Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz aelod #120068 üzenetére

    Mi történik ha csirkerizsből és lenmag olajból viszel be 200 g fehérjét, 250 g ch-t és 80 g zsírt? Mi történik ha ugyanezt beviszed füstölt-főtt sertéscombból meg babból? Ugye nem gondolod, hogy az (egyébként nem drasztikusan) eltérő aminosav profil meg a telített/telítetlen zsírsavak aránya a kulcs a színpadformához? Még ha az is lenne, a színpadforma időzítés hány embert érint a topikból?

    Egyébként továbbra is arról van szó, hogy nálam működik az IIFYM megközelítés, ti meg hülyének néztek miatta. Igazából nem érdekel, csinálom ami nekem működik, aztán kész. A hitvitákból kinőttem már.

    Én is tudok angol cikkeket másolni, hogy alátámasszam a véleményem, de igazából nem számít. Nekem tudom, hogy miért működik, innentől semmi más nem számít.

    IIFYM AND FLEXIBLE NUTRITION INTERVIEW WITH DR. LAYNE NORTON!

    The point of flexible dieting is to have long-term sustainability. Allowing people to eat the foods they enjoy in moderation makes them less likely to cheat and binge eat—or worse, go totally off of the wagon and put 10 or 20 pounds back on in a few weeks of vacation or during the holidays (which is all too common).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák