- Mozilla Firefox
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Synology NAS
- Padavan firmware
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Most akadtam erre a böngészőre..Az ok ami miatt keresgélni kezdtem,a firefox kiegészítős minapi hibája..akkor felraktam a chrome legfrissebb verzióját sok év után..és érdekes módon a gigabites netemet megfelezte kajakra..firefox alatt 800 fölött jött a letöltés chrome alatt 400 épphogy,ezen meglepődtem hogy hová tűnik a fele sávszél chrome alatt,alapbeállításon is és beállítva mindent blokkolóval stb ahogy általában használom,akkor is,újrarakva is csak 400,más böngészőt szintén chrome alapút próbáltam,azon is csak 400 megabit jött lefelé.Erre belebotlottam ebbe és visszakaptam a 800 mega feletti sávszélt.
Pedig ez is chrome alapú,érdekes.Firefoxba beletették a baidu kínai kereső valamilyen kódját,ez nekem nem kell,tartsák meg maguknak.Úgy hogy marad ez a cucc,eddig stabil,gyors,és nagyon csecse.
Linuxon használom,de ahogy láttam Windowsra is elérhető,a chrome kiegészítői mennek vele,szépen..egy dolog amit nem tudtam kilőni,és nem kellene nekem ,az a beépített blokkolója,így sajnos 2 blokkoló fut,én mióta megjelent ublock origint használok,így a böngészőben levő nem kellene, de nem találtam még rá módot hogy likvidáljam.De a lényeg hogy 800 fölötti a sávszél.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Revolut
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mozilla Firefox
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest