- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz demars #92430 üzenetére
ettol felnek egy kicsit. nekem van egy hasonlo modulom, ami pofara majd ilyen.
van ennek kismillio verzioja es mindegyik hasonlo csak kulonfele konfigban szerelik. olyan a vezerlo, hogy kepes kezelni mindent. lcd kijelzot, ledest, led nelkulit, lion toltesvezerlest, fm, bt, mp3, sd, infra, meg mittomen mindent.
egy nagy baja van, amikor bekapcsolod akkor full hangeron bombol, hiaba halkitod le, kovetkezo bekapcsnal ujra full hangero.
ha ugy epited be, hogy mindig fesz alatt van akkor jo lehet, de ha power off/on valamilyen okbol (pl aramszunet) akkor bekapcsolasnal megint fullba nyomja. az meg megkuldi az erolkodot es a membranokat is mig le nem halkitod.
nem tudom valtoztattak e mar ezen lehet van tobb fele, ami nekem van az ilyen es mikor utana olvastam akkor masok is ezzel kinlodtak.
az kulon teszta hogy nem egy hifi cucc, ilyen kinai gyerekjatek kategoria, szol meg egyben van minden funkcio de azert zug serceg stb.
(valami hasonlo kinlodas az fm radional is volt de mar nem emlexem mi, lehet defaultban azt az eszkozt kapcsolja be amihez kedve van? vagy azt a csatornat? mar nem tom)
rakerestem gyorsan es itt egy hasonlo:
https://www.amazon.com/Hilitand-Decoder-Bluetooth-Module-Lossless/dp/B07DMVRXTG
Does not support power-off memory volume, this decoder board is the default volume.A camera does not make art, the artist makes art.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest