Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- TP-Link WR1043ND router
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
IG55
senior tag
Üdv!
Kültéri kamerát keresek, ami Mi Home app-pal használható. Ilyet nem nagyon találtam, ezért megnéztem ezt: Digoo DG-W01f . Milyen véleményetek van róla? Rendelkezik olyan funkciókkal, mint ami Mi Home-ban található? Pl mozgás detektálásnál automatikus rögzítés sd kártyára, ami távolról azonnal megnézhető.
-
vkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy DS-2CD2442FWD-IW kamerát az alin. Viszont kétféle fókusztávolságút lehet rendelni. Meg tudná mondani valaki, hogy ez mit befolyásol, melyik (2.8mm és 4mm) milyen esetben jó?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
gozso
őstag
hazai forrás, gari...
mióta ezt a hsz-t olvastam, mindent leellenőrzök. mondom ezt úgy, hogy én kizárólag itthonról vásárolom a kamerákat, rögzítőket.[ Szerkesztve ]
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
kgab88
csendes tag
válasz Zola007 #9191 üzenetére
Mondjuk ez: DS-2CD2420F-IW 2.8mm
2 MP. Ugyan nem 20e hanem 26e, de tud SD-re, NAS-ra rögzíteni. És még elég sok mást is.
Ja és nem utolsó sorban hazai forrás garanciával.Informatikai vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kivitelezése. Biztonságtechnikai rendszerek telepítése, karbantartása, javítása. http://portcomp.hu
-
sambenez
addikt
válasz Zola007 #9191 üzenetére
Nekem egy Sricam SP019 van beltérben, ez FHD. Tavaly vettem akcióban, de most is befér 20e alá.
Nézd meg hátha megfelel neked is. -
Zola007
veterán
válasz sambenez #9190 üzenetére
És tudsz ajánlani más gyártótól kamerát, amelyik 20e körül vagy alatt, ami legalább HD minőség mellett tudja ezt a funkciót?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Xiaomi Aqara kamera beüzemelhető csak LAN-on használva kártyára vagy routerre NASra mentve ?
Nem akarom Kínába küldeni se a videóképet, se a routerem dolgaitMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Tarek El-Ali
tag
válasz Kisfundy #9182 üzenetére
Hikvision ?
DS-7104NI-Q1 -es rögzítő , kamerának meg ha tényleg jó wifi van(!)
DS-2CD2141G1-IDW1 /DS-2CD2041G1-IDWI , ezek újak, stabil a wifi , kábelesen :
cső : DS-2CD2023G0-I (2mp) /DS-CD2043G0-I (4mp) ,
dóm : DS-2CD2123G0-I (2mp) /DS-CD2143G0-I (4mp).Jelenleg minimális a felár a 4MP-nek a 2MP-hez képest.
[ Szerkesztve ]
Lenovo Yoga500 i5 , Config 1:AMD X4 760K 4000 MHz ,ASRock FM2A75 Pro4-M ,2*4Gb HyperX 1600MHZ AMD R7770 KINGSTON V300 120 GB,HDD 1TB, Config 2 :AMD X4 630 , 12GB Kingston HyperX 2*2+2*4 VGA: HD5770 , MiniPC1 : OrangePiPC+ , MiniPC2: BPi M1+
-
Fantomas80
tag
Sziasztok. Valaki használ ilyen kamerát? PNI Nem boldgulok vele mobil neten nem tudom nézni a kamera képét.
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretné lecseréltetni a régi kamera rendszerét, olyat szeretne ami a mostani 4 kamerás rendszert úgy le tudná váltani hogy közben felvesz, illetve telefonról bármikor bele is lehetne nézni!
Van még egy dolog ami nem tudom hogy számít e,de a helyszínen nem szolgáltat egy szolgáltató sem vezetékes internetet,így egy tp-link mr6400 routerben vagy egy korlátlan mobilnetes sim.
Ezen a routeren van egy asztali gép,illetve csatlakozik hozzá wifin 3-5 eszköz
Egyébként 50/70 mbit a letöltés és 20mbit körül van a feltöltés,de ez nyilván változó.szóval milyen rendszert tudnátok ehhez ajánlani akár itthonról vagy külföldről rendeve is érdekelne!?
nem kell nagy felbontású kamera sztem.
Köszi ha válaszoltok!
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Ezt a kamerarendszert nézegettem egy családi ház 4 sarkába. Ahogy néztem a fórumot ez mindennek megfelel (felbontás, PoE, vezetékes stb.) Jó döntés lehet ez? Ha igen, akkor megrendelném, ahogy nézem kb 120 000 Ft-ra jön ki, ennél csak drágában lehet itthon venni ilyen tudású rendszereket.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Tarek El-Ali #9177 üzenetére
Köszi, ezek jelenleg nem élveznek prioritást, ennek tükrében akkor úgy érzem jó volt a döntésem
Rendeltem még egy szettet, túl jó ára volt, családban kell még egy.
A riasztás esetleg jó lenne, de mivel ez is tud értesítést küldeni, illetve van egy beltéri kis kamera is, amely mozgásra riaszt emailben, így ez most nem volt annyira szempont.
HDD remélhetőleg bírni fogja a kiképzést, elsőre úgy is be kell lőni, hogy melyikre legyen pl értesítés.
Többiektől bocsi ha off volt
[ Szerkesztve ]
-
Tarek El-Ali
tag
válasz Graphics #9176 üzenetére
Váá.... elszállt a hozzászólásom .
1 : riasztás/hang ki/be helyszínen , vezérlésre vagy akár locsoló indításra
2 . nem kell kábellel összekötni mindent a rögzítővel , sőt akár az otthoni rendszereden is lerögzíted másik (telep)hely kameráit / saját ház , illetve a nyaralók (2db) egy helyen kezelve .
3 memória kártya foglalat : ha elszállna a hálózat , vagy a merevlemez akkor marad felvett anyag .
4 . nagyobb felbontásLenovo Yoga500 i5 , Config 1:AMD X4 760K 4000 MHz ,ASRock FM2A75 Pro4-M ,2*4Gb HyperX 1600MHZ AMD R7770 KINGSTON V300 120 GB,HDD 1TB, Config 2 :AMD X4 630 , 12GB Kingston HyperX 2*2+2*4 VGA: HD5770 , MiniPC1 : OrangePiPC+ , MiniPC2: BPi M1+
-
Graphics
Jómunkásember
Igen tudom, hogy analóg, agyaltam, hogy mivel kapnék többet a digitális cuccal, de ezt is tudom mobilról nézni, illetve van egy plusz beltéri Escam kamera is, így teljes védelmet kapok
Kábel, és minden motyo adott, így nem kell osszelegozni.
Lehetett volna 3x drágábban is rendszert összerakni, de előnyt nem láttam abban.
Most csak kérdés, mivel kapnék többet a digitális rendszerrel?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Graphics #9173 üzenetére
Végül egy ilyet rendeltem, sógornak van, ő még jóval drágábban vette.
Én végül még tudtam kuponozni rajta, és 33 ezerbe állt meg német raktárból, HDD nélkül. ( ami szerencsére van itthon bőven. )
Ennyiért én néztem, jó képminőséget produkál, és 4 kamerával körbe bírom lőni a házat, minden kábelt adnak hozzá...
-
Graphics
Jómunkásember
Aki esetleg német raktárból venne ANNKE terméket / elég sok Hikvision rebrand / az most elég jó akcióakt ki tud fogni.
-
lakisoft
veterán
Hogyan tudok hangot is felvenni a képhez? Erre külön eszköz kell vagy bizonyos kamerák képesek erre?
- Árad -
-
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Találkozott már vki olyan problémával ,hogy miába állítok be mindent a kamerában, egy bizonyos menün belül a beállítások 1-2 hét után elvesznek? A kamera DS-2CD2035FWD-I és a kép beállításokon belül csinálja ezt. Pl alapbók tükrözve van a kép, így hiába kapcsolom ki pár hét után visszaáll az eredetire. A többi beállítás megmarad.
-
zsoika
addikt
válasz lakisoft #9158 üzenetére
"Ha az ebayről veszel az újra nincs garancia" egyértelmű, de a refund elég jól működik ha azonnal kijön a hiba. Persze ha fél év múlva akkor bukó van,de én pozitívan állok a dolgokhoz és nem szoktam garanciával foglalkozni.....miért romlana el . Most gondolom sokan felszisszenek de nekem nem szokott soha semmi elromlani...inkább elavul.
Sokszor veszek használt cuccokat és azokkal is minden rendben.....gyors le is kopogom. -
lakisoft
veterán
Ha az ebayről veszel az újra nincs garancia - ha csak az eladó nem vállal saját felelősségre - persze ott a refund lehetősége. Azt meg a gyártó és a forgalmazó is leírta és ha nem hivatalos viszont eladótól veszed akkor is ugyan ez a helyzet. Nekem számlás (utólag kiderült hogy nem hivatalos viszonteladó) Hikvision kamerám van és a nagyker elhajtott a fenébe, az eladó meg konkrétan nem segít, nem válaszolt mikor problémám és/vagy kérdésem volt a működésével kapcsolatban az EU support azt írta hogy nekik nincsen erőforrásuk hogy velem foglalkozzanak . Hikivision ide vagy oda nagyon jó cuccokat csinálnak de a support még nem az igazi. Cáfoljatok meg ha nem így van.
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
zsoika
addikt
válasz regenyid #9153 üzenetére
Szia. Én ebay-ről rendeltem hikvision dómot és egy használt repedtet kaptam....végül némi ragasztással és visszatérítéssel lett vége az ügynek. Jól működik és áfa-t sem vetetettek ki rá, így nem lett rossz vége. Mindenképen korrekt gyártótól valót vegyél ne gagyit és arra figyelj hogy ha kinai belpiacos kamerát veszel akkor az általában nem frissíthető.....ezt az eladó a szövegben leírja.
Engem is ebben a topikban figyelmezzetek erre.[ Szerkesztve ]
-
Pfund
csendes tag
válasz #42556672 #9152 üzenetére
Ez csodás,ez biztos hogy így van? mivel szinte mindegyik magyar webshopban is úgy van feltüntetve,hogy 802.3af PoE Injector.
-
regenyid
tag
-
regenyid
tag
Sziasztok,
Rendelt már valaki IP kamerát kínából? Tudtok esetleg ajánalni egy megbízható márkát?
Nekem konkrétan egy legalább 2MP-es 25fps / 30m infra, PoE cső kamera kellene.
Alapvetően minden kínából jön, és nagyon sok magyar webshopban azt véltem felfedezni, hogy kínából berendelik, itthon meg átmárkázzák, és azt árulják.. Gondolom van nekik rajta legalább 60%-os árrés..Volt már valakinek kínából rendelt ( Aliexpress ) kamera ami bevált, és bátran ajánlaná?
Köszi!
www.rdelectronic.hu
-
Pfund
csendes tag
válasz dobolan #9149 üzenetére
Vettem 5db HIKVISION DS-2CD2163G0 kamerát
hozzá egy HIKVISION DS-7608NI-K2 NVR-t
és egy TP-LINK TL-SG1016D switchet amit benéztem, mert nem PoE-s. :/ ezért rendeltem hozzá egy
EXTRALINK 8 Port 802.3af PoE Injectort amihez nem kaptam adaptert.
Pontosan milyen adaptert keressek?A kamera adatlapján a következőek vannak:
12 VDC, 0.6 A, max. 7.5W
PoE: (802.3af, 36V to 57V), 0.3 A to 0.2 A, max. 9W -
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Szeretném bekameráztatni az udvart, 3db kamerára gondoltam. Fontos, hogy éjjel is lásson és távolról meg tudjam tekinteni a képét vagy azt amit felvett.
Vissza olvasgattam és arra jutottam, hogy ezt egy hozzáértővel kell megcsináltatnom. Tudtok ajánlani valaki, aki profi ebben? Lehet magánszemély is.
köszi
Fully electric lifestyle!
-
Pfund
csendes tag
Vettem egy ilyen PoE injectort, de nem volt hozzá adapter.
Kettő típust találtam itthon:
Szerintetek melyik jó hozzá? -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Van egy Hikvision kamerám és ötleteket szeretnék kérni Tőletek azzal kapcsolatban, hogy miként oldhatom meg azt, hogy ahogy mozgás történik, elindul a felvétel amit azonnal fel is tölt valahová OLYAN formátumban, ami akkor is lejátszható marad a távoli tárhelyen ha megszakad a netkapcsolatom feltöltés közben (mert mondjuk levágják a kamerát ahogy meglátja a behatoló).
Jelenleg NAS-ra menti a videot a kamera, de valami olyan .mp4 fájlba ami akkor is 256MB ha csak pár másodperc felvétel készül, sőt, több felvételt tesz bele ebbe a fájlba, viszont ha megnyitom egy média lejátszó programmal ezt az mp4-et, egy videót játszik le összesen, hiába van benne vagy' 8db felvétel.
És ezt vettem észre, hogy minden felvétel alkalommal legenerálódik ez a 256MB-os fájl hiába csak 10MB a felvétel. Ez viszont nagy adatforgalmat generál és a lassú netem miatt nem érne fel a tárhelyre a felvétel mielőtt kiiktatják a kamerát. (1MB/sec feltöltési sebesség) -
fulton
addikt
Sziasztok
Van egy Hikvision Dome kamerám. Ennek az üveg burkolatát ahogy leveszem, van egy kis réz kábel ami a kamera "testhez" csatlakozik. Ez valami földelés akar lenni? vagy milyen haszna van, nagy baj ha nincs rácsavarozva a helyére? Megy a kamera így is, csak elejtettem a kis csavarját és most nem találom.
-
Graphics
Jómunkásember
-
TekeT
újonc
https://www.kutyumania.net/wifi-ip-kamera-onvif-p2p-1820 Evett-e valaki ilyet? Telóról szeretnék benézni a szobámba. Vagy tapasztalat valamiről, ami esetleg magyar APP-os, és 10E alatt van?
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jo helyen jarok-e, de a kovetkezo feladatra keresnek megoldast.
Adott egy egy eleg nagy kulterulet, amit be szeretnenek kamerazni.
Amire en gondoltam, aztan lehet hogy megvalosithatatlan, vagy csak horribilis osszegekert, hogy az egyszeruseg miatt wireless kamerakat lehetne hasznalni, amik sajat akkumulatorral rendelkeznek, esetleg napelemesek.
A netet egy 4G router szolgaltatna (Telenor), ami egy eso/szel vedett helyen lenne.
A kamerak kepet - ha megoldhato a routerrel - egy vinyora rogzitene a rendszer, illetve kivulrol is megtekinthetoek lennenek.Szerintetek megvalosithato ez igy?
Esetleg tudtok javasolni erre valamit?Elore is koszonom!
-
markussandor
senior tag
Csak becslés, de kb 20-25 napot. Nemrég volt egy kalkulátor, olvass vissza párat!
Az általam linkelt kamera 4MP-es, én maximális bitrárával (16Mb/s) használok 3 kamerát 1,5TB-os hdd-re, kb 4 nap fér el rajta H264 tömörítéssel. Ha átállítok mindent H264+-ra, akkor kb 13 nap is el fog férni.
Azért maradtam a H264-nél, mert ezt a streemet a VLC ismeri, a másikat nálam nem, illetve a törvények értelmében 3 napig őrizheted meg a felvételt. (Nem vagyok jogász, olvastam több cikket is, a 3 nap mindegyiknél közös pont volt, bár valahogy van lehetőség növelni, már nem emlékszem)
Félretettem magamnak három cikket, olvassátok el:
[link1]
[link2]
[link3] -
Pocee
senior tag
válasz markussandor #9128 üzenetére
Totál laikusak vagyunk,azért kérdezünk,haverom van ilyen formai hülyeségnek behugyozva,csak nincs fórumja,hogy kérdezzen.
Rendeljük az általad ajánlott cuccot.Szerintetek, szerény becsléssel 5 kamera fullhd felbontással 3tb winchesterrel hány napot tud rögzíteni ha 0-24ben üzemel?
Mr.Brightside
-
motrola
aktív tag
válasz markussandor #9128 üzenetére
A szögletes kamera a linken jó árban van. Az IR távolságot nem igazán kell komolyan venni általában 30 méteren már nem látni valószínűleg semmit éjjel. De ez kamera és nem éjjellátó.
Ha éjjel fontos a 30 méter kiegészítő IR reflektort kell felszerelni. Az sokat segít.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
Pocee
senior tag
-
Pocee
senior tag
válasz markussandor #9099 üzenetére
Üdv!
Barátomban az az aggály merült fel hogy a Hikvision kamerán nem látszódnak az infravetők úgy mint egy csőkamerán,szóval ez is lát e úgy éjjel mint a a sokledes csővek?
Dahua kameráról valakinek véleménye?Mr.Brightside
-
lenovomen
aktív tag
Vettem egy hikvision hilook ipc-d140h kamerát, miért nem működik megfelelően a mozgásérzékelés értesítő? Sokszor false riasztásokat küld és van olyan, amikor elsetalok előtte azt észre se veszi.. mitől lehet ez?
-
Stavi
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni optimális gépigénnyel kapcsolatban.
Otthonra építenék ki egy 4 ip kamerás rendszert. Asztali gép, free nassal , vagy OMV-val.
4db 720p vagy hd kamerat kellene rögzítenie. nem folyamatosan, csak mozgás esetén.Csak fura, hogy a gyári NAS-ok 1,6-os, 1,7-es kétmagos procival, és 1-2gb rammal vannak szerelve, és visznek 2/4 kamerát. Illetve az sd kártyás kamerák-ba sincs vmi nagy hw, és mégis szépen dolgoznak a memóriakártyára....
Kéznél egy barbone pc-m volna, 1,6-os kétmagos atommal, és 4gb rammal, 2x sata raid1-be.
Elég lenne ez, vagy felejtsem el, és nézzek vmi combosabb gépet?Köszönöm előre is
üdv StaviPrivátba hamarabb elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu.
-
lakisoft
veterán
válasz Graphics #9107 üzenetére
Ha a kintről rendelt cuccok alatt nem kínai importot értesz hanem nyugat európai vagy usa behozatalt akkor nem szóltam vegyük úgy .
Nekem még a hikvision-el is van gondom nemhogy egy noname (teljesen mindegy hogy ki nem adja a nevét hozzá.) ...
Hikvision magyar support nulla eladó support nulla eu support meg ennyivel lerázott hogy sok a dolga keressem az első kettőt hivatalos viszont eladótól vettem nem a kamionról esett számla minden megvanhozzá.
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
nTom
aktív tag
válasz Graphics #9103 üzenetére
én minden kamerámat kintről rendeltem, egyesével, meg még sok mindent, de nem futottam bele vámolásba. Egy komplett rendszer behozása már tuti áfa meg miegymás, (legalábbis gondolom) mert nagy doboz, súly.
komplett rendszerhez nem tudok hozzászólni, de a kinti rendelésnél figyelni kell a kamera jellemzőit, a kínai piacos kamerák szoftvere nem frissíthető - vagyis nem szabad frissíteni - de ezt írják az eladók a termékjellemzőkhöz. Ezek elég olcsó kamerák, de vannak olyanok is, amelyek frissíthetők, ezek már drágábbak.
-
Pocee
senior tag
válasz markussandor #9096 üzenetére
Köszönöm a választ,továbbítom neki,az itteni "szakemberek" 400ezerről beszélnek,és mágikusan hangsúlyozzák,hogy cserébe szipiszupi rendszere lesz...
Látószögben nem kell semmi extra mert az a fontos,hogy adott ajtón bemegy e időben az illető ill.,nem e kihoz valami "feleslegeset" az ólban meg szintén egy helyen ül,de fontos,hogy ott milyen minőségben dolgozik.
Köszönöm mégegyszer!
Mr.Brightside
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Opel topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest