Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowbull
addikt
"Harmadik, nem fenntartható állapot, ha lassan is visszaállsz a régi szintre."
Olvastam mar olyat is hogy egy lightos kura utan nem az eredeti allapotra allsz vissza, hanem izomtomegben nagyob leszel mint kiindulaskor, csak kisebb mint a kura csucsan.
Ebbol nem tudom mennyi az igaz.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
kolosanyi
veterán
Más liga, de sok barom van, aki a silány szemes cuccoktól várja a megváltást. Szar edzéssel és szar kajával sehogyan se fog jól kinézni az ember. Max erős lesz, amíg dolgozik benne az anyag.
Más: jövő héten váltunk az étrenden. A nyaralás óta eltelt 3 hét alatt lement 5 kiló, sokkal jobb formában vagyok, mint előtte. Csökkentjük a ch bevitelt, 150-250 g között megy tovább az inga és mellette emeljük a glutamin bevitelt. Plusz kardió egyelőre nem lesz, elég ez a heti 3 fél órás. Most 115 kiló vagyok, tzs%-ot nem tudom, de nem is érdekel. Felső 4 kocka már kifejezetten látható, de az edzőm szerint még egy 15 kilót le kell dobni. Szóval 100 kiló a cél, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
(#114758) Woodslave
Nem értek hozzá, de sima teszto ekkora mennyiségben nem aromatizálódik?[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
nézzük ezt a tanulmányt. És valami szaki nyilatkozzon.
The men received either 600 mg of testosterone enanthate in sesame oil or placebo intramuscularly each week for 10 weeks in the Clinical Research Center. This dose is six times higher than the dose usually given as replacement therapy in men with hypogonadism and is therefore supraphysiologic. Doses as high as 300 mg per week have been given to normal men for 16 to 24 weeks without major toxic effects.
10 hét 6 kg fat free mass növekedés. Heti 600 mg teszto (nem nézek most utána hány lövés kellene ehhez) De egy ilyen "kúrának" ha semmi más nem megy és tuti a cucc akkor milyen hátulütői vannak?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
God Vazzeg
veterán
-
Woodslave
félisten
ja persze ez is változott. Csak arra gondoltam hogy Arnold korában se voltak jobbak (nemesebbek) ebből a szempontból. Ettek szúrtak (volna) minden azok is.
Ez egy Mr. O. "buzik" [link] Ezekkel versenyez ugye Jeff Seid aki naturál
-
kk831228
addikt
Szerencsés vagy...
Alpachino, Csak1valaki: Kicsit már eltértetek az alap témátol... Mindkettőtöknek, Viszlát!!
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
aleister
veterán
Két dolog ezzel kapcsolatosan:
1. Az ember bőre az evolúció során sosem találkozott olyan erős UV sugárzással, ami több órás napozás erejét 5 perc alatt leadja.
2. A D-vitamin képződéshez UV-B sugárzás kell. A szoláriumok 95-99%-ban UV-A-t tolnak.Van még kérdés?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Apollyon
Korrektor
2 éve már én is elkezdtem lájtosan szolizni, mert alapból úgy nézek ki mint aki meghalt. Nyáron a sok napozás után elég hamar kifakulok, szóval épp hogy itt az ősz, 1 hónap múlva megyek vissza szoliba hogy ne legyen gáz. EU csövek jók, attól nem lehet leégni, a napozás károsabb. Nekem is van anyajegyem, de ha problémás azt alapjáraton ki kell vizsgáltatni, nem a szolin fog múlni ha esetleg valami baj van.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Zola007
veterán
-
kolosanyi
veterán
Én nem értek egyet a linkelt cikkel, se a mögöttes tartalommal. Ez semmi más, csak a felelősség áthárítása, ujjal mutogatás. A nőkben és az egojukban látni az okot és őket tenni felelőssé azért, mert valaki koxhoz nyúl nagyon szűk látókörre vall. Erről célszerű lenne nőket is megkérdezni és mindjárt kiderülne, hogy agyament baromság amit ír. A nők többsége telibex@rja, hogy Pistike izmos-e vagy sem. Plusz megjegyzés: a női társadalom nem egyenlő az ostoba, üresfejű plázacica kamaszlányokkal. A nők többsége biztonságban akarja érezni magát a párja mellett és nyugodt környezetet akar ahhoz, hogy családot alapítson. Ezt egy nárcisztikus kis metroszexuális buzigyerek nem tudja előteremteni.
-
aelod
veterán
Na igen. A cikk jó lett nagyon. De baszhatod a kockás hasad meg az eres karod ha a p!na a $$-t választja helyetted. Friss tapasztalat sajnos.
Ja mondjuk itt szerintem senki nem azért elsősorban. Azok általában bejönnek kérdezni valami kezdő faszságot és 1-2 oltás vagy miután kiderül nem lesz 2 hónap múlva kockahas gyorsan fel is adják és inkább vesznek egy drága inget péntek estére.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Zola007
veterán
Ez hülyeség. Legalábbis csak a saját nevedben beszélj.
Eddig aki nőhöz szerencsém volt, egyiket sem érdekelte, hogy mennyire vagyok izmos.
140 kilósan is szép barátnőm volt, pedig akkor folytam ki a ruhából.Sőt, mikor a legutolsónak mondtam, hogy szeretnék felpakolni még vagy 10 kilót és levinni a testzsírt 10-12%-ra, akkor kifejezetten nem tetszett neki.
de pl. nekem soha nem lesz kockahasam. Mert ha meg is lesz az izomdefiníció és a testzsírszázalék hozzá, akkor még mindig ott lesz a derekamon a bőrfölösleg, ami a haskerületem 140 centiről 80cm-ra csökkenéséből maradt.
És nincs az luxusmodell, akinek a két szép szeméért én kés alá fekszek, pedig 3-4 kiló bőrt nincs semmi más, ami képes eltüntetni.Én mióta edzek, nem láttak szabadtéren póló nélkül (csak horgászatkor 40 fokban a tóparton a 3 gyerekes családanyák).
Ennyit arról, hogy mennyire érdekel a mások véleménye arról, hogy néz ki a testem.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
nem így értettem. Nyilván benne van hogy szereti az ember ha azt gondolja hogy megcsodálják az izmos testét (ami nem történik meg de gondolni lehet) Úgy értettem, hogy nem azért akarok izmos lenni, hogy így szedjek fel nőket.
jó hozd ki belőle hogy a nők miatt csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
persze nem erről van szó, csak annyi hogy izmos - izmos aztán jónapot.
Én egyetlen versenyen voltam az is INBA volt. Élőben persze máshogy fest a dolog. Ott azért megvan a 3D hatás, de össze se lehet hasonlítani mondjuk egy Major Zsolttal..
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Csak magam nevében beszélek, de rohadtul szeretnék egyszer úgy kinézni, de nem fogom bevállalni úgyse az ezzel járó dolgokat.
mondjuk annyira nem motiváló, hogy nem azért edzek hogy qrva jól nézzek ki, hanem mert tudom hogy edzés nélkül még ennél is xarabbul néznék ki. (mondjuk ez sajnos az élet más területére is igaz )
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
ők sokkal szarabbul vannak amúgy szerintem, belekerültek a kogsz jó kis ördögi körébe, nincs megállás, már soha semmi nem elég jó nekik, addig nyomják amíg bírja az egészségük vagy a pénztárcájuk aztán egyszer csak over.
meg az a helyzet, h akik tolják, azokon látszik, hogy nem tiszták, ritka az igazán esztétikus. legalább is átlag terembejárok között (allee gilda)
én inkább azt veszem észre sokszor rajtuk, hogy ránéznek egy láthatóan kogszmentes, alapvetően vékony testalkatú de izmos, épp jól bedurrant gyerekre a termben (nem magamról beszélek ) és szinte ki lehet olvasni a szemükből, hogy "baze nem is néz ki olyan szarul, én meg itt szurkálom a seggem és alig vagyok valamivel jobb" pedig lehet, hogy több kg tiszta izommal nagyobb. de neki sohasem lesz elég jó.
szegény ördögök én azt mondom.ha meg éppen meg van elégedve magával, egészségére. élvezze amíg tudja. úgysem fogja tudni igazán.
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
"De én bevallom hogy bassza a csőröm, és az nyugtat hogy tudom én mennyi munkát teszek bele és az én eredményem."
Lehet, hogy nagyobb, izmosabb, erősebb, mint te, de sokkal kevésbé egészséges. Legyen ennyi elég.
Komolyan mondom, hogy sajnálom a hobbi koxosokat. ugyanúgy, mint az anorexiásokat.
Testképzavar miatt b***ák el az egészségüket. Az a sok szar azért nem kicsit terheli meg a szervezetet...[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Mindenki eltudja dönteni magának, hogy mit akar. Ha valaki kokszol az csak az ő dolga, senki másra nem tartozik. Ha megvan hozzá a kellő esze meg pénze miért ne csinálhatná. Vagy ha valaki komolyan kábszerezik/iszik az is ennyire zavar? Gondolom nem.... és az milyen rossz hatással van a szervezetre/társadalomra vagy a dohányzás,rengeteg cukor fogyasztás stb.
Mindenki azt hiszi könnyű kokszolni, csak beszúrod/beszeded aztán minden jön magától. Sokkal jobban oda kell figyelned magadra minden téren.
"De zavarnak, mert ugyanazzal a munkával sokkal több eredményt érnek el, vagy sokkal kevesebbel is ugyan azt amit te naturálban."
Akkor menj oda egy naturalhoz akinek sokkal jobb az alap genetikája mint neked és szólj neki, hogy ő csal mert sokkal jobban fejlődik mint te. Biztos néz majd nagyokat.
Valaki tegyük fel komolyabban akar versenyezni egész élete során csak sóvárogjon, hogy tisztán nem jött/jön össze, míg ha tele veri magát akkor akár a csillagos ég a határ. Mindenki eltudja dönteni, hogy mit akar az életében csinálni.
De ugyan ez ha van pénze akár 100M-os házra, luxus autókra vagy bármire amire a másiknak nincs vagy soha nem is lesz, csak azért ne vegye meg mert a másiknak akár soha nem lehet az meg amit ő lazán elérhet.
-
kolosanyi
veterán
Ha én kipróbálom, akkor az az én döntésem lesz. Jelenleg 9 éve, hogy elkezdtem konditerembe járni, javítani az erőnlétemen. Ezalatt volt egy kétéves szünet, illetve pár év kalandozás a különböző irányzatok felé. A kezdő állapothoz képest minimum a 3-4-szeresére növeltem a szériasúlyokat az összes gyakorlatban, de van ahol többszörösére is. ~30 kilóval vagyok nehezebb, mint 16 évesen, ugyanakkor nem híztam el, szóval szerintem kijelenthetem, hogy sikerült némi izmot magamra pakolni. A testépítő sztenderdek szerint nyilván gyenge vagyok, nincs rajtam elég minőségi tömeg és jóval több zsír is van rajtam, mint kéne, viszont ennek ellenére én úgy gondolom, hogy van egy sportos megjelenésem, amit sok ember irigyel.
Ha ezek után szintet akarok lépni és ki akarom próbálni, hogy milyen az, amikor egy durva fizikumot összehozok, akkor miért ne dönthetnék úgy? Az alapjaim megvannak hozzá, nem ezzel akarom megkerülni a munkát. Egyébként nem most lesz, amikor kémiához nyúlok. Én úgy gondolom, hogy ki kell érdemelni és én még nem érdemeltem ki. Előtte naturálban akarom kihozni magamból amit lehet. És tudom, hogy a jelenleginél nem jelentősen kevesebb izomtömeggel hozni tudok egy szálkás fizikumot. Aztán ha az megvan, akkor meglátjuk. Ha netán csinálnék egy kúrát, nem érezném magam se csalónak, se szar embernek.
[ Szerkesztve ]
-
Durva izomzata van egyèbkènt. Mèg úgy is, hogy nagyon magas. A csak 185-190 cm lenne, ezzel a tömeggel nagyon masszívnak nézne ki. De amúgy èn linkeltem màr règebben képet ide rola, sztem pont annak az alàtàmasztàsàra, hogy valaki magasan is lehet jó izmos (màrmint úgy, hogy annak is nèz ki). Mondjuk kèpen nem tudom mennyire jön àt, de nyilvàn élőben làtvànyos
-
kolosanyi
veterán
Nagyon nagy igazságot írtál. Saját magamon megtapasztaltam ezt, így van ahogy mondod.
A tanulmánynak jobban utánaolvasva be is igazolódott, amit sejteni lehetett. Elhízott, edzetlen emberek voltak az alanyok és csak pár hétig vizsgálták őket. Megnézném ugyanezt egy féléves periódusban olyanoknál, akik eleve magasabb edzettségi szintről indulnak...
-
Zola007
veterán
Engem nem zavar, hogy 12 vagy 14% vagy. De tényleg nem.
Így is jobban nézel ki mint én. Mondjuk ez se érdekel túlzottan, mert én -ahogy Woodslave fogalmazott - eljutottam a Zen-nek arra a szintjére, hogy magamhoz viszonyítom magam, nem másokhoz.Segíteni próbáltam azzal, hogy megpróbálok távolról objektíven terelni, ha úgy érzem nem a realitás vizein evezel.
Ugyanezt próbáltam kolosanyival a diétája és nagysúlyos edzése kapcsán. Aztán vagy igazam lett vagy elment nyaralniCsak valahogy azt nem látom, hogy ez bármilyen formában számomra megtérülne.
Pénzt nem kapok érte, elismerést nem kapok érte, még egy műanyag serleget se kapok érte, csak mindig jön valaki, aki elkezd baszogatni a véleményem miatt.Worth it?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
ha súly érdekel, akkor elárulom neked, hogy 1kg izom is ugyanolyan nehéz mint 1kg zsír
(#113726) Woodslave: vitamintartalma is érdekel?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Engem nem érdekel a Scitec, nem rajtuk akarok segíteni, hanem neked.
Senkit nem érdekel a fotó, tudtommal nem magazinba vagy Tinderre diétázol.
Ne tippelgess, hanem méresd le magad egy versenyzővel vagy edzővel, aki versenyzőket készít fel.
Ők tudják, hogy kell precízen bőrredőt mérni, 7 pontos végigméritek 3x, az már ad jó alapot.A fotózgatás és a többi csak fingszeletelés.
Mint írtam, ez egy erős 12%, no offense, de inkább gondolom 14-15%-nak, mint 12-nek.Nem bántásból írom, hanem objektív, egyenes véleményként.
Extra mozgás nélkül meg a fejed tetejére is állhatsz, leviheted a szénhidrátot 0-ra is, de gyógyszer nélkül nem fogsz leszálkásodni sok ülés mellett.[ Szerkesztve ]
-
Mondjuk sokat segítene a dolgon, ha nem sötétben csinálnád a képet, hanem mondjuk nagyjából felülről jövő, nem szórt fényben. Az pont elmélyítené a hasfalon a tónusokat. Meg máshol is, amit jól kap el. De ezt igazán tudhatnád, te azért valamennyire konyítasz a fényképezéshez, ha jól tudom.
(#113700) userxy
Jól hangzik. Meggy-joghurton meg a bourbon vanílián gondolkozok még. Valszeg veszek belőlük egy tasakosat, aztán amelyik a bejön, abból jön a nagyobb.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
jó ez mondjuk sokat tényleg nem tettél bele ebbe a nyári felkészülésbe
én fecskében nyomtam smaragdzöld, igaz én már vén fax vagyok, de "kvázi kockahassal" jól néz ki.
Váltogattam mondjuk egy passzos rövidgatya fazonnal.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
hogy is mondták anno általános iskolában?
"Fiam, ez egy erős 12%"
(no offense)[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
-
Zola007
veterán
Akkor már csak azt kérdezném baráti szándékkal, hogy miért akkor kell diétáznod, amikor a legkevesebb időd van és leginkább herótod van az egésztől?
Túledzés létezik, van 2 fajtája is a szakirodalom szerint: overreaching és overtraining
A 100 kiló kockahassal emberek között túl sok 40 órában dolgozó diplomás gépészmérnököt nem tudok felsorolni.
Ennek oka van. A legtöbbjük hivatásos sportoló, modell, Youtuber, edző.
Máshogy élnek, másra van idejük, másból is vesznek el hozzá.
Ne akard egy teljesen más életvitelű ember eredményeit a te mindennapjaidból kifacsarni.
Nem lebeszélni akarlak róla, hanem hogy kezeld a realitás talaján.Azért írtam a hétvégi aerobot, hogy ne a hétköznapra terheld rá.
A túrát szintén azért, mert a barátokkal, barátnővel gyorsan repül az idő, úgy lesétálsz egy hegyen 20 km-t, hogy észre se veszed. Ugyanez teremben 3 óra verejtékes edzés.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Én 5 hétig bírtam a heti 3 súlyzós edzést, a minden hétköznap hajnali aerobot meg a 3000 kcalt félrezaba nélkül. Aztán 2 hétig a terembe se tudtam lemenni, minden délután aludtam. Most így a nyaralás után feltöltődtem energiával, van egy edzőm aki megvéd a saját hülyeségemtől, szóval talán nem tolom túl.
-
Zola007
veterán
Szerintem meg az lenne logikus, hogy ha szellemi munkát végzel mérnökként, akkor nem CH-t kellene levinni a béka shagge alá, hanem még többet kell mozogni
Úgy fél itt mindenki az izomvesztéstől, mintha egész évben Mr. Universre készülne
8 óra fekvés, 8 óra ülés, 1,5 óra mozgás és újabb 6 óra ülés mellett ne is várj csodát.
Menj el hétvégén aerobozni szombaton és vasárnap is.
Lemész reggel úszni 40 percet
Ebéd után terembe elliptikusozni 40 percet
Este ha lement a nap, akkor biciklizel 40 percet
Vasárnap ugyanezIlletve menj gyalog mindenhova, ami 3 km-en belül van és belefér az időbe.
Vagy férjen bele az időbe.
1 km gyaloglás neked ~80 kcal.Nyár van, elmehettek barátnőddel túrázni is minden hétvégén. Mondjuk 20-30 km, az 1500-2000 kcal.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
-
bigmasterg
addikt
Biztos hallottál már róla.
Intermittent fasting, átmeneti böjt.
Woodslave tolta (tolja?) nagy lelkesen.Legelterjedtebb formája a 16 órás idő ablakban böjtölés és 8 órásban evés. (A 16 órába érdemes belevenni az alvást).
A módszer alapja, hogy nagyjából 8 óra böjtölés után ürülnek ki a glikogén raktárak, vérben lévő cukor. Ez után indul be igazán a zsírégetés, mivel ekkorra fogyott el az elsődleges energiaforrás.
Azt mondják, az sem igaz, hogy "leesik az izom" egy kis böjttől. Böjtös időszakban sokszorosára nő a szervezet által termelt növekedési hormon szintje.
Plusz még van egy pár egészségügyi előnye.
Elég jól alá van támasztva tanulmányokkal a téma. -
Zola007
veterán
és 104 kilósan nem fogytál 160g szénhidrát mellett?
gondolom a mostani 1600-ból 200-250-g körül lehet a fehérje, akkor 30-50g a zsír.Tehát előtte voltál 200-250g fehérjén, 160g szénhidráton és 30-50g zsíron és nem fogytál?
Nem gondolod, hogy nem a szénhidrát további csökkentése a megoldás, hanem máshol kellene ásni, hogy megtaláld a probléma gyökerét?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
akkor 4 különböző eredményű mérés és 1 hét alapján kijelented, hogy nem változott a súlyod?
Hosszútávú pénzügyi elemzést nem bíznék rád
-
Zola007
veterán
-
Angel2014
addikt
Szerintem még az sem.....
Az én véleményem az hogy gyermekkorod hogy telt és mit sportoltáll gyermekként ezzel alapozod meg az egész életed...
Meg szerintem ez az edzés a kokszosoknak jó ...szinte alig edzenek de mégis jobban fejlődnek...
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
(#112962) HussarF
Thx! Kérjünk Danitól egy side chest, (front) latspread és egy back double bicep pózt és akkor el lehet dönteni
(Dani félre ne értsd nem akartam ezzel flame vihart kavarni csak érdekelt Bá véleménye, hogy szerinte miért nem értem el ua. az eredményt mint te.)
Amúgy a Peti mellett mindenki kicsi. Találkoztam már vele élőben de így, hogy nem volt rajta póló még nem. Elképesztő a fószer...Nem hiába Freezer. Én lefagytam egy pillanatra. Elsétált mellette a Brandon Curry és hát nem volt akkora a különbség köztük..sőt.
(#112966) Ijk
Én 174cm/77kg vagyok.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Speeedfire
félisten
Edzés után mindig szoktam egy adagot tolni + szilárd kaja (ált. tojás+zöldség).
Jól kinézni, mint a koxosok semmilyen trükkel, módszerrel nem lehet naturálban.
Nem akarok.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest