Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csana

senior tag

válasz Ateszzero #1564 üzenetére

Üdv!
    Én is nemrég kezdtem újra a GOW-ot :). Sajna a multiban nem talált semmit mikor rákerestem.. Na de majd még próbálkozom.

Visszatérve a problémára, néhány fórumon router/port/tűzfal beállításokkal magyarázzák ezt a dolgot. Sajna konkrétat sehol nem írnak.. A kulcs megadása, és a frissítés között szerintem nincs összefüggés. A kulcsot eleve akkor kéri (nemrég tapasztaltam) mikor először belépsz a live-os accodba, azuán hogy először indítod a játékot. Ha új a live, egy pici frissítés lesz, de elvileg ennek nem szabadna befolyással lenni a dolgokra. (Nálam a frissítés 10 mp-es volt, és semmi negatív hatást nem éreztem utána)

Megkérdezhetem milyen oprendszered van?
    A live-os accod külföldi (támogatott országok egyikével) adatokkal lett regelve?
    Meg ugye a hibaüzenet mintha azt sugalná, hogy valamit még változtatnod kéne az accban hogy passzoljon. (Nemtudom mire célozhat, de minden adat stimmel elvileg? 18+ életkorral van beállítva?)

Írtad hogy régebben nyomultál online: azóta valami változott a gépben? (hardver/szoftver/oprendszer). A régi accal is ugyanezt a hibaüzit dobja ki?

Új hozzászólás Aktív témák