Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Próbálgatom ezt az iOS 11 beta 3-at Air 2-n... minden jó és szép de a multitasking (split view) az három lépés hátra. Tök jó volt 10-en hogy fentről lehúztam a split view-os alkalmazást és felsorolta az összes többit így könnyen tudtam váltani köztük. Na itt már ilyen nincs. Csak a dock-on lévőket tudod összepároztatni azzal ami már meg van nyitva. Annyi pozitívum azért van hogy már bal oldalra is át lehet húzni illetve a bal oldali alkalmazást is lehet kicsinyíteni ha fél képernyőre nyitod meg. Szóval ha az őszi nagy frissítés során ezen nem változtatnak az baj lesz szerintem sokaknak.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
törölt tag
Sziasztok!
Most van a notebook.hu-nál viszonylag olcsón Ipad 2017. Szerintetek az Istyle-tól vagy a notebook.hu-tól érdemesebb/megbízhatóbb megvenni?
-
Ragnar95
félisten
válasz kispéé #17396 üzenetére
Nem csak hogy iOS11-et nem kap már, az iOS11 a 32bites appokat sem támogatja már, így nem valószínű, hogy sok fejlesztő fog szórakozni az iOS11-nél régebbi eszközök támogatásával akár csak 1 év múlva is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
drzozo
senior tag
Tudom, hogy volt korábban szó róla, de most melyik fizetős videólejátszót ajánlanátok? Mindenképpen vennék valamit, mert a reklámok már idegesítenek.
720p/1080p/hd sorozat/srt kezelés/wifi másolás
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
Használ valaki asztali zsanéros/fix tablettartót? Van valami ajánlott?
-
Noxy
veterán
válasz Atlantisz48 #17390 üzenetére
Sztm el kell döntened. Vagy bétázol, vagy pedig játszol.
Talán ebből megérted, hogy miért: https://hu.m.wikipedia.org/wiki/A_szoftverkiadás_életciklusa''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Romvr
őstag
válasz kispéé #17388 üzenetére
Én egy iPad Mini -t nyúztam (1st) az se volt egy veszett villám már de netre filmekre még jó volt vagy arra hogy mérsékelten Word Excel szerkesztést lektorálást végezzek rajta.
Utána az Air 2 -t alig tudtam utolérni az agyammal olyan gyors a régi döcögős Mini hez képest. A multitasking meg mindent visz. Netezek közben oldalsó sávon csetelek, vagy nézem a jegyzeteket. Stb.
Landscape nézetben gépelést is kényelmesebb végezni. Főleg angolul. Azt jobban autó correcteli mint a magyart. Magyarban 70%, angolban már inkább 95%. Persze billentyűzetet és laptopot nem váltja ki de ha gyorsan kell valamit írnom akkor tökéletes. Mint most ezt is Air 2-ről írtam.iPad Mini meg ment console nak a home serverhez a falra rögzítve. SmartHome rendszer elérést tökéletesen kiszolgálja.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Feltettem az Assassin's Creed Identity az Ipad Air 1-re. De sajnos eléggé laggol, olyan 15-22 fps-em lehet. Előfordulhat, hogy azért, mert IOS 11 Beta van fent?
Mit tudok tenni?
-
Alex91
félisten
válasz kispéé #17388 üzenetére
A gond csak az vele, hogy nem kap mar rendszer frissitest, bar valoszinuleg meg par eveg hasznalhato marad. Amugy valoban, ujonnan ennyiert Androidban nem kapsz semmit...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
kispéé
senior tag
Én most vettem aprón egy ipad 4-et, tudom nem új, iphone 7-esemhez képest néha gondolkodik döccen egyet ios10 alatt, de nem olyan vészes. A régi iphone 4s-em egy kínhalál volt ios9 alatt, az már rossz volt.
Ennyi pénzért androidban semmit értelmeset nem találtam. És azért ez az ipad 4 még sok alap dologra elég, főleg az asszonynak, meg a gyereknek nem beszélve a retina display-ről, az még mai szemmel is szuper, akksija nem különben! Nem bántam meg! Ja, 37 ezer volt dobozosan, ajándék tokkal, enyhén karcosan... -
Ragnar95
félisten
-
-
Viper26
nagyúr
Egy kérdés..
Ha másik lejátszót használnék filmekhez, hogyan tudom megoldani anélkül, hogy ne kelljen 60GB-ot újra felmásolnom?
Társítás vagy hasonló megoldás?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Ragnar95
félisten
Ahogy előttem is írta a kolléga, Airnél régebbit már semmiképp nem vennék, de ha belefér, az Air2 még jobb választás, 2x annyi RAM erősen érződik és emiatt csak az Air 2 kapta meg a multitasking újítások nagy részét iOS10-el.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
veterán
Hali! iPad vásárlásán gondolkozom. Akár használt is szóba jöhet, olyan 50-60 körül szánok rá. Milyet tudnátok ajánlani? Mindennapos felhasználásra lenne, semmi extra!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Jaded
őstag
Használ valaki iPaden iOS 11-et? Semmi gond vele, az akksi is rendben van. Egyedül a négy ujjas alkalmazásváltás nem működik meg a Fotóstream? Az lehet azért mert eltérő verzió van iPhone-on és az iPaden?
Renault Megane IV Limited
-
student
őstag
ti vettetek már lightning - hdmi kábelt?
Nincs kedvem 17e ft-ot kiadni almás kábelért...ha van valami megbizható és olcsóbb alternatíva -
Noxy
veterán
válasz Viper26 #17367 üzenetére
Mennyi a szabad hely az iPad-n?
Ha csak 2-300 MB, nem folytatja amíg nem csinálsz több szabad helyet.
Az iCloud-ba sem tölti fel így, nem csak a Flickr-be.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Viper26
nagyúr
Nah most auto upload majd megcsinálja úgy néz ki, utána még mindig mappába rakhatom majd.
-
Viper26
nagyúr
Néztem most manuálisan, úgy mappát is tudok választani, de feltölt a 470-ből kb 40 képet, és megállt a tudomány...nem folytatja.
-
blakey
titán
válasz Viper26 #17364 üzenetére
Nem, de gyönyörűen, dátumonként rendszerezi, utólag tudod rendbe tenni, évek óta ezt használom, igaz én manuálisan tölltőm fel . képeket. A többi felhőszolgáltatást is használom, de azok másra vannak.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Noxy
veterán
válasz Viper26 #17364 üzenetére
Nem. Minden adat a Camera Roll mappába megy. Innen oda rakod, ahova akarod.
Ez minden felhő szolgáltásnál így van. Kivéve a saját NAS. Ebben bárhova mentheted a képeket.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Atlantisz48 #17342 üzenetére
A saját NAS.
Amúgy meg mind1-k megbizható.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
blakey
titán
Fotók, videók tárolására kiváló a Flickr és 1TB helyet kapsz.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
galaxys80
veterán
Egyik ismerős iPad 3-ja került hozzám. Nem reagál semmire, be sem lehet kapcsolni.
Gondoltam teszek egy próbát a DFU móddal, mielőtt elássa a hátsó kertben.Mindent a leírások szerint csináltam és most ott tartok, hogy " iPad helyreállítási üzemmód. Az iTunes szoftvert tölt le ehhez az iPad készülékhez és a letöltés befejezésekor vissza fogja állítani a készüléket"
De már vagy fél órája ez van. Kellene valahol mutatnia, hogy hol tart a letöltés? -
Alex91
félisten
válasz Atlantisz48 #17355 üzenetére
Ami nekem privaton van az privaton van.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Estleg flickr... Kapsz 1 TB-ot ingyen!
-
Noxy
veterán
válasz focvis #17338 üzenetére
Bocsánat, hogy az iPhone-t ide kevertem.
Csak azt nem értem, hogy a 6. iPad-t szaggatod de az iPhone-ről ilyen véleményed van.
Már csak azért is mert az iOs mendkét eszközön 99%-ban MEG EGGYEZIK.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Ragnar95
félisten
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Ti milyen felhőtárhelyet használtok a fényképeitek lementésére az icloudon kívül? (Már aki használ ) Gondolok itt pl a Mega-ra, Box-ra, Google Drive-ra. Szerintetek melyik a legmegbízhatóbb?
-
T_Stark
őstag
Sziasztok!
Elgondolkodtam hog lecserélem a Mini 2-met egy új 2017-es iPadre.
A Mediában van most 126K-ért akciósan, ajándék Beats EP fejhallgatóval.
Vagy vegyek inkább az apróról bontatlant vagy noname boltból 108-110K-ért? Lenne abból bármi hátrányom, az MM-eshez képest? (Leszámítva a Beats-et) -
veterán
Azért kevertem ide ezeket a funkciókat, kedves Fórumtárs, hogy érzékeltessem mit veszít a tabletes hívásfogadással és az sms-ezéssel.
Ahogy irta: "Tehát cseréljem le a mostani problémáim új problémákra" Ezek lesznek az új problémák, amiket írtam.Engem sem izgat, hogy Te mit csinálsz az iPhoneodon, lévén ez az iPad topik. Csak igyekezzünk kulturáltan értekezni.
[ Szerkesztve ]
-
student
őstag
megnéznétek hogy az indavideo.hu és videa.hu -s videókat lejátssza ipad?
-
Noxy
veterán
válasz focvis #17334 üzenetére
Nem tudom hogy ezeket te miért kevered ide?
Én az iPad-n történő TELEFONHÍVÁS meg SMS FOGADÁSÁRÓL BESZÉLTEM.
Azt meg lesz.. hogy te mit tudsz megcsinálni a droidos telódon.
Meg lehet u..ezeket iPhone -l is, csak másképpen kell gondolkozni.
Na ez ami nem megy jópár embernél.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
Bakker, Ti ezt nem akarjátok megérteni soha...
Asszem' a 6. iPademet nyúzon, de eszem ágában nincs telefonban váltani Androidról, ha bármi alapfunkciónál többet szeretnék tőle, akkor egy szifon nem valós alternatíva (pl. fájlok oda-vissza másolása PC-re, szabadon; torrent; appok régebbi verziója, alternatív appok, Mo-n nem elérhető appok; váltás régebbi OS-re bármikor). Talán JB esetén egy részük megoldható, de ezek droidon alap dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Na most ha anyagilag nem "probléma" egy használt iPhone 4S vásárlása, akkor akár telefonálhatsz, smsezhetsz az iPad-l.
Úgy mint a droidos tabletten.
Ehez nem kell iPhone 8.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Romvr
őstag
"Cseréld le a droidot iPhone-ra, és minden problémád megoldódik."
Tehát cseréljem le a mostani problémáim új problémákra
Talán ha az iPhone 8 olyan lesz mint mondják a mostani pletykák akkor cserélem a lassan fél éves Galaxy S7 edge-t."Azt ugye nem gondoltad komolyan hogy az iPad-l telefonálnál, vagy SMS-nél"
De komolyan gondoltam. Amíg droidos tabletem volt addig használtam is ezen funkciókat.
(#17323) z67Köszi. Sikerült beállítanom egy notification és egy missed call "bigyót" és működnek is. Pushbullet-el tolják át minden eszközömre az infót, így tuti észreveszem ha volt valami aktivitás.
-
kispéé
senior tag
-
Alex91
félisten
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
ios 10-ben van lehetőség családi felhasználásra, úgy értem, be lehet jelentkezni több felhasználóval (apple id-vel)?
-
Noxy
veterán
Cseréld le a droidot iPhone-ra, és minden problémád megoldódik.
Feltétele, hogy uazon a WI-FI hálózaton kell lenni mindkét eszköznek.
Azt ugye nem gondoltad komolyan hogy az iPad-l telefonálnál, vagy SMS-nél.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Nem biztos hogy a legjobb helyre írok, de jobb ötletem így hirtelen nincs. Van egy iPad Air 2 készülékem és egy Galaxy S7e telefonom. Általában ha nálam van az iPad akkor a telefonom vagy némítva van, vagy nincs is nálam a munkahelyem megkötése miatt. Viszont szeretném tudni ha SMS vagy hívás érkezik rá, amit így jó lenne ha az iPad jelezne ki.
Azt már megoldottam hogy az értesítéseket Windows számítógépen azonnal lássam (pushbullet), de szívesebben használom az iPad-em mint egy laptopot főleg ha sokat kell mennem ide-és-oda. Ha van erre valami megoldást azt szívesen venném.
Más de szorosan ehhez kapcsolódó kérdésem hogy az LTE (4G) iPad-emben lévő SIM kártyát nem lehetne működésre bírni telefonálásra vagy SMS küldésre? Mert akkor egyszerűen átirányítanám a telefont rá amikor nem lehet nálam és minden gond megoldva... vagy legalább is azonnal tudnék róla ha valaki hívni akar
Minden segítséget előre is köszönök!
Üdv,
Romvr"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Ragnar95
félisten
Kipróbálhatod, de teljesen a fejlesztőkre van bízva, hogy kezelik az iCloudban tárolt adatokat (már ha egyáltalán használják az iCloudot, bár szerencsére mostanában a legtöbb fejlesztő használja). Vannak játékok, amik maguktól felülírják a lokális mentést az iCloudban lévővel, van amelyikek megkérdezik a felhasználót előbb.
Próbáld ki, máshogy nem fog kiderülni a dolog, hacsak valaki nem próbálta az adott játékot és tapasztalta ki hogy kezeli az iCloudot.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ityam
őstag
válasz Ragnar95 #17312 üzenetére
Az járható megoldás lehet hogy kijelentkezek az uj IDmmel és bejelenkezek a régivel. Ezután elindítom a játékot. Játékon belül lehet ki be kapcsolni az icloud syncet így ha bekapcsolom talál letölti a mentést a tabra. Ezután kikapcsolom a játékban az icloud syncet. visszajelentkezek a tabba az új apple idmmel akkor elvileg megmarad használható formátumban a játék mentésem és sínc nélkül mehet vagy ha visszajelentkezek a saját apple IDmmel akkor mindenképp azt a profilt tölti be amit most hoztam létre?
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz #05304832 #17309 üzenetére
Amugy elvagyok vele. Csak annyira nem tunik gyorsabbnak az uj iPad, hogy az megkapja, emez meg nem. Amig megkapja az OS frissiteseket nem fogom eladni.
-
Ragnar95
félisten
iCloudba egyszerre csak egy ID-vel lehetsz bejelentkezve. Apple ID-t többet is használhatsz vele appok telepítéséhez AppStore-ból, de iCloud ugye folyamatosan szinkronban van, így ott nem opció a ki-bejelentkezés.
[ Szerkesztve ]
-
ityam
őstag
Ma megjött a 10.5 ös Ipad prom. Nagyon elégedett vagyok vele. Samsung galaxy s3 at váltottam be 54K ráfizetésével de nem bántam meg.Sokkal gyorsabb mint az S3 volt.
Végül új apple idvel regeltem be. Mlg próbálom a játékmentéseim valahogy átrakatni google playből de a legfontosabb megvan.
Ez hülye kérdés lehet de azért felteszem hátha mégsem annyira hülye:
Egy Ipad csak egy Apple IDt tud kezelni egyszerre? vagy lehet többet beállítani? Azért kérdezem mert régi appleidmen is van pár icloudos játékmentés és lehet e valahogy azt használni? -
Alex91
félisten
Nekem kb. 28-30 GB van foglalva ugy, hogy video egyaltalan nincs rajta, fotok, se zene se. Mondjuk egy csomo jatek a gyereknek, meg egy jo par szinte sose hasznalt program. En azt mondom, hogy az elozo, 64 GB-os iPad-em tarhelye volt az idealis szamomra. Ugyan biztos ellennek 32 GB-on is, de en ugy voltam vele, hogy megveszem a 128-asat... Hosszabb tavon ezt tunt esszerunek. (Az mar mas kerdes, hogy nem az Air 2-ot kellett volna megvennem... )
-
bear_
aktív tag
Sziasztok!
Ipadet szeretnék venni a fősulira, a 2017-es modellt néztem ki. Viszont nem tudok dönteni a 32 és 128 gigás verziók között. Videókat és jegyzeteket szeretnék rajta tárolni, hogy utazás közben is tudjak tanulni.
Szerintetek elég a 32-es? Mennyi szabad hely van rajta?
-
Alex91
félisten
ARKit nem fog futni Air 2-on, es alatta...
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest