Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Sziasztok,
Gears 5 PVE-re keresnék haverral csapatot este 8 utáni csapatásra.
LvL11-es a Demlition karim, haveré Support, szint 10.Vegyetek fel
MS acc: Pr0kxYOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Redneck
nagyúr
válasz Redneck #1600 üzenetére
Az Act II végén jól kiégtem. Az egyik legundorítóbb boss-fight volt, amivel valaha találkoztam.
Aránylag könnyű nehézségen toltam, kontrollerrel, de át kellett váltanom egérre, és így is kb. tizedikre győztem le. Idegesített, mert a végére átment a jelenet, hardcore módon scriptelt kellemetlenségbe. Hiába a dodge, mintha hőkövető rakétákkal lövöldözött volna. Mindig eltalált, és sokszor rám is ugrott egyből. A AI által vezérelt társam, nem ért semmit, az egész bossfight alatt, kb 1%-ot sebzett rajta, szóval nagyjából egyedül küzdöttem.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
AMD Power
titán
Gears Tactics chapter végén a Corpser mégis,hogy kéne megőlnöm? Nem jöttem még rá...
-
Redneck
nagyúr
Nem hittem volna hogy valaha bejön egy GoW rész, de az 5 elég jó lett. A Hope laboros rész után vagyok, beszippantott. Akinek van Game Passe, szerintem ne hagyja ki.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
AMD Power
titán
Haladok már a Gears Tactics-al. Már a második chapter közepén tartok.
-
chungee
addikt
Nekem dobozos verzió van. Win 10 alatt telepítés után meg se nyikkan a játék. HELP
[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
Üdv!
Gamestar-os Gears of War-ral szeretnék játszani, de telepítés után el sem indul a játék. Windows 10 oprendszerem van.
Hogyan lehet működésre bírni?
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
IreN!CuS
őstag
Urak ,
Megvettem a GoW UE-t és korábban azt olvastam így a GoW 2 GoW 3 meg a Judgement is elérhető lesz.
Ennek ellenére a store 3k / db áron szeretné oda adni ?
Félre olvastam valamit vagy valami trükköt kell használni ?Köszi
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
cyberkind
félisten
Szia!
Nehezen hiszem, tekintve hogy a Quantum Break-hez is PC-s kód jár és csak a mentések vihetőek ida-oda.
--------------
Amúgy a játék még most is nagyon jó, de mi értelme van/volt ennek hogy a 2-3 részt amik a legjobbak nem adták ki PC-re, így aki nem konzolozott fogalma sincs hogy mi volt.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok
Ha szerzek egy X-Box One-os GOW: UE kódot, azt tudom aktíválni win 10 alatt?
(PC-n szeretnék vele játszani)
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
gyáliSanyi
őstag
Megjelent a Gears of War: Ultimate Edition PC-s kiadása!
http://gamepod.hu/hir/megjelent_a_gears_of_war_ultimate_edition_pc-s_kia.html
A hirtelen jött premier mellé az IGN-nek köszönhetően kiderült, hogy a Gears of War 4 is jön PC-re.
Live poor, die rich.
-
bod101
aktív tag
Sziasztok! Járt már valaki úgy, hogy a beállítások menüben nem müködik az ESC-gomb (felbontást, stb nem tudom beállítani).
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
kinghaxor
senior tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nincs e meg valakinek véletlenül a javított ékezetes magyarítás a játékhoz? A hozzászólások között találtam ugyan egy linket, de sajnos már nem él. Ha valaki tudja merre lelhetném fel, legyen szíves ossza meg velem eme titkos információt, mert ebben az esetben a google nem lett a barátom sajnos.
-
Brucehun
aktív tag
Még egy kérdés, miért van hogy ha rákattintok az ikonjára akkoraz a hiba üzenetett kapom, hogy " A konfiguráciomn helytelen!"
Ez mitől lehet?HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Brucehun
aktív tag
Valaki nemtudja véletlenűl, hogy miután frissítettem a LIVE-ot azóta else indúl a játék!
Ez mitől van?HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
RockHaRD
addikt
aki játszik gow3-at (boxon of korz, mivel máshol nincs), az vegyen fel lájvra:
FEARush R0kHaRD (a 0 az NULLA, és nem O )
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami Horde mod-ról ami működik és lehet lan-ba nyomni?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Másodjára tolom ki eme nagyszabású játékot; most hardcore fokozatban próbálkoztam. Komoly munka árán eljutottam Raam-ig, de egyszerűen nem tudom megcsinálni. Visszaváltottam Casualra simaliba volt. A kézikönyv szerint 3500, helyett 5500 HP-ja van az egyel magasabb szinten. Az pedig jó taktikával nem sok, de mégis képtelen vagyok megölni.
Mondjuk szegény Dom a végén elég tisztán idióta egy közepes ügyességű játékossal simán vinnénk.
No mindegy, majd megpróbálok hozzá társat találni.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Kanczy
veterán
Fél órája bontottam ki a játékot, felraktam, el akartam indítani, mikor is ez fogadott : "módosított programkóddal nem futtathatod a játékot". Ez mégis mi?
Megoldottam, de ez erősen röhejes
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kpal
nagyúr
FIGYELEM! !
Lehet jön a GW3 PC-re Cliffy B elszólta magát Gears of War 3 PC-n?[ Szerkesztve ]
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Üdv.
Lenne egy olyan problémám hogy fel szeretném telepíteni a gow 1-et és nem indítja el a telepítést. Több verziót is kipróbáltam (Razor, DVD5, Reloaded) de mindegyiknél ugyanazt a hibát írja ki amikor elkezdené telepíteni: "Hiba az átalakítások alkalmazásakor. Ellenőrizze, hogy helyesek-e a megadott átalakítási elérési utak. F:\1034.mst".
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném
Előre is köszönöm.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
choler.
tag
Felraktam Win7 64 bit oprendszerre az eredeti játékot,
arra a GearsPC_TU3_CD_Projekt.exe-t,
utána vagy 5x indult újra a játék annyiszor frissített win live és társait.
Közben két frissítés között adtam neki egy korábbi live account-ot,
de mindent megoldott magától,
majd tökéletesen üzemelt.
Korábban virágbolti magyar verzióval csak a gond volt,
bármit is próbáltam ami másnál bevált (helyi profil, stb.)
a mentéseim mindig buktam.
Most már azok is megmaradtak.A játék igen hangulatos, nem unalmas és megfelelően nehéz, nagyon jó harcokkal.
Végén Raam-mal a korábban itt is javasolt technikák nem váltak be,
én gránáttal illetve robbanótöltetes íjjal elkergetem róla a repülő dögöket, és
a láncfűrészes fegyverből kínálgattam, amíg fel nem adta az állat.
Röviden: a windowslive körítés rémálom,
de a játék Jó! -
Brucehun
aktív tag
sziasztok!
melyik gombal tudok elűhivni a chat-et aGOW-ban?
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Lawrence84
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég kedvet kaptam a GOW-hoz. Felraktam de sehogy nem akar elindulni. Ez ügyben kérem a segítségeteket. Leírom miket tettem.
1. Nem indult ezzel a hibaüzenettel: "You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game."
Letöltöttem hozzá a patchet: GearsPC_TU3_CD_Projekt
2. Következő hiba. Patch nem megy végig, hibaüzenet: "Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match"
Mert kelet európai a játékom és a patch az amerikaihoz való. Ok, beszereztem a hozzá valót: gow_12_czplhu
3. A játék még mindig nem indul el, hiba: Microsoft Visual C++ library runtime error
Probáltam az Msconfig-ban letiltottam mindent nem ütközik e egyikkel. Nem.
Frissitettem az összes Microsoft Visual C++-t. Az sem jóHa valaki tud vmit írja meg köszönöm. Már egy napja ezzel szórakozok.
-
Levi9516
csendes tag
Helló
Feltelepítettem a Gears of Wart Windows 7-re és amikor el akarom indítani a következőt írja ki:
F:\Games\Microsoft Games\Gears of War\binares\wargame-g4wlive.exe: Módosított programkódokkal nem futtathatod a játékot. Telepítsd újra a játékot.Nem tudom mi baja lehet.
A segítséget előre is köszönöm. -
csana
senior tag
Üdv!
Ajánlanám figyelmedbe a Gamestar cikket erről.Illletve itt a PH!-n is olvashatsz a live-os regisztrációról.
-
Shad_
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Néhányszor már végigtoltam a GOW-ot és így most win telepítés után szeretnék vele online is játszani. Az a kérdésem, hogy mi kell hozzá. Össze tudná nekem foglalni valaki?
Milyen patch-et kell felraknom? Ha UK-s live acc kell, hol tudok olyat regisztrálni és milyen címet adjak meg, hogy UK-es legyen?
Előre is köszi! -
vonszul
csendes tag
Hali!
Most tettem fel a játékot és az lenne a gondom hogy egyszerűen nem jön be a g4w izéje hiába nyomnám neki a home-ot meg minden nem jön be, elvileg tudom minek kéne történni mert a wh2-ben is ilyen de nem megy.
és amíg ez van nem tudok menteni
jah és win7-em van
Valami ötlet?kösz
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Sziasztok!
Felraktam a játékot eredeti dvdvel, és indításnál ilyen hibaüzenet kapok: wargame-g4wlive.exe: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot. Talapítsd újra a játékot.
Win7 alatt csinálja ezt, vajon mitől lehet? Volt fent virágboltos verzió is de azt lepucoltam, mert tetszett és megvettem.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz gyáliSanyi #1569 üzenetére
Megoldódott, csak valami másodlagos internet-hozzáférés-t kellett újracsatlakoztatni.
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Nem tudok fellépni Live-ra, pedig nem változtattam semmit. Valakinek van valamilyen tanácsa?
Live poor, die rich.
-
csana
senior tag
válasz Black Dragon #1552 üzenetére
"Mivel sokan írták, hogy szarul megy"
Nálam is előjött ez a dolog. Mármint hogy elég komoly hardver alatt is vannak akadások, csíkozások játék alatt, pedig az fps többnyire 60 fölött van jóval. Szóval gondoltam ide is leírom azokat a lépéseket amivel ezeket a hibákat egész jól mérsékelni tudtam, hátha valakinek jól jön még, mikor idetalál.
Szóval:
- Gears of War TU3 CD Projekt Patch felrakása (Hitelesség vizsgálat bug javításához)
- A játékban a hangbeállítások-nál kapcsoljuk ki a" hanghatások"-at. (Integrált hangkártyánál javíthat a szaggatáson) A fenti 3 csúszka mindegy hol áll.
- Módosítsuk a "WarEngineUserSettings.ini" és "DefaultEngineUserSettings.ini" file-okban a következő sort: "OnlyStreamInTextures=FALSE" erre "OnlyStreamInTextures=TRUE"
-Vsync maradhat bekapcsolva (ha bírja a gép).Nálam ezek többnyire megszüntették a szaggatást, és folyamatos lett a játék.
-
csana
senior tag
válasz Ateszzero #1566 üzenetére
Szerintem nem a gow account-tól függ, hogy kell-e beírnod kulcsot vagy sem. Ezt abból következtetem, hogy régebben is felraktam a gow-t, és akkor is kérte az accnál a kulcsot, és nemrég mikor ismét felraktam, akkor is kérte első indításkor a kulcsot. A live accountom ugyanaz volt.
A gow-ot pecselted amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Win7-et használok, és a régi Gow-ozásnál meg azt hiszem Vista volt.
Azt hiszem akkoriban is csináltam egy Accot, mert arra tisztán emlékszem hogy kérte a kulcsot, ha most is kéri akkor gondolom nem ugyanazzal az Acc-al játszok. Viszont ebben nem vagyok biztos. Már csináltam Acc-ot is, nem egyet, United State-eset.Még sem enged be. Azt is észrevettem amikor tegnap be akartam először jelentkezni, kérte a kulcsot, viszont utána akárhány Acc-ot csináltam, nem kérte a kulcsot.Azóta még plusz lett egy proci, és videokártya csere, de nem hinném hogy az valamit változtatna.
Csinálok még Acc-ot hátha egyszer csak be fog engedni. -
csana
senior tag
válasz Ateszzero #1564 üzenetére
Üdv!
Én is nemrég kezdtem újra a GOW-ot . Sajna a multiban nem talált semmit mikor rákerestem.. Na de majd még próbálkozom.Visszatérve a problémára, néhány fórumon router/port/tűzfal beállításokkal magyarázzák ezt a dolgot. Sajna konkrétat sehol nem írnak.. A kulcs megadása, és a frissítés között szerintem nincs összefüggés. A kulcsot eleve akkor kéri (nemrég tapasztaltam) mikor először belépsz a live-os accodba, azuán hogy először indítod a játékot. Ha új a live, egy pici frissítés lesz, de elvileg ennek nem szabadna befolyással lenni a dolgokra. (Nálam a frissítés 10 mp-es volt, és semmi negatív hatást nem éreztem utána)
Megkérdezhetem milyen oprendszered van?
A live-os accod külföldi (támogatott országok egyikével) adatokkal lett regelve?
Meg ugye a hibaüzenet mintha azt sugalná, hogy valamit még változtatnod kéne az accban hogy passzoljon. (Nemtudom mire célozhat, de minden adat stimmel elvileg? 18+ életkorral van beállítva?)Írtad hogy régebben nyomultál online: azóta valami változott a gépben? (hardver/szoftver/oprendszer). A régi accal is ugyanezt a hibaüzit dobja ki?
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Szeretnék átszani a G.O.W -al online módban, de miért nem enged be a live rendszerbe ez a dög?
Már csináltam új accot is, letöltöttem a klienset is, de nem.
Régebben pedig tudtam játszani vele online-ban.
Nem lehet gond hogy amikor a játékon belül akartam versusban játszani, beírtam a license key-t, és frissítette magát a Games For Windows progi? Akkor beengedett, de csak annyira hogy beírjam a kódot és aztán már frissítette is magát, majd ujraindult a játék, azóta nem enged be, a kliens sem.
Viszont ha a böngészőmmel akarok belépni, ott beenged.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
GhostLead
tag
Jogos! Igazad van!!
-
GhostLead
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy telepiteném a játékot (egy duplarétegű lemezen van), és kiirja hogy helyezem be a második lemezt! mi lehet a probléma forrása???? -
kisfer
aktív tag
válasz gyáliSanyi #1559 üzenetére
Értem, köszönöm szépen a segítséget.
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
gyáliSanyi
őstag
Ez Live nem a Steam! Steam-nál van csak az, hogy egy accounthoz lehet kötni. Szóval nyugodtan csinálhatsz hozzá másik profilt, ha az első vagy a második nem sikerült. Ha megnézed a live-os játékok hirdetését akkor ott sem látsz melléjük accountot, mert azoknál lehet csinálni másikat.
Live poor, die rich.
-
kisfer
aktív tag
válasz gyáliSanyi #1556 üzenetére
De nekem azt mondta tomi_mod hogy 1cd kulcshoz 1 account lesz kötve szóval ahhoz már másikat nem lehet csinálni.Most ez az xboxlive-os profil vagy a windows live-os?
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Rájöttem, hogy azt jelentik a versus meccseknél a sáv szélén azok a kis jelzések, hogy mennyire "lag-os" a jelenlegi kapcsolat a játékon belül. Ebből következik, hogy érdemes a 3 fehér "rovátkásat" választani. De ha magas a ping valakinek és belép a játékba akkor ezt le is ronthatja.
A pinget ilyenkor meg lehet nézni játék közben, ö betűt le kell nyomni és be kell írni, hogy stat net.
Nekem sajna 100-as pingek vannak, ami nem is csoda, mert Magyarországon nincs is live kiépítve, így elég messzire kell eljutni az adatnak.Live poor, die rich.
-
kisfer
aktív tag
Üdv.
Ha én csinálok az eredeti gamemhez 1 live regisztrációt most amit úgy csinálok meg h UK-t adom meg akkor jó lesz a game, ha később lesz nálunk is Live akkor ugyanahhoz a játékhoz csinálhatok másik Live profilt, ugyanúgy menni fog a game, csak mert ugyanazt a cd-kulcsot fogja használni ezért kérdem.
-
Black Dragon
addikt
válasz sestertius #1553 üzenetére
bezony.
-
sestertius
őstag
válasz Black Dragon #1552 üzenetére
Így van, többek között jó magam is...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Black Dragon
addikt
válasz sestertius #1550 üzenetére
De utána, csak akkor fogsz tudni normálisan játszani, ha mázlid van.
Mivel sokan írták, hogy szarul megy.
-
törölt tag
ahoy
Az a problémám hogy feltelepítem a Gears Of Wart és beakarom indítani és kiírja hogy mondosított parancsfájlal nem indul! Én nem modosítottma semmit így nem tudom mi lehet a hiba!
-
sestertius
őstag
válasz Black Dragon #1547 üzenetére
Ez így van...Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Black Dragon
addikt
válasz gyáliSanyi #1544 üzenetére
És gondolj bele, hogy a fanok ezt mind megveszik, és otthon őrizgetik, mintha a Monalisa lenne ott.
-
Black Dragon
addikt
válasz gyáliSanyi #1543 üzenetére
Lehet a nehézségi fokozat nem?
Hát a pinget, ha írja, akkor oldalt kéne, vagy megnyomsz valamilyen gombot, lehoz valami statisztikát( mint cod6 ban a tab vagy cod2 ben) és ott valamilyen formában kéne lennie.
-
Black Dragon
addikt
válasz gyáliSanyi #1542 üzenetére
És szerintem a pc s verziot sokan megis vették, mert jo grafja van, és a játék is rohadt jó!
-
gyáliSanyi
őstag
http://www.holdfenyteam.hu/gears/
Múltkor még 50 cm-es Lancer is volt nekik.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Versus meccsek megjelenítésekor a sávok szélén mit jelentenek azok a "rovátkák"? kép
Szerintem valamilyen ping mutató lehet.
Ui.: Játékban hogyan tudom végigkövetni, hogy mennyi a ping?Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz Black Dragon #1541 üzenetére
De érdemes lett volna neki forgalmazni és talán a grafika is szebb lett volna rajta, de ha már a "veszteségesen" eladott xbox 360 konzol microsoftos termék úgy mint a játék is, így hát miért lett volna jó egy ekkora játéknevet eladni? PC-re is akkor adták csak ki (Epic jóvoltából) mikor már lecsengett a konzolos első rész.
Live poor, die rich.
-
csoli31
aktív tag
válasz sestertius #1537 üzenetére
Miért érthetetlen? Nem hallottál még exkluzivitásról? Ott van pld. a Forza széria, GT széria, Heavy Rain, God of War széria, stb... Ezek mind csak 1 platformra jöttek ki, hogy jobban fogyjon az a konzol.
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
csoli31
aktív tag
válasz Black Dragon #1534 üzenetére
Ezek szerint félre értetted őt. A Gears of War első része sem jelent meg PS3-ra, nem hogy a második része.
[ Szerkesztve ]
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
Black Dragon
addikt
válasz gyáliSanyi #1532 üzenetére
köszi az infot, énis kerestem neki, de nem találtam normális képet.
-
Black Dragon
addikt
válasz gyáliSanyi #1533 üzenetére
Tudom, énsem játszanék vele konzolon soha. Rohadt szar az irányítása.
-
gyáliSanyi
őstag
-
gyáliSanyi
őstag
válasz shokker #1527 üzenetére
Gépigény:
gépigény
Ram bőven elég. A processzor is bőven tud annyit mint egy sima egymagos 3 Ghz-s processzor. A videokártya az is vinni fogja, de az csak egy kicsivel van feljebb a minimum követelménynek szóval nem tudsz majd maximum részletességbe játszani.Live poor, die rich.
-
Black Dragon
addikt
válasz sestertius #1530 üzenetére
Más játéknál tudomásom szerint, nincs ilyen lejárati problem.De ki tudja.
-
sestertius
őstag
válasz Black Dragon #1529 üzenetére
Szerencsére igen!
Remélem azért több ilyen gondom nem lesz.. ez volt az első ilyen, és remélem az utolsó is.Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Black Dragon
addikt
válasz sestertius #1526 üzenetére
Jah, akkor tényleg jól jártál.
-
shokker
csendes tag
Üdv.
amd turion tl 52
nvidia 7600go
2gb ram
Szerintetek ezen elfutna mind2 része? -
sestertius
őstag
válasz Black Dragon #1525 üzenetére
CD Projektes, tehát 1000-ért vettem, 900-ért eladtam. Tehát kár nem ért, hacsak azt a 100 Ft-ot nem nézzük...
Csak bosszantott.. ennyi.Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Black Dragon
addikt
válasz sestertius #1522 üzenetére
És mennyiért sikerült eladni?
-
sestertius
őstag
válasz gyáliSanyi #1523 üzenetére
Ebben van valami, az egyértelmű...
A kisebb kártyával való próba jelenleg macerás... Az ismerőseim körében - a személyes ismerőseimnél - még socket 478, integrált vga... mondjam tovább?Csak az zavar, hogy xp alatt sem ment, pedig azt gondoltam, hogy ott tuti oké lesz... de nem..
-
gyáliSanyi
őstag
válasz sestertius #1522 üzenetére
Csak Xbox 360-ra van 2. rész.
Azt még nem akarod megpróbálni, hogy egy "kisebb" kártyával kipróbálod legalább az élmény erejéig? Valami hardveres összeütközés lehet, mert, hogy a játékot a kiadó rosszul dobta ki azt kétlem.Live poor, die rich.
-
sestertius
őstag
válasz Black Dragon #1521 üzenetére
Minek álljon itt nálam... ha vacak a kép, ugrik az egész játék élmény, ami szerintem - nekem legalábbis - fontos. Ha minden igaz, már vevőm is van rá...
Sajnálom, tényleg jó lett volna, ezért is vettem meg eredetben - nem sok ilyenem van!Van ennek második része? Mintha hallottam volna róla...
-
Black Dragon
addikt
válasz sestertius #1520 üzenetére
Hát nekem normálisan megy a játék, pedig csak azt a patchet raktam fel, semmi mást.
De nemnagyon játszok vele, eladni meg nemigazán fogom, mivel 1000-1500Ft ért inkább megtartom.
-
sestertius
őstag
válasz Black Dragon #1518 üzenetére
Én is olvastam erről egy másik oldalon, csak nem gondoltam, hogy bele esek ebbe én is...
Így jártam!Annyit állítgattam a gépet... igazából nekem is rá kellett jönnöm, hogy a rendszernek semmi gondja, és azért ez a lényeg...
Üdv!
-
gyáliSanyi
őstag
Hallottam olyat is, hogy egy régebbi videókártya vagy egy régebbi vga driverrel jobban "mennek" a régi játékok. Egy hétvégére kölcsönkérni egy régebbi típust nem nagy dolog lehet.
Live poor, die rich.
-
Black Dragon
addikt
válasz sestertius #1517 üzenetére
Ilyen problem sok mindenkinek van, nem te vagy az első. De igazi megoldás nincs rá. ez van.
-
sestertius
őstag
válasz gyáliSanyi #1516 üzenetére
Hm...
Pedig kikapcsoltam a directx 10-et is, vissza húztam közepesre is a beállításokat, és akkor is... szinte semmit nem változott, tehát nem ezen múlik, valami más gebasz van...
A cd projekt honlapjáról töltöttem le a patch-et, tehát az jó. De így ez a game élvezhetetlen... úgy szaggat vagy szakadozik, mintha a rendszer nem bírná - ami kizárt -, és mellette a hullámok vándorolnak a képernyőn. Nem folyamatosan ugye, de semmi hasonlót nem csinál a gép más - sem ilyen hasonló, sem más jellegű - játékoknál.
Ez a game eladásra kerül... ennyi. Kár.. pedig annyit hallottam erről, hogy tuti, hogy meg is vettem. Még az a kevés is, amit mentem vele, tetszett, tehát szerintem végig nyomtam volna.Üdv!
Azért köszönöm!
-
gyáliSanyi
őstag
válasz sestertius #1515 üzenetére
Próbáld ki és írd meg. Amúgy a gépnek vinni kéne FULL-ba.
Live poor, die rich.
-
sestertius
őstag
válasz gyáliSanyi #1514 üzenetére
Akkor elképzelhető, hogy a patch rossz csupán, és emiatt rossz?
Mert a felbontáson változtatva is akadozik a progi, ezért kérdezem... valamint bírnia is kellene a rendszernek...Kipróbálom!
Köszönöm!Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
gyáliSanyi
őstag
válasz sestertius #1513 üzenetére
Cd Projektes Pach kell hozzá, ha az a játékod kiadója. Telepítsd újra vagy próbáld meg kisebb felbontású/minőségű beállításokkal, még akkor is, ha vinné a géped.
Live poor, die rich.
-
sestertius
őstag
Ne tolongjatok a megoldásokkal... nyomnám a game-t!!!
-
sestertius
őstag
Tisztelet!
Kicsit próbáltam vissza olvasni, de hirtelen nem találtam választ a kérdésemre...
Eredetiben van meg a játék, letöltöttem valami patch-et is hozzá, azonban összességében elég "kakán" megy... Pedig a rendszerem az ugye bírná. Több hasonló kaliberű game is van fent - Crysis 1-2, COD4 1-2, Colin 2, hogy csak párat említsek... -, melyekkel semmi probléma, ennél azonban töredezik, akadozik folyamatosan, hullámzik a kép stb.
Win 7 alatt is megvan ez a jelenség, de a legutóbb más okból kifolyólag le kellett zúznom a gépet, és feldobtam egy xp-t, de ott is hasonló volt a megjelenés...Mi lehet a gond? A gépnek tuti bírnia kell - konfig az adataimnál...
Köszönet!
-
Black Dragon
addikt
válasz gyáliSanyi #1509 üzenetére
Nem olyan drága végülis, próbáld ki.
-
Źşë'
addikt
válasz gyáliSanyi #1509 üzenetére
nekem van is egy wifis, de csak mert szoktam játszani tv-n és egér+bill-el lehetetlen lenne nagyobb távolságból mindezt.
Autós játékokkal többnyire persze. Múltkor próbáltam a Crysist ilyen csodával és anyira semmi érzékenysége nincs a dolognak, egy egeret sokkal de sokkal precízebben, gyorsabban tudok kezelni mint ezt... régen sem volt sega mega drive mellé olyan játék ami 3d-s és sztem picit el lett kúrva a dolog azzal h odáig fejlődtek a játékok h meglett a 3d-s környezet de viszont, a beviteli eszközök semmit sem fejlődtek....
ennyi erővel kitalálhattak volna egy olyan eszközt ami megkönnyíti ill. élvezetesebbé teszi a játékot konzolon.
Mert amúgy meg marad a megszokás dolga, és a bénázásé... és igen kúrva drágák a boxos játékok! a pc- gamek árai kezdenek barátságosabbak lenni, kérdem én minek az a sok fos védelem, mint a drm is amit ubi használ assassinsra... én biztos em fogok ilyen védelemmel ellátott játékot megvásárolni még ha van internetem akkor sem. Utálom ha gátakat szabnak olyan dolgokban amiért még fizetni is kell..."Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
gyáliSanyi
őstag
válasz Black Dragon #1507 üzenetére
Én se nagyon, de azért egyszer szeretném kipróbálni. Azért elég sok játék van, ami támogatja Pc-n is az Xboxos kontrollert.
Xbox360-Controller-for-WindowsLive poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Azért elég sok fogyott el PC-re is szerintem az első részből! De miért adnák ki PC-re azonnal, ha az Xbox-os játékot 2x annyiért el tudják adni árban, mintha PC-s verzió lenne. Meg a Gears of War tényleg egy nagy kaliberű Xbox-os játék. Ha ez nem csak Xbox-ra jelenik meg akkor ki lett volna az aki Xbox-ot vesz? Mikor már lecsengett az Xbox-os eladások listája az első részből akkor dobták ki rá kicsit több mint 2 évre a Pc-s verziót, ezért remélem, hogy talán egyszer a többiből is látunk valamit PC-n.
Live poor, die rich.
-
Źşë'
addikt
válasz gyáliSanyi #1505 üzenetére
én is bízok a további részekben, és sztem csupán csak azért nem jön mivel lényegesen kevesebb fogyott mint konzolon. És nem éri meg a mikrofosnak az átportolási időt és befektetéseket. Ezek igazi pénzhajhász svábok!
Illetve akinek van konzola annak egészen biztos van pcje is, az már más kérdés h milyen. És aki konzolon játszik az pcre már minek venné meg a játékot. Azt se felejtsük el h ez a cím konzolorientált volt anno erősen, ill. a mostani részek is.Ezzel a konzol dologgal annyira bekevertek h nem is igaz :s úgy kipróbálnám a gow2-t! persze csak pc-n! konzolom sztem soha sem lesz!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
gyáliSanyi
őstag
válasz Black Dragon #1504 üzenetére
Pedig biztos lenne PC-s sikere. Azt meg nem hiszem el, hogy a Microsoftnak ne lenne pénze kiadni egy PC-s átiratot, mikor más kisebb játéknevek is megjelennek 3 platformra is. Az első rész is kiadták PC-re nagy sikerrel, sőt még tettek is hozzá pár részt. A lehetőségük meg van rá és a befektetett pénzt is visszahozná. De akkor ki venne Xbox-ot, ha minden "jobb" játék egy időben debütálna PC-re és Xbox-ra? A Xbox konzolok "veszteségesen" eladott árát meg kompenzálják a drága játékokkal.
Egyszer azért remélem, hogy kijön PC-re, de ha lenne is belőle valami, akkor biztos csak az Xbox 3. rész lecsengése után várható. Tegyük fel, hogy mostanában megjelenne egy PC-s 2. rész és akkor a leendő 3. rész-t kevesen vennék meg, arra alapozva, hogy majd PC-re is lesz, így már rögtön veszteséges lenne az Xbox. Üzletpolitika ez nem kedv kérdése.Live poor, die rich.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest