-
IT café
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
jezsu1998
csendes tag
Eddig nem olvastam ennyi rossz értékelést....
Esetleg nyiss náluk egy számlát és egy rövid ideig csak kis összegekkel használd. És akkor személyes tapasztalat alapján tudod megítélni őket. Szerintem ennyit megér, hogy tudj kapni egy ilyen minimális sőt, inkább 0 költséggel működő számlát.
Nekem a banki szolgáltatásaik, eddig jól működtek. SEPA utalás 1-2 napon belül érkezett meg. Forint számlára ( gondolom, mert akkor a transferwise rendszerét használták) pedig max 1 napon belül érkezett meg az összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX A1000 32GB DDR5 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format A3+ Wi-Fi tintasugaras nyomtató MFP,ajándék patron,számla
- Hibátlan üzleti nyomtatók
- JBL XTi 80 álló hangfalpár Hexagon szekrényformájú Made in Denmark
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Kodi és coreelec képes androidos mediaplayerek
- Ryzen 5 3600 nem ad képet
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest