Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
válasz Ateszzero #1564 üzenetére
Üdv!
Én is nemrég kezdtem újra a GOW-ot . Sajna a multiban nem talált semmit mikor rákerestem.. Na de majd még próbálkozom.Visszatérve a problémára, néhány fórumon router/port/tűzfal beállításokkal magyarázzák ezt a dolgot. Sajna konkrétat sehol nem írnak.. A kulcs megadása, és a frissítés között szerintem nincs összefüggés. A kulcsot eleve akkor kéri (nemrég tapasztaltam) mikor először belépsz a live-os accodba, azuán hogy először indítod a játékot. Ha új a live, egy pici frissítés lesz, de elvileg ennek nem szabadna befolyással lenni a dolgokra. (Nálam a frissítés 10 mp-es volt, és semmi negatív hatást nem éreztem utána)
Megkérdezhetem milyen oprendszered van?
A live-os accod külföldi (támogatott országok egyikével) adatokkal lett regelve?
Meg ugye a hibaüzenet mintha azt sugalná, hogy valamit még változtatnod kéne az accban hogy passzoljon. (Nemtudom mire célozhat, de minden adat stimmel elvileg? 18+ életkorral van beállítva?)Írtad hogy régebben nyomultál online: azóta valami változott a gépben? (hardver/szoftver/oprendszer). A régi accal is ugyanezt a hibaüzit dobja ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6th M2 11" 256GB WiFi, ÚJ, 3 ÉV GARANCIA + ajándék töltő, tok!
- Sony PS 5 CFI - 1116A (esetleg Horizon collector ed.)
- ASUS ROG Strix G10DK számítógép ház // MicroAtx ,ITX // Aura Synch RGB
- ÚJ! Hiksemi 128GB City E100 2.5" SATA3 SSD Bontatlanul!
- Fortnite: Cobalt Star Bundle (PS5) - 8 000 Ft/db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest