Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
straightedge #99 üzenetére
Ezekben a topikokban vagyok aktív!
-
straightedge
tag
Valami ilyesmi donate rendszer van, csak én nem akarok nézegetni semmit ezért nem is ástam bele magam, szerintem felesleges
Szívesen
Alapból bekapcsolva van a webtorrent, viszont nem működik (vagy is nálam nem), így nem értem, hogy miért alapértelmezett... ez van, ők tudják.
ui.: Pont most olvasgatom a Linux Minte-es topicot és ott is hozzá szóltál, hirtelen azt hittem nem jöttem át a Brave-re
-
K0zm0
aktív tag
válasz
straightedge #96 üzenetére
A "pénzszerzéses" részbe én sem nagyon mentem bele, de ha jól értettem, akkor a tokeneket amiket kapsz az engedélyezett reklámok után, kvázi donate formájában utalhatod a Brave-el partnerségben álló oldalak fejlesztőinek.
Persze lehet, hogy valamit félreértettem, mert az a része nem érdekel, nem az miatt kezdtem el használni. -
K0zm0
aktív tag
válasz
straightedge #92 üzenetére
Ezer köszönet!
Esküszöm, hogy amikor frissen bekonfiguráltam bekapcsolva hagytam, de magam sem tudom miért és el is feledtkeztem róla, amikor belefutottam a problémába!
+1 ! -
lofagi
addikt
válasz
straightedge #94 üzenetére
-
straightedge
tag
Láttam, hogy volt kérdés az új füllel kapcsolatban.
Ha valaki szereti a minimal stílust akkor bátran ajánlom ezt a kiegészítőt új fülnek:
[link]Képen látható az én beállításom. Esetleg ha valakinek kell eltudom küldeni a backupot és utána könnyen tudja szerkeszteni tovább egyedi igényekre szabva.
-
lofagi
addikt
válasz
straightedge #92 üzenetére
ÁÁÁ nagyszerű! Köszönöm szépen! Így tökéletes.
-
-
K0zm0
aktív tag
Hali!
A problémába én is belefutottam. Én úgy hidaltam át, hogy vágólapra másoltam a torrent letölőlinkjét, és a torrentkliensben, mint magnet link csatoltam. Szokás kérdése, egy kicsit több kattintás, de ennyi kényelmetlenséget hajlandó vagyok elviselni.Egyébként hónapokkal ezelőtt migráltam Brave-re, mindegyik gépemen és telefonomon, többféle operációs rendszer alatt használom! Nem bántam meg a cserét!
-
lofagi
addikt
Én is belekezdtem a használatába egyelőre nagyon tetszik, főleg,hogy megnézem a Firefox memória használatát és durván sokkal kevesebb.
0 oldal megnyitása után:1 oldal, Facebook megnyitása után:
Majd 6 azonos oldal megnyitása után:
Ez eléggé meggyőző szerintem. No nem mintha problémám lenne amúgy a memória számmal, de azért akkor is.
Egy kérdésem lenne. Ha nCore-ról elindítok egy letöltést, akkor az első letöltés gond nélkül lejön, majd ha egy másikat szeretnék elindítani akkor felhozza a linket egy új ablakban és semmi nem történik. Erre esetleg van valakinek megoldása? -
BigManus
addikt
Lassan egy hete használom PC-n és Androidon, de szerintem nagyon jó cucc.
-
MadGame
senior tag
A kezdőképernyőre tudok valahogy parancsikonokat kihelyezni?
-
headhunter
addikt
-
tothjozsi96
addikt
Én egy hétig használtam a Brave-t, úgy érzem hogy jó-jó, tényleg gyorsabb, tényleg jobb.
De szerintem a Brave egy félkész böngésző.Most feltelepítettem ismét a Chrome-ot és tényleg lassabb a Chrome, mint a Brave.
Ez is nagyon érdekes, pedig a Brave is Chromium-ra épül.Talán később újra megpróbálkozok a Brave-el.
-
ledgeri
nagyúr
Kipróbáltam, de ugyanazok hiányoznak belőle, amik a többi chromiumos cuccliből... szóval ennyit erről (is)!
-
Pár napja használom csak, de szerintem tök jó böngésző. Ami hiányzik nekem, a chrome-ból a hírek feed
és nem tetszik, hogy alul van a kezelőszerv, nem esik kézre.Ez kikapcsolható, így már tökéletes. Már csak a feed kellene. -
headhunter
addikt
Brave androidos verziónál, lehet növelni a betűméretet?
Bármit állítok, akkor sem jeleníti meg megfelelően.
1. "Keresés ezen az oldalon" előtt: [link]
2. "Keresés ezen az oldalon" után: [link]2. verzió is csak ideiglenesen jó, mert követkető link megnyitása után, újból nem tölti ki a képernyőt és a betűk is kisebbek lesznek.
Szöveg nagyítás és Asztali webhely beállítás sem oldja meg a hibát...
-
mrmft
senior tag
60.6.3 ESR x64 Firefox alol az elozmenyeket, hogyan tudnam athozni? Csak a konyvjelzoket akarja importalni, viszont szuksegem van az elozmenyeimre. A Firefox folyamatosan megakad, mar nagyon elegem van belole.
-
Fred23
nagyúr
Újra itt, a legújabb Brave nálam gyorsabb, mint a legújabb Opera a megszokott kiegészítőimmel, ráadásul az Opera ma sz@rakodott valamiért. Szóval default böngészőm lett a Brave gyorsan.
-
Dévacsen
senior tag
Képzeld,bekapcsoltam a HTTPS Everywhere funkciót a brave védelemnél és rögtön lefelezte a sávszélt 400 ra,kikapcsoltam, és visszaállt,ehhez nem nyúlok..pont ezért álltam át erre hogy ezt elkerüljem..
gondoltam megosztom veled ezt a kis infót (ha már reagáltál)meg hátha még jól jön másnak is majd.
-
junior11
veterán
Szia, a blokkolókat ki lehet kapcsolni a beállításokban vagy a pajzson az adott oldalon is akár. Amúgy az ublock Origin tényleg egy kicsit többet blokkol megfelelő beállítások után, de nincs nagy különbség, és fordítva is megvan ez (nemrég pár hétig szintén próbáltam Chrome + ublock Originhez viszonyítva).
-
Dévacsen
senior tag
Most akadtam erre a böngészőre..Az ok ami miatt keresgélni kezdtem,a firefox kiegészítős minapi hibája..akkor felraktam a chrome legfrissebb verzióját sok év után..és érdekes módon a gigabites netemet megfelezte kajakra..firefox alatt 800 fölött jött a letöltés chrome alatt 400 épphogy,ezen meglepődtem hogy hová tűnik a fele sávszél chrome alatt,alapbeállításon is és beállítva mindent blokkolóval stb ahogy általában használom,akkor is,újrarakva is csak 400,más böngészőt szintén chrome alapút próbáltam,azon is csak 400 megabit jött lefelé.Erre belebotlottam ebbe és visszakaptam a 800 mega feletti sávszélt.
Pedig ez is chrome alapú,érdekes.Firefoxba beletették a baidu kínai kereső valamilyen kódját,ez nekem nem kell,tartsák meg maguknak.Úgy hogy marad ez a cucc,eddig stabil,gyors,és nagyon csecse.
Linuxon használom,de ahogy láttam Windowsra is elérhető,a chrome kiegészítői mennek vele,szépen..egy dolog amit nem tudtam kilőni,és nem kellene nekem ,az a beépített blokkolója,így sajnos 2 blokkoló fut,én mióta megjelent ublock origint használok,így a böngészőben levő nem kellene, de nem találtam még rá módot hogy likvidáljam.De a lényeg hogy 800 fölötti a sávszél.
-
Daemos
tag
Nem-nem , mi se tudunk fiókot csinálni, vagyis csak helyit enged. (Windows 10)
Fórumán írják hogy a chrome 70-es motorjára átkellett állniuk és egy csomó mindent megcsináltak már, de még a szinkront sajna nem. Korábban volt egy időszak amikor megcsinálták maguknak és volt is szinkron de egységesíteni akarják ezt a részét a chrome-val ami szerintem tök jó mert így személy szerint nekem egy böngésző lenne céges+ magánra + ezeket androidon is lehet nyomni. Jelenleg Operával tolom a magánt ami nagyon fasza! De szívesen kipróbálnám a Brave-et mert jók a tapasztalatok/featurek, amit fentebb is jeleztek.
Remélem hamar megoldják a szinkron problémát mert engem már csak az választ el hogy használjam
-
MadGame
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #65 üzenetére
Ugyanez win10-en is, de sztem nem op.rendszer függő.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #67 üzenetére
-
Fred23
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #65 üzenetére
Lett viszont "New private window with Tor"! Durva.
-
Daemos
tag
válasz
Dr.FantastiK #61 üzenetére
Nagy nehezen de megtaláltam én is a fórumát. (anyni átirányítást nyomtak a topikok közt, hihetettlen....)
Írják hogy a motorfrissítés miatt nekik is frissíteni kellett de még nem 100 a szinkronizáció. Várom nagyon mert a multi profil tök jól jönne melóba a magán+ melós profil beállítással!
(Tudom chrome szinte uygan ezt tudja, viszont ebbe nagyon tetszik a beépített blokkoló funkciói minden téren)UI: Viszont nem tudom hogy mikorra csinálják meg a szinkront... azt tudja valaki ?
-
MadGame
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #61 üzenetére
Én be se tudtam jelentkezni.
-
Daemos
tag
Hali,
Le szedtem én is kipróbálni, eddig nagyon tetszik a blokkoló képessége de a szinkronizációs funkciója valahogy nem akar működni
Valaki próbálta már vagy tapasztal ilyet vele ?
-
MadGame
senior tag
Full ugyanaz, mint a Chrome. Most már a beállítás funkciói is. Eddig legalább volt benne valami egyedi. Ugyanannyi vagy még több RAM-ot is eszik, mint a Chrome. Nem értem, miért lenne jobb…
-
OldAkita
aktív tag
Úgy hozta a sors hogy valami rákfenéje lett és letöröltem majd újra letöltöttem és már lehet magyar nyelvet is hozzáadni. :-)
-
törölt tag
Elég komoly cikk a Brave- ról szerintem ami kell minden benne van érdemes átolvasni, és tesztelni a böngészőt. [link]
-
MadGame
senior tag
válasz
#27441408 #53 üzenetére
Bocsi, nem akadékoskodni akartam, csak kíváncsi voltam olyan véleményére, aki talán kicsit jobban ért hozzá mint én és tapasztalta a böngésző előnyeit. Egy bővítményt használok, a gmail jelzőt, mert fontos leveleket várok és nem akarok folyton ki-belépkedni. Ennyi. Az, meg hogy ha ugyanannyit eszik mint a Chrome, akkor miért is jobb, szerintem jogos kérdés.
-
törölt tag
Kicsit kezded túl pörgetni a dolgot, bocsi ha akarod hasnálod ha nem nem, nekem 1 közepesen gyönge laptopon elfut, nem kellenek extra bővitmények , netezni meg borzasztóan gyors. Nekem ennyi elég, ha neked 1milliárd plusz dolog kell ott a FF ahhoz van minden féle guglimél néző stb... Nekem bőven előnyös a beépített rekklám blokker mindenféle adatvédelmi szűrővel és a gyorsasága.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest