Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Jött Aliról egy ilyen kamerám
[link]
Sima 2Mpx mint a többi, ICSEE-ből remekül megy, de CMS-ből pc-n nincsen kép, valakinek ötlet?
Progi megtalálja, szoftverben is bírok lépegetni, módosítani benne, de kép nicsen. -
Gézengúz
addikt
Valószínűleg elég lenne.
Persze válasz akart lenni, Járókeret
[link][ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Kínai wifis kameráknál meg lehet azt oldani, hogy amikor rögzít bármit és visszanézném, ( folyamatosan rögzít )akkor mondjuk 10 másodperccel korábbról kezdje a vetítést? Láttam valami efféle menüpontot az ajánlott számítógépes progiban, de hiába állítottam nem kezdte hamarabb.
-
Gézengúz
addikt
Megjött a Besder kamerám is, most jobban megnéztem és csak az egyik wifi antenna van bekötve, másikban szabadon lóg a kábelvég. Le is szedtem mindkettőt, ugyis kábellel fog ez is csatlakozni.
Szerintem az Anbiux is így nézhet ki. De az is kábelen lóg, Engem nem zavar, másnak lehet probléma a gyenge wifi miatt. -
Gézengúz
addikt
válasz jézusom #14270 üzenetére
Nyilván tudom, hogy terheli a kártyát a folymatos írás, de ki fogja nyírni? Piros-szürke Sandisket használok nagyon régóta mindenbe, rengeteg átment már a kezeim között, egy rosszal sem találkoztam.
Először csak 16-os került a kamerába, de most megjött a 32-es is, ezzel bő 5 napot fog tudni rögzíteni a 2. legrosszabb minőségben ami tulajdonképpen Nekem elég, nyilván ha minden nap teljesen felülíratnám a kártyát (max. minőségben) akkor terhelő lenne, de így csak 5 naponta egyszer íródik felül a teljes felület, amit nem tartok soknak,úgy gondolom ha 2 évig húzza, akkor elég.
Hm??
-
Gézengúz
addikt
válasz Gézengúz #13958 üzenetére
Na hello Mindenkinek.
15 nap alatt jött meg a kamera, laikusként nem igazán tudom mit írjak róla. Az igényeimet teljes egészében kiszolgálja. Forog, továbbít, fényképez, rögzít. Talán lehetett volna a 3mpx-es. Sokkal élesebb vajon?
Wifin is egész jó, de teraszon is van egy wifi router így kapott egy kábelt, amivel azért sokkal folyamatosabb a körbeforgatás.
Kérdések, esetleg? -
Gézengúz
addikt
Pozitívumok? Negatívumok?
-
Gézengúz
addikt
Vajon mennyire lenne jó választás, ha a funkciói elégségesek?
[link] -
Gézengúz
addikt
válasz hzsolee #3443 üzenetére
Pont ezt a típust itthon nem találom, mennyi lehet itthon, vagy ennek a típusnak megfelelő példány mibe kóstálhat? Most már elgondolkodtam, hogy nekem is jöhetne 1 vagy 2
Esetleg nincs valakinek tapasztalata vele, hogy mekkora lehet a puffer 32-es, 64-es kártya esetén?
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Ismerős megfigyelné a háza elejét, olykor problémás az utcai rész (rongálás) Egy olyan kamera érdekelné amin kivehetők az alakok, illetve menne a rögzítés is valami úton-módon. Olvastam, hogy vannak olyanok is amik rögzíteni tudnak memóriakártyára, ez jó lenne mert ha problém van vissza lehet nézni...Mégha nem is sok a puffer csak mondjuk egy nap..
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest