Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz iwu #890 üzenetére

:R
    Hasonló,mint vricsi esete....
    nekem az van,hogy igen sokáig kibírja az oprendszer...sokszor sikeresen megjavítom vagy átírom....
    de van,amikor nem sikerül,mert vírust nyalok be...

nekem az a külömbözet,hogy kismillió program van feltelepítve és 10 5-8 gigás játék is előfordul....vagy csak marha lassan települő játék,de akkor is fél élet.

nekem az is jó,ha veszek egy 160-as vinyót és a 120-asat oda menti le nekem....de eddig sose sikerült azt megcsinálni,hogy mind a három meglegyen...
    ugyanis hiába nem sérül meg a D és az E partció...és hiába sikerül mind a 20GB visszatétele ghost-al a C-re...a játékok és programok csesznek elindulni,amik nem a C-re lettek telepítve.
    Az MSN messenger smile-król már lemondtam,mert nekem egyszersem sakta azokat vissza,de az szerintem MSN hiba és nem ghost...meg az előzményeket a böngészőbe...stb...ebből is van kismillió,de ezekről könnyen lemondtam,hisz az egész kijavítása max két óra....de a többi az 40-60 óra is...főleg,sokat be kell hangolni (mix progi,effektek...game-k beállításai...mentések...bill/egér a játékokban...sok-sok..nagyon sok munka)

• vricsi

tag

válasz iwu #890 üzenetére

A kívánságom:
    Vinyóm 160 Gb - 2 particó c: 50 gb - d: 110 gb

A c: ugye rendszer meg a hozzá való sallangok....
    A d: zenék, filmek, KÉPEK (rendszertől független)

Most legyalultam a C:-t, kapott egy új XP-t. Ezt szeretném én menteni és alkalom adtán vissza, úgy hogy a D: -vel semmi se történjen....

Kb ennyi...

Előre is köszi és
    Üdv R.

Új hozzászólás Aktív témák