Új hozzászólás Aktív témák

• rednifegnar

senior tag

válasz demars #92430 üzenetére

ettol felnek egy kicsit. nekem van egy hasonlo modulom, ami pofara majd ilyen.
    van ennek kismillio verzioja es mindegyik hasonlo csak kulonfele konfigban szerelik. olyan a vezerlo, hogy kepes kezelni mindent. lcd kijelzot, ledest, led nelkulit, lion toltesvezerlest, fm, bt, mp3, sd, infra, meg mittomen mindent.

egy nagy baja van, amikor bekapcsolod akkor full hangeron bombol, hiaba halkitod le, kovetkezo bekapcsnal ujra full hangero.
    ha ugy epited be, hogy mindig fesz alatt van akkor jo lehet, de ha power off/on valamilyen okbol (pl aramszunet) akkor bekapcsolasnal megint fullba nyomja. az meg megkuldi az erolkodot es a membranokat is mig le nem halkitod.
    nem tudom valtoztattak e mar ezen lehet van tobb fele, ami nekem van az ilyen es mikor utana olvastam akkor masok is ezzel kinlodtak.

az kulon teszta hogy nem egy hifi cucc, ilyen kinai gyerekjatek kategoria, szol meg egyben van minden funkcio de azert zug serceg stb.

(valami hasonlo kinlodas az fm radional is volt de mar nem emlexem mi, lehet defaultban azt az eszkozt kapcsolja be amihez kedve van? vagy azt a csatornat? mar nem tom)

rakerestem gyorsan es itt egy hasonlo:
    https://www.amazon.com/Hilitand-Decoder-Bluetooth-Module-Lossless/dp/B07DMVRXTG

Does not support power-off memory volume, this decoder board is the default volume.

A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák