Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz Peterhappy #62833 üzenetére

    A Miről beszélek, amikor futásról beszélek? csak azoknak fog tetszeni, akik amúgy is szeretik Murakami könyveit. Nekem az egyik kedvenc kortárs íróm, de semmiképp sem ajánlanám olyannak, aki csak egy futós könyvet keres. A stílusát sem ez alapján fogja megszeretni. :N

    Ahogy Tom írja, az is ugyanúgy komoly fegyelmet igényel, hogy a lassú tényleg lassú legyen és azt a célt szolgálja (egyáltalán szolgáljon valami célt), amire szánta az ember. Tehát a regenerálást segítse, átmozgasson, vagy az alapot építse. Sokáig nekem se ment, sőt, még most se mindig, de azért már jobb a helyzet. Pl. ez a most szombati tötyögés és a vasárnapi 3x4 km céltempó címszavakban:

    Cadence-t nem tudom 6 perc körüli tempónál értelmes szinten tartani, különösen valamiért a Pega 37-ben megy ez nehezen, nem tudom az okát, biztos a cipő kialakítása, inkább telitalpazok benne, amitől csökken a cadence.
    Neked ahhoz az említett 170+ cadence futáshoz milyen intenzitás (pulzus) tartozik? Csak hogy írtad, hogy nincs nagy különbség ahhoz képest, amit 147-es pulzus alatt futsz.

Új hozzászólás Aktív témák