- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Firefox
- Adobe Photoshop
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Windows 11
-
IT café
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
bugizozi #2829 üzenetére
Evvel a hozzászólásommal kezdődött minden.
Mindent megpróbáltam, visszatelepítettem az Avast-ot, továbbra is üres ip cím és alhálózat, letelepítettem Safe Mode-ban a külön erre való Uninstaller-rel, semmi változás, de a fõ gond az volt szerintem, hogy a Sygate tûzfalnak nem volt ikonja a jobb alsó sarokban annak ellenére, hogy eddig mindig ott volt, mert Autostart with windows-os program. Na, letelepítettem azt is, újraindítás, semmi változás, még mindig üres ip cím, stb. Repair-nál TCP/IP hiba. Megpróbáltam a két netsh parancsot (NETSH INT IP RESET, NETSH WINSOCK RESET), újraindítás, semmi változás, hálózati kapcsolat varázsló, újraindítás, semmi változás, továbbra sem jöttek vissza az ip számok.. Szóval letettem a régi windows-ról. És ekkor jött a legnagyobb meglepetés, ami most van... Limited or No Connectivity...Nem ugyanavval raktam vissza egyébként. Annak idején a Ghost 12-vel készült a mentés, most pedig a Ghost 15-el raktam vissza, mert sokkal gyorsabban működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest