Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz hzsolee #10490 üzenetére
Köszi az akciós tippet, vettem én is egy kettes pakkot. Kíváncsi vagyok mikorra lesz itt.
Mivel érkezett? Posta hozta, vagy valamelyik futárszolgálat?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Adott egy Dahua kamera.
Szeretném, hogyha egy erre a célra létrehozott gmail fiókon keresztül értesítsen, hogyha esemény történik. Jó darabig működött a dolog, de most a tesztnél elbukik. Mit kellene változtatnom?
A fórum keresőben láttam, hogy más is szenvedett már ezzel, csak a megoldást nem találtam meg.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
hzsolee
őstag
válasz nszero #10493 üzenetére
Érdemben nem tudok nyilatkozni, mert csak a memória kártyával használom. Hát van sajátja 80 környékén, az tuti jó hozzá Ami nekem van rendszer 9 kamerával azzal nem tudom használni mert 1080-nál megáll a tudomány. Onvif-el fel tudom csatlakoztatni, de csak a sub stream jelenik meg, ez a nagy felbontás sok neki.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz sparks #10488 üzenetére
Köszönöm. Tegnap jött meg a reolink.com-ról, most ismerkedünk 4 nap alatt itt volt. Nagyon szép képe van 5 mp-en. Az éjszakai is szuper. Mondjuk kicsit vissza kellett venni a bitrátát mert folyton azt írta váltsak mert gyöszi a hálózat. A riasztasi grid is jó sűrű, ez pozitív, és az email valamint a push üzenet is jól állítható. A látószög is elég széles számomra. Szerintem elég jó vétel (Kb 18ezer volt). Az akcióval spóroltam kb 4 ezret. Köszönöm még egyszer a tippet
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
sparks
senior tag
válasz hzsolee #10454 üzenetére
Én március végén vettem 2 db 5 MP-eset ~122 USD volt összesen, akkor volt pár napig egy nagy akció az Alin. Nekem sok féle van már: az S végű az nem bővíthető, de beépített 16 gigával rendelkezik. Van olyan helyem, ahova ez is bőven elég, pláne, hogy FTP-n küldi szerverre is a képeket.
Ezek az 5 MP-esek pedig kártyával bővíthető memóriájúak - van olyan is, amibe nem lehet kártyát tenni, csak ftp-n küldi meg emailben, amit kell, meg persze online is figyelhető.
Azt nem tudom megmondani, hogy mennyi megy a kártyára, mivel be lehet állítani a bitrátát, képkocka sebességet, felbontást és ennek függvényében változik a felvétel mérete. Ezt majd ki kell tapasztalni.
Remélem beválik, nálam kiválóan teljesítenek jelenleg is -
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok, szeretnék kérdezni.
Van egy digoo dg-w01f típ. kamerám, amit wifiről otthonról látok, de 4G-t használva nem tudok belépni, képet kivarázsolni a gyári appjából.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Teljesen láma vagyok a kamerákhoz, a beüzemelése még ment, de ezzel ki is fújt a "tudásom".Előre is köszönöm.
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
bigrock
Topikgazda
válasz modflow #10483 üzenetére
Optimális körülmények között (pl. reggel 9.00 - este 17.00-ig folyamatos napsütés) esetén akár még jó is lehet, de:
Mi van, ha egész nap borús, felhős az idő, és után a jön az éjszaka (és ez akár napokig eltart)
Egy ilyen kamera infrával kb. 600 mA-t vesz fel, ez 7,6 Ah-s akku esetén kb. 11 órán keresztül megy, de akkor már az akku átmegy mélykisülésbe, ami nagyon nem tesz neki jót, ha csak nincs benne védelem, ami erősen sanszos.
Én max. hobbi célra javasolnám. -
modflow
veterán
Egy kamerát szeretnék elhelyezni, de oda nem szeretnék áramot húzni. Nézelődtem, hogy van szolár kamera is.
Egy ilyen szerintetek milyen lehet?[ Szerkesztve ]
-
Golyo69
senior tag
válasz cicaslany86 #10478 üzenetére
Valami ilyesmit olvastam en is.
Jo lenne ha ezt nem csinalnak.Ha sikerrel jártok majd azt ird mar meg.
Meg a címet is elkuldheted ahova kell küldeni az adatokat.
Es akkor mar csak egy szamlat kell szereznemKöszönöm
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
zsoika
addikt
válasz markussandor #10477 üzenetére
Nem tudtam meddig terhelhetőek ....már látom hogy ezek ált. 3A ig tudnak.
-
cicaslany86
aktív tag
válasz Golyo69 #10457 üzenetére
Valami olyasmi a helyzet, hogy a xiaomi kilőtte azokat a kamerákat amik kínán kívül csatlakoznak a szerverre. Le kell fotozni a kamera hatuljan a mac cimet, meg a számlát a kamerarol es elkuldeni egy cimre es akkor unlockolják. De nem tudom ezt megteszik e pl egy gearbest-es szamla esetében is. Valaszra varunk ki is :/
-
-
hzsolee
őstag
válasz zsoika #10474 üzenetére
...valahogy még 12V ot is vinnem kell neki...
Használj ilyet:Én ilyen step down-al csinálok a 12-ből 9-et a routereknek, switcheknek.
-
zsoika
addikt
"Fényvető mellett alkalmazható beltéri kamera ablak mögül is" Szerintem igen ,de még nem próbáltam. Hátha jön egy olyan fórumtárs aki már igen és többet tud segíteni.
"Tudtok valami komoly fényvetőt?" Én nem használok fényvetőt (pedig nem lenne rossz), így sajnos ebben sem tudok segíteni. Ha visszakeresel a topikban volt róla szó és tapasztalat is 1, 2-ről.
Idén nyáron lehet hogy én magam is beszerzek egyet csak akkor valahogy még 12V ot is vinnem kell neki...mert a kamerám POE. -
snooze
veterán
Sziasztok!
Használ itt valaki digoo dg-w01f tipusu kamerát?[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
menyko
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget, a helyzet a következő:
Adott 4 db Hikvision DS-2CD2110F-I típusú dóm ip kamera. A webes admin felületükön szépen látni a képet, viszont az 53-s széria számmal kezdődő kamerára nem lehet ránézni az androidos Hik-Connect-tel. A másik három, aminek 51 vagy 52-vel kezdődik a széria száma gond nélkül megy.
Próbáltam a működőről letöltött konfig fájlt feltölteni rá, de továbbra is csak teker a karika az mobil applikáción.
Riasztási értesítésként a kamera pillanatképét elküldi mind a 4.
Elképzelhető, hogy az újabb firmware kavarhat be, valami ötlet? -
hzsolee
őstag
válasz zsoika #10468 üzenetére
Hát az tuti, eső csak nem éri, de a pára biztos. Akkó nem tom...Nem kész etetőt kell venni, hanem a kamerához építeni egyet.
-
zsoika
addikt
válasz hzsolee #10466 üzenetére
Az a kis fadoboz (etető) nem túl vízvédett sz.tem!? Kültéren én nem biztos hogy kiszedném a tokjából a kamerát. Nem próbáltam ,de nem hinném hogy hosszú életű lenne.
#10464) huan: Az biztos hogy este nem a saját ledjét használnám, inkább külön IR fényvetőt (reflektor) vennék. Egyrészt akkor este is rejtve marad a kamera helye, illetve a fényeloszlás is sokkal homogénebb és erősebb lesz, így nagyobb területen is élesebb a kép
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz molnartom #10465 üzenetére
Igen. De csak akkor működik a push, ha a gdmss éppen meg van nyitva. Viszont akkor sem küld képet, csak szól, hogy mozgás van. Az email küldést pedig be sem tudom állítani, test gombra hibára fut.Pedig a ntről néztem már videókat, aszerint van beállítva.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
hzsolee
őstag
Nagyjából bármilyen jó, szedd szét. Szerintem ilyen kicsit nehéz lesz találni. Viszont csak a panel az optikával simán elfér.
Kb ennyi bennük a lényeg.
-
huan
őstag
válasz zsoika #10462 üzenetére
Dehogy baj
Egy ilyenbe szeretném beletenni, és ha a hátulját le is szedem, akkor is max.73mm-helyem marad és nem több sajnos, azaz a hátulján tartósok elvileg kiesnek, mert azok szinte mind nagyobbak ennél.
Talán egy ilyen, alultartós... -
sambenez
addikt
válasz nagylaci32 #10461 üzenetére
És ha a legkisebb gyerekre gondolnak aki az összes testvérénél egy fejjel nagyobb azt hogy mondják?
-
zsoika
addikt
válasz nagylaci32 #10461 üzenetére
Igen, de azért nem árt pontosítani....abból baj még nem volt. Vagy igen?!
-
huan
őstag
A legkisebb kültéri wifi-s kamerát keresem, ami éjjel is lát kb.20m-re.
Tudnátok mutatni ilyet? -
Golyo69
senior tag
Xiaomi Dafang működik valakinek?
Mi Home felismeri, csak nem tudok hozzá csatlakozni.Vkinek esetleg ötlet?
Kina a szerver természetesen.Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
7Sony7
addikt
Srácok, ha valaki tudja, hogy hogy kell beállítani a Smart pss progit (Win7) hogy adott területen mozgásérzékelésre képet küldjön úgy, hogy nincs rögzítőm, segítsen már. Nem bírok vele...
-
7Sony7
addikt
Üdv. Tud valaki eu-n belülről dahua, vagy annak a gdmss androidos szoftverével együttműködő 2Mp es ip kamerát olcsón?
-
hzsolee
őstag
válasz sparks #10252 üzenetére
Szia!
Rábeszéltél egy Reolink 410 5Mp-es kamerára Alin hiába nézegettem német raktáron nem volt, így a reolink.com oldalról vettem. Pláne, hogy most elvileg akciós (még ma). Korábban írtad neked "S" verziód van, de nem találtam ilyet, sőt leírást sem, hogy ez miben különbözik a simától. Elvileg úton van, már nagyon kíváncsi vagyok mit tud. Főleg a webes oldalára, mert arról szintén nincs semmi infóm. Az appot egy youtube videóban elég jól bemutatta egy srác, az nagyon rendben van. Egy kollegámnak is megtetszett, Ő a telkét/építkezését szeretné szemmel tartani. Egy kérdésem lenne, hogy a kártyára kb mennyi felvétel fér? Alis leírásban a 32gb-ra 72 órát ír, gondolom ez a legalapabb felbontás. De ez 5mp-en kb mennyi? Valamint, hogy csak mozgást rögzít. Folyamatos felvételt nem is lehet beállítani?
Amúgy (remélem ) köszönöm a tippet.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz VMatteo #10451 üzenetére
Ha analóg AHD is megfelel akkor amit privátban linkeltem ,csak 2,8-as kamerákkal. Német ratktárról csak 4nap és 1T vinyóval 50eFt körül jön Áfa és VÁM mentesen. Kameránként még venni kell hozzá utp cat 5e -t ( ha a gyári kábel nem felel meg) + balun és táp át/vissza alakító csatlakozókat kb. 15-20eFt.
Ekkor kb. 70eFt ból megvagy ,de elég koncentrált az ir fénye és 12fps -t tud a rögzítője.
A gari kinti...viszont hiki árcimkézve az egész cucc.Ip jóval drágább ,de többet is tud. Képminőségben az fps-en kívül szerintem nincs különbség.
-
-
VMatteo
őstag
válasz VMatteo #10443 üzenetére
Srácok, semmi ötletetek sincs?
Melyik paraméterem, ami nagyon drágítja az elképzelésem? Hagyjuk az IP-t, legyen vmi analóg téma?
Igazából ha azt jobbnak ítélitek, én benne vagyok, csak egyre jobban szorít az idő, májusban már működnie kellene a rendszernekTisztelet a Gépésznek!
-
MODERÁTOR
válasz stairmaster #10449 üzenetére
Szerintem nem lehet.
FTP keresztül tudsz feltölteni felvételt valahova.20 éve a Prohardveren
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Van egy DS-2CD2041G1-IDW1 (2.8mm) kamerám és olyan lehet csinálni, hogy ne csak microsd kártyára vegyen hanem bérelek/veszek hozzá felhőt és oda vegye és tárolja a felvételt?
-
bigrock
Topikgazda
válasz minimumgame #10445 üzenetére
Igen, jópár ilyen rendszert telepítettünk már, főleg Hikvision-nel, de akadt más is.
-
minimumgame
tag
Sziasztok!
Olyan kamerarendszer kiépítésére lenne szükség, ami rendszám felismerésére képes, és az elfogadott rendszámokra egy sorompó nyitás valósul meg. Valakinek van tapasztalata, ismerete erről?
Köszönöm!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Elmerültem most jobban a kamerák világában, köszönöm az eddigi segítségeteket!
4 kamerás kültéri rendszert szeretnék kiépíteni. Csak UTP kábellel szeretnék dolgozni, így POE jöhet csak szóba. Első körben szerettem volna itthonról vásárolni mindent, a garancia miatt, de ahogy látom eléggé húzós áron van minden.
Alsó polcról válogatva az alábbi egységeket néztem ki:
riasztobolt.info
szett+POE switch =90e Ft és ebben még egy méter UTP kábel sincs benne, pláne nem HDD.Igényeim nem tartom hatalmasnak, élőkép folyamatos szaggatásmentes legyen, minél nagyobb látószög, minél jobb kép félhomályban (pince helység hajólámpákkal megvilágítva)
Na most erre az összegre jön még egy monitor (30eFt) +UTP kábelek+HDD, ott vagyok hogy 150e Ft.
Ennyit nem szeretnék rááldozni, lehet húznék német raktárból rendelés felé, és valami kínai csodát kipróbálni.Tudnátok ajánlani olyan 4 kamerás IP szettet, amiből csak az UTP kábel hiányzik, és nem lehet nagyon mellé lőni vele, figyelembe véve az árát?
Tisztelet a Gépésznek!
-
7Sony7
addikt
Srácok, bambulok az ebayen, és találtam olyat már több ip kameránál is, hogy "ne frissítse a szoftvert." Ez miért van?
VMatteo: Azért mert balfékek. Veszel hozzá egy poe switchet, és megvan a szett.
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne:
ez
a szett használatra kész, egyedül a méretre vágott UTP kábelek hiányoznak belőle valamint a rögzítéshez a HDD?
Tehát POE rendszerként is lehet telepíteni, UTP kábelen mehetne a táp és az adat, elég lenne minden szobába ahová elhelyeznék egy-egy kamerát behúznom a lan kábelt?Tisztelet a Gépésznek!
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok,
Tudnatok ajanlani egy IP kamerat amit otthon beuzemelhetnek, es aminek a kepet tavolrol is tudnam nezni?! Nem tudom, hogy van-e olyan, de az is nagyszeru lenne ha hangot is tudna kozolni.
Oszinten szolva nem vagyok jaratos a temaban. Van olyan megoldas, amit:
- otthon beuzemelek
- radugom a routerre
- munkahelyrol cloud-on keresztul real-time tudom nezni a kepet es hang is van hozzaUdv es koszi
-
7Sony7
addikt
Írjatok már nekem valami megbízható ebayes eladót, akitől eu-n belülről tudnék kamerát venni. (Dahua 2v4Mp IP) Biztos küldtetek már, csak ebben az új kinézetben nem tudok magamra keresni.
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
wifi-s cctv hd kamerát keresek, ami sd kártyára rögzít 24/7-ben. Bejárati ajtó elé lesz. Tudtok valamit ajánlani, amiket néztem azok nem rögzítenek 24/7-ben, csak mozgásra indul be.
Előre is köszi!
-
huan
őstag
válasz lacos001 #10421 üzenetére
Sziasztok!
Dettó, ugyan ez a helyzetem, csak Magyarországon. Tudom, a szabályok egészen mások itt közterületre, társasházban, lakóközösség...stb., de ha a környék olyan, akkor ezek a szabályok másodrendűek véleményem szerint.
Én a lakásunk előtt parkoló autómat szeretném megfigyelni, minél kisebb területen (nem érdekel a szemközti épület, se semmi más, csak a parkoló)
Arra is gondoltam elrejtem egy ilyen madáretetőbe, de a 10cm-es párkányra pont elférne, de bele való kamerát már nehezen találok.
Mit javasoltok?
Mindenképp szeretnék kültéri kamerát.[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
Estét
Egy jófajta kütyüre lenne szükségem a ház előtt parkoló autó miatt. Van okom rá, hogy ezt megtegyem, kis "elővigyázatosság".
8 lakásos társasház parkolója.
1 tulajdonosa van a háznak, mindenki bérel, Németország...Más szabályok, mint Magyarországon...gondolom én...Balról a 3. autó és ide tenném a kamerát.
Legjobb ha wifis és sd kártyára rögzit. Felbontást nem hanyagolnám el 1080p/30fps minimum? és az sem baj ha éjszaka lát és mozgásérzékelős. Ha ez kell nekem...
Esetleg ha van vmi best buy ilyen felhasználásra azt megköszönném ha megosztanátok velem.
Természetesen google-t tudom használni, de már annyi ilyen van, hogy képtelenség választani...Ráadásul ilyen téren se a márkákkal, se a bevált tipusokkal nem vagyok tisztában...Sötét folt ez az egész nekem..
thx
-
7Sony7
addikt
válasz bigrock #10417 üzenetére
Aha! Azt nem állítom, hogy felfogtam, de nagyjából értem. Csak azt nem értem, hogy mit kínlódnak a 265 -tel, hogy kevesebb helyet foglal. Ha úgyis vissza kell alakítani, akkor nem mindegy lenne, ha minden 264 es lenne, és akkor nincs varia?
-
7Sony7
addikt
Srácok, ha egy ip kamera tud 264 és 265 ben is kódolni, és 265 van beállítva, akkor ahhoz jó a 264 es rögzítő, ugye? Ha jól értem, a kamera már elvégzi a tömörítést, és a rögzítő csak rögzít, nem? Vagy hogy van ez? Minek van egyáltalán jelölve a rögzítőkön a kodek?
[ Szerkesztve ]
-
bigrock
Topikgazda
Megkérem a fórumtársakat, hogy amikor linkelünk eszközöket, kamerákat, rögzítőket stb... lehetőleg ne mindig tudatosan ugyanazt a boltot linkeljük már be, mert erősen reklám szaga van az Erőben
Tökéletes a gyártó linkje, vagy netán Árukereső. A polgár majd eldönti, kitől érdemes venni a cuccot, vagy ha nagyon reklámozni akartok, tegyétek privátban.
Köszönöm. -
lcdtv
tag
válasz feloman #10411 üzenetére
WiFis kamera van több fajta márka. Mozgásérzékelés szinte mindegyikbe van de az mindenre jelez nem csak az állatokra.Ha profibb mozgásérzékelés kell akkor az nem 10eHUF. Az biztos hogy Hikvision cső vagy dóm kamerába van wifis pl.DS-2CD2041G1-IDW1 (2.8mm) ebben van helyi rögzítés is az IR fényt majdem mindegyik kameránál lehet látni.
[ Szerkesztve ]
-
feloman
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Kültérre lenne szükség egy kamerára, főleg éjszakai megfigyelésre az udvarban járkáló állatokra. Jó lenne ha jelezne, ha a figyelt területen mozgás van, s ezt wifin keresztül lenne lehetséges. Nem szeretném hogy világítson az éjszakai ledje, észrevehető legyen a kamera. Láttam hogy vannak vadfigyelő kamerák is, de azok nem voltak annyira szimpatikusak - nem tetszett a képminőségük.
Nem tudom milyen kamera lenne az ideális ilyenre.Előre is köszönöm a segítségeteket!
felo
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következőhöz: kisállat megfigyeléséhez szeretnénk egy IP kamerát.
Ezek közül melyiket érdemes megvenni? [link]Illetve mit kell még tudni ezeknek a beüzemeléséről?
-
pintertom
csendes újonc
16x10 méteres (3 gondolasor van 16x1,5m a sorok közötti vevőtér) üzlethelységbe szeretnék kamerarendszert kiépíteni, korábban még nem volt kiépítve rendszer. Az álmenyezet gipszkarton fölötte a régi födém van, kábelcsatornázni nem nagyon szeretnék ezért arra gondoltam, hogy a kábeleket a padlástérben vezetném el. Dome kamerákat szeretnék kb. 8 db-ot, fontos a pénztár figyelés, valamint a 3 gondolasor közötti eladótér figyelése. Olcsóbb kategóriás rendszerben gondolkodom, minden infót szívesen fogadok.
Lenne egy kb. 10 éves 2.8-12mm-es objektives kamerákkal ellátott rendszer amit kaptam, de egy ismerősöm lebeszélt róla, mivel nagyon nyűgös ez a régi BNC-s rendszer.
-
-
lcdtv
tag
Bármilyen csempekamera Tud alap analitikát is és van valós PIR mozgásérzékelő is benne.( 21eHUF nettó )
[ Szerkesztve ]
-
gozso
őstag
válasz buci30 #10399 üzenetére
nekem, kb 2 éve akadt ilyen problémám.
ők vállalták volna3500ft+afa lett volna, nekem ennyit nem ért meg az egész rögzítő nem ért ennyit
[ Szerkesztve ]
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
lcdtv
tag
Igen ők is azok de Budapesten több viszonteladó is van. Szántódon és székesfehérváron pl. A DEFLOC elektronika
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest