Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz aelod #114014 üzenetére

    Ténymegállapítás.

    Egyébként meg nem dugom teljen a homokba a fejem koxtémát illetően. Leginkább leszarom hogy ha valaki kémiázik, nyilván nem ezen pattogok egész nap, de nem is tudom teljesen ignorálni.
    Nem fogom eljátszani hogy nem zavarnak a koxosok. De zavarnak, mert ugyanazzal a munkával sokkal több eredményt érnek el, vagy sokkal kevesebbel is ugyan azt amit te naturálban. Normális ember persze magának edz, mégis ami elviszi a szabadidőd jelentős részét egyfajta értékmérőt jelent, és ne tegyünk úgy mint ha nem lenne verseny az élet minden területén. Szerintem csalás koxolni, attól függetlenül ha még sok munka is van mögötte.
    Másik dolog hogy tolja fel az elvárásokat az egyre több koxos, aztán egyre több embert ránt be. Nem csak hülyéket. Izmosság, sportteljesítmény egyre inkább abnormális sztenderdet üt meg, aztán egyre több testképzavaros férfi és nő lesz. Addig foglalkoznak ezekkel amíg a csúcson vannak, aztán miután abbamardtak a kúrák, esetleg egészségügyileg lerohadt az már senkit sem érdekel, meg sem történik.

    Mindegy, mint mondtam nem ezen bosszankodom éjjel-nappal, de hazudnék ha azt mondanám hogy nem érdekel egyáltalán.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák