-
IT café
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guidetti
csendes tag
Huh, köszönöm a választ és a pontos kérdéseket.
Igen családi házról lenne szó, igazából szerintem olyan 20-30 méter között látótávolság már bőven jó lenne, nyilván a több se baj. A jármű felismerés nem szükséges és az ember felismerés sem lényeg igazából. Minimum 4 kamerára lenne szükségem (vagy talán 6, de ha már van márka meg típus onnantól kiismerem magam), úgy, hogy folyamatos legyen a videó tehát ne ilyen 15-20 fps-es. Még annyi lenne egy szempont, hogy akár a gyári akár valami kompatibilis mobil app eléggé egyszerűen kezelhető legyen mivel nem csak én használnám.
Amúgy külföldi rendelés játszik, de lehetőleg Eu, meg olyan helyről ahol érvényesíthető jól a garancia. Árat meg nem tudom így elsőre 400-500 Euró, tehát 150-200k reális lehet vagy ha nyugati akkor számoljak inkább többel?
Nyilván minden szempont amit leírtam képlékeny, tehát ha nem pont ilyen paraméterűek az se vész#22158
Köszi a tippet, ahogy így megnéztem tényleg tök jó, talán most így a kínaiak közül az tűnik a legjobbnak számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Direct One (műholdas és online TV)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest