Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NorBuilder

csendes tag

válasz Woodslave #118865 üzenetére

Inkább olvasó vagyok, mint hozzászóló, de sporttársi barátságból mondanék valamit ehhez a dologhoz.
    A térddel nekem is sokáig voltak problémáim. Próbáltam pihentetni, de aztán 1-2 lábedzés után ismét visszajött mindig a probléma. Sokféle izületvédőt kipróbáltam (Proenzi 3, Arthro Guard, Joint-X, Arthroxon,NEM Forte [na ez utóbbi nekem abszolút nem működött, mondhatnám, hogy egy kalap sz*r volt!]), kombinálva kenőcsökkel (Proenzi 3 krém, Nicoflex).
    A kenőcsök használatukkor hoztak enyhülést, de folyamatosan kellett őket alkalmazni, máskülönben mindig probléma volt a térdemmel. A izületvédők meg lehet, hogy csak pszichésen voltak rám hatással (bár mondjuk a magas dózisban bevett glükózamin és msm azért annyira nem rossz).
    Most egy ideje elkezdtem lenmagolajat enni napi 2 evőkanállal. Azóta nem fáj és nincs bedagadva a térdem. És ahogy visszaemlékszem, nekem is lehettek a kenéssel problémák, ugyanis mozgásnál apró kattogást lehetett hallani a térdből. Úgyhogy ha nem fogyasztod a lenmagolajat, akkor ajánlom, mert tényleg jó.
    Ha viszont igen, akkor jó szolgálatot tehet még a zselatin (nem zseléfix, tortazselé, meg ilyenek). Esténként egy megfőzött tasak felét elfogyasztva. Ez egyébként jó mindenféle húzódásra is, ami nem akar gyógyulni. Továbbá kenőcs alkalmazása, meg napi 3-5 g glükózamin és msm, ha lehet 2 részre osztva. De azért a bandázs alkalmazása sem utolsó! Tehetsz még próbát kurkumával és gyömbérrel is.

• aelod

veterán

válasz Woodslave #118865 üzenetére

Guggolás 105kg. 9x. 95kg 10, 85kg 11, 20x.

Most a 85-be ment 11 és utána mi az a 20x?

Ahhoz képest hogy a két gyerek őrjöngött a kisteremben és fitball-al fociztak meg boxkesztyűvel ütötték elég jó volt.

:DDD

Ha a 105-be megy 9 ismétlés akkor a 130-ba mennie kell háromnak. Azt már megfigyeltem, hogy nagyobb súlytól haladsz a kisebb felé. Ezt miért így csinálod?

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

Új hozzászólás Aktív témák