Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    Ha már sprintekről, meg repülő gyorsítókról van szó, egy-egy ilyen témájú korábbi és mostanában letolt edzést összehasonlítottam GPS szempontból, FR745 vs. Fenix7. Mindkettőnél a pontosság maximális, tehát utóbbinál multi-band is engedélyezve. Sejthető, hogy melyik, melyik, de nem lövöm le. Már a kis paintes képen is szembetűnő a különbség, a felsők az egyik, az alsók a másik órával rögzültek.
    Mivel nem egyszerre volt rajtam a két óra, így persze nem ugyanolyan az összehasonlíthatóságuk, mint amit mondjuk DCRainmaker csinál a tesztjeiben, viszont a körülmények nagyon hasonlóak voltak mindkét összehasonlításnál. Hónap, napszak, hőmérséklet, időjárás, megtett kör, mind szinte azonos volt az egymással összevetett edzéseknél. A bal oldaliak egyébként az erdőben, enyhe emelkedős részen kb. 15 mp repülő sprint, a kör többi része tötyögés vagy akár séta vissza, a jobb oldaliak pedig a salakon 2/1, illetve 1/1 kör erős és közepes tempó váltogató. Az erdei sprintest bedobom stravan is: felső, alsó.
    Viszonylag nehéz helyszínek a GPS-nek, szűk körök, sok fa (még ha februárban sok lombjuk nincs is), a futókör mellett még tízemeletes házak is vannak. Szóval érdekebb részek teszt szempontjából, mint egy open-road, nyílegyenes terep.
    Na de itt a lényeg:

Új hozzászólás Aktív témák