Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz Ijk #114015 üzenetére

    Mindenki eltudja dönteni magának, hogy mit akar. Ha valaki kokszol az csak az ő dolga, senki másra nem tartozik. Ha megvan hozzá a kellő esze meg pénze miért ne csinálhatná. Vagy ha valaki komolyan kábszerezik/iszik az is ennyire zavar? Gondolom nem.... és az milyen rossz hatással van a szervezetre/társadalomra vagy a dohányzás,rengeteg cukor fogyasztás stb.

    Mindenki azt hiszi könnyű kokszolni, csak beszúrod/beszeded aztán minden jön magától. Sokkal jobban oda kell figyelned magadra minden téren.

    "De zavarnak, mert ugyanazzal a munkával sokkal több eredményt érnek el, vagy sokkal kevesebbel is ugyan azt amit te naturálban."

    Akkor menj oda egy naturalhoz akinek sokkal jobb az alap genetikája mint neked és szólj neki, hogy ő csal mert sokkal jobban fejlődik mint te. Biztos néz majd nagyokat.

    Valaki tegyük fel komolyabban akar versenyezni egész élete során csak sóvárogjon, hogy tisztán nem jött/jön össze, míg ha tele veri magát akkor akár a csillagos ég a határ. Mindenki eltudja dönteni, hogy mit akar az életében csinálni.

    De ugyan ez ha van pénze akár 100M-os házra, luxus autókra vagy bármire amire a másiknak nincs vagy soha nem is lesz, csak azért ne vegye meg mert a másiknak akár soha nem lehet az meg amit ő lazán elérhet.

Új hozzászólás Aktív témák