Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz zolynet #36342 üzenetére
Értem, akkor ez csak egy általam rosszul kifogott rész volt ebből a szempontból
Épp az öregem is mondta -mivel szokta nézni- hogy volt már rá példa hogy deficittel zártak egy-egy üzletet.Mindenesetre örülnék egy olyan sokoldalúan jó mesternek mint Ed
Snoop-y - hát igen, valószínű nem lenne semmi hasznon ha nem lennének szponzorok meg tv-s pénzek, bár kétségtelenül azon jól meglehetne gazdagodni ami az s2k részeben látható volt
Áúú azért fájhatott eladni a bubut, én is extrább autónak érzem, noha nem vagyok turbo párti, bár kétségtelen hogy a DC5 is egy kuriózum és a felhasználási jellegednek sokkal inkább megfelel mint a bubu.
Akkor elvált hogy DC5 és más semmi?[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz zolynet #36342 üzenetére
Szép világ is lenne ha minden így működne mint náluk. Ezért is inkább egy jó kis autósműsor ez, mintsem egy kupec valóságshow.
Sok sejtésem van mit művelhetnek a (magyar ) kupecek a színfalak mögött....de még így is biztos elhánynám magam egy reality showtól...Gyakorlatilag mindig vesztenek a kocsin, hisz a garázs üzemeltetése, órabér, eszközök, utazási költség miatt totál átmegy mínuszba. Amikor hatalmasat fognak, akkor marad rajta kis profit; de nem ez a műsor lényege; inkább csak egy dinamikaforrás, hogy el kell adni. Sokkal unalmasabb lenne ha minden műsor kapásból egy lelakott autóval kezdődne majd a műsor végén mindenki örül hogy kész, és vége.
Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Hecht GG 950 aggregátorok
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest