szerkeszt/get/ése, válogat/gat/ása, netezgetés, fórumba hülyeségek írogatása, megilyenek... - arra bőven elég.
//Sajnos azt kell mondjam, hogy egy tablet itt kezdődik, ahol ez, nekem ez jelenti a nonplusultra-t// ‹- saját véleményem!
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest