-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
tylerddd #62668 üzenetére
Szia!
A többi izomcsoportról se feledkezz meg. Gerincbetegként meg különösen fontos, hogy a törzsedre fektesd a hangsúlyt, ne a karra, mellre, csuklyára. Tudom, mert én is átestem ezen. Ha otthon edzel és nincs több százezred berendezni egy saját termet, akkor muszáj lesz saját súlyos gyakorlatokat beiktatni az edzéstervedbe, amit esetleg kiegészítesz pár izolációs gyakorlattal, amire a kézisúlyzók megfelelnek. Amúgy meg vissza az alapokhoz, tolódzkodás, fekvőtámasz (ha már komolyabb szinten vagy, akkor kézállásban karhajlítás), húzódzkodás, saját súlyos evezések, lábemelések, felhomorítások, elülső/oldalsó hídtartás, guggolás változtatok, kitörések, lépcsőfutás, kocogás, ugrókötelezés és a többi és a többi. A lista végtelen, minden izomcsoportot meg tudsz dolgoztatni otthon, csak kreativitás kell hozzá. Nyilván nem fogsz úgy kinézni, mint egy testépítő, de nem is ez a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest